Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Kisbubuska #5596 üzenetére
Emelést hol olvastál te? Mert ami kint van az még a tavalyi sávszélemelés óta kint hagyták. Vakítják a parasztokat rendesen.
Már nem is tudnának hova emelni, mer akinek azelőtt volt 1 megás nete azt emelték 4 megásra. Most elég sok ember evickél 1 megással szerintem, és még ha mindezt felemelnék meg még az azok felett lévőket akkor összeomlana ez a csodálatos rendszer.
Mégtöbb ember szívná a fogát, hogy nincs meg az adott sávszél. Mikor anno megemelték nekem is akkor az addig stabil netet jól elbarmolták. Szal én nemsok reményt fűzök hozzá.
-
RexpecT
addikt
512/96 -
Korcsii
őstag
válasz
Tborka77 #5597 üzenetére
ugyan ez volt itt is Baján... egyébként itt is volt szórólap, városi TV-ben hetekig ez ment, meg talán levél is volt... szintén monopol (na jó, talán nemsokára ideér a T, bár lehet előbb lesz városi/önkormányzati cég - lol)
egyébként most sikerül tartaniuk a sebességet (na jó, van amikor csak a fele, de 2 mega is elég nekem)...
-
Tborka77
csendes tag
Sziasztok!
Bocs, csak egy kis történet a fiberről és a TVNetwork-ről!
Ahol lakom X évvel ezelőtt jött egy alternatív szolgáltató TV+internet. Valami 2000 nevű és elcsábított néhány háztömbnyi lakót a fibertől, akik itt egyeduralkodónak számítanak. A szerződésünk szerint sem a TV sem pedig a net díját nem emelhetik 2 évig. 1 év után ez a szolgáltató eladta a hálózatát a TVNetwork-nek, akik természetesen egyből díjakat emeltek, de fél év alatt 3x. Arra hivatkozva, hogy bővítették a TV csatornák kínálatát! Mi köze ennek a net díjához????? És ki kérte őket, hogy mindenféle francia, spanyol és egyéb érthetetlen nyelvű csatornával bővítsenek????
A lényeg most jön! Idén január elejefelé elkezdett terjedni a pletyka battán, hogy a TVNetwork eladta a battai hálózatát (NA KINEK???) A fibernetnek!!! Akitől nagy nehezen sikerült megszabadulnia a város egy részének.... Hozzáteszem ez akkoriban kitörő öröm volt!
Miután semmilyen írásos és egyéb más értesítést nem kaptunk a váltásról(a pletyka meg csak pletyka), így február közepén valamilyen probléma miatt felhívtam a TVNetwork hibabejelentőjét, mire is ott közölték, hogy jan. 1-től már a fibernetet kell hívni! Én megkérdeztem, hogy "és erről ki és mikor értesített engem, mint előfizetőt???" mire ő flegmán "szórólapon értesítették a városban lakókat!!" Ezek után én is így fogom fizetni a számlát! Elszórok a szolgáltató irodájának közelében néhány ezrest és amikor jön a felszólítás, hogy fizessek, majd ugyan ezt mondom!!!
Na erre felhívtam a fibert, persze pontosan ugyan az a minőség, hozzáállás, nemtörődömség fogadott, mint néhány évvel azelőtt!!! Ennek a véleményemnek hangot is adtam.... "Látom a szolgáltatásuk minősége ugyanolyan sz@r, mint néhány évvel ezelőtt!".
Ezek már immunisak mindenre! Az arc meg sem lepődött a mondatomon, csak folytatta a kamut, hogy a kollégák már dolgoznak az ügyön...Csak, hogy lássátok miről beszélek.
Még a váltás előtt, szombaton este 8-kor elszállt minden adás a tévéből, kb. fél óra türelmes várakozás után telefon fel, hibabejelentő tárcsáz(foglalt vagy fél órán keresztül), nagynehezen kicseng, üzenetrögzítő: "adjam meg a számom és kollégáik reggel visszahívnak..." - na erre varrjatok gombot! Ez persze csak egy eset a sok közül! Abban az időben a szolgáltatás kimaradása heti rendszerességgel történt...
Persze nálunk továbbra sincs alternatíva, talán a UPC jóárasított tányéros, de az meg kell a francnak! Minden szobába külön beltérei????
