Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
gozi
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Ahhha... Ezért nincs meg a sávszéle egle-nek...

-
Kisbubuska
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Nem csesztetem, de miért kell neki is valótlan dolgot írni ?? Ez a cég nem fejleszt, az biztos !! Ha fejlesztene, lenne látszatja. Pár napja hívtam a hibabejelentőt, megint 10 percig a zenét hallgattam, amiért tavaly megbüntették őket, és most megint percekig csak a zenét hallani ! Hazudós egy cég, hazudós alkalmazottakkal ! Amikor tavaly nálam voltak a szerelők, akkor is össze-vissza hazudtak !
-
egle
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Engem csak az zavar, hogy még egyetlen egyszer sem hallottam tőle, hogy "igen, egy kalap szar amit szolgáltatunk, igen egy használhatatlan nulla amit szolgáltatunk, igen ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségekért." Ő is csak a szokásos papírforma szerinti bullshit-et fújja, amiben csak az írásjelek valósak, a többi meg csak a szokásos fibernetes féle képmutatás. Persze tudom, mindenkinek saját maga felé hajlik a keze, akkor viszont inkább ne mondjon semmit. Mert általában elég kevés a valóságtartalma annak, amit a fibernettel kapcsolatban állít. Az egy dolog hogy ő mit mond, az meg egy másik hogy én mit tapasztalok. A kettő között pedig fényévnyi távolságok vannak...
-
Hammon Serra
senior tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Ne csesztessétek már! Ővé a cég? MIt tehet róla, ha valami szar?
Ő is csak egy alátét, mint itt mindannyian
-
Kisbubuska
tag
Ezen ne csodálkozz ezeknél. Egyébként benne van a szerződésben, hogy ha nem szólsz, átváltanak határozatlan időre. Ha fel akarod mondani, akkor 1 hónappal előtte szólni kell, azt hiszem írásban is, ez is benne van sajnos, és Ők úgyis a szerződésre hivatkoznak. Én már januárban írni fogok nekik, hogy felmondom áprilisban, fel is hívom Őket és telefonon is elmondom, úgy hogy rögzítem is a beszélgetést, mert különben letagadják.
Kapitány meg azért válaszol ilyen sokára, mert gondolkozik hogy most mit hazudjon. -
egle
tag
Na, az van, hogy hétfőn fogjuk felhívni a rubicomos ügyntézőt, és gyanítom majd ha kijött, akkor megbeszéljük vele a részleteket. Eddig 80%, hogy Rubicom féle 20/4-es net lesz havi 9600-ért.
A fibernet meg elmehet az anyjába ezzel a mocskos, szemét, sunyi hozzáállásával. Szó nélkül kiszámlázták a következő havi díjat, ami 1500 forinttal több mint az elöző havi, és semmilyen formában nem közölték, hogy lejárt a szerződésünk. Esetleg akarunk-e hosszabbítani (ezután 101% hogy nem) vagy bármi egyéb.
Erről mi a véleményed Kapitány? 2008-ban nálatok így járja?
Kis illemet tanulhatna a cégetek ha már az én pénzemen élősködnek, nem gondolod? -
Brett apó
tag
Szarból nem lehet mit fejleszteni

