Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Oregon67
csendes tag
-
Csabee.
nagyúr
1.1. KIT-S Info 2 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Információs csomag (5-10 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
Letöltési sebesség 256 Kbit/s (garantált 64 Kbit/s)
Feltöltési sebesség 64 Kbit/s (garantált 16 Kbit/s)
- Telefon Alap plusz csomag1.2. KIT-S Alap 5 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Alap csomag (25-45 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
Feltöltési sebesség 64 Kbit/s(garantált 16 Kbit/s)
- Telefon Alap plusz csomag1.3. KIT-S Családi 6 990 Ft/hó >>>
Tartalma:
- Kábel TV Családi csomag (akár 60 csatorna)
- Mikro Internet csomag:
Feltöltési sebesség 64 Kbit/s (garantált 16 Kbit/s)
- Telefon Alap plusz csomagEzek az új KIT csomagok? ezek tényleg ennyire lementek a béka segge alá? Régen a kitet 10mbit-el árulták, utána 2,5 mbit, mostmár 0,25 mbit?

-
Oregon67
csendes tag
Nálam tegnap este óta (vagyishát este vettem észre) több mint duplája lett a net sebesség. És még mostanra se múlt el!
A KIT-emben 1 megás net van, este meg majdnem hárommal jött lefelé egy filmecske. A mostani speedtest:
Mi lehet ez? Hiba? Netán ajándék a sok kimaradásért?
-
Szokenesz
senior tag
Itt érdekes mint mindig
Speedtest egy értelmes sebességet nem tud mérni
De bármi mással 1megával szedek...

Báár még ez is kb. 8-8.1 megabit.
Namind1. Várjam vagy ne várjam a holnapi karbantartást?
-
fradi81
veterán
Szabolcs megye-Mérk, ma még nem volt net ismerősömnek, jó sz@r ez a fibernet azon a környéken.
-
whiskeys
őstag
Egész nap nincs net... Jó ez a mocsok cég...
-
vOrOn
tag
válasz
rebugra
üzenetére
Ne aggódj, Kecskeméten Terayon is érdekeset "irkál", és a dátumok is érdekesek:
2009/06/07 20:53:01 82000400 2 Critical Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance
1970/01/01 00:00:38 68000100 1 Critical DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
2009/06/14 18:22:09 82000400 1 Critical Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance
1970/01/01 00:00:39 68000100 1 Critical DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
2009/06/17 19:33:08 82000400 1 Critical Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance
1970/01/01 00:00:39 68000200 1 Critical DHCP FAILED - Request sent, no response
2009/06/21 17:08:27 82000400 3 Critical Received Response to Broadcast Maintenance Request, But no Unicast Maintenance
1970/01/01 00:00:05 2242905932 1 Notice SNMP Poll - Eth Link Up.
2009/06/21 17:09:30 2242905917 1 Notice SNMP Poll - Mac Link Up.
2009/06/21 17:09:30 2242905786 1 Notice SNMP Poll - DS Link Up.
2009/06/21 17:09:30 2242905803 1 Notice SNMP Poll - US Link Up.
2009/06/21 17:09:30 2242905723 1 Notice SNMP_AGENT_COLD_STARTNa persze, ne szóljak semmit mert harmincvalahány éve internetezek!

-
rebugra
aktív tag
Ezt műveli a Motorola Modem:
Time Priority Code Description
2009-06-19 06:38:14 5-Warning D104.0 DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
2009-06-14 17:22:36 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out
2009-06-14 00:38:14 5-Warning D104.0 DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
2009-06-10 14:05:50 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out
2009-06-10 12:38:14 5-Warning D104.0 DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
2009-06-06 16:39:32 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out
2009-06-06 03:38:14 5-Warning D104.0 DHCP REBIND WARNING - Field invalid in response
2009-05-22 22:36:33 3-Critical R005.0 Started Unicast Maintenance Ranging - No Response received - T3 time-out -
-
Spirit
őstag
válasz
Picilány
üzenetére
Mivel a 4/1-es még olcsóbb is, amennyiben elérhető Nálad,mindenképpen váltanék. Mivel olcsóbb csomag,ezért csak hűségidőn kívül lehet. Mielőtt lejárna a hűséged, előtte 2 héttel bemész az üfsz-re, és szerződésmódosítást kérsz. Amint lejárt az előző szerződésed, elméletileg áttesznek 4/1-re, de Fibert ismerve lehet,hogy több telefonodba fog kerülni,hogy csináljanak valamit, addig is 4/256-od lesz, de legalább már kevesebbet fizetsz.
-
rebugra
aktív tag
Most melyik az ujabb modem??
a Motorola SB5101i

