Hirdetés
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
ma voltam Fibernet ügyfélszolgálaton, hosszabbítani a szerződésem..
azt mondták hogy a telefonos ügyintézés 0..
meg inkább nem mondanak rá semmit, de ha valamit elakarsz intézni azt személyesen kell és legyen írásos nyoma! -
Medcomp
tag
Végigolvastam a hozzászólásaidat!

Holnap fogalmazok egy higgadt hangvételű levelet, amit majd postázok mindenkinek akit csak említettél eddig, aztán reménykedek, hogy egy-két hónap alatt nekem is képesek lesznek megoldani a problémámat.
Egy kérdés, szerintetek olyan lehet e, vagy egyáltalán érdemes e a levélbe beleírni, hogy amíg nem intézik el a visszakötést, addig nem fizetek nekik? Utána hajlandó lennék befizetni késedelmi kamatok nélkül az addig összegyűlt csekkeket, de addig ezen kívül nem tudom mivel ösztönözhetném őket sajnos...

-
dbius
veterán
válasz
Medcomp
üzenetére
Keress vissza itt a topicban az én hozzászólásaimra. Azok némelyikében találsz linkeket, hogy hová lehet panasszal fordulni, és mindenképpen tedd is meg, hogy büntessék meg őket rendesen. A panaszlevélben mindent a lehető legrészletesebben fogalmazz meg, és a panaszlevelet küldd el a fibernetnek is!
Hidd el, utána gördülékenyebb lesz az ügyintézés, amellett, hogy a céget megbüntetik, még arra is van esély, hogy a fibernet kárpótoljon téged ingyenes szolgáltatással pl.

