Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
egle
tag
Kapitányról meg csak annyit, hogy szerintem már neki lenne kellemetlen ha a cége szegénységi bizonyítványát elkezdené magyarázni.
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5295 üzenetére
"És különben is, azt mondták, hogy nem is értik az 1 megabitet, mert teljes terhelés esetén is max. 10 %-ot eshet."
Betűröl betüre szó szerint ezt mondták nekem is! Valószínű ez egy betanult szöveg, amit a "hogy basszuk át az ügyfelet" című órán kellett bemagolniuk.
Valószínű úgy gondolják hogy van egy szerződés, ami csak azért van hogy legyen. Ami benne le van írva az csak szöveg, ami meg gyakorlatilag történik az nagyon-nagyon messze van attól amit a szerződés alapján kötelességük lenne betartani.De úgy mégis, mit várjunk egy olyan cégtől akik:
itt Gödöllőn telefonon elérhetetlenek,
személyes bejelentésnek nincs semmi foganatja (mint nekem a tavalyi 13+ személyes bejelentés),
a pesti központban 4-5 perc várakoztatás után hajlandóak felvenni a telefont,
majd minden egyes esetben szintén a "hogy basszuk át az ügyfelet" című óra bemagolt szövegét mondják,
a 3 napon belüli szerelés az náluk 3 hónapot jelent, vagy még többet,
az e-mail -es hibabejelentés ez smafu, nekem még egyszer sem válaszoltak rá. stb, stb.,Egy ilyen cégtől egyvalamit várhat el az ember, hogy követeljék a szerződésben leírt összeg befizetését.
Ja hogy te nem azt kapod a pénzedért amit kellene? Ne viccelj, szerinted őket ez komolyan érdekli ?!? -
Kisbubuska
tag
válasz
viccezanet #5296 üzenetére
Mert a Gödöllőiek szerintem még írni sem tudnak. Ki tudja honnan szedték össze a szakembereket! Mert ezek nem is szakemberek, gőzük sincs róla, hogyan működik a net. Mert ha tudnák, már megcsinálták volna. Egy valamit tudnak, de azt nagyon, hazudni !!
És ezért még fizetek is havi 9 ezer forintot -
viccezanet
csendes tag
válasz
Kisbubuska #5295 üzenetére
Pontosan 43 mailt küldtem és PESTRŐL KAPTAM VÁLASZT NEM IS GÖDÖLLŐRŐKL
-
Kisbubuska
tag
válasz
viccezanet #5293 üzenetére
Neked legalább küldtek mailt. Nekem még azt sem, pedig ugye ez is benne van a szerződésben...
Többszörösen megszegik a szerződést. Nekem is azt mondták, hogy csak nálam van ez a gond. Most akkor egész Gödöllő ? Valaki írta, hogy meg van ahtározva a minimum sebesség. Igen, megvan határozva, de nem úgy, hogy most minden nap, 5 után illetve hétvégén szinte egész nap 1 megabit. Számold ki, ez hány óra egy hónapban, úgy, hogy 8 megás szerződést írtam alá. És különben is, azt mondták, hogy nem is értik az 1 megabitet, mert teljes terhelés esetén is max. 10 %-ot eshet. Én hülye voltam matekból, de az 1 megbit a 8 megabitnek nem a 10 %-a.
Érdekes, hogy Kapitány sem válaszol, pedig nagyon várom !!!
Valaki hazudik, vagy Kapitány, vagy a szerelők, ugyanis nekem azt mondták amikor volt a leállás, hogy itt Gödöllőn kicserélik a fejállomást, és akkor jó lesz a netem. Ha nincs Gödöllőn, akkor miért mondták azt. Kapitány, jó lenne ha válaszolnál !
Valaki nem mond igazat !! És nagyon átverik itt az embereket Gödöllőn. Jól mutatna egy napilap címoldalán. Nehogy ez legyen a vége. -
egle
tag
Erre mondtam hogy majd rádöbbennek, amikor a szerződések lejárta után a Gödöllőiek nagy többsége háromszor is meggondolja hogy kivel kössön szerződést a továbbiakban. És valószínű hogy a Gödöllőiek nagy többsége nem fog velük szerződést hosszabítani.
