Hirdetés
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
Aktív témák
-
NoName?!
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Lehet hogy félrevezettek, azt ígérték legkésőbb jövőhétre meg kell oldódnia. Azért nem hinném, hogy a csatlakozokkal van baj mert több mint egy éve tökéletesen ment és pont azóta szar, hogy bütyköltek vele valamit.
-
Kicsirics77
veterán
válasz
NoName?!
üzenetére
véleményem szerint nem az antenna hungária a hunyó
ugyanis mikrohullámú átviteli csatornán külön erre van elkülönítve a csatorna
én megnézettm volna velük a kábelt és a csatlakozókat mert adott esetben 1 hibás csatlakozó is okozhat ilyen csökkenést
ja és mi az hogy lejönnek,az antenna hungária nem nagyon hagyja felügyelet nélkül az adó és átjátszó tornyait
téged kicsit félre vezettek -
NoName?!
csendes tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nekem múlthéten volt "fejlesztés", azóta fele/harmada a feltöltésem, 10-15k-s szánalom.. Hívtam őket még aznap kijöttek lemérték, hogy valóban annyi, de azt mondták hogy a antenna hungáriától vagy kitől kapták a vonalat (vagy hogy működik ez) és amíg azok le nem jönnek Pestről addig "csókolom". Ha lejönnek egyáltalán... Ilyenkor nem illet meg semmi kártérítés? A ratem egy csöppet nehézkes így tartani 4mega le és 10k fel mellett
Ha a letöltésem feleződne azt nyugodtabban elviselném. -
törölt tag
-
hakapeszi00
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudna felvilágosítást adni azzal kapcsolatban, hogy multizás közben miért 0 a pingem? Fibernetem van nekem is, de eddig nem találkoztam ezzel a jelenséggel.
Van, hogy másoknál meg 999 pinget látok.Előre is köszönöm! -
flavio
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Megpróbáltam rafkos lenni,megkérdeztem mikor lesz sávszél emelés mert a UPS már emelt(meg kell hagyni kalap....t ért mert nem tudja biztositani sehol) és a többi is fog és hogy áll hozzá a fiber?A hölgy azt mondta akkor nekik is kell de nem kaptak eddig erröl semmi tájékoztatott,ugy hogy nem tud ehez sem mit szolni!A technologiához nem tudok mit szólni mert itt nálunk a villany oszlopokon futt a fö kábel és nem tudom ez optikai vagy tv kábel de a nagyobb sebességhez optika kell ezt tudom és az nem olcsó,ilyen kis városban meg nem fogja a családi házakhoz elvinni mert nem éri meg.A digi is csak lakotelepen terjeszkedik és mint egy digis topikban olvastam a fiber is ott vezeti be a lanos sebességeket optikán!
-
egle
tag
23:00, papíron 8mbit.....

-
flavio
tag
nem értem miért nem jelenik meg!
http://www.speedtest.net/result/301747177.png
Na mind 1 :
Ping:43ms
Le:9870 kbps Fel:501 kbps
És ritkán van kimaradás is.Voltam bent a Promontor Udvar Üzletházban és megkérdeztem személyesen egyáltalán mikor várható a Lanosnet és azt mondta a hölgy hogy csak egy helyen lesz és nem hiszi hogy egyhamar lesz máshol is!
-
flavio
tag
Én nem szólhatok egy szót sem a 10/512 nálam ilyen most 17ó párcperckor
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/301747177.png[/IMG][/URL]
-
Tiger24
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
nem muszáj elhordozni a t-com-os számot, adnak egy másikat, ugyanabban a telefonos körzetben.
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is

-
Kicsirics77
veterán
fejlesztés lesz Martfűn
én még E-mail-t is kaptam -
egle
tag
Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy este 23:20-kor ennyien használják. Ez egyszerűen S.Z.Á.N.A.L.M.A.S . (8 mbit, hát hogyne...)