Persze mindenki biztos benne, hogy nem véletlenül van ez így felénk! Sok ember van fontos pozícióban, akinek jó tesz ez a helyzet anyagilag nagyon jót...
Üdv.
Tibi
-
burzum
tag
Egy kis erdekesseg, lehet orulni
[link]Vegre megkaptak ok is a maguket.
Reszlet a cikkbol:
"A Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) huszonegy hírközlési szolgáltatót összesen 30 millió forintra bírságolt, mert az írásban megkötött egyedi előfizetői szerződéseik továbbra sem feleltek meg a jogszabályi előírásoknak, jelentette be az NHH csütörtökön.
A közlemény szerint a hatóság a legmagasabb összegű, 12 millió forintos bírságot a Magyar Telekom Nyrt-re szabta ki, míg többek között az Invitelt Zrt-t 5,5 millió forintra, a GTS-Datanet Kft-t 5 millió forintra, a Fibernet Zrt-t 3,5 millió forintra, a Digi Kft-t pedig 1,5 millió Ft-ra bírságolta."
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Kicsirics77
veterán
legyen 1 kis ON
ma rendeltem meg a KIT csomagból valamelyiket de ne is kérdezzétek melyiket mert nem nekem lesz hanem a Muternak
csak azért mertem megrendelni mert nálunk tökéletesen jó a szolgáltatás és semmi gond nincs vel leszámítva havi 1-2 alkalmat amikor olyan 2 mega körülire esik a down -
Borisz76
nagyúr
Ezt a mail-t kaptam
Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2008. július 9-én, Hajdúszoboszló térségében bővítési munkálatok elvégzése szükséges.
Társaságunk arra törekszik, hogy korszerű és megbízható kábeltévé-, internet- és telefon szolgáltatást biztosítson Önnek, ezért vált szükségessé a karbantartás elvégzése.
A munkálatok következtében 2008. július 9-én, 08.00 és 16.00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető.A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábel modemet újraindítani szíveskedjen.Bízunk benne, hogy a hálózat-fejlesztés eredményét Ön is élvezni fogja, hiszen társaságunk internet szolgáltatását illetően észrevehetően gyorsabb le- és feltöltési sebességet fog tapasztalni.
Budapest, 2008. július 3.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt. -
Jégkokó
veterán
Senki se tudja miért búg a hang amikor a digitális tv t nézem?Mert csöppet zavaró, nagyobb hangerőnél.
-
4SSSS
csendes tag
Sziasztok!
Történet a fibernet korektségéröl s a zerzödésröl.2006 novemberben kötötötem szerzödést a Best save-vel.Na az a cég sem volt gyenge.A hálozatát 2008 február1-el átvedte a fibernet.Erröl az apró tényröl az ügyfeleket a best save 02.06-án a honlapra kibigyeztett üziben értesitette,még a fibernet 02.08-án küldöt levelet.Még jó hogy a szerzödés szerint minden ügyfelet érintö változást 30 nappal hamarabb kell bejelenteni.Felajánlot 15 napos kilépési lehetöséget ami idö alatt lehetetlen volt elérni az ügyfélszolgálatot vagy ha sikerült is nem tudtak semmire válaszolni.Persze végül megkaptuk a válaszokat de addigra letelt a 15 nap.Arrol nem beszélve hogy elkezdödtek abekötések s mikor reklomálok magas havidj miatt (az ujaknak fele ugyanaz) azt mondja köt a hüségnyilatkozat s ha lejár akkor uj szerzödés s nekem is lecsökken.Csak nemértem miért különböztet meg minket hátrányosan.A sebesség s minöség siralmas.
-
CATV-S
csendes tag
válasz
shabbarulez #5577 üzenetére
Ez igy van augusztus 1-től ez tuti
-
Podpupi
tag
Hello a RUBICOM Agusztus 1-töl emeli a net sebeséget pl:1M-3M ra,na vajon mikor lesz ilyen a fibi-nél.
-
Jégkokó
veterán
Tegnap bekötötték ezt a digitális set top boxot, és hát a minősége egyálltalán nem tűnik rosznak, majdhogynem dvd minőségű, de viszont vmiért búg a hang, és ha feljebb tekerem, akkor még jobban .Másnál is előfordult már ilyen probléma.?
-
solyom007
csendes tag
Sziasztok!
Nálam már napok óta siralmas a helyzet. Eddig 12 megabit körül mozgott a 10 megás net. Most meg:
Valaki más is tapasztalt ilyent, vagy írjak nekik?
