Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Aktív témák
-
shabbarulez
őstag
Csak úgy szólok offtopic hogy július 1-től a LAN-os területein Rubicom duplázza a sebességeit. ;) Sajna a kábeles sebességekben nem látok változást, de a korábbi emelésnél is úgy volt hogy először a LAN-os sebességeket emelték márciusban, aztán a kábeles területek július körül 3-4 hónap késéssel követték. Remélhetőleg ott is lesz emelés még az idén.
-
netwolf
csendes tag
most én is vacilállok a digit fibers cuccon, havernál megnéztem, hát nálunk amúgy is jó az analóg kép, mióta kicseréltettem az egész utcai erősítőt:-), de ez a settopbox az egy vicc, nem csak azért mert nincs hdmi kimenet, de ez valami mélyen kínából jövő(múltbéli) cucc, igaz működik, csak a távvezérlője vezeréli a HD műholdas Chess settopboxot is, egy az egyben:-). nyilván nagyon olcsó, mert amúgy valami komolyabba is beruházhattak volna, mert ezt kötve hiszem, hogy tudna h.264et, stb, így hd kilőve...írjatok már hogy Kecsón mi a helyzet a 10megabittel, mert arra akarok fentebb menni, de bizonytalan vagyok...írtam a fibernek, hogy kipróbálnám és ha működik fizetek, de nem válaszoltak:-(
-
-
Arzén
csendes tag
Ma bekötött 4/4 Rubicom internet Gödöllő Szőlő utca:

-
Brett apó
tag
hogy ebben a melegben hűteni kell a modemet rendesen
Én ilyenről nem hallottam,nálam tavaly 40fokban is müködött,inkább a minőségétől függ. Lásd régebbi téonlány-os kínai modemek,azok már tavasszal is füstöltek

-
Töltögetek FTP-ről és nézem fél óránként szakadás . Gondoltam szar helyre regeltem . Nézem a net sem megy . Pillanatok alatt felhúztam magam a fiberneten . Mire rájöttem hogy ebben a melegben hűteni kell a modemet rendesen
Egyenlőre lekopogom hogy a januári TVNETWORK-ről való átállás után nem volt még gond velük . Pedig anno náluk kezdtem , de ahogy letelt a hűség mentem át gyorsan jól a TVNETWORK-höz. De most úgy látszik megemberelték itt Százhalombattán magukat 
-
egle
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Akkor marad ami eddig, no TV. Úgyis csak a mocsok ömlik belőle, az meg nem érdekel.
-
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Nem vagyok kábeltévés de a digi tv nem ugyanazon a kábelen jön mint a net?
Mert ha igen, akkor mitől lesz ez jó??? A jelenlegi működő hálózat, ami olykor szaggatja a netet... elrágja a kisegér a kábelt, beázik stb stb stb az majd hogyan továbbítja majd a biteket a beltérinek?Ja, sejtem... olyan lesz a minőség mint valami gagyi divX-es filmet néznénk valami olyan lejátszóval ami éppen nem szereti azt a kodeket és ezért kockásodni látszik...
Hajrá
-
Jégkokó
veterán
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Azért annyira nem palimadár az aki belemegy, mivel a családi csomag 6 ezer helyett csak 5 ezer lesz.És legalább egy tv n élvezhetőbb minsőgégben lesz
-
TheReMiXeR
senior tag
-
egle
tag
Minket a mai nap folyamán felhívtak csak úgy a fibertől, hogy szeretnénk-e digitális tévét, és ha igen mikor és hogy.
(???)
Azt tudni kell hogy egyetlen egyszer sem mondtuk nekik hogy majd szeretnénk, főleg nem tőlük. Mindegy, felfogtuk úgy hogy csak érdeklődtek. Annyi a történet, hogy finoman elhajtottuk őket, hiszen itt Gödöllőn van kábeltévé és internet szolgáltató társaság is, és ha lehet akkor inkább egy ilyennel kötnénk szerződést a továbbiakban. Lehet hogy be vannak parázva cseppet? Augusztusban lejár velük a hűség, és már most majdnem júniusban le akarják fixálni?
Csak mert a jövőben nem kérünk belőle, de gondolom ezzel nem vagyunk egyedül. -
TheReMiXeR
senior tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Na látod, most nem jönnek azok az okosok akik simán megoldják a lemondást. Legalábbis ezzel traktáltak mindenkit pár sorral ezelőtt.
Én most várom ezeket a tuti megoldásokat.
Egyébként most beszéltem inviteles barátommal és a következő lehetőségek vannak :
-8megás net + telefon + IP TV ---> 14ezer valamennyi...
-első 2 hónapban akciós áron
-1év hűséggel (nem kettővel)
-nekem a szerződés megkötésekor bekötikIgaz IP TV-ről még nem hallottam jókat (nem az igazi még az átvitel miatt beakad, kockásodik) de majd kiforr hamarosan... (főleg, hogy 10hónapom van még fájbernél)
-
Jégkokó
veterán
Nah mint megtudtam, hogy van a fibernél a digitális tv. Szóval az összes csatorna digitális lesz, csak lehet hozzá rendelni külön kiegészítő csatornákat.
-
Ashi
csendes tag
szánalmas...

-
Brett apó
tag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Úgy,hogy a fibernet előtt nálunk budaörsön chello volt. De a drága fibernet
megvette nálunk a szolgáltatót aki kihúzta a kábeleket. Így,hogy ne menjen a téonlányhoz a sok előfizető egy nagyobb csomagot igért ide budaörsre,amit persze nem mindenki kapott meg mint ahogy azt már megszokhattuk 
-
Kisbubuska
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Ráfizetés nélkül sajnos nehéz lemondani. Nekem jövő áprilisig van szerződésem ezeknél a mocskoknál, fel akartam bontani, mire közölték hogy kb. 40 ezer forint. Csak úgy tudod felbontani, ha bebizonyítod hogy a szolgáltató megszegte a szerződést. Nálam ez történt többszörösen is, és már több helyre is írtam, de nagyon lassan válaszolnak.
Vasárnap ismét kifejezettem kértem hogy ma hívjanak fel a gödöllői szerelők, mondanom sem kell, hogy ma sem tették meg. -
TheReMiXeR
senior tag
Tudom, láttam az ELMŰ-s vinnyogó autót...
Nálam az a probléma, hogy most lett tele a pohár.
Az elmúlt 2-3hónapban folyamatosan szakadozott a kapcsolat 2percekre.
Kicseréltettem a modemet, erre 3napra elment a net Baján és Gödöllőn.
4napig nem volt netem. Ebből 2napig hiába jelentettem volna be, mert a gépi hang elmondta, hogy nincs szolgáltatás. Utána meg nem történt semmi... Szal 4napig semmi utána magától visszajött... Közben (abban a 2napban amíg a gépi hang ismételgette, hogy nincs net) itt Gödöllőn egy csomó fibernetes netezett... Pirinkét furcsáltam a dolgot.Közben a következő híbákra hívták fel a figyelmemet :
-pc és modem között rossz a kábel
-rossz a pc (mind az 5)
-rossz a rúter
-rossz a modem
-rossz a kábel
-stb... sorolhatnám...Semmilyen változtatást nem csináltam egyszer csak visszajött...
Szerdán vonali erősítőt kellett cserélni valamelyik osztlopon, "majd 20perc és működik" de megint eltelt másfél nap mire ismét hajlandó volt üzemelni.5év alatt voltak szép napok de sajnos több volt a szentségelés mint az öröm.
Kicsit unalmassá vált hallgatnom a családban, hogy már megint nincs internet, nem volt órákon át tv adás... Szóval utálom már az egészet.Tudom, invitelnél max 8mega van (az is csak 6,9mbit) de ott nem isntabil a rendszer ennyire. Ráadásul nagyon közel vagyok a tűzhöz...
Nos, kedves "tanácsadók" kérek ötleteket, tippeket hogyan tudnám lemondani idő előtt a hűségemet ráfizetés nélkül (10hónap).
Üdv.Atika
-
Neil Watts
veterán
Spirit!
ITT írtad (#5004) ,hogy 12M/1M a neted! Ezt, hogy csináltad?