-
Kisbubuska
tag
válasz
picipeti78
üzenetére
Szia!
Már többször is voltam bent személyesen, ott azt mondták, írjak levelet. Ezt egy jó ideig nem tettem meg, mert gondoltam ha betelefonálok, megoldják a gondot, de nem így történt.
A levélre, köteles 30 napon belül válaszolni, ez benne van a szerződésben. Sőt az is benne van, hogy köteles engem érdesíteni a hiba jellegéről, illetve a hiba kijavításának megkezdéséről. Ez egy esetben sem történt meg. Tehát a szolgáltató egészen biztos szerződést szegett ebben a pontban, amiért Én már eleve kérhetném a szerződés felbontását! És kérni is fogom. Az hogy írtam nekik az ügyvédet, illetve médiát, nem hiszem hogy fenyegetés lenne. Hiszen jogom van ügyvédet fogadni, és jogom van tudatni a leendő ügyfelelekkel, hogy NE kössenek szerződést a fibernettel, mert ÁTVERIK őket, és HAZUDNAK, BECSAPJÁK az embert !!!
Írtam a hírközlési hivatalnak, kaptam tőlük választ, ha gondolod, priviben el tudom küldeni, de ide nem teszem be, mert ők is olvassák ezt a topicot, és addig amig nem jön meg tőlük a levél, nem akarom ide berakni. -
Matt-OPT
aktív tag
Nagytarcsán másfél napig nem volt egyáltalán net, szóval bekaphatják a f*szomat.
-
picipeti78
csendes tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Olvasd el az 5654-es hozzászólásomat...

Tedd a következőt:
1. Menj be a legközelebbi irodájukba, hogy vegyék fel a panaszodat (nem kell őket fenyegetni
2. Ha nem jó a sebességed, akkor jelentsd be megint. Közben írd, mikor volt jó, mikor nem volt jó...
3. Ha 2-3 hét múlva sem hajlandók foglalkozni Veled, akkor nyugodtan írj a Nemzeti Hírközlési Hivatalnak, mert az a Fibernet felügyeleti szerve... Írd meg nekik a problémád - persze a Fibernet kapjon róla másolatot - és majd jól s.ggbe fogják rúgni őket, és még a fiberesek fognak Neked fizetni kötbért...
(a napi átlagdíjad 4-szeresét)U.i.
Ha van még valami kérdésed, nyugodtan kérdezz
-
FireShadow
senior tag
jok ezek a pingek jobb mint haverom chelloja.. fölfelé ez mér csak fél megabit? nem 1-nek kéne lenni? ja meg egy kerdes ha a telefonjukat voipwise-al hasznalom es csak phonetophone-al szóval fizikailag nem inditok rola hivast akkor nem szamlaznak ki semmit ugye? kapok egy uj telefonszámot ha nem kérem a t-comosnak a hordozását?
-
egle
tag
Engem pl. érdekelne, hogy ebben léptek-e valamit, vagy szarnak bele, mint ahogy mindenbe amihez közük van ?
-
Brett apó
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Választ ne is várj tőlük a levélre se. Mi tavaly ugyanígy adtunk föl levelet 320 nap alatt se tudtak rá válaszolni. Szóval ettől a szartól ne várj semmit
-
Csabee.
nagyúr
Hello valaki tud segíteni? outlook expressbe szeretnék beálítani több emailt, de nemtudom a fibr smtp szerverét valaki esetleg? smtp.fibermail.hu lenne az a cím?
Zsadi megelőztél sebességben, de ping-ben nem

-
Matthew
őstag
Sziasztok!
Próbáltam egy fibernetes gépre VNC-t telepíteni de nem tudtam elérni távolról sőt ami a vicces, hogy a gépet nem lehet pingelni. Egyébként net van rajta, eddig gond nem volt vele sosem...
Találkozott már valaki hasonlóval?
-
Kisbubuska
tag
Sziasztok!
Aki e-mailben írt nekik, az felejtse el hogy válaszolni fognak. Szerintem olvasás nélkül törlik a leveleket. Mint ismeretes nekem tavaly december óta minden este lemegy 1 megabit alá, úgy is mondhatnám nem tudom használni a fibernetet. Többször bejelentettem, kb. 20-30-szor. Semmi nem történt. A jó múltkor beszóltam, hogy ügyvédet fogadok. Erre azt mondta a telefonos hölgy hogy ne fenyegessem Őket. Ha már ezt is fenyegetésnek veszik, akkor ott biztos nagy gáz van. Azóta jó volt a netem, egészen mostanáig. Azaz két hétig jó volt, most hétfőtől ugyanaz a helyzet, esténként nem használható a net. Közben írtam nekik hivatalos levlet is, amire még nem kaptam választ, mondjuk erre van még kb. másfél hetük, mert a 31 nap akkor jár le. Aláírva visszajött hogy átvették, név szerint. Tehát van bizonyítékom hogy átvették. Régebben írtam a hírközlési hivatalnak is. Ők is válaszoltak, de azt még most nem írnám ide le hogy mit, mert biztos vagyok benne hogy fibernetesek is olvassák ezt a topicot.
Majd ha megjön tőlük a hivatalos levél, akkor ismét jelentkezem. Egy biztos, az ország legszemetebb internetszolgáltatója a fibernet !! -
Vigneau
félisten
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Köszi a segítséget.

