Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
Aktív témák
-
dbius
veterán
"Az akció időtartamán belül belül lejáró hűségnyilatkozat meghosszabbítása esetén érvényesek."
Ezt az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy amig meg van hirdetve ez az akció (például ha július 1-től 31-ig tart az akciós időszak), ha ez idő alatt jár le a hüséged, akkor vállalhatod be annak meghosszabbitását azért, hogy csatlakozz az akciós feltételekhez.
"Az akció időtartamán belül lejáró hűségnyilatkozat esetén az új hűségvállalás a még érvényben lévő hűségnyilatkozat lejártát követő első naptári napon lép érvénybe."
Ez pedig azt jelenti, hogy ha megkötöd az új, akciós szerződést, akkor az új hüségidőd onnantól kezdődik, ahogy lejár az előző. (egyszerre két hüségidőt nem tölthetsz...)
Tehát azt kell megnézned, hogy meddig köt téged a jelenlegi hüségszerződésed, elméletileg az dönti el, hogy köthetsz-e új, akciós szerződést, vagy sem.
Gyakorlatilag pedig szerintem azt fogják mondani, ha magasabb csomagra akarsz váltani, hogy mehet a dolog, függetlenül attól, hogy mikor jár le a szerződésed.

De ha felhivod az ügyfélszolgálatot és bemondasz minden adatot (ügyfélszám, stb), akkor biztos, hogy bővebben tudnak tájékoztatni (Vagy személyesen bemész már eleve szerződéskötési szándékkal, aztán ha nem akarják, nem kötnek veled új szerződést, amig még érvényben van a régi)
Bocs az ékezetek bizonyos hiányáért, de angol bill-ről irok.
-
Dyno
veterán
§ Meglévő előfizetőinknek szóló ajánlataink kizárólag már lejárt, vagy az akció időtartamán belül belül lejáró hűségnyilatkozat meghosszabbítása esetén érvényesek.
§ Felfelé módosítási ajánlatunk kizárólag magasabb értékű szolgáltatási csomagra történő szerződés esetén érvényes.
§ Az akció időtartamán belül lejáró hűségnyilatkozat esetén az új hűségvállalás a még érvényben lévő hűségnyilatkozat lejártát követő első naptári napon lép érvénybe.Ezt találtam a csomagok alatt kisbetűvel.
§ Meglévő előfizetőinknek szóló ajánlataink kizárólag már lejárt, vagy az akció időtartamán belül belül lejáró hűségnyilatkozat meghosszabbítása esetén érvényesek.Igazából, ezt nem értem, most akkor én köthetek vagy nem
Mert 2010.08.31-ig szerintem lejár a mostani hűség.Igaz 5gépen lenne osztva a mostani is ennyin van, de ebből csak 2gép megy sokat, router nem lenne probléma, hogy ez nem modemes internet?
-
-
Borisz76
nagyúr
Nállam ( Hajdúszoboszló ) teljesen rendben van. ( 10 / 0.5 ) hónapok óta.
Csak az ára borzalmasan sok ....most még az ÁFA-t is megemelték.
Sebaj ha lejár a hűség akkor váltok

-
Csabee.
nagyúr
nekem hozza a vihar előtti állapotot:

-
EmThor
addikt
reggel 6-tól délután 14-ig megint nem volt se tv, se net, se telefon WTF?!
-
Szokenesz
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Hát a vastag vasbeton megteszi a hatását... főleg, hogy nem csak fölöttem, de még körbe is vesznek az épületek, így valahogy szokássá vált ablak párkányon tartani a mobilokat
a párkányon meg már 3G van...
A telefon minősége nem rossz, jobb mint a T-comé... de ha sosincs az legalább stabil volt