vagy a
Thomson TCM420

Melyik a jobb? vagy már adott a fibernet újabbat is?
-
Picilány
tag
4/256 érdemes e átállni 4/1-re átkapcsolnak e egyáltalán vagy nem?
köszi előre is
-
Tibusz00
tag
Én Gödöllőn használom a netjüket. Illetve használnám, de amióta voltak a kábelszakadások, azóta hol van, hol nincs!
Tőlem levontak 3 havi Internet díjat, úgy hogy már befizettem internetutalvánnyal.
Visszakértem, de nem akarják visszaadni. Majd betudják a kábeltévé előfizetésbe-mondták. Még akár ezt is elfogadnám, de legalább megkérdezték volna, hogy ez a lehetőség megfelel-e nekem.
De nem tették!!!
Már többször beírtam a panaszkönyvükbe, de semmilyen választ nem kaptam rájuk. Így most úgy döntöttem, hogy mivel minden hónapban beviszem az utalványt, így minden alkalommal beírok a panaszkönyvbe.
És mivel a 30 napos határidőket sem eddig, és gondolom ez után sem fogják betartani, így panasszal fogok élni a Hírközlési Felügyeletnél és a Fogyasztóvédelemnél.
Ez bizonyítható, letagadhatatlan!!
Ezt javaslom mindenkinek!
Ha mindenki ezt tenné, akkor előbb-utóbb belefulladnának a saját mocskukba.
És talán a hatóságok is komolyabb büntetést szabnának ki rájuk! -
Picilány
tag
Sziasztok, az lenne a kérdésem, hogy ezeket az új csomagokat 4/1-es 8/2-es... ezeket ugyan úgy lehet osztani több gép között routerrel, mint a modemes csomagok esetében?
Köszi szépen előre is, bocsi ha hülyeséget kérdeztem.
-
-
netwolf
csendes tag
sziasztok!
én írtam azért az ügyfélszolgálatnak ma, mert 8-án kötöttem újszerződést velük, de azóta se változott a netem, csak a feltöltésem változna 2Mbitre, amit gondolom kb. 2 perc átállítani...

kiváncsi leszek mikor válaszolnak, a beltérit már másnap hozták, azzal nem volt gond. igaz a CA PIN-t azt nem tudom, valaki megmondhatná:-) -
Csabee.
nagyúr
Csend van a topicban... most 3 lehetőség van:
1, mindenkinek rendben minden
2, senkinek nincs internete
3, már nem is figyelitek a topicot, nem idegeskedtek továbbna melyik?

-
törölt tag
Huh, most hogy van valamiféle akcijó elgondolkodtam a digitális TV-n.
De látom, itt még a beltérikért is fizetni kell.
Hát így már rohadt drága, és még egy nyamvadt HBO HD sincs...
Akkor tényleg T-SAT... Nembaj, kibírom majd a viharokat. -
Csabee.
nagyúr