-
flavio
tag
valaki tud valamilyen fejlesztésről fibernetnél? Kapitány ha leszel szives,megköszönném!
-
rocket
nagyúr
Tiszta HDSNET feeling a ceg, ok vegul nevet, es ezzel szerencsere mentalitast (lehendo/meglevo ugyfelekhez valo hozzaallas, problema kezeles) is valtottak, persze tokeletes sose lesz, mint ahogy mas szolgaltatoknal se az, de latszik azert, hogy ugyfelkezelesben felzarkoztak az elmezonybe.
Eljon az ido amikor a Fibernet is muszaj lesz valtoztatni a jelenlegi mentalitasan, mert kulonben elsullyednek.
-
Ebit
addikt
Mi a helyzet, hogy hasit az új neted egle ?
-
rocket
nagyúr
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Addig kiserleteznek amig a DIGI ledaralja oket lannet kapcsan, es ennek koszonhetoen letaszitja oket a 3. helyrol a szolgaltatok kozott.
Nekem meg mindig nem valaszoltak semmit, mar 4x kertem informaciot a weboldalukon keresztul, es 3x irtam emailt, atvette a HDSNET szerepet a Fibernet a "lesz@rjuk a leendo/meglevo ugyfeleket" kategoriaban, vicc tenyleg, hogy meg a szokasos sablon valaszokat is keptelek elkuldni..
-
Podpupi
tag
Hello!
A mai napon bekötöték a RUBICOM a 4M/4M netet ,1 év szenvedes után jo netem van mert a FIBERNET=....................................
[link] -
flavio
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Tesztelnek nálatok és azért ennyi,vagy ennyit is lehet rendelni fű alatt vagy véletlenül ennyi?
-
Dyno
veterán
-
flavio
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Most akkor Lan vagy úgy jártál mint én valamelyik nap (fentebb láthatod a képet) meg ebben az évben párszor hogy töltöttem fel 5-15Mbit/s-mal 10-20 percen keresztül aztán elment a net! Mivel ftp-én felszoktam tölteni amikor észre veszem így nem tudom ilyenkor mennyi lehet a letöltésem!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra
üzenetére
az klassz, de milyen csomagba vagY? lan?
mert akkor érthető.. 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra
üzenetére
de most viccelsz ?
menyivel töltesz le ?
3MB/s ? 
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Hammon Serra
üzenetére
mennyire stabil ez a sebesség?
direkt mértem énis egyet..
-
Hammon Serra
senior tag
Vannak még csodák:

-
-
flavio
tag
válasz
joecontra
üzenetére
Ebben igazad van zsákba macska de az adsl is az bár ha jó helyen lax akkor vdsl vagy adsl2-vel jobban jársz és nem csak sebességben hanem lóvéban is! Nehéz ez öreg,akár honnan nézem! Az ember megnézi mire ad ki 10-11 pénzt mint itt a legnagyobb csomagnál,1-2 év hűségre lekötni magát mintha banknak tartozna a havi részlettel, pláne ha naponta csak pár órát használja akkor meg még inkább mérlegelnie kell,megéri vagy sem ez a pénz érte!! Nem is beszélve hogy megkapja azt amiért fizet vagy sem!
-
joecontra
addikt
-
flavio
tag
válasz
joecontra
üzenetére
Szia!
Nem tudlak megnyugtatni,lehet hogy elkapkodtad! Először én a helyedben megkérdeztem volna a környéken lakókat kinek milyen net van otthon(adsl/kábel),hogy teljesíti a fizetett sávszélt kb(attól ugyan nálad még lehet szar),ha hiba van hogy viszonyulnak hozzá az ügyfélszolgálaton és mennyi idő míg kijavítják a hibát stb. stb!
-
joecontra
addikt
Hali!
Visszamondtam a internet szolgáltatásra vonatkozó megrendelésemet még időben. Nyugtassatok meg, hogy jól tettem
. -
Reag3nS
senior tag
válasz
linus89
üzenetére
bocs de invitel technikai háttere már évek óta képes lenne adsl2+ -t szolgáltatni, csak minek? még eltudják adni az adsl1 adta sávszélességeket, nekik nem éri meg marha gyorsan nagyobb sávszéleket szolgáltatni, majd ha a konkurencia megkívánja, akkor ők is nagyobb sávszélt adnak. addig hülyék lennének!
-
flavio
tag
válasz
linus89
üzenetére
Szia!
Én ezzel arra akartam kitérni hogy a sima adsl sok helyen a 8Mbit/s-ból jó ha a felét tudja hozni, akkor ugyan ezen a vonalon szerintem nem fog jönni a 24 Mbit adsl2-nél és ez olyan porhintés mint az invitelnél amit írtam! De ne legyen igazam és mennyen flottul minden, az invitelnél is mert akkor a fiber is kénytelen utánuk menni fejleszteni DOCSIS 3.0-ra! -
Spirit
őstag
válasz
linus89
üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy ahol az adsl nem hozza a max 8mbit-es értéket, ott az adsl2 sem fogja hozni a 24-et, mert fizikailag ugyanoda van kötve. Nálam 2mbit-et hozott próbahónapban a 8mbit-es adsl, szal az adsl2 szóba sem jöhet nálam, mert semmivel nem lenne gyorsabb. Egyedüli remény a VDSL-ben van, hogy talán közelebb telepítik majd a node-ot. Egyébként meg igazad van.
-
flavio
tag
Ezt olvastam az egyik topikban: ,,elég sok helyen azt olvasni hogyha vdsl nem elérhető akkor adsl2őt kötnek ami a csövön kifér módszerrel(24/1 max)"
Ez nekem ugy hangzik mint az invitel átb....s szlogenje ,,ami a csövön kifér" ami valójában max 8Mbit/s ahogy olvastam!
Bár ne lenne igazam és adjanak 24/1Mbit/s-ot addig mig benem indul a nagyobb fejlesztés! -
flavio
tag
Reggel elment a netem,amikor vissza jött mondom gyorsan feltolom a cuccot a szerveremre míg megint el nem megy
na meg is lepődtem mert nagyon rövid ídőt írt ki míg felmegy és akkor néztem mennyivel megy a feltöltés
! Sajnos kb 10 perc múlva megint elment és vissza állt a rend! Idén már volt ilyen és nagyon tetszene ha ilyen lenne vagy legalább fele,harmada!
-
Spirit
őstag
A VSDL csomagokból inkább még ennél is nagyobbak lesznek, de ha most nem vagy benne a lefedett területekben, akkor nem biztos, hogy pár éven belül sorrakerülsz. Ha lehet nálad VDSL, akkor viszont szó nélkül átmennék, mert T-nél még próbahónap is van, szal ha nem hozza, amit fizetsz, visszamondhatod. A fibert meg szépen ott kell hagyni mindenkinek, aki csak tudja.Most éppen asszem 2-3 hete van normális napszaktól függetlenül stabil sebességem normális pingekkel. Az elmúlt 1,5 évben sikerült 3 hetet normálisan szolgáltatni, gratulálok.(megjegyzem egy utcával arrébb meg panaszkodnak,hogy nincs telefon azóta, szal ha megint lesz valami kábelezés, tuti vissza fog esni a sebességem)
-
Korcsii
őstag
válasz
joecontra
üzenetére
itt Baján most általában megvan a 4mb/256kb (kábelnet)... csak van, amikor egyszer csak ledob, vagy iszonyatosan belassul ("csúcsidőtől" függetlenül)... meg volt, hogy a villanypóznán lógó munkástól tudtuk meg, hogy épp átszerelik a rendszert, ezért nincs net...
alternatíva tényleg nincs nagyon, szóval a semminél mindenféleképpen jobb... amíg volt tvnetwork, addig azoknál voltunk mi is... más, de nem sokkal rosszabb... azért ott sokkal nagyobb up-ok voltak, a letöltési sebességhez képest...
ez van, ezt kell szeretni... van netem, multiplayer megy... nem panaszkodhatok... torrentezni meg nem szeretek... -
joecontra
addikt
Hali!
Hozzánk csütörtökön kötik be az 1 mbit-es netet. Bajai körzetbe tartozom. Az 1 Mbit-et azért teljesíti nem?
-
Csabee.
nagyúr
fibernet 2,5/1mbit