-
Csabee.
nagyúr
szia, szerintem picit eltévedtél, ez a Fibernet topic, t-home topicba kéne átmenned és érdeklődnöd! a Rubicomról sok jót hallani az internet kapcsolat terén, a tv-ről nem hallottam ezidáig, lehet azt nem tudják jól szolgáltatni! de tudtommal ha van hűséged, lefele nem tudsz szerződést módosítani, csak felfele. Illetve megkell várnod a hűségnyilatkozat végét és azt követően tudsz máshova elmenni, illetve van még egy megoldás , decemberig kifizeted nekik a lóvét és ott hagyod őket, bár ez meglehetősen költséges dolog lenne! nem hiszem hogy célszerő lenne próbálkozni azzal hogy nem fizetsz nekik, ha meg a szolgáltatást amit kínálnak azt tudják adni akkor meg nem tudsz mit tenni mint kivárni a hűségnyilatkozat végét.
-
r0xy
csendes tag
Sziasztok, van valakinek tapasztalata a T-Home Digitális kábelTVről és a 25/5 megás Kábel internetről?
kb 1 éve még 8megás tkábel net volt itt, de ki lett kötettve, mert irgalmatlan magas volt a ping külföldre, és azt mondták h náluk semmi hiba nincs.. bár akkor még 25 mega se volt errefele, gondolom azóta fejlesztettek, v nemtom.
jelenleg Rubicom van, az internetük egész korrekt, 8/2, a sebesség meg is van, és a ping is rendesen megy...annyi a baj csak h drága, 10k-t fizetünk ezért, a t-home pedig 8ért kínálja a 25/5-t. a net annyira nem is érdekel, hanem a tv miatt lenne főleg a csere..
ez a szemét Rubicom elvette az értelmesebb csatornákat, és tele van szarral az egész most... ráadásul nagyon gány minősége is van..., se sport1, se mtv, se viva, se comedy central, se vh1.... szal egy rakás szar a tvjük..
ami még ehhez tartozik, hogy hűségünk van decemberig.. de ezért a szarért nem fogok fizetni 1 kanyit se nekik... és nem adtak értelmes választ se arra h lehetne e esetleg a legkissebb dijcsomaokra váltani, mert ugy simán kibirnám decemberig..
meló mellett szeretném nézni a sport csatornákat és a zenecsatornákat... szóval ezért kéne vélemény hogy mennyire éri meg a T-Home digitális tv, és milyen minőségben ez az egész.
Üdv. -
Jano_023
őstag
Sziasztok, csak érdeklődni szeretnék, hogy a vihar óta nincsen nálam se net se tv. Mindenkinél ez a helyzet ?(Gödöllő)
Jano
-
GrandeP
addikt
Nincs valakinek egy hatályos ASZF-je?!
A honlapról nem tudom letölteni, mert hibás a pdf vagy mi....

Megszeretnék nézni 1-2 dolgot....
Köszi!
Vagy még mindig kérdézem, h alap esetben mitcsinálhatnak ha nem fizetek?!

Mert most lassan 1 hónapja nem használjuk azon a címen a csomagot, az új helyre való áthelyezésre, meg még csak a papír munkákat se kezdték!
-
joe69
senior tag
masnak se mennek a kulfoldi oldalak?

-
Csabee.
nagyúr
válasz
GrandeP
üzenetére
nekünk másfél éve küldik a levelet a számla tartozásról, és azóta "fenyegetőznek" hogy lekapcsolják stb.. szóval jó ideig eltarthat! csak nem tudom hogy a felgyülemlett pénzt hogy és miként fogod tisztázni.. nekünk is bekell menni 1x már rendet rakni ennél a bandánál!
A másik meg hogy nem is hirdetik de továbbra is van 2,5/1mbit-es csomag a fibernél, csak az nem hirdetik an eten,csak a meglévő előfizetőknek érhető el!
Jah és nem 8600 hanem 10.000Ft-os áron... szánalom -
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Hülye kérdés.... mi lenne ha nem fizetném tovább az előfizetést?
Az okés h akkor kikapcsolják... na de vmilyen szankciót eszközölnének? Gondolok itt apehos behajtás, kopasz szekrényembert rám küldik vagy bírósági peres út stb....