-
gozi
tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
A tegnap esti hibáért az ELMŰ volt a hibás... Ha nincs áram, nem működnek azok a fránya vonali erősítők se.
-
TheReMiXeR
senior tag
10 hónap és befejezem ezt az 5évet...
Ma, mikor este megint elment a tv meg a net besokaltam.
Már csak valami "csoda" kellene, hogy ez a 10hónap eltűnjön az életemből... -
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
"Tegnap is beszóltam nekik, bízom benne hogy holnap felhívnak."
Ó te kis naív.
Komolyan azt gondolod hogy érdekli őket a te problémád? -
Csabee.
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
chellonál meg t-onlinnál nicns korlátlan, a korlátlan az lesz ha letöltesz egy hónapba 400gb-ot.. és akkor fizethecc anyit hogy a gatyád rámegy
F1 nézés közbe mértem egyet:

-
Ebit
addikt
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Sajnos ez minden szolgáltatóra igaz lehet, más-más körzetben.
-
Ebit
addikt
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Nálad és másoknál rossz, de pont Csabeenál jók az értékek, én még az általa linkelt felével is kiegyeznék szakadozás nélkül.
-
Ebit
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Értelmezésem szerint kell, mert az oldalon is arról irnak, meg a digiTvnek relatve alcsony az ára, gondolom kábel Tv-e épül rá, szolgáltatás és az ára is.
Jégkokó
Én ugy tudom, hogy a fibernél nem kell net a digit tévéhez, mert a net és a tv egymástól teljesen független.Igen , de Csabee-nál minden megy, /Tv, net, telefon/, és gondolom egy kábelen, de ő majd leirja.
-
-
Ebit
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
A digit Tv esetében kapsz még legalább egy set up box-ot.
Elméletlileg ezáltal egy készüléken tudod az összes, digitális csatornát használni, vagy több készüléken elosztva azt a csatornát, amin a músort veszed, viszont a net sebességed összeségében csökkenni fog, kb a jelenlegi értéked 70%-ra.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
szerintem egyre több ember vásárol digitális tv-t! és elhiheted nem azért reklámozzák mert szar! muszály versenyben maradniuk a t-online-al digitv-vel chelloval Előbb utóbb muszály lesz sebességet is emelniük szerintem. És azt ne felejtsétek el hogy a t-online-nál 150gb a letöltési korlát, chellonál 200-250gb, fibernetnél meg nincs korlát!!
ÉN a digitv-n gondolkodom még, de az hogy működik? van most rendes tv-m, és ahelyett kötnék át digit-re? és csak a digitálisat kéne fizetni igaz?
-
Jégkokó
veterán
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Csak azért vagyok kiváncsi, hogy milyen ez az egész, mert elvileg ugyan annyi marad a havidíja mint eddig volt. És azért ennél a fos minőségnél mindenképpen csak jobb lehet bármiféle digitális próbálkozás.
-
Jégkokó
veterán
Mást is hívtak a fibertől olyan indokkal, hogy milyen akciósan lehet most előfizetni a digitális tv re. Csak éppen nem tudom, hogy a setopboxal mindegyik csatornának normális képe és hangja lesz, vagy csak annak a párnak amire elő lehet fizetni.

-
Kisbubuska
tag
Nálam, most teljesen jó. Nem lehet ezeken kiigazodni.
Na mára ennyi
Sziasztok. További jó netezést. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
"Nem is értem hogy gondolják ezt."
Hát úgy gondolják hogy te majd fizetsz ők meg röhögnek rajtad, rajtam, meg mindenkin akinek ilyen problémája van. Erre mondtam hogy mindenki jobban járna ha inkább átmenne egy kábeltévé és internet szolgáltató céghez.
Az ügyfeleknek legalább nem kellene idegrángást kapniuk egy ilyen utolsó, aljas, mocskos, szarrágó tolvaj bandától.
Az meg hogy ők csődbe mennének, senkit nem érdekel. Loptak már eleget. -
Jégkokó
veterán
Ma kicsit jobban körbejártam a falu ujabb részeit és megdöbbenve tapasztaltam, hogy szinte minden uj házba fiber net van bekötve, akkor valószínűleg a net is tőlük van. Szóval nem értem meg az embereket, hiszen van választási lehetőség és mégis kitartanak ez mellet a szar mellet, csak mert nekik kényelmes az, hogy rádugják a modemet a gépre, és máris van net.
-
Kisbubuska
tag

Amióta hazajöttem ez van, tehát megint nem tudom használni !!
-
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Ki fogják magyarázni hidd el, egy ilyen szarrágó bandától ne is várj mást. Te vagy a hülye, te vagy a hozzá nem értő, aláírtad hát fizess. Kb. ezt fogják mondani. Mocskos szar emberek egy mocskos szar cégben. Folt a zsákját.
Na már azt hittem hogy normálisan menni fog 1 mbit/s sebességgel a papíron 8 mbites "netem", de szerencsére nem lett igazam.
Íme Gödöllő szégyene, az előfizetők megrontója, hadd mutassam be önöknek a fibernet féle 8mbites "internetet" !!!
-
Kisbubuska
tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Hát azért ez nem egészen így van, mint írtam, a szerződésben 8 megát írtam alá.
Egyébként ne is ezt a részét nézzük. A többszöri bejelentés után se 72 óra, se értesítés, se semmi. És mi van, ha Én emiatt akarom megszüntetni ? Megtehetem, hiszen szerződést szegtek. Tudom, már 1000-szer leírtam, bocsi. De így van. Most olvastam, ha én nem fizetem be a számlát, lekapcsolnak, és kötbért kell fizetnem. Ha rám vonatkozik, rájuk is. Majd jön az ügyvéd, talán akkor történii végre valami. -
RexpecT
addikt
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Ha az Ászfben lévő értéket tudja hozni akkor hiába...
-
Kisbubuska
tag
Most beszéltem tesómmal, Ő kicsit jobban ért hozzá mint Én. Jövő héten idejön egy ügyvéddel, és felbontja a szerződést, úgy hogy természetesen nem fizetek semmit, sőt nehogy Ők fizessék meg decemberig visszamenőleg Nekem a kötbért.
Egyébként megint szar, és hiába a cél érték, mivel én 8 megásat írtam alá, a célérték nem lehet 6 hónapja, több órán keresztül. Hiszen én nem a célértéket írtam alá. Akkor úgy kellett volna, hogy 1 megabit, ami néha lehet 8 is. De én 8-at írtam alá. Na de mindegy, a fibernet szerződést szegett, ezt nem győzöm hangsúlyozni. Az utolsó belejentés óta megint eltelt a 72 óra, és semmi. Még csak egy mail sem
-
egle
tag
Hát emberek én mindenkinek azt javaslom hogy meneküljetek a fibernettől, amilyen gyorsan csak tudtok, és inkább kössetek szerződést egy kábeltévé és internet szolgáltató céggel. Mert ami itt megy az az ügyfél arcon köpése, miközben még hülyének is nézik és a pénzét követelik.
8 mbites szélessáv, amolyan fibernetesen.
A célérték megvan, na de hogy tartósan hosszú-hosszú órákon keresztül ez megy, az nonszensz.
-
Ashi
csendes tag
pffff....

10mbites
nagytarcsa -
Kisbubuska
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Na most meg tök gyors, mintha jó lenne

Hihetetlen. -
Kisbubuska
tag
http://www.speedtest.net/result/274606779.png
17:39-kor. Most megint hívom Őket. Egyébként tényleg össze kellene fogni, és valamit tenni.
-
TheReMiXeR
senior tag
10-kor azt monda a csaj, hogy 20perc és müxik... Most jövök otthonról és semmi...
Ónecukker...
Kapják be a f@szom! 48óra kiesés eddig...Modem felcsatizik, modem szerint minden oké...
Kivéve az értékeket, de ezt a mai második bejelentéskor (1280-on) a csaj is látta... -
egle
tag
Csütörtök délután 13:45, íme a 8 mbites szélessáv. Röhej.

-
TheReMiXeR
senior tag
Basszus mire megtalálják, hogy hol a hiba....

-
TheReMiXeR
senior tag
[B]Skacok MÁJUS 20. kb. 13-14h óta nincs internetem otthon!
Telefonban robot csaj bemondja : Tájékoztatásul közöljük, hogy Gödöllőn az internet, kábel tv szolgáltatás nem üzemel, a hiba kijavításáig szíves türelmüket kérjük.
Ezt nem szószerint indéztem, de kb. ennyi.MÁJUS 20. 13-14h --- most van MÁJUS 22. és reggel kilenckor még nem ment a net és a telefonos csaj még mindig ontja a rossz dumát!
NEVETSÉGES!!![/B]
Gödöllő, Isaszegi út
-
Ebit
addikt
Ezt így elfogadta valami szervezet és azóta nincs és nem is várható semmilyen változás??? Senkinek nem tűnik fel hogy a 8 mbit/s néven árult csomagnak a célértéke 1 mbit/s?
Ezeket a garantált minimum előirásokat próbálják megváltoztatni, de az igazság az, hogy az egyszemélyes egyéni előfizetővel szemben az ISP szolgáltatók előnyben lesznek, vannak, érdemben, csak abban az esetben tudjátok a jogaitokat érvényesiteni, ha összefogtok, és perközösséget alkottok, vagy tömeges beadvánnyal éltek a felügyeleti szervek irányába.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
igne olcsó
15.000ft ++ telefont fizetünk
legnagyobb internet csomag 10/05 Mbit , legnagyobb tv csomag, illetve telefon
telefonszámla szinte semmi .. szóval 15.000ft-ér van tv-nk telefonunk és internetünk mindegyik tökéletest-onlinnál mindez 25.000f-t volt havonta.. és hát az internetem épp hogy megütötte a 2-4mbit- közötti sebességet
ja és szakadozott

sebességmérés közbe 2gépem ment a net, 3tv-n meg az adás
szerintem teljesen jó mégígyis a speed 
-
csellosi
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Ha osszejon, es sikerul felbontani ezek miatt a szerzodest (es van hova menni) akkor gratulalok! De erre kicsi az esely
(lehet Te lennel az elsol a Ph! forum tortenelmeben aki ilyenrol beszamol
) De ha nem jon ossze, akkor csengetni kell, amihez meg szamolj kulonbozetet is, ha huseged van. Az meg mar csak sz*pas, ha ilyen KIT csomagot rendeltel.(#5317) egle: Ez van (igen 2008-ban
). Chellonal is ilyen ertekek vannak. De Diginetnel peldaul - Mb-ben ertendo mind - 1/1-2/2-4/4 (10-15-20 csomagoknal), nekem pedig 1/1 (30/30-as csomagnal) a garantalt le- illetve feltoltesi sebessegek (igaz ezek mas alapokon mukodnek).(#5318) Kisbubuska: Jo ejt.
-
egle
tag
válasz
csellosi
üzenetére
Nekem maxi csomagon van, ami papíron 8 mbit, namost erre a megadott minimális letöltési sebesség 128 kbit/s azaz 16kbyte/s.
16 kbyte/s garantált letöltési sebesség 2008-ban!!
Egy olyan csomaggal, aminek a jelenlegi sebessége nem haladja meg a 16 kbyte/s-os betárcsázós modem sebességét, amit kb. 1998-2000 környékén használtam!!!
De ha ez a gyakorlatban 128 kbit/s, akkor ezt miért árulják 8 mbites csomagnak??? Több mint 60-szoros a különbség a kettő között, akkor milyen jogon merik ezt 8 mbitesnek árulni??? Tényleg ennyire hülyének van nézve az ügyfél??
A célérték 768 kbit/s azaz 96 kbyte/s!!! Tehát a célérték 1 mbit/s!!
2008-ban ezt most tényleg komolyan kell venni?? Ezt így elfogadta valami szervezet és azóta nincs és nem is várható semmilyen változás??? Senkinek nem tűnik fel hogy a 8 mbit/s néven árult csomagnak a célértéke 1 mbit/s?
Na ne röhögtessenek már!!! -
Kisbubuska
tag
válasz
csellosi
üzenetére
Jó, végülis igazad van, mert tényleg ez van leírva, de azért szerintem ez nem így működik, de ebbe most ne menjünk bele. De, nem tartják be a 72 órát, munkalapról nem adnak másolatot, vissza nem jeleznek, hogy mit csináltak, holott ez is benne van a szerződésben, amit Ők nem tartanak be, tehát nyugodatn kérhetem a szerződés felbontását, hiszen a szolgáltató többszörösen is megszegte. Tudom, ezt is már sokoszor leírtam, de így van, és nem értem, milyen jogon kérnek 40 ezret a kikötésért. Az más, ha minden oké lenne, és ugy akarom felmondani, akkor jogos lenne a 40 ezer, de így nem.
-
csellosi
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
En nem ellenetek vagyok, sot epp elenkezoleg, es sajnallak is titeket, mert tudom milyen nyug a tobb ezer forintos arert ilyen sz@rt kapni.
Emlitettem egy minimalis sebesseget az AFSZ-ben, van olyan, meg is van. A tietek joval e folott az ertekek folott vannak. Ugyan ugy megy ez, mint chelloeknal!Semmit nem fognak tenni (hirkozlesi hivatal), jol vannak megfogalmazva es kitalalva ezek az afsz-ek, hidd el. Csak annyit tudok mondani tovabbra is, hogy szolgaltatovaltas (vagy tures).
MOD.: De miert irok mindig afsz-t az aszf helyett

-
Kisbubuska
tag
Ja, és mindez optikai kábelen jön
Egyébként tényleg ennyire lassú, és elég szomorú. Én is megvettem a warcraftot annakidején 11ft-ért, és ha most fizetném azt is, nem is tudnék játszani vele, mert annyira rossz a net. Mondjuk az csak egy dolog hogy nem tudnék játszani vele, de mint írtam, szinte már böngészni sem lehet, azt meg szó szerint el is felejthetem, hogy akár egy videós portálon, megnézzek egy kis videót. -
egle
tag
De mondjuk ez a szerződés is olyan szinten egyoldalú, hogy hihetetlen. Fizess és kussolj, kb. ennyi a lényege. Én kötelezném az összes kábeltévé és internet szolgáltató céget az országban + még a fibernetet is arra, hogy a minimális letöltési sebességnek 100 kbyte/s -nek kötelező lennie.
Vazze ez a 20-30 vagy mennyi kbyte, ami most van, ez egyszerűen nevetséges.
2008-at írunk könyörgöm, mindenki papol itt a szélessávról meg hogy hú de gyors. Aha. Csak úgy pörög 21 kbyte/s-al + 370-es pinggel. Ez lenne a szélessáv? Hagyjuk már. -
Kisbubuska
tag
válasz
csellosi
üzenetére
Hát nem tudom, mennyi igazságod van ebben a dologban. Az AFSZ-ben nincs leírva, hogy minden nap minimális, délután 5 órától, és hétévégn egész nap. Kicsit sok lenne az 1 megbitért a 9 ezer. Bocsi, már sokadszor írom le tényleg. De a fibernet szerződést szegett több pontban is. Mindenesetre megvárom, mit ír vissza a Hírközlési hivatal.
Addig próbálok nyugodt maradni, és minél kevesebbet beírni ide
-
csellosi
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Tudom milyen szar az olyan net. (tapasztalat)
Jogos is a felhaborodasod, de az AFSZ mit ir a minimalis sebessegrol amit adnak (?), ha a folott van a mostani akkor (a pinget meg lesz***ak) -=> szolgaltatovaltas. Sajna csak ezt a ket dolgot lehet tenni ilyenkor, duhongeni vagy valtani (mar ha tudsz)
-
Kisbubuska
tag
válasz
csellosi
üzenetére
Hát nem hiszem hogy korlátozás lenne, hiszen így azok sem tudják használni, akik nem használnak p2p-t. Én sem használok, és marhára idegesítő, hogy hazajön az ember munkából, és nem tudja használni a netet, percekig tölt be egy weboldalt. Ha rokon netán küld képet mailben, jó esetben 7-9 perc alatt le is tölti a képet. Nem ezért fizetek 9 ezret, úgy érzem.
-
csellosi
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Reszvetem nektek. Nekem anno a chelloval voltak ilyen gondok, amikor bevezettek a p2p korlatozast (igaz azt hazudtak, hogy a csomopontok - vagy mik - bedugulhatnak, foleg itt lakotelepen). Aztan kesobb, a megujulas elott 1-2 honappal lett hivatalosan is bejelntve a p2p korlat.) Sokszor panaszkodtam en is online es telefonon is, de szartak ram es csak igergettek, pedig anno anno meg a Broadband-es idok (akkor jott be ide) ota elofizetojuk voltam (6-7 eve), de ez ev februaban meguntam a banat es otthagytam oket a p*csaba.
Es nem bantam meg. Ugyhogy elkepzelheto, hogy naluk is ez van. Vagyis ez a jobbik eset, a rosszabbik, hogy ennyire kaki a halozatau es nem fejlesztenek.Csabee. #5307: Olcsoooo?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
speedtesten vannak különös dolgok, de általában jó! megkérhetlek titeket hogy privibe beszéljetek egle-vel?
ne nyílvánosan ?
nálam még mindig minden rendben van ;) olcsó és jó! 
-
Kisbubuska
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy ez a speedtest miért délután 6:33-at ír ki, mert most éppen 20 36 van.
-
Kisbubuska
tag
http://www.speedtest.net/result/274251282.png
Látod ezt Kaptány ?? Ilyenkor hol vagy ? Ez a Fibernet, egy 8 megás előfizetésnél.
Jól gondold meg Pferi Cegléden, mielőtt hozzájuk mész. -
Kisbubuska
tag
Igen, telefonon, volt hogy 20 percet vártam, és mindig azt mondták, tartsam a vonalat, mert fontos vagyok nekik

El tudom képzelni, milyen fontos lehet nekik az előfizető.
A szerződést meg kötelező lenne betartaniuk, erről már Én gondoskodok. Folyamatosam megszegik, nekem egyszer be is ismerték, és fél évig tárolják a beszélgetést. Bizonyítékom is van, hogy Ők mondták, megszegik a szerződést.
A Ceglédi srácnak üzenem, ha van más, akkor kerüld el messzire a fibernetet. Hidd el, jobban jársz, ha nem ismered meg Őket. -
Pferi
senior tag
Üdv! A ceglédi Fibernetes internetről milyen tapasztalatok vannak, tud valaki erről valamit?
-
CATV-S
csendes tag
Sziasztok én adsl-t kötök gödöllőn az invitelnek de komojan mondom annyi meló lett mióta fibernet árat is emelt meg ugye szar is álitják az efik.Viszont ahol RUBICOM van ott meg oda mennek az efik sorba mert adnak telefont is netet is meg tévé is olcson és jó minöségben ez tuti mert bedolgozom nekik is meg a lépcsőházakat mi épitjük és kötjük.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming OC RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- SzoftverPremium.hu
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):

Egyenlőre lekopogom hogy a januári TVNETWORK-ről való átállás után nem volt még gond velük . Pedig anno náluk kezdtem , de ahogy letelt a hűség mentem át gyorsan jól a TVNETWORK-höz. De most úgy látszik megemberelték itt Százhalombattán magukat 

azért köszi
). Chellonal is ilyen ertekek vannak. De Diginetnel peldaul - Mb-ben ertendo mind - 1/1-2/2-4/4 (10-15-20 csomagoknal), nekem pedig 1/1 (30/30-as csomagnal) a garantalt le- illetve feltoltesi sebessegek (igaz ezek mas alapokon mukodnek).