-
Spirit
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
"Amugy meg minden internetszolgáltató csak maximális értéket ad csak meg" - Ez igaz, de ezek viccet csinálnak a best effort kifejezésből. Ugye ez elméletileg úgy nézne ki,hogy ha mindenki egyszere használja a netet, akkor a garantált sebesség jutna mindenkinek, amik ugye ezek a viccesen alacsony értékek. Ez még rendben is lenne, és kb ezer évenként egyszer elő is fordulhat ilyen eset, csakhogy úgy kellene kalkulálni a teljes sávszélességet,hogy az esetek többségében hozza azt, amire az ember előfizetett. Ez fibernél úgy néz ki, hogy ha mindenki használná egyszerre a netet, akkor 56kbit/56kbit se jutna minden embernek, de mivel tudják,hogy ilyen eset nem szokott előfordulni, ezért tartják a garantált értéket magasabban. A hálózatuk a gyakorlatban meg szinte soha nem lenne képes hozni azt, amire az ügyfél előfizetett, de mivel a garantált minimumot azért kiszenvedik, ők be vannak biztosítva.
-
Jégkokó
veterán
Hát én meg pont, hogy nem ezt a stílust vettem le a hsz okból. Amugy meg minden internetszolgáltató csak maximális értéket ad csak meg, pl az adsl is csak bizonyos helyeken megy csak 8 megával, de van ahol örülhet az ember a 2 megának is. Pl most egy upc netről vagyok és a 20 mega helyett csak 5, viszont a feltöltés az meg van 3 mega. Szóval nem csak a fibernél van ilyen , hogy kevesebb a a sebesség mint 8 megabit.
Amugy én 4 évig voltam a fibernél, a kezdetekben tökéletes volt a net, 512 kbit helyet 768 at kaptunk , majd 1 mega helyet 1,2 volt . Majd mikor megemelték a sebsséget 8 megára akkor is tökéletesen működött ugy fél évig , aztán pedig végképp elcsesződött. -
flavio
tag
Sajnálom hogy nálatok ennyire rossz a szolgáltatás,szerencsére nálam ritkán van gond,kivéve hogy állandóan szakad de ez legyen a legnagyobb gondom vele! Mint a képen láthatjátok nálam jó a letöltés