Akkor majd gondolkozhatnak hogy miért. -
viccezanet
csendes tag
válasz
Kisbubuska #5286 üzenetére
Én is Gödöllőn lakom ! Igaz a város túloldalan ! Köztársaság út fele . Hálózatfejlesztés utan 1 hónapig ugy ahogy birta anet (soso) . Másfél hete megint mivan? 400 ping 0.7 mb/s net
szánalom undoritóBemennk és az összesnek falba verném legszivesebben a fejét....
És ugyan ilyen szövegetket betolnak hogy csak nallam van a hiba m meghogy modem ! Meg kapok egy mailt h leellenőrizték modemet semmit probot nem találtak ! Hát istenem a jó ku**a annyat az összesnek már !
-
Ebit
addikt
Én jelenleg másik szolgáltatónál vagyok, és hasonló problémákkal küzdők.
Röviden az utat, amit te most megkezdtél, én már végigjártam, és a körülmények hasonlóak, a településen sokáig , csak egy " kizárolagos szolgáltató" műkődőtt, de szerencsére, most már van választási lehetőség,amivel én a javulás reményében élni fogok.
-
egle
tag
De azt remélem te is tudod hogy egy olyan "szolgáltatásért" kérnek el havi több mint 10.000 forintot, ami rosszabb esetben úgy működik, hogy egy weblap megnyítására várok fél percet!! Ne mondja nekem senki hogy ez normális meg hogy ennek így kell lennie. Esküszöm a 6-8-10 évvel ezelőtt használt betárcsázós modem gyorsabb volt, erre mérget veszek!! Azóta eltelt 6-8-10 év, ez valahogy senkinek nem akar feltünni?
Egyszerűen nem értem hogy miért kell ilyen bődületesen nagy számokkal dobálózni. 8 mbites előfizetésünk van papíron, és amikor elkezd szarakodni akkor jó ha eléri a 25 kbyte/s letöltési sebességet, 350-450-es pingekkel karöltve. Namost ezt mindenre lehet használni csak arra nem amire szánták. Mert ez így ebben a formában nemhogy 10.000 forintot, de még 5 forintot sem ér! tisztában vagyok vele hogy nem csak én használom a "netet." De ez így egy nagy büdös nulla!
Mivel mindenki tudja ezt, ezért nyugodtan szólhatna így a reklámszöveg hogy, "25/25 kbyte/s-os net havi 10.000-ért, de jó esetben eléri az 1mbyte/s sebességet is!!"
És azt gondolom ez lenne a korrekt hozzáállás, mert minden más hamis és hazug információ! -
Ebit
addikt
válasz
Egyébként pár perce megtettem a hivatalos bejelentést a Hírközlési hivatalnál, ellenőrzés várható, úgyhogy húzzatok bele!!!
Csodát azért ne várjál tölük, mert az összes internetesszolgáltató szinte ezt csinálja, valamint a jogszabályokban és az ÁSZF-ben olyan feltételek vannak kikötve garantált minimumként ami nevetséges.
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5288 üzenetére
Válaszolni válaszoltak, csak be kellene mennem Pestre, bizonyítékokkal együtt, kitölteni 1000+1 mindenféle papírt, hogy lássák nem kamu s komolyan gondolom, stb. De nekem erre meg nem nagyon van időm. Marad a modem+kirakat combo.
-
Kisbubuska
tag
Végülis nem feljelentés, csak bejelentés, hogy jöjjenek már ki gödöllőre, vizsgálódni a fibernetnél. Én bízom benne hogy kijönnek. Neked válaszolt a GVH ? Egy előző hozzászolásodban írtad, hogy írtál nekeik. Én régebben írtam ez ügyben a fogyasztóvédőknek, de Ők nem tudtak segíteni ez ügyben.
-
egle
tag
válasz
Feljelentetted őket? Nagyon helyes, rájuk férne hogy valaki végre gatyába rázza őket!
Vegyék már észre hogy a Gödöllői lakosok elég nagy része N.I.N.C.S megelégedve azzal amit ők "szolgáltatásnak" hívnak! -
Kisbubuska
tag
Látom, Te is imádod Őket
Legszívesebben Én is darabokban adnám vissza a modemet. Egyébként most is teljesen lassú, szinte be sem tölti az oldalakat.