nekem is nonstop ez a sebességem..
-
Csabee.
nagyúr
nekem is azt mondta hogy vigyem be a csekkeket.. betanult szövegük van.. rohadt csalók :S
-
Kisbubuska
tag
Fel kell Őket jelenteni, illetve a fogyasztóvédőkhöz fordulni. Mond meg nekik hogy mész a hatóságokhoz. Mást nem tudsz tenni. Mindenesetre ne fizess nekik, magyarország legmocskosabb, legszarházibb, legrosszabb, leghazudosabb, leglasúbb, soha nem fejlesztő cége a FIBERNET !
Nekünk küldtek levelet, hogy tisztel leendő ügyfelünk, miután átmentünk a szuperjó RUBICOM-hoz. Érdekes, most már fontosak lennénk nekik, de amikor majdnem egy éven keresztül telefonálgattam hogy nem jó a netjük, akkor magas ívben leszartak. -
Ati007
őstag
ez hihetetlen nekünk is állítólagos tartozásunk van be is vittük a csekket amit hiányoltak megmutattuk erre azt mondták akkor biztos másik hónapban nem fizetünk
OK mondom akkor mondják meg melyik hónapban mire a nő azt mondja nem tudja megmondani de biztos tartozunk
. ezzel mit lehet kezdeni de komolyan???? azt mondta a megoldás ha az összes csekket bevisszük (3év csekkjei , biztos mindet megtalálom itthon) -
-
Spirit
őstag
Egy hét nem telik el,hogy ne legyen gond ezzel a **/?&@ céggel. Szerződést kellene hosszabbítanom, de gondoltam akor már csomagot is módosítok, így bementem. 18-an voltak előttem,mindenki fel volt háborodva valamin, nagyon komoly. A lényeg,hogy nem engedték a módosítást, mert szerintük számlatartozásunk van tavaly novemberről(vicces), így vagy befizetek 33e ft-ot hétfőig(MI VAN?), vagy kifutok az időből, így nem tudok szerződést hosszabbítani, és listaáron, 17k-ért kapom a fasza 12/1-es csomagjukat. Na ilyenkor mi van?
-
Spirit
őstag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Dehogy, ez náluk azt jelenti,hogy a terhelést átpakolják máshova, ahol eddig jó volt, ott belassul, és fordítva. Így próbálják húzni az időt. Nálunk a "fejlesztés" után a 20/3-as csomagra kapacitásproblémára hivatkozva elhajtottak szó nélkül, de legalább pár ismerősömnek itt Budaörsön jelentősen lassabb lett utána.
Szal inkább imádkozz,hogy ne lassulj tovább. A Fibernél nincs olyan,hogy eszközbővítés...
-
flavio
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nálam is ugyan ez volt! Küldtek egy csekket 27333Ft-ról (nem tudom hogy jött ez ki nekik,pedig 10000Ft a net számlám) mert szerintük nem fizettem ki az április,május,júniusi számlát,csak egy a bibi,be van fizetve! Felhívtam a központjukat és elmondtam mi a bajom,a pali megnézte és azt mondja a régi ügyfélszámomon ott a pénz be van fizetve,de írjak egy levelet vagy menjek be személyesen a csekkekkel és kérjem hogy helyezzék át az újra mert valaki a számlázáson elszúrta. Na most kérem miért én intézkedjek már megint amikor nem én kúrtam el,miért nem lehet megoldani ha egyszer jeleztem feléjük a kifogásom és látszik én befizettem a számlákat. Sajnos kénytelen voltam bemenni mert még a végén késedelmes befizetést is a nyakamba varnának,vagy kikapcsolnák a netett és a végén még fizethetnék a visszakapcsolásáért is.
-
Szokenesz
senior tag
Jött mail a fibernettől, hogy 24.én itt "eszközbővítési munkálatok" lesznek. Ez szerintetek mit jelenthet, hogy végre itt is lesz 10/2es net nem csak 10/0.5?
Mert ingadozni nem ingadozik amire hivatkoznak. Csúcsidőben is 8-8.5mega felett van. Rohadt jól jönne több upload

-
Csabee.
nagyúr
szeretett szolgáltatónk már 8 hónapja nem tudja átírni a szerződésmódosításomat, és még mindig tartozom nekik 41.000ft-al SZERINTÜK!
most összegyűjtöm a csekkeket és bemutatom nekik.. szerencsétlen egy banda...
8600as csomagba vagyok, nem is értem hogy jött ki nekik ez.. -
F_Zolee
nagyúr
Cégfilozófia by Fibernet: Alapvető törekvésünk, hogy saját és a holdingunkba tartozó cégek szaktudásán, kreativitásán keresztül tevékenyen hozzájáruljunk az információs társadalom fejlődéséhez. E cél érdekében cégünk az infokommunikációs szolgáltatások palettájának teljessé tételével, magas színvonalú, versenyképes, a felhasználói igényekhez rugalmasan alkalmazkodó szolgáltatásokkal kíván a piac meghatározó szereplője lenni.
Itt is költenek a marketingre, nem hogy ahelyett azt is tennék amit ide leírtak...abból a pénzből. -
netwolf
csendes tag
sziasztok!
most kaptam digi settopboxot, és ilyenkor pár napig jön minden csatorna. De a felnőtt tartalmaknál kér CA PIN-t ide mit kell írni, mert a gyári 0000 az ide nem jó?
köszi. Ja a szórólapon 2010.05.31 van hűség időnek, de a szerződésemre 2010.08.31 került, érdekes... -
malisonX
aktív tag
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a "klubba"
Most rendeltem meg 2400Ft-ért tőlük a 2,5M/1M-s korlátlan internetet. Szerintem ennyiért megéri. Felénk (Nyergesújfalu,(Esztergom mellett van
)) nincs olyan szolgáltató, akinek lenne hasonlóan jó ajánlata. Eddig haverral osztoztunk a Fiber 10Mbites netén, többé kevésbé jól is működött, letöltésből többnyire hozta az elvártat, de a feltöltés nagyon gyér volt. 1-2 hónapja volt valami karbantartás, azóta egész jó lett az is. Bízom benne hogy ez is jó lesz... Az ügyfélszolgálatuk viszont szánalom, szerencsés esetben 10 perc mire felveszi valaki a telefont. Hány ember dolgozhat ott, hogy mindig foglalt az összes munkatárs? 
-
netwolf
csendes tag
Ha így haladunk, akkor t-home talán karácsonyra lesz, addig pedig frankón leszerződik mindeki újra a fiberszarhoz, 15hónapos hűséggel, mivel csak az van...
-
codox3
csendes tag
Üdv következő problémára várnám segítségeteket: adott egy motorola modem, meg Msi rg54se router. A modemből usb-re megy az egyik gépbe a modem, a másik (utp) kábel a routerbe megy és az küldi a jelet a másik gépnek. Kb 2 hete van megs emmi gond nem volt vele mostanába, ha bedugom a routerbe az utp kábelt ami a modemből jön nagyon lassú az internet sebesség, az usb-vel kapcsolodó géphez mi lehet a probléma ? Köszi előre is!!
-
G4bi89
senior tag
-
SlayR
senior tag
Én nemrég érdeklődtem T-Pontba az Optnetes cuccok iránt még itt a központba(Árpádváros) aztírta ki hogy folyamatba lévő fejelsztés máshol nemtom mi a helyzet a vásrosba d eegy 50/25ös netcsomag már várandóba

-
szelidorzo
aktív tag
A büdös k.....a....t!
Hol hirdetnek ilyet ezek a szemetek?
-
Kisbubuska
tag
Ilyen levelet mi is kaptunk. Csak az a baj hogy már későn sajnálkoznak. Soha nem leszek többet az ügyfelük, soha !
Amikor több mint fél évig 8mbit helyett 1mbit volt a net, akkor nem sajnálkoztak, hanem a szerződésre hivatkoztak hogy a minimum megvan. Szánalmas egy társaság.
Aki csak teheti hagyja ott Őket és válasszanak más szolgáltatót. -
wagi
senior tag
Miután a Fibernet a városban sikeresen elvesztette az előfizetők 90%-át előrukkolt egy ilyen ajánlattal:
-
Oregon67
csendes tag
Én csak egyet nem értek ezzel kapcsolatban. Ha kábelt vágnak át akárhol, akkor a tévé hogy jön továbbra is????? A tévéadás bitjei átugrálnak a résen is, csak a net érzékeny rá?
Meg korábban nem arról volt szó, hogy Gödöllőről Tarcsa felé a hév oszlopain jön a kábel? Még mutatták is a tévében, hogy milyen erősítőt vagymit loptak el egyszer onnan. Akkor azt hogy is vágja el a munkagép az M31 miatt minden héten? 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
akkor marad a fibernet, lehet szerencséd lesz vele, de csak 1 éves hűséget írj alá, ha jót akarsz magadnak! mert a két évvel nagyon megszívhatod, főleg ha a szolgáltatás nem lesz jó :S
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
még egy a Rubicom
az is naon jó -
Csabee.
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
ha van chellos lehetség vagy digis akkor próbáld azt, viszont ha nincs más akkor kilehet próbálni a fibert, bár várjál még embereket akik abban a térségben laknak, illetve olvass vissza , keresőbe írd be hogy Pilis és kihozza ha már valaki írt volna róla
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Studiossrác
üzenetére
a Barátnőd hol lakik? mi is így voltunk, csak tv-nk volt aztán áttértünk tv telefon internet -re fibernetre és teljesen jó, bár a telefon sztem nem a legjobb, de azt mi nem használjuk speciel.. én a 22.kerületben lakom és 10mbit-et bírja a vonal az tuti fix.
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Mennyire szakadozik a net ennél a szolgáltatónál?Csakmert vegyes híreket hallottam róla. Most kaptak barátnőmék levelet a fibernettől. Tőlük van a kábeltv-jük, netük viszont nem. Kábeltv-vel semmi problémájuk nincs.
Viszont ha a netet átváltanák ide gyorsabb lenne a netük és olcsóbb is...kérdés az, hogy mennyire megbízható a szolgáltató? T-comnál vannak perpillanat, megéri-e átváltani? Garantált sebességet lehozzák-e mindig(egyes szolgáltatóknál még azzal is probléma van sokszor
)Előre is köszönöm a válaszokat
-
Slade92
aktív tag
Hát nagyon egy gyenge szolgáltató
Havi 4-5X elmegy a net és nem csak nálam más szomszédos városokba is aki a febernél van
5 órákra az is 14-19 óra között
1x egy rokonom felhívta őket hogy mért megy el állandó a net : Ha nem teszik jelentsen fel
-
EmThor
addikt
tarcsán 13:40 óta nem volt net, laza 5 óra se puszi se pá, megint átvágták az autópálya építkezésen a kábelt? hát kurvár@ nem volt vicces!!!! szemétládák!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
üzenetére
igen az vagyok személyesen!
na most már más is tudja hogy kontaktlencsém van 
mellesleg a Fibernet megint kiküldte a számlát, és már 40.000ft tartozásunk van plusz a havi 8600ft.. tiszta hülyék, ma is beszéltem az üf-nővel és azt mondta hogy ha lefénymásolva elküldöm nekik levélbe a számlákat akkor lenullázzák.. de egész idáig ezt nem tudták kinyögni a mocskos szemetek! Most jövőhéten odaviszem már az egész befizetett számlákat.. mert ez így nem állapot.
Speedtesten a Neukom helyett valami Freak Chat van .. feltünt már valakinek?

-
preacher
csendes tag
Ma írtam a T-home ügyfélszolgálatnak, hogy megkérdezzem, Kecskemét mely részein érhető már el az Optinet! Ha tényleg lesz Kecskemét/Műkertvárosban is, akkor pápá Fibernet...

http://www.t-home.hu/lakossagi/ugyintezes/szolgaltatasi_teruletek/optinet
-
törölt tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Akkor gyerekek lehet előfizetek a digitális alapcsomagra.
Bár itt említették, hogy a HBO-k nem működnek ilyen elven.
Akkor még gondolkozok.
Egyébként a szűrőt egy laikus, hozzá nem sokat értő emberke is leszedheti otthon? (Fater műszerész, ő lehet ért hozzá, ha nem nagy kunszt.
) -
Spirit
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
na jah, csak láttam itt sok olyat,hogy a 10/2-es net 9,8/0,9-et hoz, vagyis 1mbit-re lenyomják a feltöltést, gondolom sávtakarékosságból. Ha most váltok, félek,hogy átraknak ugyan,de 10/1-re. Én meg pont a feltöltés miatt váltnék. Nem az az 1e ft fog földhözvágni. Egy stabil 20/3-ért is simán fizetnék 14-et. Rablás, de nekem fontos a sebesség, és jobb híjján ez van(vagyis nincs)

-
Spirit
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Jól beszélsz

Na valaki mond arra valamit,hogy 12mbit/1mbit-ről merjek-e váltani 10/2-re? Nem akarom,hogy a vége 10/1 legyen

Mivel 20-as csomagot nem engednek, az 1mbit-es upload meg kétségbeejtően szar, a hűségem meg július 1-jével lejár, ezért muszáj lenne lépnem. Ti mit csinálnátok?
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Sweet.tv - internetes TV
- Apple asztali gépek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A KIT-emben 1 megás net van, este meg majdnem hárommal jött lefelé egy filmecske. A mostani speedtest:

. ezzel mit lehet kezdeni de komolyan???? azt mondta a megoldás ha az összes csekket bevisszük (3év csekkjei , biztos mindet megtalálom itthon)
most összegyűjtöm a csekkeket és bemutatom nekik.. szerencsétlen egy banda...
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Meg korábban nem arról volt szó, hogy Gödöllőről Tarcsa felé a hév oszlopain jön a kábel? Még mutatták is a tévében, hogy milyen erősítőt vagymit loptak el egyszer onnan. Akkor azt hogy is vágja el a munkagép az M31 miatt minden héten?

Akkor még gondolkozok.