Nekem egy jó feltöltés hiányzik ennyi pénzért ehhez a nethez és akkor elégedett leszek vele!
-
egle
tag
Azon gondolkoztam, hogy kellene csinálni egy petíciót, és mindenki aláírná (névvel, címmel), akinek ugyanolyan rakás szar a "netszolgáltatás" mint pl. nekem.
Majd ezt elküldeni a Fogyasztóvédelemnek, meg beleírni, hogy követeljük a "netszolgáltatás" azonnali felülvizsgálatát, plusz a fibernet véletlenszerű ellenőrzését. Csakhogy ugyan a Fogyasztóvédelem is lássa már, mennyire beleszarnak a fibernetnél ebbe az egészbe.
Nem tudom mennyire lenne hatásos, de ha pár ezer ember aláírná, hogy azonnali felülvizsgálatot követelünk, arra már azért odafigyelnének nem?Egyik barátom kint volt külföldön, még csak nem is olyan messze, nevezetesen Spanyolországban. Annyit mondott, hogyha ott egy cég ezt eljátssza az ügyfeleivel, akkor visszamenőleg kártérítést köteles fizetni, nyílt levélben köteles elnézést kérni a kellemetlenségekért, és a következő hónapot köteles az összes ilyen ügyfélnek ingyen adni. Ha mégis bármi ok miatt leállás történne, azt kötelesek előre bejelenteni minimum 2 héttel. Persze előre nem lehet tudni ha váratlan problémák kerülnek elő, de ekkor jön a kártérítés meg a többi. Úgyhogy ott ilyen dolgok kb. 1 évben talán maximum 2 alkalommal fordulnak elő, és akkor sem tart pár óránál tovább.
Hát ez a különbség a Nyugat és a mi kis Balkánunk között. Itt még egy bocsánatkérést sem hallottál még soha. Viszont szinte mindig megy az okoskodás, a nagypofával jól megmondom, meg a fenyegetőzés ha nem fizetsz időben.
Itt szerintem még kellene legalább 25-30 év, hogy valami változás történjen. -
sNORh
addikt
válasz
Kisbubuska
üzenetére
netnek kis részét nemteljesítik mint az elvárt, de a hűségért meg tartják a markukat.
Komcsi azkéne logolni egy 10percig a pingeket, sávszéleket és ha nem éri el a megfelelőt, hűségnyilatkozatvesztésel járna..
-
borsodika
őstag
Nem semmi milyen .... ez a fibernet,ahogy így olvasom a hszeket+amit én észrevszek..

-
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Remélem ezt te se vetted komolyan.

-
Kisbubuska
tag
Elegem lett, nem tudok játszani a drága pénzért megvett játékkal. Már 20 perce csak a zenét hallgatom, senki nem veszi fel !!
Kaptány, erről mi a véleményed ?????????? Hová tűntél el ????????????????
Ebből baj lesz, mert nem fogom hagyni, ismét írok a fogyasztóvédőknek, és a hírközlési hivatalnak.Közben felvették, a hölgy elég rendes volt. Azt mondta, húzzam ki a modemet fél órára, és éjjelre mindig húzzam ki, mert az jót tesz a modemnek, és akkor minden jó lesz