Kapitány, ha már Egle-nek, nem válaszoltál, és tényleg itt dologozol Gödöllőn ennél a csodás társaságnál, legalább Nekem áruld el, hogy miért ilyen rossz itt minden, és miért nem csináljátok meg ? ( ha itt dologozol) Ha nem itt dolgozol, akkor bocsi, de a hozzászólásodból ezt vettem ki. Egyébként pár perce megtettem a hivatalos bejelentést a Hírközlési hivatalnál, ellenőrzés várható, úgyhogy húzzatok bele!!! Kár hogy nem az igazi EU-ban vagyunk, már rég nem lenne a fibernet Gödöllőn. Remélem nem is lesznek sokáig.
Csak ismételni tudom magamat, mocskos egy banda, mocskos egy alvállalkozó !!!!!! -
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5284 üzenetére
Kötbér helyett nekem jobban meg fogja érni, amikor bebaszom a kirakatjukat a modemjukkal. Mert esküszöm hogy ez lesz, és örülhetnek hogy nem gyújtom rájuk.
-
Kisbubuska
tag
Hát nem fogod elhinni, de Nekem is azt mondták hogy csak nálam ilyen.
Visszaolvastam kicsit. Kapitány nemigen válaszolt Neked.
Üzenem az alvállalkozónak, hogy jót nem lehet mondani róluk, csak rosszat, de nagyon rosszat. Ha Én így dolgoznék, már rég kirúgtak volna. Remélem hogy nagyon, de nagyon megbüntetik a Fibernet-et, mert ezekután Én minden hivatalos helyen bejelentést fogok tenni. Még a 72 órát sem tartják be. Pedig ez is benne van a szerződésben. Sőt valami kötbért is írnak benne, ha jól tudom, ez nekem már járna, meg Neked is Egle. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5282 üzenetére
Nálam ugyanez van viszont nekem mindig azt hazudják hogy csak nálunk ilyen, senki másnál nem. Ennyire hülyének nézik a saját ügyfeleiket. Tényleg azt hiszik hogyha mindenkinek mást mondanak, akkor ez így ebben a formában működik.
Hűségszerződések lejárta után ebben a városban az emberek háromszor is meg fogják gondolni hogy melyik céget válasszák a továbbiakban. Ideje lenne már ha eltakarodnának innen a bús picsába. -
Kisbubuska
tag
Én a János utcában lakok, pont a Szőlő utcai végén.
Ez a fő gond, hogy hiába hívom a hibabejelentőt, hiszen az nem Gödöllőn van.
Nem tudom, mit fogok tenni, de jövő áprilisig nem fogok várni. Már itt van aházban a rubicom doboza, inkább átmegyek hozzájuk. Még olcsóbbak is. Azt hiszem, nem fogom befizetni a 9 ezer forintot, akkor csak kijönnek végre.
A hírközlési hatóság megoldás lenne ? Vagy Tv, ujság ?
Velem még új kábelt is behúzattak, mert azt mondták, az a gond, hogy a tv után jött a modemre, és az a gond. Mondtam hogy ők csinálták így, hát akkor javítsák is ki. Errre azt mondta 15 ezerért behúzza az új kábelt
Végüli Én húztam be az új kábelt, Ők csak rányomták a csatlakozót, és mint kiderült, semmi köze nem volt a tv-hez- Ugyanolyan szar. De náalm csak délután 5 után. Ezt azzal magyarázták, mert akkor van csúscidő, de azt mondták, akkor sem lehet annyi, mint amit mérek. Ezzel el van intézve, ki nem jönnek, vissza nem hívnak. Mocskos egy banda, de nagyon. -
egle
tag
Szőlő utca. Nálam nem csak este van ez, van amikor délelőtt, van amikor délután, van amikor este. Hétvégén meg egész nap, tehát pl. szombat reggel 10-kor bekapcsolom a gépet, és kb. éjfélig élvezhetem ezt a csodálatos szolgáltatást.
