Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
Az joo
-
Csabee.
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
Családi házban lakom jah, hát remélem azért utána is maradok ilyen olcsóón

-
Csabee.
nagyúr
válasz
kabelmania27
üzenetére
1000Ft-al olcsóbb most.. nekem 4500 ft így.
-
Csabee.
nagyúr
Valakinek ma megszakadt az internet 22.kerületben? Nekem 2x is.. lehet a routerem szerencsétlenkedik, azért kérdem, hogy más tapasztalt-e hasonlót.
-
Csabee.
nagyúr
Na beszéltem ügyfélszolgálattal telefonon!
Jelenleg 4900Ft-ot fizetek 15Mbit-es internetért, ha ápr 18. után megrendelem online a 30Mbit-es csomagot akkor 4200Ft-ba fog nekem kerülni a havidíj! Szóval aki hasonló cipőben van az nyugodtan csinálja meg ezt
30mbit-et ha megrendelitek akkor aznap aktiválják azt a sebességet. 60as vagy felette modem csere szükséges!Remélem hasznos info sokaknak!
Jah és ha jelenleg 15ös csomagon vagy azt újra nem rendelheted meg egyértelműen.. sem lefele nem módosíthatsz.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
upc on-line
üzenetére
Szép logo

Mi a UPC topicja? nem nagyon találtam..

-
Csabee.
nagyúr
Nagyon klassz a sebesség, ezennel távozok az upc-topicba
Jó fiberezést, kitartást az átállásig! -
Csabee.
nagyúr
válasz
upc on-line
üzenetére
UPC-s kolléga?
-
Csabee.
nagyúr
Mai nap kimondottan gyorsnak mondható az internet .. lekopogom még nem ment el mai nap folyamán!
12.-én az átállás mikortól érvényes? Éjféltől? vagy majd napközben elfog menni az internet? Csak azért kérdem hogy itthon ne legyen internet nélkül a család..
-
Csabee.
nagyúr
Nem, volt a modem egy külön csomagba, és jött külön egy levél (a csomagtól külön) azon az adatokkal..
MOST HÍVOTT AZ UPC, egy kedves hölgy telefonon hogy átvettem-e a modemet (mert látta hogy a postás nem kézbesítette stb) és mondta hogy a Fibernet 12.én lefogja kapcsolni az internet szolgáltatását, a UPC meg felkapcsolja abban a pillanatban
Így onnantól kezdve működik a dolog. További info -k 1221 számon..
Jah és rejtett számról hívnak
-
Csabee.
nagyúr
Ma lementem postán átvettem a modemem, és meg is jött a levél a felhasználónévvel jelszóval email-el és egyéb adatokkal

Mostantól akkor ha összedugom a modemem akkor menni fog a szolgáltatás? Vagy várjak vele 12.éig? ( mert előző levélben azt írták átállásra)
-
Csabee.
nagyúr
Fibernet visszakéri a modemet? Vagy grátiszként itt hagyja?
-
Csabee.
nagyúr
Ha átveszem a modemet és bekötöm, onnantól működik is az upc kapcsolatom??
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
5000et fizetek 5mbit-es netért, és szerintetek lesz rá mód hogy 3200ft-ot fizessek ezek után?
-
Csabee.
nagyúr
Lehet csak áprilisi tréfa az hogy fiberből upc lesz

Ma kaptam én is sms-t hogy postázták a modemem (22.ker) .
Kíváncsi leszek havi 5000et fizetek és 15mbit-es csomagba soroltak, picit keveslem.
-
Csabee.
nagyúr
Na nálunk a t-home felásta az utcát és behúzta az optikát, most már tutira nekem is lehet optikám... Mit lép majd erre az upc itt?

-
Csabee.
nagyúr
Jelenleg ha fibernetes hűségem van, akkor amennyit fizetek most ahhoz arányos internet csomagom lesz? Vagy a mostanit fogom kapni továbbra is?
-
Csabee.
nagyúr
Budafokon tapasztalt mostanság valaki net szakadozást? Tegnap 3x is elment a net..
-
Csabee.
nagyúr
Fiber 6/1 ből 15ös csomag lesz vagy 30as??
-
Csabee.
nagyúr
Ezaz én is megkaptam a levelet hogy április1-jén UPC-s leszek