-
Jégkokó
veterán
Jó dolog az, hogy van ingyen hbo de kissé zavaró ez a búgás és nem hajlandóak kijönni a rohadt életbe.

-
dodopek
addikt
Akkor csak hogy én is csatlakozzam a Fiber fikázáshoz.
kb 3 hete a saját weboldaluk online(ez véletlenül nem azt jelenti,hogy vonalban,tehát azonnali???) szolgáltatás megrendelőjén kértem, hogy ujjítsuk meg a szerződésem,mert lejárt a hűségnyilatkozat.1 7 mulva jött egy levél,hogy észrevették a nyűgöm.Azóta semmi.Holnap mese nincs, be kell mennem az irodájukba.És amikor meg fogom említeni nekik ezt a tempót,még ők lesznek megsértődve... -
Borisz76
nagyúr
válasz
picipeti78
üzenetére

-
picipeti78
csendes tag
Szia!
Nekem 10 Mbit/s-es netem van náluk. Tavaly novemberben volt valami hálózatbővítés, ami után 2-3 Mbit/s-re csökkent a sebességem. Írtam nekik mindenhova, telefonáltam is nekik és voltam is bennt az irodájukban, hogy vegyék fel a hibabejelentésem. 1-2 napig jó volt a net, aztán megint rosszabb. 1 hónap után megúntam és el kezdtem olvasgatni az ÁSZF-üket:
http://www.fibernet.hu/files/Internet_%20ASZF_2008_08_01.pdf
A 13.3. pontra hivatkozva írtam nekik levelet, de miután 1 hétig nem válaszoltak rá, így írtam egy levelet a Nemzeti Hírközlési Hivatalnak is. NA ők rendesen rájuk piríthattak, mert a következő hónapban 8.500 forintos kötbért állapítottak meg nekem, így annyival csökkent az ahavi számlám.
Szóval, akinek problémája van a Fibernettel, vagy akármelyik szolgáltatóval, olvassa el az ÁSZF-üket, hivatkozzon rá és szinte rögtön pattannak... valami fura okból...

-
ropi21
tag
ma abszolut pozitiv tapasztalat
haza, net nincs. telefon, elsőre felvették, fiatalabb arc. megvitattuk, felvette hibának. korrekt, gyors ügyintézés.
aztán más kérdés, hogy utánna szöszöltem kicsit, átdugram pl notiba jé minden megy.. vissza desktopba, ott is jo. fura. lehet modem megunta a desktopot kiszolgálni (tvnetworkos modem, hitron, lassan 2éve problémamentes) -
egle
tag
Én tavaly december óta várok választ egy, az ő oldalukról elküldött, hivatalos hibabejelentő e-mail-re. Hát kb. ennyire érdekli őket.
-
Savage5
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Közel másfél hónapja küldtem a központi és a helyi e-mailükre levelet, azóta is válaszolnak rá.
Amikor megemelem a telefont, újra és újra ezt hallom: "Minden munkatársunk foglalt, kérjük, próbálja később.".
Csak bíztatni akarlak, ha nem mész be személyesen a helyi ügyfélszolgálatukhoz, akkor ne várj sokat.
-
F_Zolee
nagyúr
Micsoda ügyfélorientáltság. 2 napja írtam 2 külön címre is és egyiktől se jött válasz. Nem tudom, hogy egyáltalán mi érdekli ezeket? Mert még az se, hogy esetleg maradok-e tovább...
-
ropi21
tag
tegnap este óta nincs netem :'( (most melobol)
ha kikapcsolták, elég furcsa, hogy 20:54kor ilyet még tudnak dolgozni. lelkiekben már készülök hosszú hosszú harcokra az ügyfélszolgálattal
-
F_Zolee
nagyúr
Amúgy meg mióta elvoltam majd 2 hetet most, hogy hazajöttem azt tapasztalom rosszabb lett a net minősége. Érdekes, hogy a ping meg a sávszél jó de mégis lassabban tölti be az oldalakat.
Csúcsidőn kívül is "rossz". Következő héten megint elmegyek. Azután már be se fog majd tölteni vagy mi lesz? 
-
-
Vigneau
félisten
válasz
F_Zolee
üzenetére
Én is írtam tegnap, de még semmi válasz.

Én már 4. hónapja vagyok náluk hűségakció nélkül. Tény, 16k nem valami olcsó mulatság, de nincs más alternatíva, hosszabbítani ugyanarra meg nem mertem. No meg vártam a RubiCom-ra, de eddig úgy néz ki, feleslegesen. Lassan tényleg alá kell írnom megint, ha nem lesz más...
-
F_Zolee
nagyúr
Ma írtam mailt 2 fiberes címre is. Érdeklődve az új csomagokról. Ugyanis köv.hónapba lejár a szerződés. Szerintetek válaszoltak?
Ezeknél mi fér bele a munkaidőbe? 
-
shabbarulez
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
Japánba azért egészen más a helyzet. Ott az NTT csinálja az FTTx beruházásokat, aki az ottani Tíkom. Viszont az NTT legnagyobb tulajdonosa az állam, így kvázi a fejlesztések elhatározása és finanszírozása állami döntésként született meg. 2004-ben indultak el a fejlesztések, 2011-ig bezárólag fognak tartani és 5000 milliárd yen értékű a fejlesztés, ami még az igen erős forint mellett is 7000 milliárd forint. Ez durván egy egész éves magyar költségvetés cakk-pakk.
Természetesen ott is a költségek határozzák meg a fejlesztés menetét, először a nagyvárosok sűrűn lakott tömbházas épületei kerültek sorra FTTB-vel vagyis kihúzták az épületig az optikát. Épületen belül többféle megoldást használnak az előfizetőkig. Vagy a meglévő telefonos rézvezetéken VDSL-lel vagy a kábeles szolgáltató coaxján vagy ha van lehetőség akkor UTP-vel. A ritkábban lakott kertvárosi részeken természetesen az FTTB nem működik, ott csak FTTH-val lehet kábelezni vagyis egészen az előfizetőig kell kihúzni az optikát. Ez persze drágább, ami a havidíjban is megmutatkozik, viszont nincsenek távolság korlátok úgy mint réznél. FTTH-nál E-PON-t használnak, ott egy optikai szál gigabites kapacitásán osztozik 32 előfizető.
-
G4bi89
senior tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
256/128 meg az 512/265 -os csomagokat már is elfelejthetné a Fiber mert manapság ilyen sebességgel mire megy az ember.Egy honlap dög lassan jön be nem,hogy egy nagyobb fájl akár csak e-mailben...(nem warezra gondoltam mert arra még annyira se jó...)
1mb-t alatt hát nem tudom... -
Borisz76
nagyúr
Egy cikkben olvastam valahol :
Japánban a nagyobb városokban optikai kábel megy az emeletes házakhoz.
Majd ott egy átalakítóval átnyomják a jelet UTP-re és úgy megy a lakásokba.
100/100-as csomag a legteteje
Sajnos ez is csak a sűrűn lakott területeken éri meg.......pont a magas indulóköltségek miatt.
-
Vigneau
félisten
válasz
shabbarulez
üzenetére
A Digi Dunaújvárosban is gombamód szaporodik - viszont ott sok a lakótelep és a lakótömb. Ha még Édesanyámnál laknék, már köttettem is volna be a 10/10-et. Így viszont ma megállapodtunk Neki az 5x TV csatornát tartalmazó csomagra és a telefonra.
-
shabbarulez
őstag
válasz
Borisz76
üzenetére
Addig amíg a Digikábel meg nem jelenik a településen és a ltp-eken el nem kezd LAN-t kiépíteni, addig a Fiber tuti nem fog LAN-ozni. Neki 1xűen nem áll üzleti érdekében azért fejlesztésre költeni, hogy utána majd fele akkora havidíjat szedjen be mint korábban. Többlet kiadásért cserébe fele bevétel, ez üzletileg egyetlen céget sem motíválna.
Ahogy nézem 9200 háztartás van Hajdúszoboszlón, nem tudom ennek a ltp hány szazalékát teszi ki, de gyanítom nem olyan sokat. Márpedig LAN-t a Diginek is csak ott éri meg kiépíteni ahol paneles tömbök egymáshoz közel helyezkednek el nagy tömegben, legalább 1-2 ezer vagy több háztartással. Az a kiépítés szempontjából gazdaságtalan nem a háztömbök szétszórva helyezkednek el, ezért a lakótelepi kialakítás az igazán gazdaságos.
-
Vigneau
félisten
-
Borisz76
nagyúr
Bazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
20 / 20 Mbps - 4.500 Ft / hó ERRE BENEVEZNÉK ÉN IS !!!!
-
szasza_xp
senior tag
Fibernet lan-net ről van valakinek infoja, hogy hol, hogyan miért, s hogy mennyire használható ?
Ez talán nem rohad le 3 óránként mint a kábelmodem, vagy csak hiú ábránd ? -
shabbarulez
őstag
válasz
Vigneau
üzenetére
Véleményem szerint túlzottan nem kell amiatt izgulnod hogy ezek a csomagok nálad megjelennek. Az árakból és a csomagkialakításból elég egyértelműen látszik hogy ezeket a csomagokat a kényszer szülte, azokon a területeken ahol a Digikábel már megjelent. Igen nagy valószínűséggel ilyen LAN-os csomagok csak azokon a területeken lesznek ahol a Digikábel LAN-os netjéval párhuzamos infrastruktúrája van Fibernetnek. Ott nagy valószínűséggel ők is kihúzzák a saját FTTB+UTP infrastruktúrájukat és azonos árú és sebességű csomagokat próbálnak kínálni.
Van némi esélye hogy azokon a ltp-i részeken ahol a Rubi jelen van Fiber is kiépít majd LAN infrastruktúrát, de ott szerintem nem ilyen árak lesznek. Egész egyszerűen értelmetlen és felesleges Fibernet belemenni egy ilyen nyomott árú csomagokba ott ahol erre nincs szükség. Márpedig Rubi nem dömping áron kínálja a netjét ahogy a Digi. Véleményem szerint Rubis területen a Rubi áraihoz közeli áron fogja kínálni Fiber a LAN-os netjét.
-
Kicsirics77
veterán
na uraim
martfű viszonylatában tudok nyilatkozni,hogy egyelőre csak tervezett de nem tudják mikor lesz elérhető -
Vigneau
félisten
válasz
Jégkokó
üzenetére
Én itt olvastam róla először...
F_Zolee: Ezzel találkoztam én is, csak azt hittem, valami elkerülte a figyelmem esetleg.
-
Borisz76
nagyúr
Most volt egy kis kimaradás.
Valószinüleg a hatalmas vihar miatt
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
Vigneau
üzenetére
Forrás a Fiber oldala:
"A kiépített területeken a szolgáltatás várható elindításáról és az internet csomagokról bővebb tájékoztatást kaphat ügyfélszolgálati irodáink munkatársaitól."
Csak jusson oda az ember, mert a telefont nem sűrűn veszik fel. Legutóbb akartam hívni őket de 1 automata bemondta, hogy tárcsázzak 1 másik központi számot. -.- Most lett volna először, hogy felhívtam volna őket, mert 3-4 órára elment a net és semmit nem szóltak, hogy kimaradás lenne...
-
Vigneau
félisten
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Cegléden mikor érhető el a FiberLAN Internet szolgáltatás?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv: Vigneau
-
Csabee.
nagyúr
úgytűnik hogy egyre több előfizető elégedett a fiberrel
mint pl én ;) most épp 10-es pingem van..
-
lero
csendes tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nekem pár hete volt ilyen "bővítés", és bár nagy problémám nem volt a szolgáltatással, de csúcsidőben néha lement a letöltés 4-5 Mb/s-re, bővítés után viszont fix 10Mb/s-el jön napszaktól függetlenül. (feltöltés és ping kifogástalan volt elötte és utánna is)
(Budapest, XIX. ker. - 10/0,5 Mb)
-
Borisz76
nagyúr
Előző hozzászólásom : ( Fibermail )
Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy 2008. július 9-én, Hajdúszoboszló térségében bővítési munkálatok elvégzése szükséges.
Társaságunk arra törekszik, hogy korszerű és megbízható kábeltévé-, internet- és telefon szolgáltatást biztosítson Önnek, ezért vált szükségessé a karbantartás elvégzése.
A munkálatok következtében 2008. július 9-én, 08.00 és 16.00 óra között az internet- és telefon szolgáltatás átmenetileg nem lesz elérhető.A munka befejezését követően a szolgáltatások zavartalanul működnek, azonban előfordulhat, hogy az internet kapcsolat nem áll automatikusan helyre. Ebben az esetben kérjük, hogy a kábel modemet újraindítani szíveskedjen.
Bízunk benne, hogy a hálózat-fejlesztés eredményét Ön is élvezni fogja, hiszen társaságunk internet szolgáltatását illetően észrevehetően gyorsabb le- és feltöltési sebességet fog tapasztalni.Budapest, 2008. július 3.
Tisztelettel,
FiberNet Zrt.------------------------------------------------------------------------------------------
Ezzel kapcsolatos észrevétel :
"Csúcsidőben" amikor a 10M-ás net hozott 2-4M-át......pár napja a múlté
A javítás reggelén 8-tól nem volt net....kb délig. Azóta éjjel nappal hasít ! Hozza a max tempót folyamatosan !!! Most is miközben írok jön a netről a cucc méghozzá 11.36M-ás átlaggal !!!
Lehet készülnek valamire
Egy jó tapasztala........végre !
-
Jégkokó
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy egyálltalán hol lesz ez elérhető.
-
egle
tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
"Profi: 4M/4M 12000Ft"
6/6 a Rubicomnál, kb. 9500 forint/hó, már csak ezért is megéri otthagyni a fibert.
Ennyit erről. -
szelidorzo
aktív tag
Ezt láttátok már a fibernél?
2. LAN csomagjaink
Hálózatfejlesztési programunk keretében fokozatosan bővítjük a lefedett területeket. A kiépített területeken a szolgáltatás várható elindításáról és az internet csomagokról bővebb tájékoztatást kaphat ügyfélszolgálati irodáink munkatársaitól.
Valaki tesztelőnek tapasztalata?
Azért kíváncsi leszek a csomagjaikra-áraikra-minőségre!
Kb hasonlót tudok elképzelni:
alap: 256/128 3000Ft
Haladó: 512/265 5000Ft
High: 1M/1M 8000Ft
Profi: 4M/4M 12000FtSebességmérés alapján a felét tudni fogja csúcsidőn kívül, 346-os pinggel

-
egle
tag

A szerződésben benne van ugye, hogy mennyi a minimum aminek meg kell lennie. Ez jóval több mint 100%-os teljesítmény visszaesés, a szerződésben szereplő értékhez képest. A szerelő, anno amikor itt volt annyit mondott, hogy 10-15% -nál többet, nem eshet vissza a teljesítmény.
Mindezek után a kérdésem csak annyi lenne.
Hogy akkor most a cég és a szerelő közül, melyikük hazudik? -
ropi21
tag
válasz
Tborka77
üzenetére
-azért januárnál előbb lehetett már tudni, hogy valami van készülőben
-én is és ismerősöm is kaptunk levelet, melyben tudatták a váltást
- én sem örülök, hogy így alakult, bár egy negyed fokkal talán jobban teljesít most a fiber mint régebbi tapasztalataim; de azért erősen visszasírom a tvnetworkot -
egle
tag
Szombat este van és 350 az átlagos pingem. Még jó hogy hétfőn fel lesz mondva.
Őszintén remélem hogy egy szép nap ez a tetves banda végre végérvényesen kivonul Gödöllőről. Ez így ebben a formában köszönőviszonyban sincs a szolgáltatás fogalmával.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PlayStation 5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- BestBuy topik
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- Akció! Bontatlan Sandisk SSD Plus 2TB
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy picit elirtam de van ilyen,ez legyen a legnagyobb örömötök!
http://www.upc.hu/upc_internet/ na szóval öket akartam csak elbénáztam!
Ha a letöltésem feleződne azt nyugodtabban elviselném.

Ugyanis eddig nem volt igazán gondom vele. De estére már ilyen szar lesz. Előtte meg 20 és 60 közötti pingek voltak.