"De ha jól tudom, Ők ezáltál szerződés szegést követnek el, hiszen nem azt kapom, amiért fizetek, illetve nem azt kapom, amit aláírtam a szerződéskötéskor. Nem szeretnék várni áprilisig."
Jól tudod, a probléma csak annyi hogy ők ezt nagy ívben leszarják. Ez egy ilyen ország, kénytelen leszel várni áprilisig mert itt Gödöllőn nemhogy nem érdekli őket a problémád, de még egy normális szám sincsen ahol fel lehetne hívni őket. De ha lenne is mit érnél vele. Nekik csak a pénzed kell, utána meg kit érdekel hogy milyen szolgáltatást kapsz nem igaz?
Tavaly nyáron szintén ugyanilyen problémánk volt, akkor kb. 3 hónap telt el mire megoldották. Aztán működött 3 hétig..... -
Kisbubuska
tag
Most hívtam a hibabejelntőt ismét, és azt mondják, Gödöllőn teljes szolgáltatás kiesés van
-
Kisbubuska
tag
Szia!
Köszönöm szépen válaszod! Vissza fogom olvasni, amit írtál. Sajnos az a baj, hogy jövő áprilisig van a szerződés. Munkalapot már rengeteget felvettek, a legutolsó a mai napon, mert beküldtem anyukámat. Azt mondták, kikötik, ha fizetek kb. 40 ezer forintot.
De ha jól tudom, Ők ezáltál szerződés szegést követnek el, hiszen nem azt kapom, amiért fizetek, illetve nem azt kapom, amit aláírtam a szerződéskötéskor. Nem szeretnék várni áprilisig. Egyszerűen hihetetlen amit itt gödöllőn csinálnak. Teljesen hülyének nézik az embert. Úgy tudom, ez nem magyar cég, szerinted megoldás lenne, ha közvetlen az "anyacégnél" tennék panaszt, hogy mit csinálnak itt magyarországon ?
Azt sem értem, van egy 24 órás szolgáltatás, és röhögve azt mondják, délután 5-ig van a munkaidejük, utána már nem jönnek ki. Hihetetlen. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5276 üzenetére
Vagy bemész és balhézol, aminek semmi értelme mert leszarják. Vagy kivárod amíg lejár a szerződésed, és utána átmész egy olyan szolgáltatóhoz, aki kábeltévét és internetet szolgáltat.
Keresd vissza a kommentjeimet, tavaly decembertől mondjuk a 3-4 héttel ezelőtti állapotig. Nekem detto ugyanezek a tünetek (még most is) mint neked, de mivel 3 hónap alatt, több mint 10 hibabejelentőlap felvétele után, és majdnem 35 betelefonálás után SEM voltak hajlandóak megoldani. Ezért nem tudok mást tenni mint várni augusztusig, majd amikor lejár velük a szerződésem, akkor bebaszom a modemjuket az ablakon, és átmegyek egy olyan céghez, akik kábeltévét és internetet szolgáltatnak.
Ennyi.szerk.: Ma állítólag Gödöllőn volt megint egy karbantartás, délután 1 óra körül jött vissza a net. Ezeknél több karbantartás van pár hónap alatt, mint egy kábeltévé és internet szolgáltató cégnél 1 év alatt.
Szóval a nagy "karbantartás" után nálam ilyen egy 8mbites net.... -
Kisbubuska
tag
Sziasztok!
Még új vagyok itt, de nagyon örülök, hogy megtaláltam ezt a forumot.
Nekem maxi csomag van,ami 8192/384 kbps lenne. A problémám az, hogy pontosan december 25 óta, minden este, kb. 17 óra után, iletve hétvégén lemegy a sávszélesség, de nagyon. Egyszerűen nem csinálnak semmit. Nem jönnek ki, mert azt mondják 17 óráig dolgoznak, utána már nem jönnek ki
Megpróbálok pár képet berakni, hogy lássátok miről is van szó. És egyben kérnék tanácsot is, hogy mit lehet ilyenkor tenni. Mert már kezd nagyon elegem lenni ebből a bandából. -
TheReMiXeR
senior tag
Nekem múlt héten kicserélték a modemet. Kb. 4hete faxoltam egy szép levelet nekik, mert hát ugye telón elérni a helyi kirendeltséget az lehetetlen folyamat.