-
RexpecT
addikt
Hát nagyon nem foglalkoztatja őket(nem őket kell havni hanem a fogyasztóvédelmet),de látod nállam csúcsidőben van átlag 30-as ping.
Pl ugyanazon a hálózaton(volt BestSave) amin sNORh van azon uncsitesómnak 15 ös max pingek jönnek max letöltés mellett.Szóval nem lehet ezt belőni.... -
egle
tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Ez igaz, viszont a fibernetnél, ahol egy 70-80 -as ping már jónak mondható, de átlag 250-300 között mozog évek óta, szinte egész nap, az szerintem eléggé nagy pofátlanság.
Be lehetne azt lőni hidd el, hogy mondjuk legyen egy 15-50 közötti átlag. Az már megint más kérdés hogy ennél a cégnél, mint sok minden más, ez sem igazán érdekli őket. -
egle
tag
Az pedig komolyan érdekelne, hogy mégis mi az ami "fejlesztés" címszóval történik. Merthogy az "internetszolgáltatás" -hoz semmi köze nincs és nem is volt, arra mérget veszek! Mostanában anyám is panaszkodik, hogy egyre több TV adónál is csíkozódik a kép.
Úgy őszintén, akkor mit fejlesztettek? A pénzbeszedési rendszert? Esetleg a "hogyan ne vegyük fel a telefont 5 perc után se" című dolgot? A "hogyan hajtsuk el a vevőt mert úgyis hülyék mind" című dolgot? Vagy mit?
Komolyan érdekelne! -
egle
tag
Na azért, már kezdtem megijedni hogy a végén még pörögne a "net" úgy ahogy elő van írva. De mostmár megnyugodtam, mert ugyanolyan szar mint úgy általában mindig...

-
egle
tag
Egy folyamatos fejlesztés alatt álló 8 mbites netszolgáltatás a fibernettől, és ez most nagyon jónak mondható!! Csodálkozom is hogy így "szakít" a sebesség.
Sírjak vagy nevessek?
-
egle
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Ja tárgyilagosak. Csak érdekes módon amikor olvasom a hozzászólásait itt a topikban, akkor kb. ugyanaz az okoskodó stílus olvasható ki belőle, mint ami úgy általában jellemzi az egész fibernetet. "A net jó, a net megy, a net tökéletes. Folyamatosan fejlesztés alatt áll, és különben is biztos vírusos a gépe azért ilyen lassú. " Aha. De én kérek elnézést, havi majdnem 11000 forintért mit is várjon az ember, nem igaz?
Azt kérdezed, milyen propaganda hazugságok? Eleve ott indul a dolog, hogy ez a szolgáltatás köszönő visznyban sincs a 8 mbit-tel. Jó esetben eléri az 1 mbitet. Akkor miért is kell 8 mbitnek reklámozni? Ez olyan mintha rá akarnék sózni valakire egy Trabantot, mondván "ez BMW ember, nem látsz? Ja hogy Trabantnak néz ki, ugyan ne foglalkozz ilyen apróságokkal!" Ezen a ponton már meg is bukott a dolog. A többi, pl. az ügyfelekhez való hozzáállásuk, ezek után már szót sem érdemel."Mert eddig a hsz tárgyilagosak voltak és nem védték foggal körömmel a fibert"
Egyetlen egy olyan hsz.-t nem láttam még tőle itt a topikban, ahol leírta volna hogy, "Hát igen, pl. Gödöllő és környékén egy rakás szar a szolgáltatásunk, és képtelenek vagyunk megoldani. Ez van."
Vagy te láttál ilyet bármelyik hozzászólásában itt a topikon belül? Én nem."Meg amugyse ő felelős azért, mert nálad rossz a nat."
Naja, ezt nem is mondtam. Viszont akkor ne akarja már bemesélni nekem, hogy fejleszt a fibernet. 2 évre visszamenőleg tökugyanazok a problémák. 2 év, vágod? Ennyi idő alatt nem voltak képesek megoldani? Ennyire hülyék, vagy ennyire szarnak bele? Szerinted?
-
flavio
tag
A Digikábelnetnél 2/1Mbit/s a legnagyobb csomag 3500ft,kivéve Debrecenben ott 8/2Mbit/s van ennyiért és nincs hűség náluk! T-Online Kábelnet ha jól emlékszem 8/1 Mbit/s a legnagyobb sebesség 6890Ft 1 év hűség,hűség nélkül 8390Ft! UPC : CHELLO GOLD: 20/3Mbit/s 9500 Ft,havi max 250Gb korlát! Fibernet:Mega csomag:10 240/512 kbps 1 év hűségvállalással: 11 000 Ft ! Csak a legnagyobbakat írtam ki!
-
borsodika
őstag
válasz
Jégkokó
üzenetére
igen sajnos csak nagyobb városokban és panelben érhetőek el ezek a nagy sebességek.(ez mondjuk valahol "szemétség" a többi emberrel szemben aki nem olyan környéken lakik,bár tuti a kevés bevétel miatt nincs kisebb településeken mert nem éri meg)
Fibernetnél nem is láttam 8megás netnél nagyobbat és az is drága főleg a 2 általam említett szolgáltatóhoz képest -
borsodika
őstag
Sziasztok,én is fibernetes vagyok,és olyan kérdésem lenne hogy ti nem hallottatok olyanról hogy megszeretnék növelni a sávszélességet
Sokszor nincs net,vagy lassú,vagy valami hibva van a szolgáltató miatt,ezért járna már valami kárpótlás.Másik 2 szolgáltatónál lett sávszéességnövelés: Rubicom,Digi (rubicomnál pl 10mb-ról 30ra
)és ráadásul olcsóbb.(Nekem most 4Megás a netem) -
egle
tag
Most hó végén, 2 hét múlva. De mivel nem szeretnénk leállást a nettel, ezért már jövő héten elkezdjük intézni.
Kapitány te meg jó lenne ha néha körülnéznél a cégednél, és nemcsak a szokásos propaganda hazugságokat nyomatnád orrba-szájba. Attól hogy unalomig ismételgetsz valamit, aminek semmi köze a valósághoz, attól még nem lesz igaz. -
Jégkokó
veterán
Másnak is sistereg a hang a m1, rtl klub tv2 nél? Mert nálam ez a három csatorna hangja teljességel élvezhetetlen.
-
Csabee.
nagyúr
Hurrá lesz HBO!
amióta beszóltam fiberbe azóta még mindig stabilan jó a net 
-
Kisbubuska
tag
Én leszek a 16-dik
Rohadt mocskos egy banda ez, kapitány is csak hébe-hóba ír be, akkor is hazudozik össze-vissza, mint az egész cég ! Hazudni, lopni és csalni, ezt tudják.
Nálam megint rossz a net, addig volt jó pár hétig, amig balhéztam, telefonáltam, leveleket írtam, most megint lassú. Állítom, direkt csinálják. Én már nem fogok telefonálni sem nekik, mert nincs értelme, azt sem fizetik ki. Megvárom a szerződés végét, és soha többé fibernet.
Egle, Te mikor mész át a rubicomhoz ? Majd légyszi írjál tapasztalatokat, habár csak jobb lehet mint a fiber. -
flavio
tag
Sajnos semmi változás a fibernet honlapján! A legújabb hír
hogy tölük függetlenül 11-én kodolatlan lesz a HBO ! Na ez aztán az új akció! 
-
Csabee.
nagyúr
Amióta beszóltam a fibernethez, hívtak a szerelők, és mondták hogy figyelik két hétig a modemem! azóta érdekes módon jó a pingem is meg a sebességem is

-
Spirit
őstag
Mit lép?a maradék kábelszolgáltatókat is felvásárolja, hogy még ennyi konkurenciája se legyen. Ha már minden kábelhálózat az övé, akkor folytatja a telefonvonalakkal, hogy nehogy olcsóbban tudjanak rajta jobbat szolgáltatni mások. Az ügyfélszolgálatot meg végképp megszüntetik, hogy ne is idegesítsük őket.
-
flavio
tag
Gondolom kezdetben lesz csak így és folyamatosan fejlesztenek majd! Bár nem értem miért kezdte el ennyire tolni a vdsl szolgáltatást hiszen jövőre megindul ,,Magyar Telekom új generációs optikai és kábelhálózatok fejlesztésébe kezd FTTH hálózat és EuroDocsis 3.0 " ,szóval nem értem! Talán SHABBA ha erre jár elmagyarázza!
Kapitány meg ha szóba áll velünk talán elmondja hogy mit lép a fiber erre! -
Wallz
tag
Amúgy azóta milyen lett másnak a fiber?
-
Spirit
őstag
Na elindult a VDSL szolgáltatás. telefonvonal nélkül 11k 1 év hűséggel, 25/5mbit, de már megint kimaradtam a jóból, elméletileg itt érhető el:
Budapest (II, XI, XII, XXII kerületek bizonyos részein) Budakeszi, Budajenő, Telki, Szentendre, Pécs, Debrecen, Székesfehérvár bizonyos részein.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AutoCAD
- Viccrovat
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- További aktív témák...
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

lan-t általában 10emeletesekhez, lakotelepekre raknak.. ahol megéri nekik
és az embereknek is!
direkt mértem énis egyet..

.
! Sajnos kb 10 perc múlva megint elment és vissza állt a rend! Idén már volt ilyen és nagyon tetszene ha ilyen lenne vagy legalább fele,harmada!

.