-
Ebit
addikt
válasz
MasterDeeJay #5572 üzenetére
Ezért maradtam a legdrágábbnál.
A linkelt adatok alapján jól tetted.
-
válasz
MasterDeeJay #5570 üzenetére
Azért legyen egy bizonyító link is.
Bár furcsa módon most a ping is egész jó. (nem szokott ilyen alacsony lenni, kb 15-20 körül van mindíg)Alternatívának invitel lett volna, Adsl-el de már szoptam vele eleget. Meg persze van még a mikrós Vázsonynet ami meg nem a pingről híres. Ezért maradtam a legdrágábbnál.
-
Ebit
addikt
válasz
MasterDeeJay #5570 üzenetére
kényszer mert Herend-en nincs másik normális szolgáltató)
Sajnos ezzel élnek vissza, egyszer talán igazi verseny lesz a net területén, ahol alap lesz a minőségi szolgáltatás, és az árak lefelé mozognak, egy a szolgáltató és előfizető számára is elfogadható minimális haszon irányába.
-
Legyen egy jó példa is. Azaz inkább kevésbé rossz.
Tavaly augusztusban kötötték be a netet, tök jó végre 10mbit kábel, nem az inviteles akadozós 4megás cucc. Ipari kivitelben ment a torrent, egyszer csak szeptember felé lassul a dolog 5mbit környékére. Gondoltam biztos túlléptem valamit, habár korlátlan a net -elvileg-, jó nem gond majd köv hónapban megjavul. Nem így történt. Ping felszaladt 100-200 fölé letöltés meg alig érte el a 2 mbit-et. Ez már nem vicces, felhívtuk őket telefonon, semmit nem csináltak. A net továbbra is szar maradt, de már annyira hogy 1mbit fölé se ment a letöltés, volt hogy a feltöltésem nagyobb volt mint a letöltésem. Akkor nincs más fenyegetőzés maradt: Ha nem csinálják meg, akkor fogyasztóvédelem meg mittoménmi szerződésbontás stb...
És észhez tértek 1 héten belül jöttek és állítottak valamit a modemen, aztán azóta tökéletesen megvan átlag 8-9Mbit/450kbit fel. Pingem multis játékok alatt 25-35 között van.
Mindenki Happy.
A kezdeti problémák ellenére meg vagyok elégedve a Fibernettel. (talán a feltöltés kicsit növelhetnék, az hogy drága sajnos kényszer mert Herend-en nincs másik normális szolgáltató) -
Ebit
addikt
Remélem azok az emberek olvassák ezt a fórumot is. Ha nem akkor csak sajnálni tudom szegényeket.
Elolvasod a többi ISP szolgáltatókról szóló forumot, ugyanerről szól a történet, szinte mindenki aktuálisan azt szidja, akitől kapja netet, de azért vannak üditő kivételek, akik elégedetttek a minőséggel, lásd pl.Csabee, ő tényleg megkapja tartósan azt a sávszélt amiért fizet.
-
Jégkokó
veterán
Ma volt nálunk a fibertől a szerelő ember, aki hozta a digitális tv hez való beltérit, ami állítólag nagyon szép képet produkál, csak éppen túl hangos volt, ezért holnap hoz helyette egy másikat. Kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz valójában
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5564 üzenetére
Most per pillanat jó. Csakhát velem már nagyon sokszor eljátszották ezt, úgyhogy én már azt se hiszem el amit kérdeznek.
Csabee: Remélem azok az emberek olvassák ezt a fórumot is. Ha nem akkor csak sajnálni tudom szegényeket.
-
Csabee.
nagyúr
lemondjátok sorra a netet, majd több sávszél jut a többi userre, s minél kevesebb az előfizető, akkor vagy az árakat fogják csökkenteni vagy a sebességet fogják növelni hogy több előfizetőt vonzzanak a céghez
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5559 üzenetére
Már nem igazán érdekel hogy jó-e vagy nem. Július 3. van ma, szerintem hétfőn már közölni fogjuk velük, hogy augusztustól még véletlenül se gondoljanak olyanra, hogy mi velük szeretnénk folytatni a továbbiakban. Egy életre elég volt.
