Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
preacher
üzenetére
Nekem 4/1 Mb-es netem van és a feltöltés az mindig 110k körül van tehát az maximális de a letöltés gyakran lecsökken 20-30!!!-ra a maximális 470 KB/s helyett. Ma reggel voltam bent náluk, mert küldtek emailt, hogy nem találják a szerződésem(lásd #6691 hsz-em). Nem értem ezeket a barmokat, hogy a fenébe tudnak elhagyni egy hivatalos okmányt. Mondták, hogy majd felhívnak délután, de szokás szerint nem hívtak, sz*rnak az egészre. Tehát most úgy néz ki, hogy nincs szerződés, a modemet nem vittem vissza tehát majd küldik a büntetést, mert a modem még nálam van. De igazából szerződés van, meg is van a másolata nálam, a számlákat is fizetem. Ilyen kavarást még nem láttam. Ha nem hívnak akkor megint be kell mennem. Azt hiszik ezek, hogy ráérek 2 naponta rohangálni hozzájuk.
Reggel azért nem jutottunk előbbre, mert rossz volt a rendszer és a csaj nem tudta megnézni a dolgokat. -
preacher
csendes tag
válasz
raziel01
üzenetére
Gondolom a Kecskemét/Műkertvárosban lakók tapasztalták, hogy az utóbbi 1-1,5 hónapban drasztikusan lecsökken a sebesség az esti 7 és 11 óra között időszakban... Ezzel párhuzamosan drasztikusan nő az oldalak elérési/válasz (ping) ideje. Ez sok esetben 400 és 600 ms között is lehet...
Megúntam, hogy este alig bírok netezni a 10/2-es SPRINT-csomagommal és állandóan küldtem a netes hibabejelentőt, amire sohasem kaptam választ. Így pénteken felhívtam az élőhangos ügyfélszolgálatos csajt, hogy még a minimális 512Kbit/s-es feltöltési sevsségem sincs meg a fentebb említett időszakban. Közölte, hogy hát igen, mindenki ilyenkor netez
Ma felhívott egy pasi a fibernettől, hogy megbeszéljük a hibabejelentésem. Közölte, tudják, hogy gondok vannak Kecskemét/Műkertvárosban és hamarosan lesznek fejlesztések. Megkérdeztem, mikorra várható ez. Azt válaszolta, hogy kb. 1 hónapon belül.

Azért kéredeztem, hogy kik vannak itt olyanok, akik ezen a területen laknak, mert lenne egy kérésem feléjük:
Ha bárkinek rossz a feltöltési sebessége ezen időszakban, vagy bármikor máskor, illetve nem tud rendesen netezni, mert magasak a ping-idők, akkor küldjön egy netes hibabejelentőt. Ha nem válaszolnak rá 72 órán belül, akkor életbe lép az ÁSZF-ükben szereplő a 13.3.1. (Hibaelhárítási késedelem) -es pont, ami alapján a 72 óra letelte és a hiba kijavítása közti időszakra kötbért kötelesek fizetni, ami a napi átlagdíj 4-szerese.U.i.
Tavaly volt már velük egy apróbb vitám. Akkor a letöltésem volt rossz és 1 hétre kifizették a kötbért, amivel 1 ingyenhónaphoz jutottam. Minél többen írunk nekik, annál több kötbért kell majd kifizetniük, így hátha nem kéne 1 hónapot várni a normális netre... -
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Van olyan közületek, aki Kecskemét/Műkertvárosban lakik?
Ha igen, akkor majd folytatom...
-
Celtis
veterán
Nekem eddig nem volt különösebb problémám a szolgáltatással. Átmeneti hibák előfordultak, de elég stabil.
Az ügyfélszolgálat viszont egy vicc. Szerencsére az egy évvel ezelőtti megrendelésen és a mostani csomagváltáson kívül nem volt dolgom velük. Pontosabbna a legelején volt még egy műszaki kérdésem, de arra válaszoltak. -
Puttty
csendes tag
Őszintén szólva elbizonytalanodtam, hogy egyáltalán mennyire szeretnék Fibernetet. Mennyire használható egyáltalán a szolgáltatás? Lehet, jobban járnék a T-Home-mal? Celtis, te mennyire vagy megelégedve velük? Kicsit félek egy évre lekötni magam ha ennyire megbízhatatlanok.
-
vOrOn
tag
Már egy orája másfél percenként szakadozik a kapcsolat, karácsonyfát játszik a modem.