HAJRÁ! Én a helyedben egyébként már rég panaszt tettem volna ellenük minden lehetséges "fórumon"...
Szerk: Sajnos csak addig vagy emberszámba véve (de lehet még akkor sem) amikor hűségszerződést kötsz velük, aztán el vagy felejtve, mint ügyfél, nem foglalkoznak semmivel sem... Egy gusztustalan cég, aminek minden nap csak a csődjét kívánom....
-
-
Disque
aktív tag
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
A fibernettel lenne egy kis gondom. Nem konkrétan a netszolgáltatással, hanem a telefonnal, de hátha van valaki, aki hasonló helyzetbe került. Idén január közepén megrendeltem a KIT-Bázis csomagjukat (net 2,5m/1m, kábeltévé 30akárhány adóval, és telefon alap plusz csomag). Kértem számhordozást is, amire azt mondták, hogy ha be lesz kötve a kábel, akkor lehet kérni. Február 13-án megtörtént a bekötés. A srácok akik csinálták mondták, hogy kb két hét és el lesz intázve az átkötés. Két hét után hívtam az ügyfélszolgálátot, hoyg mi van. Mondták, hogy még nincs kitöltve az adatlap, ami kell az átkötéshez, ezért nem történt meg, de küldenek egyet postán, és ha visszaküldöm megcsinálják. Ezt azóta se küldték még ki, pedig rengetegszer telefonáltam miatta. De közben volt minden ígérgetés, hogy már folymataban van, meg már küldték, stb. Aztán az egyik srác mondta, hoyg faxoljam el az adatokat a panaszirodának, mert mondtam, hogy most akkor kártérítést kérek már. Mondta, hogy írjam be a faxba az összes adatot ami az adatkérő lapon lenne, és akkor elkezdik az átkötést. A faxot még májusban elküldtem, aztán nem volt semmi reakció, hagytam is az egészet a fenébe. Most augusztus közepén betelefonáltam, mert jött a hírlevélben, hogy van a KIT csomagnak telefon nélküli változata, és szerettem volna átmenni, hamár a telefont nem intézték el. Ekkor mondta a nő a telefonba, hogy nem lehet, de megnézi a faxot. Ekkor közölte, hogy azért nincs még elintézve, mert hogy olvashatatlan sorok vannak benne, de megsürgeti. Mondtam neki, hogy meg ne tegye, már nem akarom az átkötést, erről lemondtam, és nem szeretném, ha nem lenne másik vonal csak a fibernetes. Ezután mondta, hogy márpedig megcsinálják akkor is. Mondtam többször is a telefonba, hogy semmiképp ne csináljáák meg. Ezután pár nappal szó nélkül átkötötték, ezt úgy vettük észre, hogy a régi vonalra kötött faxról nem lehetett faxolni. Ezek után üvöltve hívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egyből rámtették a telefont. A második hívásnál már normálisabban beszéltem, mondtam, hogy csinálják azonnal vissza. Közölték, hogy azt nem lehet, bár látják, hogy rá lett írva a munkalapra, hogy már nem kérem az átkötést. Ezután mondta a srác, hogy kérjem írásban, mert máshogy nem lehet. Mondtam, hogy akkor mire alapozva kötötték át,mert a fax állítólag olvashatatlan lett. Ezen vagy 20 percet vitáztunk, végül nyitott egy munkalapot, hogy visszakössék, azóta semmi. Mire számíthatok, vagy mivel tudnám megsürgetni a dolgot? Kártérítést kérhetek tőlük? Vagy megszívtam, és ennyi?
-
vOrOn
tag
Kecskeméten, Széchényi-városban lelkes vakondtúrásokat láttam "hírközlési kábelezés" (vagy hasonló szövegű) sárga szalagozással.
Kik ezek, mik ezek?
Tud ezekről valaki valamit? 
-
-
Szokenesz
senior tag
Hát én naiv az hittem ezzel vége is a Fibernetes történetnek, hogy bemetem megirtuk az uj szerződést és kész.
Ma felhívtak, hogy jönnek bekötni az internetet meg a telefont... kár, hogy telefont lemondtuk net meg másfél éve tőlük van, mind1. Mi mondtuk, hogy be van kötve, de neem ők erősködtek, hogy már pedig jönnek bekötni holnap reggel 9re. Okéé jöjjenek, legalább kicserélik a modemet
Ami még 2.5megás netnél is rossz maradt :S -
dbius
veterán
Hát csak kívánni tudom, hogy minden rendben legyen. Nálunk sajnos még a 4 megás netet sem tudják normálisan szolgáltatni, még az utolsó, május-júniusi fejlesztés után is vannak lassulások.
És ami mostanában viszi a prímet, azok a kiesések, teljesen váratlanul, napközben, ill. este is. Hetente az utóbbi időben 2-3 alkalommal is volt ilyen, egy órástól a több órán át tartóig, ill. volt olyan is, hogy egy egész napig...

-
dKes
tag
45 napos szerelési határidőt vállaltak. Gondolom nagy rohamra számítanak - a battai eddigi tré+drága neteket és a tömeges hűség lejárásokat figyelembe véve szerintem nem is gondolkoznak rosszul.
Nekem is egyedül a net-jük minősége jött be eddig - mondjuk nyár elején szarakodtak kicsit. Igazából a hűségünkből még egy hónap lett volna hátra - így nekünk már nagyon sürgős is volt (Fiber-nél ugye 1 hónappal előtte szólni kell, mert besz...od) ...
-
dKes
tag
Még egy battai
. Végül mégis megkötöttétek - 2241 Ft-ért szerintem sem lehetett otthagyni ...A sebességekkel kapcsolatban: nálunk kezdetek óta Fibernet van (egy rövid TVNetwork-ös kitérőtől számítva) - és a sebességekkel soha nem volt gond. Az hamarabb előfordult, hogy gyorsabban jön (haver 1 háztömbbel arrébb), mint a névleges vagy, mint nálunk ingyen jön a HBO (pedig a munkalap is megvolt a kikötésről és az ügyfélszolgálat szerint különben is értsem már meg, hogy ki van kötve ...
). Máshol a net-et is ingyen nyomják + van olyan ismerősöm, aki komolyabb modemgyűjteménnyel rendelkezik, mint én ... 
A konlúzió nálunk: még az új garantált sebesség (legrosszabb eset) is a többszöröse, mint a mostani névleges sávszél - jóval olcsóbban (!). Persze nem fogom szó nélkül hagyni, ha szarok lesznek. A 2 év alatti emelés benne van a kisbetűben, de ha belegondolsz mindig is benne volt és az összes többi szolgáltatónál is benne van ...
-
Skribi
csendes tag
Nálunk is volt egy pasas,hogy akarunk-e váltani netet(BATTÁN),de felhoztuk neki azt a témát hogy ha szar lessz a net,lassu nem jó a sebesség,esetleg a 2év alatt emelnek,amit nem lenne szabad,hogy ienkor mit lehet tenni?!
Azt mondta hogy pereljük be őket...
30/15 mb os netre ruháztunk be,kíváncsi leszek rá... -
dKes
tag
Hát sokmindenki kíváncsi (és hamar megörekszik), de hidd el én vagyok a legkíváncsibb ...