Ifjú titán hívott, elmondása szerint már többször próbálkoztak... Ez egy ismeretlen hívásban nyílvánult meg, mert a másodiknál felvettem (mondjuk itt ki is jelezte a számot, amit jól el is mentettem
-nem mobil- )
Kiegyeztünk egy modem cserében. A lila 4,5éves Terayon-tól vettem érzékeny búcsút.
Most ez a Thomson eddig jól szuperál. Elvileg nem vettem észre 2perces szakadásokat, mint ezelőtt folyamatosan. 2perc 14-15 másodperc volt mire újra elindult a dánlód manager, amiből a modem 2percet foglalt le újraindulás gyanánt.Bementem a kirendeltségre és visítottam egyet halkan... Nem volt bent senki, nem kellett sorban állnom órákat... Csaj nézett is, hogy mi a pálya, talán beteg vagyok? Nem, nem vagyok beteg, csak "megszoktam, hogy itt mindig sokan vannak" - mondam a szemébe...
Nos, lényeg a lényeg lehet, hogy ez a modem csere javított a "kapcsolatunkon".
Üdv.Atika
-
M@Db0Y
senior tag
Tx Power 50.5 dBmV
Rx Power -19.0 dBmV
Downstream SNR 40.0 dB
Tx Frequency 35000000 Hz
Rx Frequency 423000000 HzAz elmult napokban sokat változott! Tx power felment 30 körülröl 50re az rx pedig -2-2 között volt eddig és most -19. Mennyire jók ezek az értékek? Javult vagy pedig rosszabb lett a jel?
Aki otthon van a témában az leírhatná a véleményét -
egle
tag
Most pont idenéztem az oldalra, azért nem írok mert nincs miről írnom, megbékéltem a helyzettel, augusztusban meg felmondom, ennyi.
-
Brett apó
tag
Amióta egle nem ír,már a fórum sem a régi
-
F_Zolee
nagyúr
Jól eltüntek innen az emberek. FIbernet kijavította a problémákat? (a problémás felhasználókat
)
-
xeri
tag
A sok kritikát látva kicsit csodálkozom, hogy nálam (Szilasliget) már jó ideje semmilyen probléma nem jelentkezett. Majdnem 4 éve van már fibernetünk, és bár előfordultak néha hibák és kellemetlenségek, mindent egybevetve simán 98% fölé saccolnám a működési arányt.
Csináltam pár speedtestet is különböző szerverekkel (4M/256K csomag), ezek alapján akár játszhatnék is online (de nem teszem):
Lehet, hogy csak szerencsém van (kop-kop), de talán egy kicsit árnyaltabb így a kép.
-
Csabee.
nagyúr
22. kerületben sztem tökéletesen megy! nekem 10/512-es van!
letöltés az stabilan 1170kB/s al megy
van hogy felmegy 1200-ra , nekem bőven jó! Kit csomagba vagyok mindennel megvagyok elégedve!
Ma hazaértem nemment a net, felhívtam őket, 5perc várakozás után egy kellemes női hang jelentkezett, elmondtam neki a problémámat, aztmondta hogy az elmű dolgozott, és áramszünet miatt van kimaradás, és nemsokára rendben jön! Közben lementem szolizni, visszaértem és lám megin teljes sávszéllel megy az internetem!sőt most még gyorsabb is picit mint szokott
-
Zsadi
őstag
Holnapi kecskeméti leállásról kapott valaki levelet?
Ha nem akad a kezembe egy hírdetési újság, akkor hőböröghettem volna egész nap, hogy se tv, se net, se telefon egész nap... -
Ebit
addikt
Bp-en a XXII. kerületben aki használja a fibernet hálózatát, milyenek a tapasztalatai?
Előre is köszi.
-
F_Zolee
nagyúr
Ma meglett az eddigi rekord. Nem volt különösebb gondom eddig de most iszonyat lassú.
286-os pingem még nem volt soha.(gépbe már volt
) Eddig ennyire szar még sose volt...
-
Csabee.
nagyúr
10 /0,5 Mbit/s -
Nescafé
őstag
8192/384
-
Kicsirics77
veterán
szombat délután 10/512 -
F_Zolee
nagyúr
Látjátok mennyire odafigyel a Fiber a lakosságra.