-
RexpecT
addikt
Hajdúböszörmény 512/96 -
Kisbubuska
tag
válasz
Mecy_Lacee #5560 üzenetére
Én nem kaptam ilyen számlát, de így is háborúzok velük
Nem azt kapom, amit aláírtam, és hazudoznak össze-vissza. -
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Kisbubuska #5558 üzenetére
Fellépésemmel.
Amúgy tudod mikor fizetném ki/be az utólag kiküldött emelt számlát, ami nem egy normális összeg? Bekaphatják, ha eddig nem vették észre, hogy nekem mást kellett volna fizetni...
De sajnos ők beugrottak a csőbe...
Amúgy lehet, hogy íratok velük egy szépen megfogalmazott levelet az FF-nek, NHH-nak. Erősen érlelődik bennem a levél, s mindenben támogatnám őket.
-
Kisbubuska
tag
Egle, Neked mostanában jó a net ? Nekem két napja teljesen jó, igaz nagyon beszóltam a telefonos csajszinak. De nem hinném hogy amiatt lenne jó. Neked most jó ?
-
Kisbubuska
tag
válasz
Mecy_Lacee #5550 üzenetére
Érdekelne hogyan tudnál segíteni
Én is fel szeretném bontani velük a szerződést, de fizetnem kellene kb. 40 ezer forintot. Persze nem akarok fizetni, hiszen a fibernet megszegte a szerződést. -
zebus
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #5556 üzenetére
Hát mi is azt tettük. Miután a hölgy közölte, hogy különben ki kell fizetni az ötvenezret. Az nem számít, hogy hűségnyilatkozattal, de nem KIT-re váltanék. Ha nem KIT, akkor fizessek.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Oregon67 #5551 üzenetére
Sajnos nem láttam, hogy mit is kaphattak ők. De valszeg hasonlót.
Közben most felhívtam őket, hogy akkor most mi is van, mikor menjek velük asztalt borogatni, ahogy este megbeszéltük. S amíg várakoznánk az üfsz-on,addig elolvastam volna mindent...
Nem kértek a segítségemből...
Aláírtak még egy évet...
Ááááááááá....
Nem igaz! Pedig már megint sikerült belelovalnom magam egy jó kis ordibálós/asztalborogatásos szituba.... -
Oregon67
csendes tag
Ja, mégcsak nem is az eredeti lejárattól hosszabbítok? Akkor az hogyan hosszabbítás???
Jól kitalálták, el kell ismerni, jókis csapda ez. Ha most írok is akárkinek, mire abból szankció lesz, meg akármire is kötelezik őket, én addigra kénytelen vagyok hosszabbítani, hacsak nem akarok fizetni. Aztán meg lobogtathatják az új szerződést hogy tessék, aláírta ez a barom, tehát újabb 1 év röghözkötés. Én nem merem megkockáztatni hogy esetleg mégsem lesznek elmarasztalva, vagy nem úgy, én meg szépen perkálhatok. -
zebus
csendes tag
Látom nem csak mi kaptunk 50000 Ft-os számlát az elmúlt napokban. Szerettem volna gyorsabb netet, meg a telefon teljesen felesleges, így családi csomag + Multi csomag lett volna az igény. De azt nem lehet, mivel csak KIT-et választhatok, ha nem akarom az 50 ezret kifizetni, ráadásul nem a szerződés lejártától hosszabbítasz még egy évet, hanem amikor felhívod őket.
A szépség az, hogy KIT-re bármikor válthatsz bármilyen hűség ellenére, KIT-ről nem válthatsz másra, csak a szerződés lejárta előtti 15 napos intervallumban. Tehát ha beléptél az ajtón akkor rád zárják és eldobják a kulcsot nehogy már szökni próbálj. -
shabbarulez
őstag
válasz
Oregon67 #5551 üzenetére
Ez azért szerintem megérne egy levelet az NHH-hoz vagy a fogyasztó védelemhez. Ezzel így túl sok a probléma. Először is a szolgáltatónak már az szerződés lejártakor illett volna szólnia hogy az lejár és merre lép tovább a fogyasztó. A szerződés lejárta után pedig helyes számlát kellett volna küldenie, amiben a listaáras havidíj van, így a fogyasztónak már az első hónapban feltűnik hogy valami változott. Azzal hogy így a 6. hónapba szól, kvázi beismeri hogy erről eddig is tudod, csak hallgatott mint szar a fűben és most visszaél ezzel a helyzetével. Az meg már végképp zsarolás kategória, ha maradsz akkor elengedjük, ha nem akkor fizess. Ilyen végképp nincs. Mert ha azt írta volna hogy az eddigi díjat mindenképp be kell fizetni, de ajánlanak a továbbiakra valami kedvezőbbet, akkor még csak-csak, de ez ebben a zsaroló formában végképp törvénytelen szerintem.