Illetve, a múltkor nem írtam be, de nem engedik h lentebb váltsam a csomagomat sőt elvileg senkinek se, szóval az itt elhangzottak nem fedik a valóságot. (csak hűség nélküli előfizetőknél)
Azt se engedik h az új albérletünkbe magunkkal vigyük a jelenlegit.... ha engednék nem lenne semmi baj, de most már 3 hete nem tudunk csinálni semmit se, se tvzni-netezni, mert h nem helyezik át... erre-arra hivatkozva. De legfőkébb arra h nem hiszik el h ott lakunk...

Aztán azon gondolkodok, h én nem fizetek olyanért, amit nem kapok meg... és érdekelne h mit tudnak velem csinálni... főleg h már nem is ott lakok...
-
flavio
tag
Szerencsére pár hete nincs okom a siránkozásra mert megjavult a netem. Na most vagy volt valami fejlesztés vagy nyár van és kevesebben ülnek le a gép elé és jut végre sávszél. Sajnos ma volt időm és bele olvasgattam a UPC topikba és le esett az állam amilyen sebességekről olvastam,már rendelhető náluk a meglevő előfizetőknek a Fiber Power 60/6Mbps és Fiber Power 120/10Mbps szolgáltatás,szeptembertől pedig bárkinek,ha van UPC náluk :-) . Ez már keményen DOCSIS 3.0 technológia,mikor lesz itt nálunk ilyen (???)soha,itt még a 20/3Mbit/s se tudják megvalósítani,sőt még a kisebb csomagokat sem mert csak pár településen adják(Budapest IX., XII., XXII. kerületekben és Budaörs, Kecskemét, Cegléd, Agárd, Gárdony, Velence településeken ) de max 10/2 Mbit/s ott is,na ez aztán a fejlődés,és ez van tavaly óta ! Emlékszem hogy megörültem amikor kitette a fiber a honlapjára ezeket a csomagokat mert ha ezekben a városokban meglesznek ezek a sebességek akkor egy év múlva itt is meg lesz, na most már tudom hogy nem fog megvalósulni ebből semmi!
-
Tiger24
tag
válasz
Kicsirics77
üzenetére
nálam se volt ma reggelig, tegnap reggel óta. (martfű) de már megy
-
Kicsirics77
veterán
az mennyire korrekt hogy a tegnapi karbantartás óta nincs netem
beszéltem az üf-el és azt mondták majd a szerelő hív....
kiváncsi leszek mennyit kell várnom majd rájuk
-
EmThor
addikt
Sziasztok,
délután arra ébredtem, hogy a fele magyar\külföldi netet nem tölti be a firefox, na mondom összeomlott, vírus, stb.
No igen, de a chrome is ezt csinálja, szerintem fiberéknél van a hiba, más weboldal jön be ahelyett aminek kellene, vagy be se jön, bix.hu se, pedig megnézném volt-e valami hepaj, HELP!
-
Csabee.
nagyúr
nah most beszéltem az üf nő-vel.. azt mondja hogy azért nincs kinnt az interneten, mert ez meglévő előfizetőknek ingyenes akció... na mármost! az eddigi 8600ft-os csomagom, ha megszeretné hosszabbítani akkor 1400ft-al drágább lenne!! ugyan ez!
más szolgáltatónál évről évre olcsóbb, a fibernetnél mennek felfele az árak? azzal csábítják az ügyfeleket?..
-
Csabee.
nagyúr
Valaki megmondaná hogy van-e normális KIT csomag? ami nem ilyen békasegge alatti sebességeket garantál?:S
-
Nescafé
őstag

8192/384
-
dbius
veterán
-
whiskeys
őstag
Itt nálunk meg ma se net, se telefon...
-
preacher
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Köszi!

Igaz, hogy fél évbe telt, DE megérte!
(Ha sokkal többen ismernék a reklamálási lehetőségeiket, sokkal több kötbért kellene fizetnie a Fibernetnek, vagy ha azt nem akarná, akkor nekiállna fejleszteni...)Mióta megküldték a levelet, hogy szoftverhiba
miatt nem volt meg a garantált feltöltési sebességem (2 Mbit/s helyett 512 Kbit/s), azóta majdnem mindig folyamatosan tartja ezt a sebességet:
Azért az vicces, hogy meghirdették a 10/2-es SPRINT csomagot, de a 2 Mbit/s helyett max. csak 1,5 Mbit/s-eket tudnak biztosítani...

-
raziel01
veterán
Nálam mostanában már teljesen jó a net.
4/1 Mbites net és mindig tartja a stabil 470/110 KB/s sebességet. -
Csabee.
nagyúr
-
preacher
csendes tag
Folytatom az előző hozzászólást...

Nekem is sok problémám volt a Fibernettel tavaly december vége óta. Én is írtam mindenkinek: Fibernet (volt, amikor a hét minden napján), amikor ezzel nem értem el a célom, többször írtam a Hírközlési Hivatalnak is, illetve ide is beírtam a problémámat

SPRINT - 10/2-es (határozatlan=9.588/hó --> 25% ÁFA --> 9.988/hó) csomagra váltottam tavaly novemberben és a következő problémák adódtak az év végére és utána szinte folyamatosan:
1. A garantált feltöltési sebesség, amit a fiber vállalt 512 Kbit/s, azonban szinte sosem tudtam 400 Kbit/s felett felfelé tölteni
2. Elsősorban az előzőből következően óriásiak voltak a ping időim. Sok esetben 300-400 ms...Május 29-én írtam egy "utolsó" levelet Fibernetnek és a HH-nak, amire jött egy válasz fibertől június 6-án, amiben arról tájékoztattak, hogy továbbították kötbér-követelésem a számlázó részlegnek...
Amikor erre a hónapra nem kaptam meg az esedékes számlát, betelefonáltam a 1280-as számukra, hogy miért nem küldik. Erre közölte a diszpécser csajszi, hogy túlfizetésem van, mert kaptam 69.916 forint kötbért, ami 7 havi ingyen internetet jelent számomra.
U.i.
Bárkinek bármilyen baja van a le- vagy feltöltési sebességével, írjon a Fibernetnek akár többször is. A levelekhez csatoljatok képernyőmentéseket is, hogy lássák tényleg nincs meg a sebesség. HA ez nem vezet eredményre, írjatok a Hírközlési Hivatalnak, mert ők egy picit megpiszkálják a céget. Igaz, hogy ők sem a gyorsaságukról híresek, de ahogy látjátok csak van eredménye...
-
dbius
veterán
Aki rendszeresen olvasgatja a topikot, az olvashatta korábban, hogy elég sok problémám van/volt a céggel, bár hozzá kell tennem, hogy valamikor májusban vagy júniusban volt hálózatbővítés településünkön, azóta hellyel-közzel hozza a sebességet.
Kb. március körül panaszkodtam Fibernetnél minden fórumon - több gondom is volt, nem csupán internet sebesség -, majd mivel fittyet hánytak az emberre, ezért a fogyasztóvédelmi hatóságnak is elküldtem részletes panaszomat.
Most június végén, ill. július elején a fogyasztóvédelemtől kaptam két levelet a panaszommal kapcsolatban. Ezekben igazán konkrétum nem lett leírva, de:
Július elején - tehát a fogyvédők levelei után - felhívtak egy reggel a fibernettől, hogy küldenek szerelőt, hogy megnézzék az internetes problémámat. Én mondtam, hogy nálam semmi gond a telepített eszközökkel, azokban nincs hiba, csupán a saját hálózatuk van/volt túlzottan leterhelve. Mondtam, hogy a legutóbbi karbantartás óta hellyel közzel rend van a sebességben is, így ki ne merje küldeni a szerelőket, valamint megemlítettem erősen durcásan, hogy az időzítés nem igazán a legjobb, mivel hónapokkal korábban jelentettem be ezirányú panaszomat, amivel korábban nem foglalkoztak...
Tegnapelőtt pedig kaptam egy írásos levelet a fibernet központjából, amit be is illesztek ide, tanulság miatt.
Mézes mázos szöveggel leírják, hogy mennyire ügyelnek mindenre és hogy köszönik a fogyasztóvédelemnek elküldött kéréseimet (nem panasz, ááá dehogy) és mivel nekem kellemetlenséget okoztak, ezért 2 havi internetet díjmentesen fognak szolgáltatni!

Nem akartam hinni a szememnek, de végre valami pozitívum is történt a sok panaszkodás után. Nyilvánvaló, hogy a fogyvédőknek küldött panasz miatt van az egész, szóval csak azt tudom mondani, hogy akinek problémája van és úgy tapasztalja, hogy nem foglalkoznak vele az ügyfélszolgálaton, az ne legyen lusta írni a fogyasztóvédőknek egy kellően részletes, alapos levelet (én még ezt a fórumot is belinkeltem nekik, hogy olvassanak bele, mert fognak pár szaftos történetet látni)
Az általam kapott levél pedig itt olvasható:
-
Csabee.
nagyúr
szombat délután!

már 10hónapja van a 2,5mbit-es csomagom

-
Snowy_owl
őstag
Ezt szomorúan hallom :S Még azon gondolkodom hogy nem tökölök én ezzel az egésszel hanem veszek egy modemet oszt kész. Lehet hamarabb megleszek mint hogy bemennék verni az asztalt. Ma történt annyi változás hogy a modem úgy 1 percig működött Utp kábellel. Ezután lehúztam a gépről majd vissza. Megint csak nem történt semmi.
Annyi kérdésem lenne ha erre valaki tudna válaszolni. Tegnap áthoztam ugye a modemet szomszédból de azzal nem csatlakozott fel. Azért nem csatlakozott fel mert minden előfizetőnek külön van modeme? Szóval ha én máshol akarom használni akkor nekem nem fog működni?

A képen látható modem volt tegnap nálam. Pont ezért tettem fel a kérdést mert tegnap a modem felcsatlakozott csak az utolsó lámpája az Online villogott folyamatosan. Gondoltam megnézem az enyémet is mert lehet nincs net de az enyémmel működött. Az én modemem Arris CM550 ha ez segít. Ha valaki tud erre válaszolni nagyon megköszönném. -
Snowy_owl
őstag
Látom nem csak nekem volt már problémám a Fibernettel.
Ez most negatív lesz.Tegnap előtt volt egy jó kis vihar itt felénk. Volt jó pár áramszünet a viharral együtt. A Modem úgy gondolta feladja a küzdelmet. De persze nem teljesen hanem csak az UTP része. Érdekes dolgot csinál. Ha ki van kapcsolva a gép akkor jelzi hogy be van dugva az UTP kábel ha bekapcsolom akkor kialszik a ledje. Mondom oké ebből ügyfélszolgálat lesz. Ügyfélszolgálat felhív valamilyen kódot bediktálok és akkor mondom mi a bajom. Először mondta a hölgy aki a vonal végén volt hogy leellenőrzi a modemet. Mondja hogy itt semmi jel nem utal arra hogy bármi baja lenne. De mondom neki hogy hiába usb n megy a net de UTP nem. Meg mondom neki három hálókártyával ki lett próbálva és egyikkel se megy. Erre mondja hogy nekik csak a modemre terjed ki a biztosíthatóság. (nem a megfelelő szó) Erre mondom neki hogy de ha egyszer nem a gép szar hanem a modem utps része. Ere nem sok reagálás jött még annyit mondott hogy havonta egyszer ki kell húzni meg vissza a modemet. MEg hogyha továbbra sincs net akkor hívjam fel újra az ügyfélszolgálatot. WTF? De hát ha egyszer net van csak UTPn nem jön a net. Gratulálok nekik. Biztos azért szarják le a júzert mert itt úgysincs konkurencia. Szóval most nem tudom mitévő legyek. :S Ja meg anynit megcsináltam hogy a szomszédból áthoztam a modemüket hogy mondom majd ezzel. Az enyém egy ARRIS cm550 típusú a szomszédé meg Motorola. Az a vicc hogy a Motorola modemen világított a PC aktivitást jelző led de viszont nem csatlakozott fel Onlinera. Gondolom azért mert a cucc csak ott működik ahova bekötötték.
Ilylenkor mit lehet tenni?
Ha valakinek van ötlete ossza már meg velem. -
BradMax
csendes tag
Sziasztok!
Van LDC TV-m DVB-T ÉS DVB-C tunerek, set top box nélkül is átment? ja EPG müködik az elektronikus müsorújságot, mivel DVB-C tunerem van beépitve igy müködik a 105 csatornák közül 1 van talál (FiberNet Digital) és Analóg tv 58 programok talál.
Fibernet digital az van kiirja hogy "Az Ön által kiválasztott TV csatorna jelenleg nem sugároz műsort.
Az "EPG" gomb megnyomásával kapcsolhatja be és tekintheti meg az elektronikus műsorújságot."2012től talán fog müködik sugározni a műsort? Igy nem kell bérleti a STB-t a Fibernettöl? Hogy nálatok van?
KÖszi
-
Szokenesz
senior tag
Üdv.
Nos... így áfa emeléssel besokalt a fibernet [jó nem csak azért] de 16ezer 10megás netért + családi kábel tv kicsit sok... szóval jön a váltás, de küldtek egy ilyen "egyéni" akciót, hogy:
Kábel TV Családi csomag 3990 Ft
KNET1 Internet csomag 4000 Ft
[2.5Mb le, 1 Mb fel]Szerintetek ez az ajánlat így oké?
Jelenleg nem ösztönöz semmi arra, hogy a Fibernetet ott hagyjam. De a weboldalukon semmit nem találtam erről a csomagról.1mega feltöltés ezek után meglehet? [Fontos lenne] Eddig a 10/512 beton stabil volt...
-
Scholes9
nagyúr
kezd még jobban felba.ni fibernet. történt ugyanis, hogy 2009 ápr 20án lejárt a 2 éves hűségnyilatkozat, írtam is levelet meg minden, nem is jött több számla egészen mult hétig, kedves fiberék kiküldték a június, sőt a júliusi számlát is, a májusit már régebben, de már akkor sem volt net. egyszerűen hihetetlenek. egyik ismerősömnek szeptemberig van előfizetése és kb 2 éve van net, erre kikötötték nála anetet, mert nem fizetett be egy állítólagos net számlát 2002!!!!!-ből amikor még messze nem is volt nete...........most nem tudom mit csináljak mert a tököm tele van már teljesen, hogy lemondtuk a netet írásban ahogy kell erre jöna qrva számlájuk még mindig, szánalmas és én szopok tovább, mert még ezzel a sazrral is foglalkoznom kell és nekem kell utánajárnom, pedig már rég le lett mondva a net....még1 ilyen céget nem ba..ott a föld a hátán, sry a kicsit durva hangnemért, csak kicsit fel vagyok ba..va
-
Borisz76
nagyúr
Nekem is 2 éves szerződésem van a fiberrel. Mega csomag 10.680 Ft / hó.
Most kaptam kézhez a következő havi számlát és egy kis prosit.....amiben írják .hogy az áfa-emelés miatt már ők is az emelt összegről állították ki a számlát.
11125 Ft / hó lett az új összeg.
Asszem ha letelik a hűség akkor váltok valami ADSL szolgáltatásra.....bár vezetékes telefonom nincs de a kábel vége itt van a falban ( Előző lakónak volt telefon előfizetése ).
-
törölt tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Konkrét választ nem tudok, csak a saját tapasztalataim:
A cégek ÁSZF-je olyan, hogy te csak szarul jöhetsz ki.
Ők mindent megcsinálhatnak, te meg semmit.
Diginél pl nekem is emeltek hűség alatt... Pedig elvileg ugye a szerződés nem erről szólt. Kiskapuk ezek szerint voltak rendesen...
A másik, hogy igen, általában csökkentik, legalábbis Invitelnél, T-home-nál így van. Most vsizont biztos sokan fognak emelni az áfaelemlés miatt. -
Jégkokó
veterán
Nem ugy van, hogy az ár nem változhat a hűségidő alatt, vagyis ha letellik akkor fizethetsz magasabbat, de közbe mindig ugyan annyit kell. Egyébbként nekem 6780 ft a 8 megás net a t-homenál, és először még 8900 volt és idén csökkent. A fibernél meg a kezdet kezdetén ovlt 7900 és aztán az évek folyamán egyre több lett. Furcsa mód a legtöbb szolgáltató inkább csökkenti az árait, mintsem, hogy növelje azokat.
-
DiabloCorsa
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Érdekes módon vagyok fiberes. Kötöttem szerződés próbaként a legkisebb csomagra 2 éve. Módosítani akartam nagyobbra, amikor már működött. Ezzel volt némi gond, mert az irodában elhajtottak.
-Majd ha már számlája is kb. 1 hónap múlva akkor lehet módosítani.Hosszas telefonálás után kijött hozzám 1 ügynök és írtunk 1 módosítást. Ezután sem történt semmi, sávszélesség maradt az alap. Az első 2 hétről jöt számla azt kifizettem. Emailban felmodtam a szerződést.
Azóta semmi hír róluk, modem a fiókban. Számla sem jön azóta sem.
Ha a számlát e hónapban kifizeted a régi áron, kiny*****tják, egy szavuk sem lehet. Ha jövő hónapban, akkor van alapjuk mellébeszélni, igazuk akkor sem lesz.
Én nem fizetném ki csak a szerződéses árat. Amíg a szerződés érvényes, addig, VÉGIG.
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
Ja a bruttó. Te nem fiberes vagy, hogy ilyeneket kérdezel?
-
F_Zolee
nagyúr
Mondjuk az érdekes, hogy amikor az áfát lejjebb vitték anno akkor nem lett olcsóbb az előfizetés. Most meg minden további nélkül felszámolták. Ez egyáltalán jogszerű, hogy a szerződésben leírt ár helyett magasabbat kell most fizetni?
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
5.-ig kell befizetni, mint eddig...
-
F_Zolee
nagyúr
válasz
DiabloCorsa
üzenetére
Igen.
-
GrandeP
addikt
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül h egyik címről és névről, átlehet -e iratni egy másik névre és címre az egész előfizetést és ha igen, akkor mennyiért?!
Fontos lenne... neten nem találtam infot, telefon meg email az kizárva, most meg már sztem nem dolgoznak az irodában. -
F_Zolee
nagyúr
Nagyszerű. Már az áfával emelt számlát kaptam ma.

-
netwolf
csendes tag
Van új KIT csomag, én úgy kötöttem, digitv családi, kötelező minicsomaggal! féláron, plusz beltéri, ez idág 6 ezer, plusz hozzá 10/2es sprint csomag , amit itt kn2nek hívnak...tehát létezik csak nem megy vagyis, a régi netem megy a 10/512. írtam és hívtam őket...a digitvhez a beltérit kihozták másnap, viszont a netet nem sikerült lassan 3 hét alatt átállítani, azt hiszem be kell, hogy menjek...de szerintem ha olvassa valamelyikük most állítsa át:-). telefont lemondtam, de az is még megy. nem is értem, hogy köthettem KIT-tet teló nélkül? azonkívül, hogy nekem nem kell, és hát mindent az ügyfelekért, azt hiszem ez a Fibernet szlogenje
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Szokenesz
senior tag
Na meg volt a mai "nagy" karbantartás és konkrétan semmi nem változott csak egész nap hol elment hol vissza jött a net..

Ugyan úgy mint eddig, éjjel nappal stabilan.
és még csak a feltöltést sem hajlandók 1 megára emelni 
-
rebugra
aktív tag
Ilyen hol van??
2. FiberLAN internet csomagjaink
A szimmetrikus internet egyik legnagyobb előnye, hogy a le- és feltöltési sebesség azonos. Mindez megnöveli az adatforgalmat, tehát Ön sokkal gyorsabban tud bármit le-, illetve feltölteni. Így nagyobb élményt nyújt az internetezés, de akár munkáját is sokkal hatékonyabban végezheti.
10 / 10 – 2.500 Ft / hó
Letöltési sebesség 10 Mbit/s, garantált 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség 10 Mbit/s, garantált 1 Mbit/sHa Önt már komolyabban érdekli az internet világa, esetleg napi szinten fontos a megbízható kapcsolat és a gyors adatátvitel, akkor ez a megfelelő csomag. Otthoni munkavégzéshez is kitűnő, szöveges dokumentumok és egyszerűbb grafikai elemek biztonságos továbbítására és bonyolultabb dokumentumok letöltésére is alkalmas.
15 / 15 – 3.500 Ft / hó
Letöltési sebesség 15 Mbit/s, garantált 1,5 Mbit/s
Feltöltési sebesség 15 Mbit/s, garantált 1,5 Mbit/sÖnnek is lehet saját weboldala! Ez a csomag megfelelő le- és feltöltési sebességet, valamint biztonságos adatátvitelt biztosít ahhoz, hogy Ön akár saját weboldalát is elkészíthesse, valamint fotóit, kedvenc grafikáit, zenei klippjeit, vagy a nyaralásról készült videó filmjét is feltöltse.
20 / 20 – 4.500 Ft / hó
Letöltési sebesség 20 Mbit/s, garantált 2 Mbit/s
Feltöltési sebesség 20 Mbit/s, garantált 2 Mbit/sMegszállott internetezőknek ajánljuk, akik csak a szupergyors száguldást ismerik. Kitűnően alkalmas nagyméretű grafikai anyagok, tervrajzok, filmek, valamint kép – és egyéb videó file-ok letöltésére, illetve továbbítására. Biztonságos és megbízható adatkommunikációnak köszönhetően biztosan célba érnek a fontos üzenetek, így az esetleges határidők sem jelenthetnek akadályt.
Bementem az ügyfélszolgálatra, a csaj nem is tudott róla

-
Oregon67
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
A semmit én is úgy értettem, hogy semmi normális, ami korábban. A honlapon valóban ott van három KIT-S csomag új előfizetőknek. Én viszont ma kötöttem digitális kit csomagot (analóg kit family-ről váltottam), ami pontosan azt tartalmazza (pl. 2,5 Mb net), ami korábban a hírmondókban meg a honlapon is fenn volt. Na ezeket hiányolom én, mert ilyet sehol se találni most, viszont mégis léteznek továbbra is. Szerencsére.

-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Nálunk mostantól lehet kitet és telefont rendelni a szórólap szerint. Na, mondom gyorsan megnézem a kites csomagokat, mert korábban pont azt néztem, hogy sokkal jobban megérte, mind csak a net, vagy tv magában.
Hát az általad linkelt csomagok majd kiverték a szememet, kellett pár perc, mire felfogtam, hogy mi is ez. Ezekre a KIT csomagokra egyszerűen csak a minősíthetetlen jelzőt lehet mondani

Nálam az elmúlt héten pár alkalommal - több napon keresztül - pár órára elment a net. Most meg ingadozik szokásához híven a sebesség.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
Oregon67
üzenetére
tudom hogy vannak kit-ek , de azok olyan csomagok amiket az internet sebessége miatt nem fognak megvenni! szar az internet szolgáltatá az új kit csomagokban úgy ahogy van! nem tudom mit akarnak 0,25Mbit-es internettel? jó hogy nem írják oda hogy 4x gyorsabb mint az 56k-s modem..... azt hiszem szeptembertől a kit csomagom nem kötöm meg újra,, mert mintegy 20x ös sebesség csökkenés lenne a jelenlegi 10mbitemről :S 256ra..
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Futás, futópályák
- Filmvilág
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bestbuy játékok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mert 2010.08.31-ig szerintem lejár a mostani hűség.

a párkányon meg már 3G van...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

és még csak a feltöltést sem hajlandók 1 megára emelni