Nem kell attól tartani, hogy bárki is függő legyen a netes játékoktól, segít leszoktatni a káros szenvedélyről.
-
etnies
senior tag
Engem a Fibernet szoktatott le a netes fps-ekről, köszönet nekik :-)
Az a baj, hogy Nagytarcsán nincs más. -
F_Zolee
nagyúr
Nekem augusztusba fog lejárni a szerződés. Nem igazán volt gondom a letöltésekkel mióta megvan a net. Fejlesztés óta voltak gondok a multis játékokkal de már rég nem néztem, hogy mi a helyzet vele. Gondolkodok egy 4 megás neten de azért tartok tőle kicsit, hogy mit kaphatnék. Eddig nekem megvolt alapba a sávszél...
-
Spirit
őstag
válasz
Jégkokó #5241 üzenetére
Nekem most fog lejárni az 1 éves rabláncom náluk, már meg is rendeltem a 8-as adslt, tegnap kötötték, de valami zűr lehet,mert 1mbit-es csomagot kaptam. Na mind1, én tesztelem addig ezt(30 nap próba), a család többi tagja még routeren kapja a fibert. Első tapasztalaom az, hogy napközben 18-19-es ping 10 perc folyamatos pinggel, csúcsidőben 30-31. Letöltés betonstabil 130kbyte/sec. Már most gyorsabbnak érzem néhol,mint a fibert.(12mbit/1mbit)
Ha megcsinálják az up to 8-amat, és hoz legalább 4-5 mbit-et, még modemet is hajlandó leszek cserélni egy normálisabbra, és lemondom a fibert, mert ez vicc, amit csinálnak, nem szolgáltatás.Az elmúlt 2 hónapban apám egy percet nem tudott nyugodtan játszani(Cod2), mert amikor ő itthon van(délután 4-től, és hétvégén), a ping átlag 80-100, de minden 10. ping többszázas.
-
egle
tag
válasz
gege71.hu #5246 üzenetére
Akár igen akár nem, nem az én dolgom megoldani. Már ott megbuktak amikor a bejelentést követően 3 napon belül nem oldódott meg a probléma. (Ami mellesleg február elején történt, 3 hónappal ezelőtt...) A 3 nap letelte után már nincs is tovább miről vitázni, ennyi.
Ügyfélkiszolgálásból kőkeményen elégtelen. -
Zsoo21
aktív tag
-
.Bukta..
csendes tag
Vicc ez a cég, látom nem csak mifelénk osztják szét a szart még mindig (sajnos)!
Innen Siklóstól 30km-re Pécsett a digitv is szolgáltat netet a fiberhez képest nevetséges áron:
http://www.digikabel.hu/Internet.htmlHaverom 10mbites netet kért a digitől és csodák csodájára 10el jön csúcsidőben!!!!
Nem fibernet kamunet, ami nappal 1-2 mbit (jobb napokon!!) Siklóson a 10 helyett.Komolyan mondom ezek megrekedtek a balkáni szinten és úgy tűnik a mi városunkban 4 éve nem is akarják megcsinálni a rendszert. Kész vége, leszarják az előfizetőket.
Kiváncsi leszek a digitális műsorszórásra és hogy akkor lesz-e valami változás, mert a város szélén az ADSL sem nyújt sokat
Remélem a beszedett magas díjakat gyógyszerre költik el! -
gege71.hu
addikt
környéketeken kéne megnézni nincs e valami eszköz ami ezt a pingzavart okozza. Ez lehet egy szar tv tuner is ami zajossá teszi a vonalat ezért a magas pingek. Anno még nálam is voltak hasonló gondok (fiber előtt, mielőtt megvette a dunakanyar holding szentendrei piacát)
amugy nalam miota hosszasan telefonaltam egy viszonylag hozzáértőbb ügyfélszolissal azóta megcsináltak mindent rendeen. Megvan a 15M down / 1M up (ez még dunakanyaros csomag, de átvéve a fiber ezt továbbra is garantálta és egyelőre (a kezdeti balfaszkodásaik után) most jó, a 2 ip telefonvonalat is rendbevágták és a kábeltv is rendbejött.