Amint meglesz () dobok egy speedtest-et - igény szerint egy hónappal később is. Egyébként itt most számítanak a tömeges átállásra, nagyon nyomulnak (szórólap hegyek, házhoz jönnek stb.) + jóval olcsóbban adják, mint a többi 1-2 Mbit-es netjüket annak ellenére, hogy mifelénk Ők a legrégebbiek ...
Hogy legyen még egy kedvenc "beszólásom" Tőlük: asszem 2006 őszén költözött el innen helyből az ügyfélszolgálatuk Bp-re - a szöveg az ajtón egy hónappal a bezárás előtt:
"Ügyfeleink minőségibb kiszolgálása érdekében az ügyfélszolgálatot bezárjuk és Bp-re költözünk ..."

Na ez az előbbivel ellentétben már nem pontos szószerinti idézet, de a terminológia stimmel ill. a lényeget alá is húztam ...

-
Szokenesz
senior tag
Na mai nap voltam bent megkötni az új szerződést, KNET1 + KTV Családi, mindezt 4000Ft + 3990Ft-os áron sózták rám :-) Eddigi 15750Ft helyett mindjárt jobb

Említettem bent a modemes problémám, azt mondták hogy hívjam fel a 1280at mert ők már nem üf szolgálat csak üzletkötő... hát jó, csak mire haza értem ki is kapcsolták a telefont
Bár, ha így az alacsonyabb sebességemnél nem fog összeomlani a modem akkor különösebben nem is érdekel 
-
dKes
tag
Az UP-ra gondolsz? Ez még revizió alatt van, de mint írtam eddig nem volt gondom azzal, hogy ne tudta volna a névlegest (le/fel) az éppen aktuális net-jük - igaz minden mással pl.: számlázás, ügyfélszolgálat stb. A mostaninál meg még csak a garantált sebesség is többszörös gyorsulást hozna - olcsóbban (ld. fentebb) ...
A kedvenc mondatuk az volt a hibabejelentőjüktől (automata szavalta pár napig):
"A központi hibabejelentő szolgáltatás központi hiba miatt nem üzemel ..."

Szerkesztés: a szórólappal kapcsolatban - az aláírt szerződés már meg is van ...
-
Szokenesz
senior tag
Közvetlen szomszédnál csak alacsonyabb sebességű net van [1M/256K] és az stabil is, mikor nekem is lassabb volt még a net az is stabil volt nagyon.. csak emelve lett [10/0.5ről 10/2re] akkor ment kb. 2 hétig stabilan... és onnantól jöttek a lassulások ha teljes sávszélen töltöttem sokáig meg minimális 2000ms ping meg ilyenek...
-
dKes
tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Százhalombatta. Szerintem lesz itt mástól is, mert láttam ebben a topic-ban battait
... Meg lesz mondjuk a Digi-s topic-ban is, mivel egy hónap múlva Ők is indítják a lan-os "vackukat" itt.Közvetlen szomszédot is kérdezz esetleg - az általad leírtak alapján lehet ez is - az is ...
-
Szokenesz
senior tag
Egyébként helyileg hol laksz? Majd egy speedtestet mutass ha majd bekötötték

Majd holnap kiderül, úgyis megyek hűséget hosszabbítani és megemlítem nekik a problémát majd kiderül mit mond rá a faszi, modem egyfolytában Server Time OUT hibákat logol, még 1 lépcsőházzal arrébb ugyan ez a sebességű net beton stabilan működik.
-
dKes
tag
válasz
Szokenesz
üzenetére
Ma kora este kötöttünk velük szeződést (házhoz jött egy fiatal csávó meg egy kiscsaj) 60/20-as net-re. 3,5 kHUF lesz havonta 2 éves hűséggel. 1,5/0,25 ös net-et fog váltani (4 kHUF volt a havidíja) - egy hónap múlva járt volna le a hűség ...
Mondjuk nagyon nem voltak képben - 60/35-ről (és 30/15-ről) szóló röplapot lobogtattak, de a szeződésre már 60/20 került, holnap még visszatérünk rá. A garantált sávszélt sehol nem részletezték - olyan 4 Mbit/s-ről gagyogtak. Mondjuk a mostani trágyadombnál bármi jobb lesz - igaz ez és az összes előző tudta a névlegeset maximálisan ...
Nekem lassan "modemgyűjteményem" lesz itthon - ezt a részét nem veszik túl komolyan - sőt hallomásból tudom, hogy a lekapcsolt ügyfeleknél is szoktak tovább szolgáltatni ...
Szerintem - egyeztetés után - müködhet a modemcsere.Szerintem nálad mondjuk nem a modem lesz gond (az ritkán szokott szar lenni még ezek a "20 Ft-os" szarok közül is), hanem érdemes lenne megkérni, hogy állítsanak a "jelerrőségen" a falidobozban - ez nálam segített már, igaz más szolgáltatónál. Különösen igaz ez, ha volt bővítés a környéken - új ügyfelek: TV, net, telefon ...
-
dbius
veterán
Ma nem hittem a szememnek, a tegnap tévesen másodjára is beszedett havidíjat ma visszautalta a fibernet!
Fejlődnének, vagy a nevem láttán úgy gondolták jobb, ha visszautalják, mielőtt megint kesztyűzünk egymással? Ettől függetlenül a véleményem továbbra is negatív a céggel szemben, ma ismét elment a net 1 órára, pont amikor kellett volna.

-
Szokenesz
senior tag
Fibernet nem szándékozik sávszélességeket emelni mint a többi nagy? :-S Báár mit is várok mikor én ha tartósan [értsd itt 5 perc] töltök 10megával lefele vagy akár 0.7megával fel [a maximális 2 helyett] összeomlik az egész net, bár egy modem csere lehet megoldja a problémát ezt holnap megyek elintézni.
Ugye azt ne várjam, hogy bemegyek, mondom a problémát és "Kérem hozza be jelenlegi modemét tartozékait és adunk egy új modemet" szöveget?Szerk.: Most nézem az oldalukat, hogy LAN internetjüknél sávszélességet emelnek, egyáltalán szolgáltatnak ők valahol olyat?
-
dbius
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Árazási problémával is egyetértek.
Bár ma meglepődtem, kétszer is.
1: Kaptam egy fibernetes szórólapot, miszerint KNET1 csomag néven 2560 Kbit/1024Kbit max. sebességű (garantált 256/64
) netet igényelhetek, kábeltévé mellett, 2011.szeptember 30-ig tartó hűségnyilatkozat aláírása esetén. Na ennek az árán én személy szerint kellemesen meglepődtem, ami 2990 Ft./hó, diákigazolvány megléte esetén pedig 5% kedvezményt adnak (2840 Ft)2: Ez már nem esett jól. Csop.beszedéssel fizetem a havi díjakat, augusztus 5-én már levonták a havi díjat, erre ma kaptam megint sms-t banktól, hogy a fibernet ma is beszedte a havidíjat ..... ááááááá
(vagy ezzel akarják bepótolni, hogy most a netet 2 hónapig ingyen adják? ) Elvileg minden hónap 5.-én van az első terhelés, és SIKERTELEN beszedés esetén 25.-én ismét megkísérlik leemelni az összeget.Esetemben mindkét beszedés eredményes volt.... Gratulálok fibernet... Kíváncsi leszek, mit fognak kitalálni, amikor nyilatkoztatom őket...
-
F_Zolee
nagyúr
Ennyit fejlődött volna a cég, hogy mostanában senkinek sincs problémája?
Persze csak kulturált keretek között. 
-
DiabloCorsa
őstag
Csupán azért nem tudok haragudni a T-Home bénázása miatt, mert végre olyan tévém van, amilyenre mindig is vágytam. Harmadannyit fizetek havonta, mint korábban a Fibernetnek, és csak olyan csatornák vannak, amik érdekelnek, az öt alapcsatorna és néhány természetfilmes
Idézet innen: http://index.hu/tech/2009/08/17/a_telefonbirodalom_visszavag/ -
Spirit
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Persze, további hálózatokat fog felvásárolni, ahol nincs más elérés, csak koax. És papíron megjelenik majd a 80mbit-es netje, amit előzetes felmérés után lehet kötni. Persze tök mind1 hol laksz, hálózati terheltség miatt nem kötik sehol. Így fog ez menni olyan 2020-ig, amikoris tönkremegy a cég..így a végtelenségig nem lehet húzni.
-
Spirit
őstag
Még el se indult igazán az optinet, máris váltják a csomagokat, a T-home kábelje meg D3-ra megy át. Így a 3 nagy kábelnet szolgálató max csomagjai érdekesen néznek ki.
UPC: 120/10mbit listaár: 16k
T-home: 80/5mbit listaár: 17,4k
Fibernet: mega csomag 10/0,5mbit (papíron van nagyobb,tudom) listaár: 18kEhhez jön még az optinet, ami gombamód szaporodik, 80/40mbit 17,4k-ért.
Ezek ugye listaárak, tehát az állandó kedvezményekel+hűségvállalással a 10-14e ft-os sávba csökken mindegyik ára.
Ismét gratulálok a Fibernet. Biztos azért ilyen alacsonyak a sebssségek, és magasak az árak, mert kitűnő minőséget nyújtanak, a nap minden percében garantálják ezt a sebességet, az ügyfélszolgálton pedig kivétel nélkül több nyelven beszélő, sok diplomás, tapasztalt munkatársak ezrei várják az esetleges hibákat, amik persze nincsenek eme kitűnő rendszernél.

-
gozi
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Okulásképp: (azért, hogy más ne szívjon emiatt!)
"Azoknak szeretnék segíteni, akik FiberNet előfizetéssel rendelkeznek, hogy ne járjanak úgy mint én (gép újratelepítése, idegeskedés, stb).
Tehát a FiberNet-nél év elején bevezettek egy smtp figyelő rendszert, és ha valakinél felhasználó által ellenőrizetlen levélforgalmat gyanítanak (vírus), vagy a megengedettnél nagyobb fájlmellékletet akar elküldeni (max 2Mb), akkor tiltólistára kerül.
Ha fel akarja magát oldani az illető, akkor a stop.fibermail.hu oldalon kell ellenőriznie, hogy le van-e tiltva, és ha igen, akkor be kell írnia, hogy milyen ellenintézkedést tett ennek elkerülésére, és egy gombnyomással le tudja magát venni a tiltólistáról.
Ezt csak azért írom, mert ha valaki tökéletesen beállítja a levelezését, és elvben működnie kellene az smtp-s levelezésének, mégsem működik, akkor minden bosszúság előtt itt nézze meg, nincs-e a fentiek miatt tiltólistán." forrás: dynamicart.hu
-
Csabee.
nagyúr

-
Dyno
veterán
válasz
Drótszamár
üzenetére
Felhívtam őket.
Mondtam mértem nincs meg, erre azt mondja telózzak be holnap ha még mindig fenn áll a dolog.
De ugy köszönt el, hogy nézzem meg hátha megvan, hát emgvolt
Lényeg lényege élvezem az új netet remélem még sokáig(kop-kop).
-
gozi
tag
Másnak működik a fiberes SMTP? Ma délután óta egyáltalán nem lehet rajta keresztül e-mailt küldeni...
-
Dyno
veterán
Sziasztok ma átváltottunk a 4/0,25-ös netről a 4/1-esre.
Délután 4körül lett megkötve az új szerződés.
De sajnos csak a 4/0,25 van meg speedtest szerint.
Túl hamar akarom hogy átálítsanak vagy így jártam és marad ez?
Köszi mindenkinek.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Drótszamár
üzenetére
Ez melyik csomag? TV mellé van?
-
Drótszamár
őstag
KNet 1 díjcsomag:
(2,5 le, 1 fel)
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Épp ez az, hogy nekem nem áll vissza... csak restart után..
Hát az lesz, úgyis megyünk v.melyik nap szerződést módosítani, akkor majd azt is
De az lehet, hogy nem nálam van a hiba? Szóval most lett nem rég 2 megára emelve a feltöltés és azóta csinálja, ha 0.5megához korlátozom a netet nem omlik össze.
-
Szokenesz
senior tag
Üdv. megint én lennék.

Nézegettem a modemem logját és [Scientific Atlanta modem] tele van hibákkal az egész.
- No Ranging Response received - T3 time-out
- Init RANGING Critical Ranging Request Retries exhausted
- No UCD's Received - Timeout
- DHCP FAILED - Discover sent, no offer received
- SYNC Timing Synchronization failure - Failed to acquire QAM/Q...Ezek mit jelenthetnek? Az első kettő szerepel a legtöbbször kb. felváltva. Különösebben nem érdekelne ha nem menne el minden reggelre a net [másik gép éjjel-nappal töltöget, futtatja a webszerókat] 10/2 a net és kb 10 óra alatt az up leesik 0.2mega körülire és a down meg szószerint 0. ->> modem restart ->> net ujra 10/2 és megy minden tovább de pár óra és kezd belassulni minden és mehet a restart :S Mitől lehet ez?
Szerk.: Ha a feltöltést nem hagyom a másik gépen maxon menni, hanem korlátozom mondjuk 1 megára akk. megy napokig is probléma nélkül.
-
fila
senior tag
Megint megváltoztatták a tv csatorna csomagokat.
Sport 1 nem került vissza, a Digi sport nem került bele egyik csomagba sem.
Szeptember 30-n lejár a hűségszerződésem, már közöltem is velük, hogy utána nem kívánom igénybe venni szolgáltatásaikat.
Ágyő Fibernet!
-
Kicsirics77
veterán
kiváncsi leszek mire haza érek lesz-e már tévé meg telefon meg net mert hajnalban kb 5 perc áramszünet volt és mikor idultam még kuka volt minden

-
-harry-
csendes tag
Üdv!
Tud valaki segíteni néhány kérdésben?
Most akarok előfizetni egy mikro csomagra, de nincs behuzva a kábel a lakásba az oszlopról és nem tudom ezért kell-e fizetni.?:?
A modem ingyenes? Mennyi idő alatt jönnek ki és kötik be?
A honlapon semmit nem találok róla és az ASZF pdf is hibás....

-
-
Disque
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Persze, hogy Digi lesz.
Július elején volt fejlesztés a fibernél azóta alig van olyan nap, hogy ne lenne kiesés vagy a tv vagy az internet szolgáltatásban.
Így kell megtartani az ügyfeleket, szerintük.
Ráadásul szerencsém is van, szeptember végén jár le a hűség és a Digi is szeptemberre ígéri a szolgáltatás elindítását. -
sfdrakex
nagyúr
Hiába gyor4sabb csomagra akarsz váltani, ha annak ára alacsonyabb a mostani neted áránál akkor lefelé történő váltás van és akkor fizetned kell érte, ha drágábbra váltasz akkor ingyenes a váltás.
Régen jártma a forumban és nincs kedvem elolvasni minden hsz-t, de tud valaki valamit a fibernet LAN csomagjairól müködnek azok már valahol, esetleg Kecskeméten van már vagy tudja valaki mikor lesz? Oktoberben jár le a hűségem, persze olyankor nincs akció soha így mindig szívok a szar csomagokkal, de majd várok decemberig a hosszabítással hátha akro lesz akciós csomag, ha csak nem lesz elérhető LAN csomag mert akkor arra váltanék.
-
F_Zolee
nagyúr
2 hónap az sok azért.
Nekem csak 1 volt ha jól emlékszem. De az se emelkedett meg igazán. Nem egy korrekt cég az tuti. Mondjuk én 2 hónappal előtte voltam bent érdeklődni de elküldtek, mert a 2 hónap ingyenes időszak miatt kitolódott a megújítás ideje. Amúgy nekem is csak ADSL lenne másik megoldás de szerencsére a legutóbbi fejlesztés óta nincs gond a pingel meg a sebességgel se. Igaz nekem csak 1 megás van... -
Szokenesz
senior tag
Áldom a szolgáltatót...

Augusztus 10.-én lejár a hűség tehát voltak olyan kedvesek a 14.990 helyett kiszámlázni 24.068Ft-ot, de még kedvesek is voltak mert 10.-éig csak a régi árat fizetjük... tehát ha nem kötünk új szerződést még magasabb lesz jövő hónapban az összeg... ez egy ügyfél megtartó gondolkodás???
Arról már nem is beszélek, hogy csak árakat emeltek... csökkenteni semmit. Ezt az összeget ki nem fizetem az is biztos 
Ez egy KIT csomag volt még tavaly nyáron... de én ezt vissza mondhatom most már akár akár arra is, hogy TV családi + 2.5/1es net 7.990ért... telefon sem kell már, főleg hogy sosem működött.
-
F_Zolee
nagyúr
Az oldalukról: ""Ajánlatunk új FiberNet Internet előfizetőknek, vagy meglévő előfizetőknek magasabb értékű csomagra váltás esetén. Szerintem ez azt jelenti ha drágábbra váltasz nem pedig gyorsabbra. Mivel az alap 4megás drágább így év közben nem tudsz csak úgy váltani.
Az új csomagnál ez nincs feltüntetve mondjuk de attól még az maradhat érvénybe rá is. -
F_Zolee
nagyúr
Megosztani tudsz routerrel. Váltani meg akkor engednek ha drágábbra váltasz szerintem. Mert oda van írva, hogy "magasabb értékű" csomagváltás esetén. Valószínűleg nem lesznek olyan rendesek, hogy a sebességet vennék alapul. Abban nem lenne nekik pénz. Albérletes dologhoz nem tudok szólni érdemben...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Hardcore café
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Robotporszívók
- Tőzsde és gazdaság
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AutoCAD
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nyugi maradni fog 1 évig ez a sebességed!

Bár, ha így az alacsonyabb sebességemnél nem fog összeomlani a modem akkor különösebben nem is érdekel
Azt a röplapot vagy valamilyen papírt, amin ez a sebesség rögzítve van, nem tudnád felrakni??
Fejlődnének, vagy a nevem láttán úgy gondolták jobb, ha visszautalják, mielőtt megint kesztyűzünk egymással?