Semmi levelet nem kaptam az esetleges mai karbantartásról. Idegesítő minden esetre.
-
Celtis
veterán
A telefonos ügyfélszolgálat csak valami fantomszervezet. Bármit megígérnek, de ebből soha semmi nem fog megvalósulni.
Ha komolyan gondolod a megrendelést, menj be a XXII. kerületi irodába. Úgy tűnik, hogy ott megy az ügyintézés.
Én is több, mint egy hónapot küzdöttem telefonon egy csomagmódosítás miatt. Személyesen 5 perc (plusz egy óra várakozás
) alatt megvolt. -
raziel01
veterán
Kaptam egy ilyen levelet:
"Tisztelt Előfizetőnk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk 2008. december folyamán felülvizsgálta a jelenleg érvényben lévő, internet szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéseket és ügyféladatbázisát.
A rendelkezésünkre álló adatok és információk alapján nem találtunk Önnel megkötött, érvényes előfizetői szerződést és erről 2008. december folyamán emailben értesítést küldtünk az Ön részére és kértük, hogy vegyék fel a kapcsolatot Társaságunkkal adategyeztetés és szerződéses jogviszony rendezése céljából.
A jelenlegi felülvizsgálatunk során megállapítottuk, hogy Ön a mai napig nem egyeztetett Társaságunkkal szerződéses jogviszonyának rendezésével kapcsolatosan, ezért lekapcsolás előtti utolsó figyelmeztetésként kérjük, hogy adategyeztetés céljából mihamarabb szíveskedjen felvenni munkatársainkkal a kapcsolatot a következő telefonszámon 06-1-273-5757.
Amennyiben kérésünknek a levél kézhezvételétől számított 5 napon belül nem tesz eleget, úgy a 2009. január 19- én szolgáltatásunkat- a szolgáltatásunk igénybevételéhez szükséges előfizetői szerződés hiány miatt - megszüntetjük.
Továbbá, felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Ön által használat modemet szíveskedjen részünkre visszaszolgáltatni a fent nevezett napig az ön szolgáltatási területén illetékes ügyfélszolgálati irodába, amelynek címét a www.fibernet.hu oldalon megtalálja, mert ellenkező esetben a modem kártérítés címén azt Ön felé kiszámlázzuk.
Tisztelettel:
Fibernet Zrt."
Hülyék ezek. 1 hónapja kötöttem szerződést 1 évre a Fitt csomagra és 3 napja fizettem be egy csekket amit küldtek. Hétfőn akkor mehetek be elintézni a balfaszkodásukat. Szánalom ez a cég.
-
bubus
csendes tag
válasz
attteeeee
üzenetére
Az oldalukon már nem látom a 10/10-es csomagot,amit kb. 7000 ft-ért kínáltak.
Remélem még létezik náluk ez a csomag.
A fibernetről meg annyit, hogy esténként a 8 megabit, most is 1 megabit, tehát amióta megemelték a minimumot, azt betartják, tehát véleményem szerint ezt az egészet szándékosan csinálják. De hamarosan lejár a szerződés, és soha többet semmi közöm nem lesz a fibernethez. -
Puttty
csendes tag
December elején rendeltem meg a netet, digitális tv-t és a telefont. Mondták, hogy 30 napon belül bekötik. Lassan eltelt másfél hónap és semmi. 2x beszéltem az ügyfélszolgálattal, mindkétszer megígérték, hogy rászólnak az illetékesekre, hogy indítsák el a bekötést. Semmi sem történt. Nem túl jó előjel. Ha egy leendő előfizetőt ennyire lesz...nak, mennyire foglalkoznak egy meglevővel? Erősen gondolkozom, hogy még mielőtt leláncolnám magam hozzájuk inkább megyek a T-Home-hoz. Ennél nem lehet rosszabb. Pedig azt hittem, jobb lesz a kábel mint az ADSL, de úgy tűnik nem kell nekik új előfizető.
(22. kerület) -
RexpecT
addikt
Gyakorlatilag amennyire én tudom technikailag ugyanaz mint a Digi(Utp kábel,PPPOE).
1év hűséggel ingyen bekötéssel:
1/1 MBit 2500
2/2 MBit 3900
A max a 15/15 de van 4/4 és 8/8 is,ezeknek az árára már nem emlékszem.
Eddig akivel beszéltem hozta az 1/1 Mbit-et és a 2/2-t is.Torrent sincs kotrlátozva
. -
Zsadi
őstag
válasz
GrandeP
üzenetére
Azt nem értem, ha fibermail-es címről megy a levél, akkor nem tudja a mailcím alapján lehívni az adatokat?
Lehet beszkennelem a szerződést, azt küldöm el nekik. Minek pötyögjek be annyi adatot fölöslegesen?
Pingre visszatérve: lehet lehet fragvadászkodni, de úgy kivág az admin hogycsak na.
Szervertől függően meg be sem jutok így.Amúgy jó lett egy modem restart után:

-
GrandeP
addikt
Igazából ha nem írsz mellé semmilyen ügyfélszámot és lakcímet/ügyfél névvel, akkor autodeletes a levél.....(és ezt konkrétan tudom)

Szóval azért is írtam h minden adatot amivel be tudnak azonósítani meg kell adni....és
Mellesleg ... a "vagy különben illetve a és megba... az a... mondatokat sűrűn bele kell írni!

Én nem vagyok szívbajos, ha ők csak ebből értenek, akkor én csak így fogok nekik írni....Lehet még a levélbe beleszőni a panaszkönyv, fogyivédelem, és tudom h hol laksz részeket is.
ui: és nem kamuból mondom, de eddig mindig célt ért!
-
Zsadi
őstag
Ekkora pinggel merjek játszani?

-
Csabee.
nagyúr
az a gond hogy az ügyfélszolgálatuk nagyon-nagyon rossz!
sok hozzá nemértő emberke dolgozik ott , és próbálják megmagyarázni a megmagyarázhatatlant! 
-
dbius
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Hát nem tudom, hogy veled kivételeznek, vagy csak nagyon szerencsés ügyfélszolgálatoshoz "landol" a leveled

Nekem eddig egyetlen egyszer sem válaszoltak amikor emailt küldtem nekik.

Tegnap megint megpróbálkoztam email küldéssel, írhattam én nekik bármit (írtam is szépeket
), válasz nem érkezett még ma sem. 
Pedig felemlegettem azt is, hogy emiatt már bírságolták meg őket, de lehet, hogy nem kellő mértékben és alkalommal....
Ez a cég egy kalap ....., inkább mennének csődbe, hogy valaki felvásárolhassa őket is, ettől csak jobban járhatnának az ügyfelek.
-
TheReMiXeR
senior tag
Van infó arról, hogy az "új" csomagokat mikor terjesztik máshol is?
(nincs időm most visszaolvasni - kössz)Ja meg ha kérek digis csomagot akkor az analóg megmarad?
-
dbius
veterán
Nekem Motorola SB5101E tipusú van. Nem közvetlenül a fibernettől való, hanem az előd szolgáltató adta, amit aztán - sajnos - felvásárolt a fibernet.
-
F_Zolee
nagyúr
Webstar. Típust nemtudom, lusta vagyok most a dobozát megnézni.

-
attteeeee
csendes tag
A Gödöllői térségben bátran merem ajánlani a Rubicomot...
Sztem érezhető a különbség...
Jobb a Tv meg a net is gyorsabb....és OLCSÓÓBBB.... -
vOrOn
tag
Halihó!
Kiváncsi vagyok mivel netezünk. Végezzünk egy kis módem összeíratást.
COM21 DOXport 1110 BCM3350 chipes DOCSIS 1.1
Motorola SB5100 SURFboard BCM3348 chipes DOCSIS 2.0
Terayon TJ715X Imedia IM6030 chipes DOCSIS 2.0
Thomson TCM305 BCM3350 chipes DOCSIS 1.1Chipkészlet nem biztos, hogy pont úgy van ahogy leírtam, csomo modellnél sorozaton belül is lehettek eltérések. Hallottam még pár asusos módemröl (Asustek), csak nem tudom a tipusmegnevezéseket.
Kérem mindenkit jelentkezni, aki a felsorolásban nem látja a módemjét. Köszönöm előre is.
Magam 2004 augusztusáig COM21 DOXport 1110 modemmel neteztem, onnantól Terayon TJ715X-el.
http://192.168.100.1/ címen található a modem diagnosztikai oldala, ebből igazábol a következő három szabadon érhető el:
Main
http://192.168.100.1/mainPage
Troubleshoot
http://192.168.100.1/modemTroubleshootPage
Connection
http://192.168.100.1/modemRfPage
Ezekhez kellene a jelszó (kivéve a kijelentkezést):

Event Log
http://192.168.100.1/modemLogPage
Status
http://192.168.100.1/modemStatusPage
DS Freq
http://192.168.100.1/modemDsFreqPage
Configuration
http://192.168.100.1/modemConfigPage
Logout
http://192.168.100.1/logout
Aki tud hasonlokat, nyugodtan írja meg.
Jah, Terayonhoz led villógás magyarázó kép:

-
GrandeP
addikt
Tegnap be kellett írnom a fibernetnek.... mert nem bírtam 480 k fölé menni letöltésben...
Ezt a 4 megabitessel is tudta, de én 10 megáért fizetek elseje óta...Pedig olyan szépen indult, minden olyan volt ahogy kellett volna neki lennie, de kedd óta max 500 a letöltés és 100 körüli ping... úgy látszik nem bírja a rendszer.

-
batman98
csendes tag
3 hónapig tartott amíg átraktak Pro -ról Profi -ra.
Délután 4-5ig teljesen jó megvan a 10/1, hajnal 1-2 ig viszont borzalom.
Fasza lesz megin panaszkodni emiatt, utoljára (nov) a szervizes tudatta hogy 4ig van munkaidejük addig tudnak ránézni a vonalra...
-
-
batman98
csendes tag
Ez sebességnek számít?

10/1 19.ker
-
Pilács
senior tag
Hali!
Ha lejárt a tv hűségem, akkor ha lemondom, kell fizetni? Remélem nem

-
Herczi
senior tag
Köszi mindketőtöknek.
-
G4bi89
senior tag
válasz
linus89
üzenetére
Igen a pingtest néha kamu amit kiír.Csak az a baj,hogy tényleg szar a pingem nekem például és a sebesség is délután 1-től már borzalmas egészen este 10ig néha tovább tehát lassan hetek óta használhatatlan a net

Ebből nagyon csúnya e-mail lesz ha a jövőhéten se csinálnak semmit.Mert eddig ünnepek stb.. (nem mintha ha nem lett volna ünnep akkor megcsinálták volna...) -
Herczi
senior tag
Sziasztok!
Kábeltelefonnal is lehet faxolni? Vagy erre nem alkalmas? -
F_Zolee
nagyúr
Újév, új pingek. Méghozzá magasak. Multis játékokat elfelejthetem, de még a netezés se olyan gördülékeny. Igaz nekem csak 1 megás net van de már az se valami fényesen megy. Vagy csak még sokan töltik otthon a szabadságot aztán nem bírja ez az agyonkarbantartott rendszer a "tempót".

-
Zsadi
őstag
Újévi teszt:

-
Szup3r
csendes tag
kopter!
. 2 év alatt 3543252 milliószor felhívtam 354325 email bár arra nekem is azt mondták hogy nem tekintik hivatalosnak holott az egyik telefon alkalmával mondták hogy írjam le mikor szakadt meg a net és azt csatolva küldjem el. meg is tettem. semmi válasz. telefonoknál meg ugye felhívom rögzíti a bejelentést 3 nap ászf szerint. mindig a 4. napon telefonáltam újra mert egyik alkalommal sem kerestek meg hogy igen már javítják vagy valami pedig ugye ez kötelességük lenne a szerződés szerint. és az a poén ha telefonáltam hogy most akkot mi a helyzet akkor sose látták az elötte bejelentett hibát, de akkor mindig megígérték hogy SOS elküldik a műszakos kolegáknak és hogy utánnanéznek nah ez ment 2hónapig, aztán hagytam az egészet. telefonálni is kb reggel 6kor lehet mert akkor veszik fel más időpontban esélyem sincs. -
gardener
senior tag
Használ már valaki 20mbites netet?
-
Szup3r
csendes tag
kopter!
dec közepe óta egyszerűen szánalmas a netem. 10%os csomagvesztés 400-500ping. egyszerüen használhatatlan. egy 1-2perces youtube videó 5perc amíg betöltődik. az a helyzet hogy már régebben is voltak ilyen problémák de nem ilyen sokáig egyhuzamban. az érdekelne hogy pilis környékéröl kommentel valaki vagy valaki ismer itt a környéken olyat akinek ilyen netje van? csakhogy most nálam van-e a probléma vagy sem. van router is de anélkül is ezt produkálta. 2 gépen is 2 különböző op rendszerrel modem cserélve lett egyszer régebben + telljes kábelezés is történt a probléma akkor sem oldódott meg. valakinek valami ötlet vagy tényleg ennyire hulladék ez a net ? -
flavio
tag
Boldog Új Évet Kívánok nektek és hasonlóan jó és jól működő netet mint amilyen nekem van évek óta!

-
Csabee.
nagyúr
22. kerületben van már valakinek chello-ja? haverom azt kötötte be!

-
vOrOn
tag
Torrent terhelése alatt, ping viszonylag egyenletesen kaka.

-
Nescafé
őstag

-
preacher
csendes tag
Sziasztok!
Nálam (Kecskemét-Műkertváros) dec. 23 óta borzalmas a délutáni és esti ping, és a minimális 512Kbit/s-es feltöltési sebességem max. ~240 körüli...
Vasárnap és tegnap is írtam nekik emiatt, de még nem kaptam választ tőlük. A 72 órás hibaelhárítási idő ma 19:16-kor fog lejárni. Ha addig sem javul a feltöltési sebességem, akkor megy nekik a következő levelem, hogy január 1-től fizethetik a kötbért, amíg nem javítják a hibát... Idén év elején ezt már eljátszottuk egyszer, akkor úgy megszívták, hogy 1 hétre kellett kötbért fizetniük, ami 1 havi ingyen netet jelentett számomra...
BUÉK!

-
G4bi89
senior tag
Kecskemét új negatív rekord

614 a pingem ilyen magas még soha nem volt

Az online rádió szaggat pedig már a 128k -s streamon vagyok mégis beakad néha úgy,hogy közbe semmit nem csinálok -
GrandeP
addikt
válasz
shabbarulez
üzenetére
Hbo analógon jön....

Kezdem azthinni hogy adminisztrációs hiba történt....
-
shabbarulez
őstag
válasz
GrandeP
üzenetére
Gondolom az HBO miatt adták. Az HBO úgy 2 éve elkezdte felmondani az analóg műsorszórási szerződéseit az egyes szolgáltatóknál és azóta már csak digitális csomagokat viszontértékesíthetnek a szolgáltatók, annak vételéhez pedig STB kell. Ahogy nézem az analóg és digitális csomagok fibernél egy árban vannak, épp ezért gyanítom az STB-n ugyanúgy bejön a többi adó is analóg és digitális minőségben is.
-
Celtis
veterán
válasz
GrandeP
üzenetére
Ez egy digitális kábelt TV vevő (DVB-C) fibernetes kártyával.
-Szerintem nem ajándékba kaptad.Eladhatod, de ha felmondod a szerződést, akkor vissza kell adnod, vagy ki kell fizetned. Lásd ÁSZF.
-Más nem tudom mit kezdene vele. Ha fibernetes előfizető, ugyanúgy kaphat dekódert, mint Te, ha nem az, akkor a hajára kenheti.
-Lehet, hogy havi dekóder bérleti díjat is kell fizetned, nem? -
GrandeP
addikt
Ma jött hozzám 2 fibernetes manus és adott egy ilyen set top boxot

Azt tudom h mire való, de ha nem használom, akkor el passzolhatom?
Mert van rá érdeklődő....Illetve a kártya ami benne van az örökre az enyém vagy vissza kell majd adni... ki mit tud erről?! (eladható?
)Köszönöm...
-
Tibcsó
aktív tag
Nálam minden változatlan, a feltöltés az 1megát sem éri el, nem hogy a 2-őt

-
Celtis
veterán
A telefonos ügyfélszolgálathoz képest háttércsoport végzi a kattintást, ez igaz. De ők csak telefonos kisasszonyok.
Az irodában lévők el is tudnak járni az ügyekben.Szomorú, hogy egy telefon és internet szolgáltatónál telefonon és interneten nem lehet érdemben ügyet intézni.
-
GrandeP
addikt
Nekem nem hiba volt hanem át(újra)kötés...
Lejárt az 1 évem és fogtam magam.. online megrendeltem a szolgáltatásokat...
És mint ahogy fentebb is írtam.... ez volt múlthéten vmikor, tegnap felhívtak h egy apró változtatás, mert én már nem új ügyfél vagyok, jól lesz -e így, rábólintottam, leraktam a telót és abban a pillanatban 4 ról 10 megára tettek...
Próba mérést fentebb látjátok pár hsz-el...
ui: ha a kecskemétihez tartozol, tudok adni egy közvetlen vezetékes számot az ezzel foglalkozó nőcihez.

-
Tibcsó
aktív tag
-
Spirit
őstag
-
GrandeP
addikt
Ez így ebben a formában hülyeség... sávszél emelés egy kattintás...és az ügyfélszolgálat végzi....
Szerintem online pipáld ki h mit akarsz, adj meg egy számot és aztán ennyi....
Nekem legalábbis ennyi volt.... pedig én enterprise csomagban voltam ami most lejárt.. ez helyére köttetem most
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(22. kerület)
hát ez se lesz akkor nálam elérhető...
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tessék megtenni a téteket melyik hónap melyik nap meg egyáltalán megoldható?