Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D@reeo: OlvasóMester - vágólap felolvasó alkalmazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
P.O.C.
tag
Vasárnap hívtam őket, hogy kb 30 percenként offline vagyok, ha van net akkor sinus görbe jellegű a sebesség. Tegnap visszahívtak, hogy a problémát megoldották. Hát, mostmár 3-4 óránként vagyok offline, és a sebesség változatlan módon viselkedik. Egyszer 500 kbit/sec utána 500 byte/sec

Kiderült, hogy januárban jár le a hűségnyilatkozatom, nem tudja valaki, hogy kb mennyit kéne perkálni ha felmondom most? mennyi lehet a kötbér? Hívtam őket, de azóta is visszahívnak folyamatosan...Üdv!
-
P.O.C.
tag
hja mindent értek. köszönöm a reagálásokat!
Már csak azt bánom, de kegyetlenül, hogy 2 éves hűségnyilatkozatot, vagy mi a halált kötöttünk velük.
2009 nyarától hallani sem szeretném a fibernet szót a közelemben
Üdv!
ui.:elnézést azoktól, akiknek jó tapasztalatai vannak.
-
P.O.C.
tag
Hát itt Budaörs óváros részében már a falba verem a fejem
... Délután mikor hazaérek és lenne időm netezni, össze-vissza ingadozik a sebesség. Semmit sem tudok kezdeni vele, egyszer jön minden 600k-val, utána meg 1k-val. De inkább az utóbbi.
Most másnál is ilyen, vagy csak nálam?
Elnézést ha lett volna róla szó, de kb annak is örülök, hogy negyed óra alatt eljutottam odáig, hogy írjak egy hozzászólást.Üdv!
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- ELADÓ AcerSwift3 (14" / AMD Ryzen 5 4500U / 16GB RAM / 512GB / HU)
- Latitude 5440 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- Eladó Precision 7540 FHD IPS i7-9850h Radeon Pro WX 3200 32 512 magyarított bill + külső hangkártya
- Kingston HyperX FURY RGB 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 Eladó!
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple watch Series Se 2 gen 44mm,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

... Délután mikor hazaérek és lenne időm netezni, össze-vissza ingadozik a sebesség. Semmit sem tudok kezdeni vele, egyszer jön minden 600k-val, utána meg 1k-val. De inkább az utóbbi.