Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
dbius
veterán
Nem akarok semmit sem elkiabálni, de amióta a nálunk karbantartás volt, azóta jobbnak tűnik sebességileg a net, többnyire hozza a maxot, csak a pingeket kellene javítani, mert az oldalak betöltése általában lassú.
-
flavio
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Szia,nem használok semmilyen hálózat menedzselő programot,mert nincs szükségem rá! Nem torrentezem ftp-vel szoktam leszedni cuccokat a szerverről de ott a feltöltésemnek max a felét használja és simán tudok netezni (persze ha jó a net) mellette. Jó pár éve míg windows xp használtam nem valamilyen linuxot és torrenteztem akkor sem használtam,hanem be állítottam globálisan a feltöltést és ment mellette simán a netezés vagy a játék.
Csabee-val értek egyet (na meg veled is,mert nem vk én sem olyan hogy rögtön le érjen a cucc a szerverről)nem kellene nagyobb sebesség letöltésre számomra,inkább realizálnák az áraikat 2009-re és végre rendbe raknák ezt amit ők szolgáltatásnak hínak,sajnos ez a cég megakadt egy szinten és az istenért nem tudnak tovább lépni! -
F_Zolee
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
hát jah, engem is fel tud cseszni, ha pl pénteken meló után rákészülök, hogy bekajálok, beverek pár vodkát és néhány doboz sörrel beülök pl quake live-ozni párat, mire asszony is hazajön a melóból... és nesze: 600milis ping... úgy meg izgalmas pl rakétával szórakozni... raillel "vak tyúk is talál szemet" alapon oda lehet csapni a lámább ellenfeleknek, de plazmával magas pinggel képtelenség célozni... engem is felcseszett, mert elég sokat fizetek nekik és elvárnám, hogy mellé használható is legyen a net... mert jó, hogy a letöltési sebesség megvan (2megabittel bőven elvagyok, mert neteztem már ezerrel a betárcsázós korszakban is
a filmek/cuccok meg azért 2megabittel is normálisan jönnek... nem vagyok ideges fajta...) a ping irtó sz@r tud lenni időnként... cfosspeed azért sokat javít rajta...
haszálod vagy nem? nem láttam az ikonját az asztalodon... szerintem 1próbát megér... kb fél perc bekonfigolni és nekem sokat dobott a pingemen 
-
flavio
tag
válasz
mephi666
üzenetére
Ahogy telik az idő úgy kezd magára találni a netem,szépen fekszenek le az emberek és kb 23-24 órakor már jó is! Csak én nem éjjeli és hajnali netre fizetek elő,bár nem is járna a pofám ha nem lenne ennyire használhatatlan!
[link]
(bocs de fáradt vk és nem volt kedvem szerkeszteni a képet) Itt is jól látszik kezd magához térni ahogy telik az idő de még nem az igazi a pingem és sajnos ez tükrözi azt hogy a hálózatuk túlterhelt! Tudom pingre nincs garancia na de akkor is jól tükrözi a hálózatot. -
flavio
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Remélem nem az lesz! :-) Nem hiszed el de annyira utálom már ezt a céget hogy.......Ha lenne választásom már nem itt lennék. Most ilyen egy 10Mbit/s-net náluk:

és ez még tűrhető is mert bejönnek az oldalak,lassan de bejönnek! Az árak meg a csillagos égben vannak,pláne ehhez a szolgáltatáshoz amit ők adnak. -
gozi
tag
Ez a hivatalos indoklás:
Tisztelt Előfizetőnk!
Az elmúlt hetekben – Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepestarcsa, Mogyoród, Erdőkertes, Szada és Őrbottyán településeken – internet- és telefon szolgáltatásunkban rajtunk kívül álló okok miatt hosszabb-rövidebb szolgáltatás-kiesések voltak tapasztalhatók, ami Gödöllő, Erdőkertes, Szada, Őrbottyán településeken a kábel TV szolgáltatásunkat is érintette.
Tájékoztatjuk, hogy a meghibásodást az M31-es autópálya Kerepes és Mogyoród települések térségében zajló munkálatai okozták. Az építkezés miatt több alkalommal és több ponton megrongálódtak kábeleink. A rongálás következtében az internet- és telefon szolgáltatásainkban részleges szolgáltatás-kieséseket tapasztalhattak a következő időpontokban: 2009. április 2., április 6., április 20., május 3. és május 7.
Társaságunk természetesen haladéktalanul megkezdte a helyreállítást. Felvettük a kapcsolatot a kivitelezővel a hasonló jellegű káresemények megelőzése érdekében. Az autópálya kivitelezője a helyreállítási munkálatok során olyan megoldást alkalmaz, mellyel elkerülhető a kábelek sérülése, üzembiztossá tehető szolgáltatásunk, és az autópálya építése a jövőben nem fogja azt veszélyeztetni. Ennek következtében,
2009. május 15-én, Gödöllő, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán településeken
hajnali 00.30 órától reggel 08.00 óráig a kábel TV-, internet és telefon szolgáltatások
nem lesznek elérhetőek,
valamint ebben az időszakban, Mogyoród, Kistarcsa, Nagytarcsa és Kerepes településeken az internet- és telefon szolgáltatásokban várható kiesés.A rajtunk kívülálló okokból eredő, váratlan műszaki meghibásodás következményeként fellépő kellemetlenségekért ezúton is szíves elnézését és megértését kérjük!
Budapest, 2009. május 11.
Tisztelettel:
FiberNet Zrt. -
mephi666
nagyúr
most látom, hogy van ilyen "fibernet-fikázó topik" hát van is rajta mit... olyan ramaty a pingjük időnként, hogy az már vicc... mellesleg elvették a sport1-et is :S betelt idén a pohár... ahogy lejár a szerződés, lépek én is máshova... van még rajta kívül pr-telecom, digi, upc meg minden... nem tudom mire föl szemétkednek itt az ügyfeleikkel... majd elintézi őket a konkurencia, ha így folytatják...
-
F_Zolee
nagyúr
Fasza. Ma egész eddig nem volt net. -.- Lemennek mostmár a jó @&%{}{!!!

-
flavio
tag
Nézte valaki milyen hitvány net sebességeket add a fiber a KIT-S csomagokhoz? Először azt hittem rosszul látok de hiába törölgettem a szemem csak nem akart változni :-) ! Próbálják nagyon úgy feltüntetni mintha ők nagyon olcsón adnának komplett csomagot de ez nevetséges. Nagyon megszívja Százhalombattán a fiber, felvásárolta a másik kábel szolgáltatott ne legyen konkurencia erre idén meg beköltözik a digi :-) sógorom és apósomék nagyon örülnek mert már mind két helyen kábeleznek és talán idén el is indul a szolgáltatásuk.
-
Bocaa
senior tag
nagyon utálom őket!
A szolgáltatás jó lenen ha gödödllő környékén(szadán) ne lenen 2heti rendszerességgel valami miatt adászünet ..-.-" -
EmThor
addikt
vasárnap este 23:30-0:40 se tv, se telefon, se net, tarcsán ismét... pont a Téglát néztem hbo-n rohadjanak meg!
-
Csabee.
nagyúr
az emelés nem nagy szám, csak az eredményre leszek kíváncsinekem anno a T-online emelte meg úgy hogy még lassabb lett mint volt eredetileg....
jó emelés, inkább az ilyenből nem kérek, legyen stabil a szolgáltatás és olcsó, a sebesség nem lénye, elég nekem a 10es csomi... -
F_Zolee
nagyúr
Kíváncsi leszek mikor jut el ez a "cég" oda, hogy majd sávszélességet fog emelni megint. Szerintem várhatunk még erre jó pár évet. Ki mennyit saccol?
Én legalább 5öt adok nekik. 
-
Csabee.
nagyúr
csak 9es ping

-
killer1203
senior tag
válasz
killer1203
üzenetére
közbe találtam, smac 2.7
-
dbius
veterán
válasz
killer1203
üzenetére
De, lehet. Ha használsz routert, akkor annak a MAC címét kell módosítanod, ha nem használsz, akkor pedig a hálókártyádét. Tucatnyi program található a neten MAC cím módosításra win alá, Linuxhoz pedig nem is kell külön program.
-
killer1203
senior tag
Sziasztok
IP-t nem lehetvalahogy váltani ?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
világszínvonalban annyi tévedés szerintem belefér!
régen is lehetett állítani a Speedtesten, nincs ezen semmi új
csak a design -
Kisbubuska
tag
Ezt eddig én sem tudtam hogy ezeket be lehet állítani. Én is átállítottam km-re, de jó nagy baromságot írt ki

Gödöllőn lakom, Bp. 28 km, speedtest szerint kb. 50 km
Hát még csak kb. sem 50 
-
dbius
veterán
A speedtest főoldalán van egy settings fül. Ezen beállítástól függ, hogy kinek hogy jelzi ki a speedtestes eredményeket. Tehát a mért eredmény megjelenítési módja attól függ, hogy te a saját gépeden állítottál-e be valamit.
Én például beállítottam, hogy a dátumot magyar formátum szerint jelezze, valamint, hogy a távolságot is km-ben, ne pedig mérföldben, valamint a sebességeket pedig KB/s formátumban mutassa.
Emiatt az én gépemen MINDENKINEK a mért eredménye, amit ide belinkel, az általam beállított formátumban jelenik meg!
-
flavio
tag
Nagy néha jó délután is a netem, senki sem netezik biztos a környéken mert jó az idő!

-
EmThor
addikt
tegnap fél napot se telefon, se net, ismét tarcsa...
-
Csabee.
nagyúr
valamit cisnálhattak a pingekkel

nekem:7

-
Balage^
tag
Most ilyen
Kinek van 6-os pingje? 

-
Skribi
csendes tag
Most Százhalombattán

2.5/1mb os net
ez már gyász....... -
dbius
veterán
Nálunk (Hajdúböszörmény) ma hajnalban volt "karbantartás". Nem tudom hogy fog alakulni ezután, remélem jobb lesz az eddigieknél.
Most hozza a 4 Mbit-et, de hogy mi lesz tartósan, majd kiderül

-
G4bi89
senior tag
Most komoly,hogy a "nagy fejlesztés" után 1hétig volt jó? és ma megint ez fogad csúcsidőben

Kecskemét.... -
Zsadi
őstag
-
L0CK3
csendes tag

10/0,5
Hiphiphurá, hozz nekem egy teát fiber...
A garantált sincs meg, de kit érdekel?
Közel 2 hónapja élvezhetetlen és gusztustalan a net csúcsidőben, de kit érdekel?
Gondolom, ha lemondom, mint a huzat, az se érdekli majd őket.
Amúgy Kecskemétről tud valaki valamit?
Pl. lesz-e digilan, t-home optinet mikor jön, meg ilyen hasonló menekülési lehetőségek ettől a féreg bandától. -
Csabee.
nagyúr
Ma elértem az ügyfélszolgálatot telefonon!
Egy normális kollégával telefonáltam, és visszanézte, és pár munkalapot látott is hogy jelentettem már ezt a számlázási gondod. Na mármost múltkor felírtam egy hapsi nevét meg a munkalap számát!
1, a csávó már nem is dolgozik ott,
2, a munkalapszámot nem is találta, mert azon a számon valami kecskeméti munkalap volt..
Ennyit a munkalap felvételről!Most elkértem a nevét az illetőnek, a munkalap számát, és elvileg intézkednek!
A tortozást továbbra sem fogom befizetni, azt mondta a csávó is hogy nem kell befizetnem, csak a havi díjat!Jah és 2008.8.25. én írtam alá a szerződést! Azóta nem raktak át engem a számlázási részlegen!
ha jól számolom, az több mint 9 hónap.....Várom a következő számlát, ha akkor sem javítják a számlázást, bemegyek.... csak azt is felesleges időtöltésnek tartom, viszont akkor a fogyasztóvédelemnek is kéne küldeni leveleket. Nem igaz?
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hasonló szituba került jó 1 éve az egyik ismerősöm is. Megírtam annó.
Őket azzal ijesztgették, hogyha nem írnak alá +1 évet, akkor ki kell fizetniük.
Nem szóltak nekem, pedig az üfsz-re ráborítottam volna az asztalt, ha ilyen marhasággal jön.
Na, a lényeg: Kifizették a 30 ezres tartozást, s+1 évet aláírtak...
Nc. -
Ati007
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
hasonló helyzetbe kerültünk mi is, mondták telefonon hogy faxoljuk át a 2007.12 havit ami nekik hiányzott, megtettük elfaxoltuk a befizetett csekket de mikor voltam bent hogy kitre váltsak akkor mondták hogy még mindig tartozunk 1 hónappal. Mondtam hogy azt már rég lefaxoltuk és hogy a telefonos kollegája ezt vissza is igazolta, erre mondják akkor is tartozunk hozzuk be az összes befizetett csekket mert megmondani sajnos nem tudják hogy melyik hónappal de biztosan tartozunk

-
Csabee.
nagyúr
kiküldött a Fibernet egy számlát hogy tartozom 36.381Ft- al, hozzáteszem hogy havi 8600Ftos csomagba tartozom, és mindig befizetjük ezt az összeget!
de volt már 120.000Ft-os tartozás is, és csak hitegetnek hogy majd következő hónapban nem lesz ott a tartozás!
Odáig eljutottunk hogy már lement 36.381ft-ra a "tartozás" amivel nem tartozunk tulajdonképp....kinek írjak ilyenkor? hiszen a szerződést megírtuk és küldik a kamu számlát, és mostmár felszólítanak hogy ha nem fizetünk akkor 30nap múlva lekapcsolják! Elmennek a f....ba..
mit tegyek? tipp ?
esetleg valami hasonló szituba ki mit cselekedett? mi lett az eredmény?tény, hogy rendesen szolgáltat, de számlázni azt nem tud!

-
Dyno
veterán
Kezd a tököm is tele lenni 3-4 napja 300fölött van állandóan pingem, 4/256-ból meg csak 3/160 van meg, 22. kerben lakom de elegem van ebből rabló népségből

-
Kisbubuska
tag
Kb. 1 hónapja váltottama fiberről rubicomra. A fiber itt Gödöllőn mindig szar volt, havi 9ezerért a 8/512-es csomag, jó ha volt 2/512.
Most a rubicomnál vagyok, egy hónapja fizettem elő 8/8-ra, havi 7ezerért, ma jött a levél hogy fejlesztettek gödöllőn, és ugyanazon az áron 16/8-at kapok
Ez az, ami a fibernetnél soha, de soha nem fog megtörténni. Évek alatt több 100ezer forintot fizettem nekik, és mindig szar volt a netjük. Nem értem, más cég miért tud fejleszteni, miért nem nyelik le a pénzt ??? -
EmThor
addikt
na, szóval tegnap nem volt net megint tarcsán. őskáosz az kutyafüle ahhoz képest ami az utóbbi hónapokban itt megy :| csak tegnap mobilról írtam azért volt a sok post. aki teheti kerülje a céget.
-
Senhi
aktív tag
Egyébként a 22. kerületben is történt valami, mert lassan több, mint 1 hete meg van a 2mbit felfele
Eddig csak 1 körül volt... -
dbius
veterán
Pár helyen karbantartási munkát végeznek a napokban, hátha valami fejlesztéssel párosul és jobb lesz a helyzet.... [link]
A remény hal meg utoljára...

-
Polllen
félisten
Sziasztok!
Valaki nincs Ercsi környékéről? Nálam pár napja ilyen a ping nagy átlagban...

Ilyennel ha reklamálok náluk csinálnak vmit?
-
Spirit
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Mostanság minden okés azt leszámítva,hogy nemsokára szerződést kell hosszabbítanom,és tudod milyen a fiber,lehet hogy egyik karbantartásuk annyira jól sikeredik,hogy utána egy évig megint szívok. Arról nem is beszélve,hogy 4 gépünk van,és 4-en szoktunk netezni, szóval elég sokszor bizonyul szűkösnek az 1mbit-es upload,váltani meg nem lehet. Ezért ugrálok, meg parázok itt, bár tudom,hogy a fiberhez képest összetehetném a kezem, de ha belegondolok,hogy ezért a pénzért majdnem meglehetne az optikai 50/25mbit-em, ha elérhető lenne, elsírom magam

-
Spirit
őstag
válasz
Gyuree91
üzenetére
1. Valószínűleg nálad ezt a sebességet mindig hozza. Fibernél előfordul hogy a 12mbit/1mbit-es csomagból 1mbit/128kbit SEM marad.
2. Ez valószínűleg egy Kábelnet medium előfizetés, ami solo-ban 7890ft, telefonnal+tv-vel 5890ft!Nálunk 10k-ért van 8mbit/384kbit, vagy 11k-ért 10mbit/512kbit.
3. Ha akarsz, egy telefonodba kerül és nagyobb csomagba léphetsz(nálunk meg ez a plafon), ami nálatok 25mbit/5mbit ami soloban még mindig csak 9890ft, és valószínűleg azt a a sebsséget is hozná. Nálunk a 20/3-as csomagra sem lehet előfizetni 13k-ért, mert csak papíron létezik, de mindenkit elutasítanak, amikor meg akarja rendelni.
Folytassam?
-
Gyuree91
tag
Hello!
Nem tom mit sírtok ennyire.
T-home 8/1mbit

Itt sincs meg a 8192 és az 1024 soha...
-
Borisz76
nagyúr
Nemrég írtam : [link]
Mióta megcsinálták azóta éjjel nappal ....bármikor próbálom hozza a 10 / 0.5 -Mbit-es le és feltöltési tempót.
-
Disque
aktív tag
Jó hír a százhalombattaiaknak, jön a Digi!
Talán majd kapunk normális netet normális áron, és megszűnik a fiber monopolhelyzete.
[link] -
F_Zolee
nagyúr
Felénk sajna nincs semmilyen fejlesztés. Most is 200 feletti a ping. Érdekes, hogy van amikor meg normális...
-
G4bi89
senior tag
Na Kecskeméten egész jó most csúcsidőben. Valamit ért (eddig!) a "fejlesztés?" mert előtte ilyenkor 0,5-2mega között mozgott.

-
Balage^
tag
Nem csúcsidőben

Amúgy csúcsidőben is hasonló, csak nem 5 a ping hanem 6-7
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- SörcsaPH!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- TCL LCD és LED TV-k
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Iqos cigaretta
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPad 10, 64 GB, cellular, 129.000.-
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- GAMER PC! Ryzen 7 7800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nah mind1. Azért kösz az infókat, ahogy néztem egy trialos, sokra nem megyek akkor vele. 4.50est töltöttem le amúgy. Mostmár elég lesz az off-ból, mert nem jut hely a szidalmazásra. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
túl részletesen van leírva

...... aki sirhat itt az én vagyok 8Mbit: