Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Aktív témák
-
Podpupi
tag
Hello Egle !Ma beszéltem a rubicomos haverommal es azt kérdezte tölem hol laksz ,azt tudom Szöllő utca de hany szam mert elvileg mar mehet a bekötés a rubicomnál.halli
-
Zsoo21
aktív tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Pedig én most akarok majd ilyen 10/512-es netet a fibertől.Mást pedig nincsen mert telefonunk az nincs.Csa kkábeles jó.

De gondolom ilyen nem mindig van.Mert ami most van 1 megás szomszédból az mindig jó sebességügyileg is.Upc lenne a jó de az a baj itt nállunk nincsen. -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez kissé soványka, nem? Eddig fel sem tűnt Pistám, hogy Nálatok is ez a szolgáltató van.
-
egle
tag
-
Kicsirics77
veterán

10/512-es csomagom jelen pillanatban
-
egle
tag
Nem karbantartani kellene kedves fiber, hanem B.Ő.V.Í.T.E.N.I.
-
Csabee.
nagyúr
új rekord
9900fölé soha nem ment még .. 

-
egle
tag
Hát nem tudom. De egy ilyen hígfos szolgáltatásért nem kicsit vastag bőr kell hogy legyen a képükön, ha még pénzt is akarnak kérni azért, hogy kihúzza a modemből a vezetéket és akkor ki van kötve.
Mert milyen jogon is kellene fizetnem?
A padló alját alulról éppenhogycsak megrezegtető majdhogynem 0 sebességű internetszolgáltatásukért?
Vagy a soha el nem érhető helyi ügyfélszolgálat miatt?
Vagy amiért az elmúlt 3 hétben, és előtte is nagyon-nagyon sokszor, a szinte mindennapi betelefonálásokért, hogy problémám lenne de a mai napig semmi nem történt?
Vagy talán a tavaly december elején elküldött, és a mai napig válaszra nem méltatott hibabejelentő e-mail-em miatt?
Vagy mert a vezetéknek a behúzását is mi fizettük saját zsebből, mert a tisztelt cégnek arra nem volt pénze hogy normális kft.-t bízzon meg a bekötésekkel?
Ugyanis a tisztelt alvállalkozóik lenyúlták a kábelt és mindenhová egy gagyi szart húztak be. Pár nap múlva meg kijött a fiberes csóka és közölte hogy ez nem szabvány vezeték, nem is érti hogy mi ez, de ő behúzza szívesen ha kifizetjük....
Aha.
Velem közölné valamelyik hogy akkor most ő kiköti a modemet de 25k lesz, azt hiszem kibasznám a gyereket a házamból a modemjével együtt. -
Vigneau
félisten
-
Mecy_Lacee
senior tag

Amikor nézem, mindig ilyen vagy hasonló..

Igaz, nem fiberes....

-
-
egle
tag
válasz
Vigneau
üzenetére
Csúnya lenne. Viszont a lejárta előtt legalább 4-5 nappal szóljál hogy meg akarod szüntetni.
Hallottam olyanról hogy valaki aznap ment oda lemondani, és közölték vele hogy mivel ők nem tudták hogy mit akar az illető, ezért inkább meghosszabbították neki még 1 évvel, nehogy gond legyen. Érted, nem felhívnak hogy mit akarsz, dehogy, bekötnek újabb 1 évre. Agyam eldobom baszki! -
Vigneau
félisten
Ha már letelt a hűségnyilatkozatom, jár valami költséggel a szolgáltatás megszüntetése?
-
egle
tag
Nekem csak a szokásos 8 mbit....

-
Csabee.
nagyúr
komoly gondjaim vanak
nőtt a pingem 3al
23-ról 26 ra
a sávszél 10mbit azér még megy ;) :

-
egle
tag
Jó neked. Személy szerint én már feladtam mindent ezzel a céggel kapcsolatban.
Fel nem hívom őket mert teljesen felesleges, hiszen vagy fel sem veszik, vagy lerakják a telefont mert unják hogy hívja őket valaki. Ha mégis felveszik akkor is teljesen mindegy hogy miért hívom őket, mert nem szüntetik meg a hibát és nem is történik semmi, tökmindegy miért telefonáltam. Személyesen nem fogok bemenni az ügyfélszolgálatra, mert az is teljesen felesleges. Detto ugyanaz mintha telefonálnék. Semmibe veszik az embert, lekezelő és bunkó módon viselkednek, teljesen hülyének nézik az embert.
Úgyhogy én már csak az augusztust várom, hogy végre, VÉGRE megszabaduljak tőlük. -
Arzén
csendes tag
Most egész jól megy a fiber(feltöltés megy a mérés alatt):

-
egle
tag
Ja és ha kérhetem, akkor legközelebb senki ne találjon ki olyan viccesnek gondolt rémhírt, hogy a fibernet bővíti a hálózatot. (muhaha). Előre is kösz.
-
egle
tag
fiberék mostmár nagyon elszálltak úgy gondolom. Eddig csak délután volt egy rakás szar a net, kb. délután 3 és este 10 között. Viszont a mai nap erre rácáfol, mert jelen pillanatban is 250 körüli pingjeim vannak, és egy rakás szar az egész úgy ahogy van. Lehet holnaptól már nem is lesz net egyáltalán.
Mondjuk olvasgattam más topikokat, és azért elég durva hogy vannak olyan ügyfelek, akiknek rendszeresen mindennap 4-5 órára se net se tévé, hónapok óta !!!! A fiber féle vérprofi "ügyfelethülyéneknézzükmertaziscsakfizessenabarom" féle ügyintézést gondolom nem kell bemutatni senkinek.
Úgyhogy könyörgöm legyen már augusztus, aztán hadd szabaduljak a francba ettől a szartól !!! -
-
Vigneau
félisten
A FiberNet-nél nem divat szólni a szolgáltató részéről, ha közeleg a hűségszerződés lejárta?
A hónap végeztével lejárt az érvényessége - ahogy nézegettem a szerződést - és ma meg is kaptam a maximális díjazással kiszabott csekket: a megszokott 12.6k helyett 15.8k. Ez kissé bosszantó, mit ne mondjak. Végülis csak 4 éve vagyok náluk előfizető...
-
egle
tag
Tévedtem, ez a szokásos fiber féle 8 mbit...

-
egle
tag
/off
Hallottátok a fiber új szövegét, amikor felhívjátok őket?
"Nekünk fontos az Ön hívása, kérjük tartsa a vonalat."Jah, biztos azért csapták le a telefont kb. 3 perc várakoztatás után.
-
egle
tag
A szokásos 8 mbit...

-
Pimpa29
csendes tag
Sziasztok
Eltelt az első chello-s évem (fibernetről váltottam). Utólag teljesen jó döntésnek tartom, az első chello-évben 9000 forintért kaptam 10/1-es netet, áprilistól pedig 6000-ért kapok 10/2-est. (Bár győzködtek, hogy 7600-ért adnak 20/3-ast.) A sebességgel nincs gond, p2p korlátozás pedig ki lett már tárgyalva ezerszer.