Remélem nem csak bolondot járatják velem

Most nézem ÁSZF-ben kétszer van XII ker
De gáz... amúgy az egyik 22.ker akarna lenni. -
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Most feltettem a Firefox4et.. ezzel a youtube gyorsabban betölt..
Vagy csak véletlen egybeesés lenne? De tény hogy most normális sebesség a youtube- és a honlapok is gyorsabban bevillannak. -
Csabee.
nagyúr
Másnál is tetű lassan tölti a youtube-videókat??
Egyszerűen nem hiszem el hogy 6mbit-es internetem van, meg is van a sávszél, de a youtube-videók eszméletlen lassan tölti be, nézhetetlen, egy 5perces videót 10percig tölt:@ -
Csabee.
nagyúr
Ma 2x elment az internet.. tökjó..
Más észlelt ilyet?
-
Csabee.
nagyúr
Én az internettel voltam így, hogy lemondtam a 10est még anno és egy évig még10est adtak , aztán volt valami karbantartás és leraktak 2,5-re
a TV meg most speckó nekem is ingyen van, bár előfizettem a T-home-nál parabolásat az jobb...Kíváncsi vagyok az UPC emel-e majd sávszélességet Budafokon, és húznak-e új kábeleket.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Carlos_00
üzenetére
Indítsd újra a modemed esetleg , meg ha van routered akkor azt is. Ha továbbra sem jó akkor ügyfélszolgálaton jelentsd!
Jó vagy rossz hír, döntsétek el.
Hivatalos: THOME Optikai kábelt húz egész 22.kerületben! Ami azt jelenti hogy kábelnet lehetőség és iptv is lesz itt!!
Végre
Ezek szerint ilyen sebesség is elérhető Internet a maximumon* Letöltés: max. 80 Mbit/s, garantált 40 Mbit/s 2
* Feltöltés: max. 40 Mbit/s, garantált 20 Mbit/s 2Beszéltem a szerelőkkel, nyár végétől valószínű már aktiválják a hálózatot

-
Csabee.
nagyúr
Tatarka utcaban is huznak most az oszlopokra valamilyen kábelt. Ha hozzám érnek megkérdezem..
-
Csabee.
nagyúr
Tájékoztatjuk Tisztelt Előfizetőinket, hogy 2011. január 12-én a FiberNet Zrt. teljes hálózatán karbantartási munkálatokat végzünk, melynek következtében
2011. január 12-én, 00:30 és 08:00 óra között,
analóg-és digitális kábeltévé, internet - és telefonszolgáltatásunkban
előfordulhatnak részleges szolgáltatás-kiesések. -
Csabee.
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Biztos sebesség triplázásra készülnek

-
Csabee.
nagyúr
Az internet már nem akadozik úgy tűnik..
-
Csabee.
nagyúr
22.kerületben 2-3napja olyan mintha laggolna az internet.. 1-1 oldal megnyitásakor elég sok időt gondolkodik! Ti nem tapasztaltatok hasonlót?
-
Csabee.
nagyúr
22.ker itt is van

-
Csabee.
nagyúr
Már nem sokat kell kibírni és lesz UPC-m.. tényleg jó hír. bár nem hiszem hogy a 120mbit-et fogom megrendelni (hiába olcsó), nekem a 60as vagy a 30as csomag is elég lesz bőven..
-
Csabee.
nagyúr
-
Csabee.
nagyúr
Úgy örülök, szerencsére sikerült lemondanom a tv-t meg az internetet ettől a szar bandától, még a telefonnal szórakoznak a számhordozás miatt.. de sebaj addig is ingyen adják ezt a lassú f*talicska netet
Remélem 1 hét múlva vége a rémálomnak és több fiberes levelet nem látok! -
Csabee.
nagyúr
válasz
tikodi
üzenetére
Nyugi én ma voltam benn az ügyfélszolgálaton, nekem is azt mondták hogy 2011ig szól de ők automatán "ingyen" meghoszabbították nekem mert jó arcnak gondolják magukat (vagy nem akarnak elveszteni) de mondtam hogy ebből nem kérek és lemondtam írásban.. elég nehézkes volt, mert nem akarták hogy lemondjam.. próbáltak rábeszélni, de az amit a számlázási rendszerükbe láttam hogy több mint 1 éve rosszul van nyilvántartva a számlázási rendszerbe az előfizetésem, és 12x hibás számlát kaptam eddig az elmúlt 12hónapban.
-
Csabee.
nagyúr
Budafokon megint elszállt az internet. Rohadt szemetek... De legalabb hetfon felmondhatom ezt a kulát...
-
Csabee.
nagyúr
még két hetet kell kibírnom!
Továbbra is kula a számlázási rendszerük! -
Csabee.
nagyúr
Napközbe rengetegszer van belassulás.. még 33napom van fiberrel..
-
Csabee.
nagyúr
Pont 1 hete voltam benn számlát intézni, akkor azt mondák minden jó lesz, most jött egy hatalmas összegű számla ismét be kellett mennem, de múlthéthez képest annyi változott hogy 2 helyett 5en dolgoztak, jobban haladt a sor, és ismét nyugtatgattak és elvileg kész lesz minden..

Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gyúrósok ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Ingatlanos topic!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- Iphone 11 Pro Max 64gb zöld kártyafüggetlen
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Apple Airpods 4 (2026.12.30-ig Apple Garancia)
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jó fiberezést, kitartást az átállásig!