Már csak valami olyan számlát kéne kiküldeniük ami a valósággal legalább köszönőviszonyban van és akkor aszondom, jóvan, csak igyekszenek
gege -
Reag3nS
senior tag
ezkész
-
STC Speed
őstag
Jó szar most is a net.........
70 el tudok max tölteni . -
egle
tag
válasz
Jégkokó #5241 üzenetére
Nagyon egyszerű, ők mindent tagadnak, és különben is én vagyok a hülye, ennyi. Ezáltal nem mondhatom fel mert csak és különben is.
Augusztusig kivárok, aztán biztos lehetsz benne, hogy az ablakon keresztül fogom beküldeni nekik a modemet.Erre meg senki nem mondhatja hogy azért mert sokan használják, 1 perce mértem, 8mbit, szánalmas.
-
Jégkokó
veterán
Én csak azt nem értem, hogy egyesek miért hiszik azt, hogy olyan elképzelhetetlen dolog lemondani a fiber netet és adsl t rendelni helyette. Mert már többszhör tapasztaltam ezt.
-
egle
tag
Most meg megint kb. 3másdperc alat megint 230+, ehh basszus alig várom már hogy itthagyhassam ezt a fost.
-
egle
tag
Nálam valami nagyon komoly gond lehet. 22:59-kor még átlag 240-es pingjeim voltak, aztán most pontban 23:00-kor mintha valamit kikapcsoltak volna, kb. 3 másodpercen belül leesett a pingem 50 alá. Most átlag 25.
Ezt így hogy? Ötlet? -
rankesz
veterán
sajna nem találom őket
eddig volt 55( vagy hány) csati, most meg csak 30at talál az ótómata keresés...
Lehet hogy nem is lesznek már meg mert anno zsíroztam a cable-guynak egy gróf Széchenyi-s bankót és úgy volt fullos a csomag...
Na mind1... ha eddig is tartott akkor is megérte bőven... -
Jégkokó
veterán
Én csak azt nem értem, hogy miért lehet különbség alig pár utcányira a net minőségébe? Mert a mulltkor voltam egy helyen , ami tőlünk nem messze van és ott fiberes net volt, és mint megtudtam állandóan szarakodik. Miközben a környékemen meg mindenkinek annyival megy amennyivel kéne.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77 #5222 üzenetére
nálam is jó még mindig (nem is volt baj igazándiból), most akarok nagyobb csomagra váltani, szintén Martfű
-
CATV-S
csendes tag
De én nem szeretnék vitatkozni bocsi. A minöség magáért beszél
-
Zsoo21
aktív tag
válasz
Nállam is minden rendbe.
-
GrandeP
addikt
válasz
Én nem vitázok... sztem kolléga se úgy vette az írásomat h az egy vita inditása lenne...
ui: amúgy nálam is jó...
-
Kicsirics77
veterán
viszont azzal hogy vitáztok szintén nemfog a probléma megoldódni
ha nem tetszik a szolgáltatás aqkkor nem kell megkötni mégegyszeviszont ha többen mennétek be és erélyesebben lépnétek föl akkor lehet történne valami
én annak idején a U*C-vel szívtam,aztán meguntam és bementem,érdekes módon 15 perc alatt elintéztem amit addig 3 hónap alatt nem sikerült
na részemről csak ennyi hozzáfűzni való
mellékesen megjegyzem nálam minden tökéletes -
egle
tag
válasz
Kicsirics77 #5220 üzenetére
Viccelsz? Tavaly nyáron szintén volt ilyen jellegű problémánk. 17 személyes bejelentés, és kicsit több mint 3 hónap telt el mire megoldották! (Aztán bírta nem egészen 1 hónapig.) Szerinted mennyire van hozzá kedvem eljátszani ezt minden egyes alkalommal!?
-
Kicsirics77
veterán
ahelyett,hogy vitáztok inkább be kellene ballagni setleg az üf-re és lehet hamarabb el lenne intézve minden
-
egle
tag
válasz
GrandeP #5218 üzenetére
"Azzal ugye tisztában vagy, h a hálózatot nem egyedül használod...."
Tehát akkor ezek szerint az hogy használhatatlan a netem, (mert kb. egy weblap megnyitása is majdnem fél perc), akkor az így teljesen rendben van."Amúgy miért a Pesti kp-nak telefonálgatsz?"
Mert a Gödöllői számon egy fax jelentkezik be, amit meg adtak az kb. mintha egy fülkét hívnék. Néha felveszik, de inkább nem."Illetve te dolgozol vmit, vagy jársz suliba, nincs más dolgod csak játszani? Csak kérdezem...."
Itthon dolgozom, és van időm mellette játszani is. Tán probléma?"Nem lehet h túl easy vagy a többi játékosnak, és ezen vagy kiakadva?"
Nem hinném, de ha kíváncsi vagy akkor WoW elindít, Bloodhoof szerver. Aztán nyomhatunk egy duel-t ha gondolod. -
GrandeP
addikt
Azzal ugye tisztában vagy, h a hálózatot nem egyedül használod....
Így mivel délután meg hétvégén legtöbben otthon vannak, ezért igen csak használják / leterhelik a netet....
Ezen csak a bővítés tudna segíteni...
Ennyi...
ui: Amúgy miért a Pesti kp-nak telefonálgatsz?
Illetve te dolgozol vmit, vagy jársz suliba, nincs más dolgod csak játszani? Csak kérdezem....
Mert idáig mindig csak azt írtad h ezt nem tudsz játszani, azt nem tudsz játszani..
Nem lehet h túl easy vagy a többi játékosnak, és ezen vagy kiakadva?Bocsi nem bírtam kihagyni...
-
Csabee.
nagyúr
speedtesten nektek sem jelenik meg sárga piramissal budapest? miért van ez ?
-
egle
tag
válasz
Kapitány #5215 üzenetére
Figyi Kapitány, ha neked közöd van Gödöllőhöz, akkor azt mondd meg nekem hogy miért van az, hogy napközben általában teljesen jó a pingem meg a sebességem. De délutánonként, meg hétvégén egész nap a pingem nem megy 350 alá, az elvileg 8mbit sebességem meg jó esetben eléri a 30 kbyte/s letöltési sebességet, de átlagban inkább 10-15 kbyte. Ez ellen nem lehetne tenni valamit? Csak mert játszanék neten, de 3-4 másodperces lagokkal lehetetlen.
Kb. február óta ilyen, mostmár 3 hónapja csak várunk, a fiber 3 hónapja csak ígérget, hiteget, és rohadtul nem történik semmi, és rohadtul idegesítő ofc. Ha már egyszer fizetek érte, nem is keveset, akkor nem lehetne az hogy működjön is rendesen?
Nem tudsz ennek utánanézni? Már minden reményt feladtam, pesti központnál 25 betelefonálás után meguntam, ide Gödöllőre adtak egy helyi számot, de ezt meg vagy nem veszik fel, vagy meghallgatják mit akarok és ennyi. Ezt 4 betelefonálás után untam meg. A netem meg maradt ugyanolyan szar. Nem tudsz valamit intézkedni? Hamár.
Csak mert ugye mondanom se kell, augusztusban háromszor is meg fogjuk gondolni hogy maradjunk-e a fibernél. (Nem fenyegetés, csak nem akarok minden reggel úgy felkelni hogy na vajon ma mettől meddig lesz szar.) Bár eddig 90+ % hogy nem, mert se időnk, se kedvünk nincs minden hónapban telefonálgatni meg várni a csodát.
Szóval? -
Zsoo21
aktív tag
8 megás net
-
Ashi
csendes tag
Hülyék ezek?
10mbites...
-
K9
tag
Basszameg meg az origo.hu-ra is 180as a pingem!!!!!!!
Csézni akarok, de még a bombát sem sikerült lerakni!!!
Jóóóóóóóó akkor lerakom a bombát a fibernet székhelyre. Ezt Szedjétek fel! -
Ashi
csendes tag
Na azé.
-
Ashi
csendes tag
Nálam jó de nem tudom miért.
-
G4bi89
senior tag
Na mint pár napja írtam hónapok óta tökéletes a net ma behalt
(pár perce)
Remélem nem tart sokáig
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest