Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
2011. január 4-én, hajnali 00:00 – 08:00 óra között
analóg és digitális kábeltelevíziós szolgáltatásunkat is érintő adásszünet várható az alábbi csatornákon:
- Cool
- Film+
- SportKlub
- DoQ
- Fishing&Hunting
- Sorozat+
- Prizma
- Film+2
- Reflektor
- MuzsikaTVGondoltam beteszem...
-
F_Zolee
nagyúr
Azt valaki tudja, hogy win7 64bit-nél hol lehet a host file-t állítani, hogy be lehessen állítani a már leírt trükköt a dns-el kapcsolatba?
-
F_Zolee
nagyúr
Tegnap óta szar a youtube nekem is. Gondoltam mindjárt, hogy nem egyedi probléma lesz. Én alig szoktam nézni de természetesen olyankor rossz amikor véletlen kéne.

-
F_Zolee
nagyúr
Végre valahára... Most jött vissza a net reggel óta. Bár kitudja mióta nincs net, mert én csak 10 körül jöttem volna de sikerült majdnem egy egész napos kiesést produkálniuk.

-
F_Zolee
nagyúr
Most elég gyatra a net. Oldalak nem jönnek be és 1 mega alatt mér a speedtest...

-
F_Zolee
nagyúr
Nem tudom, mihez köthető de az apróhirdetéseket "fél nap" mire behozza. Ez vajon minek a hibája lehet? A fórum rész bejön normálisan egyből.
Ja és a youtube-os videokat is buffereli. Holott volt idő, hogy nem is kellett várni rá. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Előtted lévő hsz-be ugyan ez van linkelve...
-
F_Zolee
nagyúr
Már visszajött...
-
F_Zolee
nagyúr
Eddig nem volt jellemző az ilyen kiesés, legalábbis felém nem. Mitől van ez? Ezelőtt még csak egyszer volt szerencsém megtapasztalni.
-
F_Zolee
nagyúr
Úgy tűnik, hogy beázott valami az esőben azért halt meg.
Érdekes módon ha a PH-s részről akarom megnézni a fórumot akkor nem nyitja meg. Most pl Gamepodon keresztül tudtam nézni... -
F_Zolee
nagyúr
Nálam is volt 0.3/1 a 6/1 helyett. De ezt leszámítva nem jellemző az ilyen eset... Érdekes módon némelyik oldalt meg nem tudta rendesen behozni (magyart).
-
F_Zolee
nagyúr
Én már jó pár éve náluk vagyok és szerencsére nem kellett sokszor idegeskednem bármi miatt is. Igaz nekem csak a net van bekötve szóval ez is csökkentheti a rizikót. Megvan mindig a sávszél, pinggel sincs gond. Elég sokat játszok multis játékkal szóval észrevenném ha gond lenne.
-
F_Zolee
nagyúr
Nekem 6/1-es net van, semmi más. Nálam jó ideje semmi gond nincs vele. Mindig hozza a "maximumot". Ami kb 5.8/0.9. Pingek is rendbe szoktak lenni.
-
F_Zolee
nagyúr
0-ás ping nem tűnt fel senkinek?

-
F_Zolee
nagyúr
Tegnap este óta nem valami jó a net. Van amikor nem tud csatlakozni sehova de a levelezés azért megy. Nem tudom mit alakítottak.
Ilyen szar se volt még sose. 6/1
-
F_Zolee
nagyúr

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Én a benzinkút mögött. Lehet azért jobb itt, mert viszonylag forgalmasabb a környék és ügyeltek a kiépítésre.
jimmboo: az furcsa, hogy a ping meg jó. Általában az is borzalmas szokott lenni ha már ilyen rosszat mér az ember. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Nálam nincs gond a 6/1-essel. Melyik felén laksz?
-
F_Zolee
nagyúr
Nem jó a fibermail küldés. Fogadni tudok.

-
F_Zolee
nagyúr
Nálam most, hogy volt egy "fejlesztés" kicsit gyorsabb lett a letöltés és a stabilitás is jobb lett. Szerencsére nem jelentkeznek magas pingek, tudok online játszani. Előtte se volt azzal igazán gondom.
-
F_Zolee
nagyúr
Nekem is stabil volt eddig de mostanában már eléggé megérezni a lassúságot. Sokan váltottak biztosan 6megásra és nem bírják már.
-
F_Zolee
nagyúr
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2010. január 26-án, Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Mogyoród, Szada, Erdőkertes, Őrbottyán, Kerepes és Kerepes-Szilasliget településeken eszközbővítési munkálatok elvégzése szükséges. Ennek következtében 2010. január 26-án, 0:30 óra és 16:00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás nem lesz elérhető.
-
F_Zolee
nagyúr
Most visszaesett a sebesség. Szerencsére annyira nem számít most.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Nem tudom, hogy mi lehet az oka annak, hogy egyes helyeken jó máshol meg nem. Lehet attól függ, hogy mikor húztál át a kábeleket. Itt a lakótelepen gondolom viszonylag új lehet és ezért jó.

-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
kamion1234
üzenetére
Hétvége van még. Sokan lógnak a neten. Majd holnap lesz majd lényeg. Vagy januárba.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F_Zolee
nagyúr
Kezd elszaródni a net. 150-200as pingek vannak most erre.

-
F_Zolee
nagyúr
Nálam kicsit lassan jönnek a letöltések. (nem torrent)
-
F_Zolee
nagyúr
Sajnos az egyéni vélemény kifejtésére nem volt lehetőség. De mindegy is lett volna, mert nem tudta volna leírni sehova, mert nem tartozott hozzá a felméréshez. De az árra legalább rákérdeztek. Úgyhogy remélhetőleg sokan megméretik magukat és ennek hazására lejjebb viszik az árakat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
F_Zolee
nagyúr
Ma legalább megkerestek vevői elégedettségméréssel. Pont akkor amikor ilyen jó a szolgáltatás.

-
F_Zolee
nagyúr
Van előnye is ennek a fasza szolgáltatási minőségnek is. Most aztán gyorsan töltenek be a magyar oldalak. Köztük a PH is. Ilyenkor tök lassú szokott lenni.

-
F_Zolee
nagyúr
Nálam semmi gond nem volt a nettel.

-
F_Zolee
nagyúr
A lemondás ahhoz van kötve, hogy beviszed a modemet. Szal lehet, hogy csak magad alatt vágod a fát. A másik meg, hogy mivel olcsóbb lenne a net meg kellene várnod míg ténylegesen lejár a hűség. Mert addig nem is fognak semmit csinálni hacsak egy drágábbra nem fizetnél elő, márpedig azt meg nem akarsz.
-
F_Zolee
nagyúr
Még amikor én váltottam nekem se járt le a hűség a régi csomaggal és mégis válthattam. Igaz nekem az érvényben volt, hogy magasabb értékű csomagra módosítattam szal így nem is kötözködött annyit a nő. Csak magyarázott, hogy ADSL-ről váltóknak lenne de aztán mégis megköttetett.
-
F_Zolee
nagyúr
Ebben a cégben sosem lehet csalódni. Most megint lejjebb ment a NETT csomag ára. És természetesen már páran a drágábbra fizettek elő és most velük is kiszúrva lejjebb vitték. Hát gratulálok. -.-
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Ja ok. Nem láttam. Csak a saját tapasztalatomat írtam le.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
szelidorzo
üzenetére
Nem fognak értesíteni. Lejárta előtt 15 nappal menjél be ha nem akarsz magadnak gondot.

-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Polllen
üzenetére
Ne várd el, hogy hamar intézik. 30 nap az átfutási idő, nem fogják elsietni. Amúgy én is így voltam csak annyiban különbözött, hogy neten adtam le a módosítási kérelmem, de egy hét után pont volt lehetőségem bemenni ügyfélszolgálatra és ott meg egyből átállították a csomagot. Szóval be kell menni ilyen ügyekben.
-
F_Zolee
nagyúr

6/1 -
F_Zolee
nagyúr
Felém lehet bármi. Hó, vihar, szél..net mindig van.
Inkább anno az autópálya építgetés alkalmával voltak gondok, hogy véletlenül megráncigálták a vezetékeket. -
F_Zolee
nagyúr
Szerintem elég sok helyen érdekelhetik az embereket, hogy ez a csomag hogyan teljesít. Csak még nincs aki előfizetett volna rá ilyen hamar.
-
F_Zolee
nagyúr
Itt ástak valamit a lakótelep mellett. Remélem fejlesztés féle lesz.
-
F_Zolee
nagyúr
Végre lejjebb vitték az árakat legalább.
Bár még azok se mondhatók versenyképesnek más szolgáltatóval. De haladunk lassan...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valamiért azt gondoltam, hogy drágább amit fizetek. Sorry. 

Csak már az kell, hogy ilyen is maradjon végig.
Bár még azok se mondhatók versenyképesnek más szolgáltatóval. De haladunk lassan...