Üdv
-
egle
tag
Nekem ma szinte egész nap szakadozik a net, mondjuk nem mintha csodálkoznék rajta. De az hogy felhívom őket, majd 3 percnyi várakozás és 2 csengés után lazán lerakják a telefont, hááát, enyhén bunkó, primitív és tapló dolognak tartom. De biztos bennem van a hiba, hogy ilyen apróságokon fennakadok...
-
Zsoo21
aktív tag
Bekötés kinek meddig tartott a rendeléstől számítva.?Mert most akarok köttetni 10/512-őt sztem.
-
STC Speed
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Te jó ég,tényleg szép eredmény,köszi!
Mondjuk,ha megnézem a Rubicom nincs itt a PH!-n toppon,ami jó mert azt jelenti,hogy semmi panasz nincs rá
-
shabbarulez
őstag
-
STC Speed
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
köszi,így már értem.
Akkor Te Rubicomos vagy?speedtestet letudsz futtatni? -
Zsoo21
aktív tag
Én most akarok netet rendelni egy 10 megásat szerintetek érdemes,telefonunk az nincsen.
Most jeéenleg szomszédból jön 1 megás fibernetes a sebesség mindig jó.Ez martfű lenne. -
shabbarulez
őstag
válasz
STC Speed
üzenetére
LAN-nál nem túl magas a ping, a helyi routerig az első hopra 1ms alatt kell lennie. Ehhez jön még hozzá a Gödöllő-Bp gerinc további késleltetése, amit mivel igen rövid táv szerintem nem lehet túl sok, talán még 5ms sincs.
Én Bp-en lakok, szóval hozzánk BIX központ távolságban közelebb van, légvonalban úgy 7km. De a Gödöllő-Vác-BIX táv sincs szerintem sokkal több mint 30km. Szóval én azon sem lepődnék meg ha 1ms-es ping lenne.
Nálam ilyen a késleltetés BIX környéki szerverre:
Statistics for www.index.hu:
Packets: sent=1000, rcvd=1000, error=0, lost=0 (0% loss) in 9.990521 sec
RTTs of replies in ms: min/avg/max: 0.483 / 0.694 / 7.750 -
-
Arzén
csendes tag
Azért,hogy ne csak szidjuk a fibert,az esetek 0,2%-ban jó is tud lenni
.Most így megy (8Mbit):
-
egle
tag
Nos, gyanítom 30-40 kbyte/s sebességnél gyorsabb a mobilnet, mert ha igen, akkor máris odaverte a fibert.

(Mármint nálam, ahol az 1 mbyte/s, az jó ha 30-40 kbyte/s.
) -
-
egle
tag
Eljött az idő hogy a mobil internet odaveri a kábeles fibert, azért ez nem kicsit égés a fiberre nézve...
-
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Akkor nálam is LAN lesz, 4 emeletesben lakunk, szóval nem családi ház.

Ez a fos meg monnyon le ! -
shabbarulez
őstag
Egyértelműen a LAN-os a technológialag előremutatóbb megoldás. De választani úgysem lehet vagy az egyik van kiépítve vagy a másik attól függően milyenek a területi adottságok. Tömbházas, lakótelepi környezetben LAN-t csinál Rubi, kertvárosi részen meg kábelnetet. Nálam LAN van, most már 5.5 éve, elégedett vagyok a nettel.
-
Podpupi
tag
Rubicomot ajánlom ahol szimetrikus net lesz gödöllőn ott garantalt a 5 ping es 1/1 mbits net vagy aki milyet válasz.Biztos forrásbol tudom.
-
Arzén
csendes tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
4/4 Mbit lanos lesz,remélem minél előbb bekötik.

"Szárnyal a fiber

-
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Tényleg Shabba, Te melyiket ajánlod? Tapasztalatok velük kapcsolatban?
-
Podpupi
tag

-
Podpupi
tag

1 mbits-net hogy jatszak igy????????????????????? -
egle
tag
Azt nem értem, hogy ez csak nekem tűnik fel? Ezek nem látják ott bent a központjukban hogy valami gebasz van? Vagy ennyire nagy ívben leszarják? Ennyire nem számít nekik az hogy a saját cégüket járatják le nap mint nap? Teljesen lényegtelen hogy több olyan embert szereznek ezzel a mentalítással aki utálja őket, mint aki nem? Nem ment még csődbe ez a cég? Nem lehet hogy csak ezt próbálják titkolni?
Ezeknek tényleg ennyire minden mindegy? -
egle
tag
A tolvajbanda megint hozza a formáját, 8 mbit...

-
Ashi
csendes tag
remek...

10mbites
-
PACOO174
csendes tag

-
egle
tag
Még annyit hogy mindezek után gondolhatod mennyi kedvem van bemenni az ügyfélszolgálatukra. Amikor lassan már tényleg ott tartok hogy a hányinger kerülget ha csak a fibernet név az eszembe jut...
-
egle
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Figyelj, hetek mennek el azzal hogy szinte mindennap hívom őket, hogy ugyan mozdítsák már meg a drágalátos valagukat és javítsák ki ezt a problémát. Mindig ugyanat a szitu, 2-3 perc várakozás miközben ketyeg a számlám, lecsekkolják a modemet, írnak egy szervízlapot, majd nem történik semmi napokig. És ez így megy heteken, hónapokon keresztül. Nem történik az égegyadtavilágon semmi, de tényleg SEMMI, érted?
Nem arról van szó hogy most lejjebb akarom rakatni magamat egy kisebb csomagba, arról van szó hogy szeretném ha megoldódna ez a probléma. Nem számít hogy a szerződésben lévő 3 napot egyszer sem tartották be, nem számít hogy mindennap hívom őket, semmi sem számít. Csak hogy fizessek és utána szépen maradjak csendben.
Nem akarok kisebb csomagot, azt akarom hogy foglalkozzanak velem most, itt, 2008-ban, mint egy rendes fizető ügyféllel, akinek problémája van, náluk van mint ügyfél mostmár több mint 5 éve, és szeretném ha ez a probléma megszünne. Ezt akarom, és nem kisebb csomagot!
Csak sajnos egyre inkább arra gyanakodom hogy a fibernek rohadtul mindegy hogy ki marad náluk ügyfélként, és rohadtul mindegy nekik az is hogy ki megy el, leszarják nagy ívben. Mint ahogy engem is a problémámmal együtt.
Ez a szomorú tudod? Hogy erre azt mondják korrekt meg rendes, 2008-ban. Na persze. -
Csabee.
nagyúr
de ne legyél "buta".. már nevedd sértésnek, ennél kisebb sávsélszt nemfogsz kapni, ez nemarányosan csökken, hogy most 8mbitre rakatod magad és akkor 20k-s lesz a neted... max akkor is ezt a szar sebességet kapod ami most van, de legalább spórolsz, a helyedbe lerakatnám 4mbitre, a te helyzetedben még az is jó lenne sztem! bár te tudod mennyi pénzed van
fizeted ezt a nagy csomagot és kapod ezt a kicsit, és nemteszel semmit érdekében..
nekem t-onlinnál anno ment ez a dolog, és lejjebb ment az ára is a csomagomnak 3ezerrel..
-
egle
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ha a 8 mbitre biztosítanak 29 kbyte/s "sebességet", akkor nem akarok kisebb csomagba menni mondjuk 2-3 kbyte/s sebességért. Úgyhogy inkább kivárok augusztusig, utána meg olyan tempóban hagyom ott őket, hogy csak na. -.-
Bár legszívesebben már holnap felmondanám, mert ez nem szolgáltatás amit a fiber csinál. Köszönőviszonyban sincs a szolgáltatással. -
Csabee.
nagyúr
egle, azzal sajnos nemlessz jobb neked, hogy itt leírod minden egyes nap hogy még mindig ugyan olyan rossz a neted! sajna nemlehet ellene mit tenni, szólni kell, hátha kijavítják a problémát, ha nemsikerül akkor meg kérj csomagváltást, vagy valami! ha ténylegesen nemtudják garantálni a csomagodat amit előfizettél, akkor lejjebb raknak egy kisebb csomagba! s majd ha lejár a hüsid, akkor továbbállsz

Ha már írtam még1 screenshootot is benyomok

-
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Értem, viszont nem kicsit undorító hogy 8 mbit-es vonalhoz, Maxi csomaghoz, a garantált minimális letöltés az 16 kbyte/s. (?!!?) Vicc! Komolyan mondom, a 8 évvel ezelőtti betárcsázós modemem ment ennyivel, ne vicceljünk már!! Egy átlagos mai weblap, ami ugye tele van pl. flash animációkkal, hosszú-hosszú másodpercekig tölt, 16 kbyte/s sebességgel!! És ugye elég sokszor ennyivel, vagy még ennyivel sem "szaggat" a fiber féle "szolgáltatás"!
Minimum 100 kbyte-ot garantálniuk kellene egy 1 megás vonalhoz. Mi az a 16 kbyte? Semmi!!
Arról nincs infó, hogy mondjuk esetleg feljebb akarják vinni ezeket az értékeket? Jó lenne, mert ez 2008-ban eléggé a lófasz hideg vizzel kategória!!
Kösz az infót mellesleg. -
shabbarulez
őstag
Az minden szerződésben benne van, jellemzően úgy is kezdődik: hogy ezen szerződés elválaszthatatlan része a szolgáltató általános szerződési feltétele(ÁSZF). A egyéni szerződések rövidek és csak az egyéni dolgokat tartalmazzák, az általános részt, ami minden előfizetőre egységesen vonatkozik az az ÁSZF-ben van. Ott pedig le vannak írva a minőségi célértékek, meg minden más is. [link] (74. oldal)
-
egle
tag
válasz
Reag3nS
üzenetére
Megnéztem, egy szó nincs arról hogy mennyi a fix fel+letöltés amit garantálniuk kell. Egyedül a csomag neve szerepel a szerződésben, és kész.
Mindezek után úgy érzem jogosan vagyok felháborodva azon, hogy egy reklám az arcomba tolja hogy 8 mbit, ami a valóságban jó ha 40 kbyte. Mivel a szerződésben csak annyi van hogy Maxi-csomag, ami 8 mbit kellene hogy legyen, ezért teljesen jogos hogy követelem azt ami a szerződésben szerepel. Az hogy fiberék elfelejtették odaírni az már nem az én problémám, aláírták, mi is aláírtuk, kkthxbye.
Másik dolog meg hogy én igazából a GVH helyében ezeket a szerződéseket vizsgálnám meg, de nagyon-nagyon alaposan. Mert kb. az jön le belőle hogy egy trabant is tud 300km/h -val menni, HA olyan motor van benne, HA olyan a felépítése, stb.
Ezek a szerződések is kb. ugyanilyenek, ahol csak lehet kőkeményen behúzzák a csőbe az ügyfelet. Tudja ezt is meg azt is meg amazt is, de csak akkor HA ez meg az meg amaz feltételek adottak hozzá. Ez az utolsó mondat az, ami valahogy mindegyik szerződésből kifelejtődik. Ha rajtam múlna én személy szerint kőkeményen büntetném az ilyen megfogalmazásban készült, aljas módon ügyfélt hülyének néző szerződéseket.
Undorító! -
Reag3nS
senior tag
nézd már meg nekem pls, hogy szerződésben mennyi le és feltöltést garantálnak, mert én annak idején írtam fogyasztóvédelemnek és egyből nekiestek invitelnek, hogy most akkor mi is a szitu. és mivel nálam a fel letöltés oké volt csak ap ing amire ugye nem válaltak garanciát, így fogyasztóvédelem visszaírt hogy sajna nem tudnak mit kezdeni. (de gondolom ennek hatására is meg a folyamatos hibajelentés miatt megoldotta az invitel)
nézd meg hogy mennyit garantálnak és ha nem éri el akkor mehetsz nyugodtan hatósághoz. de ezeket az értékeket mentsd le, időpontokra, hogy valamelyest tudd igazolni (bár nem hivatalosak ezek mert pl használhatsz otthon netlimitert hogy fake eredményt kreálj, bár gondolom nem ez a hobbyd
) -
Brett apó
tag
Csak ne lett volna igazam
az állítólagos fejlesztés után az eddig "normálisan" müködő netet is elbaszták
300 és 40kbyte között ugrál a sebességem. Azért ehez már tudás kell.. bárcsak valaki fölvásárolná őket -
egle
tag
válasz
viccezanet
üzenetére
Úgy van írva hogy, "26-án 00:30-tól 12:00-ig." Namost ma 26. van, és ma hajnalban nekem nem is volt netem. Szóval nem csináltak ezek semmit. Nekem a délutáni és esti órák közötti időszak ugyanolyan mint szokott lenni. 30kbyte az 1 mega helyett, 200+ pingek.
A levél elment majd meglátjuk mi lesz, azért jó lenne ha a GVH kicsit a tökére lépne a fibernek, mert ez már tényleg gusztustalan amit csinálnak. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nekem is ilyenem volt (10/512), de az szinte egle kollega sávszéleit produkálta. Ezért váltottam, s jelenleg ilyen:
![[IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D][IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D] [IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D][IMG:%5BURL=http://www.speedtest.net%5D%5BIMG%5Dhttp://www.speedtest.net/result/251285515.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D]](http://www.speedtest.net/result/251285515.png)
Inkább fizetek ezért 8 ropit, mint a 10/512-sé 10 ropit, ami nálam max csak akkor ment, mikor nem neteztem egyáltalán. Akkor jó volt, állítólag...

Így is van elég ősz hajszálam. Ráadásul szinte az utsó hetekben használhatatlan volt....
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam az 1 megás net stabilan hozza a 119k-s letöltést. Szerencsés vagyok ezekszerint...
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Kicsirics77
üzenetére
én inkább elvagyok egy 10/512-nettel mint egy 4/4es internettel! bár ki mire használja

-
egle
tag
Nos mivel a mai állítólagos karbantartás után is egy rakás szar a net. Ezért a mai nap folyamán ment egy hivatalos feljelentő levél a GVH-nak. Melyben kifogásolom azt, hogy 2 hét és 5 telefonos bejelentés után sem történt semmi, a netem ugyanolyan használhatatlan mint volt, és féléven belül negyedszer játsszák el. Remélem hogy kicsit megzargatják a fibert! Ha nem akkor mennek más hivatalos szervekhez is a feljelentő levelek!
8mbit most, no comment.

-
hakapeszi00
csendes tag
Azt hiszem most érkezett el az a pillanat, hogy komolyan felállították a f...om!!
Türelmes ember vagyok, de ez már sok.A szolgáltatás alapból sem 100-as!
De ha fúj a szél szakad a net, a kábeltv?(2008-at írunk, vagy nem?)
Nem várom el,hogy a nap 24 órájában ott dekkoljon valaki a villanykarón, de azt gondolom nem az én feladatom lenne, hogy fogjam azt a szájbatekert kábelt!!!
Ha netezni szeretnék várjam meg amíg szélcsend lesz?
Csak 3-szor szakadt meg amíg ezt leírtam!Kattint ,figyel, kussol és várja, hogy legyen net
Cegléd, Fibernet powa!!!
-
Kicsirics77
veterán

igaz nem fibernet de példát lehetne venni róluk -
Borisz76
nagyúr
Külföldre :

-
Borisz76
nagyúr
Jelenleg....elég jó így hajnalban

Ezt kaptam.........bár nekem nincs telefonom sem tv-m ...csak a netet kapom tőlük.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Telefon szolgáltatás kiesésEzúton tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2008. március 24-én 08.45 és 18.00 óra között a telefon szolgáltatásunk – hálózatunkban bekövetkezett meghibásodás miatt – nem volt elérhető.
A hibát elhárítottuk, így a szolgáltatás 24-én 18.00 órától ismét használható. Ha a telefon szolgáltatás Önnél továbbra sem elérhető, kérjük, hogy jelezze ügyfélszolgálatunkon.
Az esetleges kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!
Budapest, 2008-03-25
Tisztelettel,
FiberNet Zrt. -
egle
tag
válasz
viccezanet
üzenetére
Nálam már minden esélyüket eljátszották. Egy olyan cég ne akarjon semmit, akivel minden egyes hónapban problémák vannak.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MÁV topic
- Starlink
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Peugeot, Citroën topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

az állítólagos fejlesztés után az eddig "normálisan" müködő netet is elbaszták