Az NHH a nem fair módon megújuló hűségszerződésekre tavaly is nagy üzemben utazott, szerintem erre a témára kiemelten harapni fognak. Szóval mindenképp javaslok egy levelet az NHH vagy a fogyasztóvédők felé. Ki tudja lehet azok hatására a Fibernet is visszatáncol.
-
egle
tag
Esküszöm nem értelek titeket.
Mégis mit vártok egy ilyen agyoniskolázott, dilettáns, kretén bandától mint a fiber?
Tényleg azt hiszitek hogy korrektek lesznek, ügyfélként fognak kezelni, megoldják a problémákat gyorsan és minőségi munkával!?
2008-at írunk, és Ti tényleg azt hiszitek, hogyha fizettek érte havi nagyon sokat, akkor minőséget fogtok kapni érte cserébe? Ezektől!? Ti hol éltek? De most komolyan! -
Oregon67
csendes tag
válasz
Mecy_Lacee #5550 üzenetére
Én 60 ezres számlát kaptam tegnap. Levelet is írtak mellé, hogy január 16-án lejárt az 1 éves KIT-em, ezért onnantól a csomagok listaára él. És ezt most közlik fél év elteltével és visszamenőleg kiszámlázzák a különbözetet. Na ez a nemsemmi!
Persze nagyon "rendesek" és mellette felajánlják, hogy ha július 10-ig szólok és meghosszabbítom a KIT-et, akkor elengedik visszamenőleg is a különbözetet. Erre mit lehet dönteni???? Egy kicsit nem csőbehúzás szagú a dolog? -
Mecy_Lacee
senior tag
Egy jó ismerősömnek most küldött ki a kedvenc fájbör net szolgáltatónk egy majdnem 70ezres számlát KIT csomagra. Nekem csak most szóltak...
2 hónapja meg egy 50ezres számlát kaptak...Felajánlottam segítségemet, hogy lemondják ennél a világcégnél lévő előfizetésüket....
-
Csabee.
nagyúr
válasz
FireShadow #5547 üzenetére
lefokozni aligha lehet,meglehetősen jó indok kell rá... de a kisebbet feljebb viheted!
ez tuti!
-
FireShadow
senior tag
olvastam hogy még ha hüségem is van, de lehet a csomagok között fel(alá) mászkálni? szoval ha kiderül hogy nem jön annyival amennyivel kéne akkor lefokozom a csomagot?!
-
Csabee.
nagyúr
válasz
FireShadow #5545 üzenetére
megkötöttem a szerződést a fiberrel aztmondták 3héten belül bekötik, tehát ha lemondod 1 hónappal előtte a t-online-t akkor jó, de amugy hiába mondod le a t-onlinet utána még 1-2 hónapig lesz interneted tőlük... igaz nemifizecc érte de lesz, nekem legalábbis volt
-
FireShadow
senior tag
ha már be van kötve a kábel, megrendelestöl szamitva milyen hamar kapom a kábelmodemet? az asdl.emet ennek függvényében mikor mondjam le? luxus lenne akár 1 hónapig is 2-t egyszerre fizetni
-
egle
tag
Valakinek van ötlete hogy már megint mi a jó tetves anyjukat csinálnak ezek a dilettáns gyökerek?
Így néz ki a pingem:
13, 15, 23, 187, 376, 761, 982, 1340, 8874, 23, 11, 23, 16, 359, 553, 821, 1304, 78, 35, 11, stb.
+ request timed out kb. percenként.Órák óta ez megy. Ötlet?
-
VociK
tag
Én kpre vettem 1 motola modemet. kábeleset. Interneten rendeltem. Kérhetek újabbat akkor ezt beszámítják az újba a motorolánál. No nem itthon. De mostanában mindent euból veszek a neten mer itthon baromira átvágják a magyart!
-
VociK
tag
http://www.nhh.hu/?id=dokumentumtar&mid=1070&lang=hu
Érdemes megnézni. Az összes szolgáltató egy kaptafán lóg. Egy idő után csak megunják, Vagy abból indulnak ki milyen birka a magyar, nem nyitja ki a száját csak morog. Meg a magyarnak kiírják ócsó annak tők mind1 mitkap érte csak amikor rádöbben hogy átvágták.
Ha megnézzük a EU-s jogot a hűségnyilatkozat nagy át....s. Mert ha van most hűséget nemkapsz semmit 1 esetleges akcióból. Vagy ha lejárt 100év múlva is annyit fogsz fizetni vagy többet. -
VociK
tag
[link]
Ez London
[link]
Ez meg Budapest.
De csak azóta hogy átvette bagóér a jól kiépített vonalat a tvnetworktől. Föld alatti üvegkábelezés területi lebontásban plusz jelerősító stb. Hanem lenne nagy fos lenne.
ez a 3M-es vonal. nemigen van gond. De nem hiszem hogy koaxon digitális adást fogok nézni. Ahhoz nem ártana minimum csak a tv-nek ennyi sáv. Kivárok inkább. -
lero
csendes tag
Sávszél emelés ez, vagy mi?
Nekem eddig sem volt semmi problémám a sebességgel. -
lero
csendes tag
Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2008. július 1-jén, hálózatfejlesztési munkálatok elvégzése szükséges, aminek következtében szolgáltatás-kiesés várható.
Az érintett kerületek:
Budapest, VIII. kerület(InTeleCom szolgáltatási területen)
Budapest, IX. kerület (FiberNet és InTeleCom szolgáltatási területen)
Budapest, X. kerület (FiberNet és InTeleCom szolgáltatási területen)
Budapest, XIII. kerület (InTeleCom szolgáltatási területen)
Budapest, XIV. kerület (InTeleCom szolgáltatási területen)
Budapest, XIX. kerület (FiberNet szolgáltatási területen)Társaságunk arra törekszik, hogy korszerű és megbízható kábeltévé-, internet- és telefon szolgáltatást biztosítson Önnek, ezért vált szükségessé a karbantartás elvégzése.
A munkálatok következtében 2008. július 1-én, 00.30 és 12.00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető.
A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábel modemet újraindítani szíveskedjen.
Bízunk benne, hogy a hálózat-fejlesztés eredményét Ön is élvezni fogja, hiszen társaságunk internet szolgáltatását illetően észrevehetően gyorsabb le- és feltöltési sebességet fog tapasztalni.
Megértését és türelmét előre is köszönjük.
-
Kisbubuska
tag
Teljesen felzaklattak. Megint lassú a net, felhívom, persze csak ígéret, sőt még állítólag Én fenyegettem Őket. Ja, csak 15 percet kellett várnom, mire végre tudtam beszélni valakivel.
Mondják, áramtalanítsam a modemet kb. 15 percig, utána minden rendben lesz.
Megtörtént, visszadugom, egyáltalán nincs net. Megint telefon, hiba felvéve.
Közben megint kihúztam, bedugtam. Ekkor párszor újraindult a modem, azóta van net, de rohadt lassú megint. Kezd nagyon elegem lenni. -
Mecy_Lacee
senior tag
Baja:
Volt tvnetwork-ös kollégák most/megint szidják a fájber-t.
Nincs net, modemet akarnak CSERÉLni, stb... -
FireShadow
senior tag
nagymamamat hivogatjak hogy nem kell-e neki digi kábel internet ( a 20mbit felle 4.5k-ért) és azt se tudja mi az, en meg itt csorgatom a nyálam.. de most ezert nem fogok elköltözni nameg a panellakók nem birnak a hangfalaim altal tartott kiképzéseket
-
CATV-S
csendes tag
válasz
Kisbubuska #5526 üzenetére
Ez igy van ahogy mondod amugy lehet hogy velem beszéltél. A RUBICOMNÁL még hétvégén is van hibaelháritás.
-
Kisbubuska
tag
válasz
Kisbubuska #5528 üzenetére
Bocsi, az Kistarcsa volt, nem Nagytarcsa.
-
Ashi
csendes tag
Ez Nagytarcsa 10mbites...
De oda tartozik. -
Kisbubuska
tag
Ez is Gödöllő ?
Egyébként részemről már hiába csinálják meg, Én biztos átmegyek a rubikom-hoz.
Olcsóbb és gyorsabb is. Múltkor találkoztam a sráccal, aki köti be, azt mondta, Ő már 4 éve használja, de ilyen még sose volt hogy 8 megabit helyett csak 1 van, és leszarják az ügyfelet. Mert a fibernet magasan leszarja az ügyfeleit. -
Ashi
csendes tag
ez jobb?
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska #5523 üzenetére
"Az hányszor 72 óra ??"
Szerinted mennyire érdekli őket?
Elvileg az én munkalapon sincs lezárva. (lassan fél éve...) De ahogy ismerem őket, várnak még pár hetet/hónapot, aztán szépen csendben kitörlik. Mert az ügyfél az úgyis hülye, meg amúgy is kit érdekel...Hogyha ők tényleg azt akarnák hogy Gödöllő egy normálisan működő terület legyen, akkor arra bizony sok százezer, vagy inkább sok millió forintot kellene költeniük. Az meg nem fér bele, hiszen jó a szarul működő net is ha nincs más. Az ügyfél úgyis hülye, az a pár aki meg ért hozzá és látja hogy egy kalap szar amit nyújtanak, az nem mérvadó. A baj csak az hogy mostmár van másik szolgáltató. Ezért a fiber vagy lép valamit, mondjuk max. 1 hónapon belül. Vagy tömeges ügyfélvesztés elé fog nézni. Mert akinek mostanában fog lejárni velük a szerződése, és egy kicsit is tisztában van azzal mi az a "szolgáltatás minősége". Az 1000% hogy soha többé nem fog velük szerződést kötni. És ez így van jól, mert aki nem ért hozzá annak felesleges erőlködnie.
Részemről kíváncsi leszek mikor jelentik be hogy kimennek Gödöllőről. Már évek óta meg kellett volna tenniük. -
Kisbubuska
tag
Ismét felhívtam őket, állítólag Gödöllőn ez problémás rész
Ezzel el van intézve.
Egyébként a junius 6-i munkalapom még nem volt lezárva...
Az hányszor 72 óra ?? -
egle
tag
...
-
Kisbubuska
tag
No comment...
-
egle
tag
válasz
FireShadow #5518 üzenetére
"lehetne bennük annyi tartás hogy ahol fizikailag keptelenek minöseget nyujtani ott inkabb nem is szolgaltatnak.."
Viccelsz? Ezek szerintem még a saját anyjukat is eladnák, ha megfizeted. Undorító egy társaság.
-
FireShadow
senior tag
lehetne bennük annyi tartás hogy ahol fizikailag keptelenek minöseget nyujtani ott inkabb nem is szolgaltatnak.. amugy gödöllövel van most valami, terjeszkedik oda a nemtom milyen mobilos szélessáv?!
-
F_Zolee
nagyúr
Asszem részben gyarapítom az elégedetlenkedő tábort. Elmúlt hónapokig nem volt gondom a netre. De újabban estére úgy felugranak a pingek, hogy már zavaró. Igaz csak 200ms-ig de azért az is valami. De még nem ért véget...
Tegnap előtt 2-3 órára elment a net is, persze értesítést nem kaptam, hogy lenne bármiféle kiesés.
-
netwolf
csendes tag
Egy újabb hiba a nettel. Mióta volt a leállás, azóta amiket leszedtem fileoket tiszta crc hibásak, van aminek az 1/3-a m lehet ez? Eddig jó volt...Más nem tapasztalt ilyet?
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Tiger24 #5511 üzenetére
tőlem is csak jót lehet hallani!
sztem egle az egyik én meg a másik véglet vagyunk
(egle nemsértésként ) szerintem ahogy én látom gödöllő térségében nem a legjobb a fiber, a többi területen elég jól hasít
ami figyelemre méltő
NINCS letöltési korlát
NINCS P2P korlát
NINCS 24óránként szakadás
visznont van: -
Nescafé
őstag
Nállam most ilyen a 8192/384-es csomag:
És általában hozza is ezt a sebességet mikor nézem.
Nekem semmi bajom vele. -
egle
tag
" Az ügyfélszolgálatos csaj annyit mondott hogy "...hát igen tudunk róla, hogy egész Gödöllő és környéke ilyen..." "
Csak hogy magamat idézzem. Az meg hogy évek óta képtelenek megoldani az csak azt mutatja, hogy mennyire szarnak bele abba ami kutyakötelességük lenne. És ez mint "cég", szolgáltatónak meri hívni magát.
Itt tartunk 2008-ban... -
Kisbubuska
tag
válasz
GrandeP #5504 üzenetére
"Érdekes én bementem szóltam /emaileztem és másnapra megcsinálták jóra, azóta is így van..... "
Ez Gödöllőn volt ? Azt kétlem. Nálam már tavaly December óta rossz, azóta nagyon-nagyon sokszor betelefonáltam, sokszor voltam bent személyesen is, és ennek ellenére nem csinálnak semmit, arra sem képesek ezek a szemetek hogy felhívják az embert. Nagyon mocskos egy banda. Pont tegnap találkoztam a lépcsőházban egy rubicom-os kollégával. Beszélgettem vele, érdekes módon náluk a 8 megabit az 8 megabit és nem 1 megabit. Mondta is, hogy nagyon sok fibernetes átment már hozzájuk. Én csak annyit kivánok a fibernetnek, hogy olyan sokan menjenek át tőlük máshová, hogy legyenek kénytelenek kivonulni Gödöllőről. És az is biztos hogy Én Gödöllőn mindenhol és mindenkinek reklámozni fogom, hogy milyen mocskos és hazug banda ez a fibernet.
-
egle
tag
válasz
GrandeP #5504 üzenetére
Leírom mégegyszer érthetően, csak hogy azok is értsék akiknek problémájuk van a szövegértéssel.
Szóval.Február 2.-ik napján felhívtam őket hogy megint szar a net, felvettek egy szervízlapot, és közölte a csajszi hogy 3 napon belül meg lesz oldva. Rendben gondoltam, meglátjuk. Természetesen 3 nap múlva nem történt semmi.
Minden egyes alkalommal felvettek szervízlapot, és közölték hogy márpedig mostmár meg lesz oldva. Egyetlen egyszer jöttek ki szerelők, de ők közölték hogy fogalmuk nincs ez miért van. És részükről ennyi volt. (?!!?)Ezeken a napokon hívtam őket újra, hogy ugyan legyenek szívesek már megcsinálni.
Február 9,12,15,18,21,24,27
Március 4,10,13,17,20,25,28
Április 10,13,17,22,25,28
Május 3,12,15,18,22,25,29
Június 4,8,12Ezek után tényleg azt gondolod, hogy nem teszek semmit az ügyben?
Június 12 óta nem hívom őket mert mint látható nagy ívben leszarják az egészet.
Na ezért anyázom őket!
Remélem mostmár érthető.
De ha tudsz jobb ötletet hogy kihez forduljak nyugodtan írd meg.Az FTP-m meg letöltés közben fogja magát és megszakad, kb. minden tizedik percben. Commander is szakad, és most használok egy direkt FTP klienst, de az is szakad. Nem értem miért.
-
GrandeP
addikt
Hát nálam semmi változás.... talán mintha kicsit kevesebbet pingelne de semmi...
Egle: engem csak az zavar h itt sírsz mint fűrdősqrva már vagy egy éve, ahelyett h rég megcsináltattad volna.... Ez nem a fiber hibája, sztem
Érdekes én bementem szóltam /emaileztem és másnapra megcsinálták jóra, azóta is így van.....
Mert h kezdetben nekem is hasonló volt mint most neked.... javításóta letöltés/feltöltés minden nap minden órában meg van a szerződött sebességben...
Ping: na az olyan h napközben 10-20... estefelé elmegy 2-300 ig is... de szinte percről perce változik....Nekik kell szólni, nem itt a fórumon anyázni, meg stb.... mi mit tehetnénk szted az ügyben h neked jó legyen?!
ui: ftp töltés közben szakad meg?... Vagy a szerver szakítja meg mert nem történik semmi?! Nálam sem szokott megszakadni az ftp....
-
egle
tag
Arról tud valaki valamit, hogy vajon miért szakad meg az FTP kapcsolat, nagyjából minden tizedik percben?
-
netwolf
csendes tag
Az EB kezdete napján elment a tv Kecsó jó nagy részén...este 20.30 után megcsinálták, köszönjük, de ilyenkor jön a de, azóta soha nem látott mélységekbe zuhant a minőség, írtam nekik 5 napja semmi...a net tegnap éjszaka leállt, és azóta minden órában szakadozik...bár a sebesség az stabilan jó...
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- OpenWRT topic
- Hálózati / IP kamera
- Nintendo Switch 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest