Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Aktív témák
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz
Mecy_Lacee
üzenetére
Helyesbítek: Egy kis olvasnivaló.
NC.
Hiába, kapkodok...
-
Mecy_Lacee
senior tag
-
Skribi
csendes tag
Nah re.:
2.5mb/1mb speedtest en 27ms,vagy 9..
cs be,ventrin 100-200 egész nap,hihetetlen már a tököm kivan ezzel az egész fibernettel még annyit se ér hogy valaki megnézze a weblapjukat....szánalmas amit művelnek,emailre luxus válaszolni,telefon nagyon ritkán veszik fel....
-
Kisbubuska
tag
Van free-s email címem is, ott is voltak már gondok, de azokat hamar javították. Ez a freemail. Egyébként én nem nagyon bízok a free levelezőszolgáltatásokban, habár lehet hogy jobb. Egyébként tényleg hihetetlen hogy a fibernet még mindig nem tudta kijavítani a hibát.
Most már lassan 12 órája. Nem baj, már csak 1 hónap van hátra, azt már fél lábon is kibírom
-
Celtis
veterán
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Soha nem értettem mi értelme van jóskapista@szolgáltatóneve.hu emailcímet használni.
Különösen, ha a szolgáltatót fibernetnek hívják.
Kötve vagy a szolgáltatóhoz, és akár napokig nem működik. Ott a gmail meg egy rakás megbízható free szolgáltató. -
Kisbubuska
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Most már több mint 6 órája nem megy

Valóban dolgoznak rajta, vagy majd csak holnap ? -
vOrOn
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Ezert szeretem a gmailt, nem fibernet uzemelteti.
-
Kisbubuska
tag
Reggel óta országosan nem működik a levelzés. Dolgoznak rajta állítólag, de már több mint 4 órája hogy nem működik. Jó nagy lehet a gond. Gondolom ha valaki valami fontos levelet vár, nem kap kártérítést.
-
flavio
tag
Ma mesélte a gyerekkori haverom hogy járt a Fibernettel. Céges netett rendelt tőlük telefonon fix ip címmel 1.5 hónapja a szerverekhez de még azóta se jött semmi válasz tőlük,de még felhívni sem tudja azóta őket. Pénteken bement hogy lemondja mert ami otthon van azon is folyamatosan elmegy neki a kapcsolat (ma sem volt délelőtt net és naponta sűrűn elmegy) és így nem lehet használni. Na akkor érte a legnagyobb meglepetés amikor a hölgy közölte vele hogy sehol sincs a gépben hogy van rendelve céges net és így nem kell lemondani,de ha mégis menne a szerződés vagy a szerelő közölje vele hogy lemondta már,de papírt azt nem adott neki erről és nem is akart(majd ráfogják terhelni szerintem mindenféle költségüket). A szakadásra meg megsúgta neki hogy sajnos sok a gond a nettel is és megérti hogy nem szeretné a céghez. Így Inviteles céges net lesz és már jövőhéten jönnek is szerelni hozzá.
-
joe69
senior tag
Bp 19ker

szerk: 2.5/1mbit
-
Jégkokó
veterán
Tegnap néztem a weboldalukat, azt írják hogy az ő nettjük mennyivel jobb az adsl nél ,eg 3 ok amiért érdemes lecserélni.Hát ezen jót röhögtem, mert leginkább ennek pont a fordítotja igaz rájuk.

-
whiskeys
őstag
Lenne 1 kérdésem. December 31ig meghosszabitottam a szerződésem telefonon a family csomaggal. Ha most átmegyek pl. matávhoz, fognak hőbörögni? Mit tehetnek? Amugy matáv net jobb mint a fiber?
-
flavio
tag
A net itt nálunk hagy kívánni valót,sebesség meg van de sokszor szakad,de ez nem csak itt az utcában hanem sajnos település szerte ilyen! Az analóg tv az jó sima Tv-re,de sajnos nem HD Tv-re mert ott kijön a technológia hibája. Telefont nem fogom használni csak hiba bejelentésre mert mobilról kissé sokba van ha élő emberrel szeretnék beszélni és nincs kedvem azért fizetni hogy ezt hallgassam 40 percen keresztül:
,,kérem ne tegye le,hívása fontos nekünk”.
Na azóta nem hívtam őket mert úgy látom felesleges pénzkidobás úgysem változik semmi,de sajnos nincs más szolgáltató és ezt kell szeretnem! -
Gordiann
őstag
Üdv!
November végén rendeltem meg a netet. (10mbit-es Budaörsön).
Azóta semmi. 10x hívogattam őket, de nem tudnak semmit mondani, "látják a rendelést, és megtesznek minden tőlük telhetőt"....aha....ja....

Tuti vmi olyan van a dologban, hogy nem mernek új előfizetőket a hálózatra kötni, mert nem bírnák el....már nagyon gondolkozok, hogy hagyom a francba az egészet.....jó ez az ADSL. Nem gyors, de megy. (bár drága kicsit)
-
Skribi
csendes tag
Százhalombattán eddig TvNetwork öt vette át a fibernet,és most megnöveltettük az 1.5mb os netet 2.5mb ra,tv=több csatorna,és eddig semmi gond nincs a netemmel

-
bobbob
csendes tag
Nekem csak analóg KIT van.
Előző hozzászólásom szerint fogod-e használni hibabejelentésre a telefonod?
Ha lenne alternatívám, már rég váltottam volna máshová.
DigitTV tetszene nekem is, de több TV van, nem akarok annyi SetTopBox-ot.
Ez egy ritka piszok szemét cég, még a magyar átlag alapján is.
Szinte a puszta szerencsén múlik neked bejön-e vagy sem.
Nekem pl a nettel soha nem volt bajom, a TV és a telefon már nagyon gáz. -
bobbob
csendes tag
KIT csomagunk van, 3 hónapig nem ment a telefon. A TV sima analóg, nem digit.
Telefonos ügyfélszoli elérhetetlen, személyesen nem tudtam elintézni, mert nem akartam 1 szabit se elszúrni miatta. 1 hónapig nem volt fontos, mert nem nagyon használjuk a telefont, de ha kellett nem volt jó (kagyló felvételekor szakadt meg).Feleségem bejelentette személyesen, hibabejelentésről semmit nem kapott.
Pár nap múlva megjelent 1 szerelő, aki elsőre kiszúrta a modemet és egy mini számítógépet a TV alatt "Ezen villognak a ledek!"
Persze mondta a nejem, ez a dolga.
Ránézésből megmondta, hogy:
-Kicsi a sávszélességünk, nem bírja el egyszerre a TV-t, internetet, telefont
-Pedig mi mindhárom szolgáltatást használni szeretnénk, egyszerre.
-Az nem fog menni, ennyire nem lehet internetezni, ez a gép most is letölt vmit biztosan.
-Igen, azért kötöttük a szerződést.
-Az ilyenek miatt nem működnek a telefonok.
-Meg tudja javítani a telefont?
Szét akarta bombázni a szekrénysort, hogy beférjen a fali aljzathoz, de ehhez nem kapott engedélyt, így ráírta a munkalapra "sávszélesség", s elment.
Természetesen ebből a munkalapból se kaptunk 1 példányt sem.
Mivel szerencsés módon nekünk a net a névleges sávszélen ment mindig, gondoltam, ha az elmegy a kis VoIP-nak is el kell mennie. De nem.Bejelentgetés, nem javulás 2 hónapig mire meguntam és kivettem 1 nap szabit, bementem személyesen. Elmondtam mindent (a telefon újraindított modemmel, TV és PC kihúzva! sem megy), újabb hibabejelentés.
-Viszontlátásra.
-Hibabejelentő másodpéldány?
-Az nálunk nem szokás
-Máshol igen, kérem vmi igazolást, hogy bejelentettem a hibát
1 perc vita után, elkezdett gépelni Wordben 15 percen keresztül 2 sort + az adataimat.
-Az előző bejelentéseink rá kerülnek az igazolásra?
-Nem csak ez.
-Miért?
-A mi rendszerünkben megvan mindegyik (felsorolta őket dátum szerint), az a lényeg. (Ezen némi vita.)
Pecsét, aláír.2 óra múlva kijön 2 szerelő (egyik ua. mint utoljára)
Gyerkőc alszik az emeleten.
Nem kopog, nem csenget (lehalkítva van), veri az ajtót ököllel. A feleségem erre jön le.
-Cipőt levegyem (kérdi bokáig sáros bakancsban, mint régebben is)
-Persze! (Erre grimasz)
Napaliba be.
-A LEDEK MEGINT VILLOGNAK !
-Tudom, ezért találták ki őket, folyamatosan is tudnak világítani, stb humorizálás.
Most nem úsztam meg a szekrénysor szétszedését (10 perc)
-Ki szerelte ezt? (fali alzat)
-Az Önök szakemberei
-Hát jól elbaszták, ezt nem így kell, azért nem megy.Emlékeim szerint egy alvállalkozó volt, aki aljzatba kötötte a modemet. A szekrénysort rátoltuk, nem mozgattuk 6 évig. Ezidő alatt ment a TV, net, majd több, mint 1 évig a telefon is.
Szerintük a telefon külön sávszélen megy a nettől elszigetelten.
Ha a netnek elég egy nagy csillapítású és zajú kábel, a telefonnak miért nem?
Aljzatot kiszerelték, direktbe kötve a modemet. Szerintük már akkor így kellett volna.
-Van itt egy normális számítógép?
-Egy laptop megteszi? (némi grimasszal)
speedtest.net le/fel jó, mint mindig
modem belső tesztje: ok
FiberNyet provisioning teszt: jelértékek javultak.
Terheléses teszt közben telefon megy.
Újra meg akarták nézni a provisioning oldalukat, de bezártam azt a fület a böngészőben,
vitatkoznak: "ott az a Fibernet nevű fül"
rákattintok, hát ez a fórum volt az a fül, meglesik, elmondom mi ez.
-A sok idióta ügyfél ír ide, akik kikapcsolják a hálókártyát a gépükön és minket hívnak ki bekapcsolni, (Némi vita)
Munkalapból nem adtak példányt. Elmentek.Én is megnéztem a modem belső webes felületét, minden ok.
S ekkor bukkantam rá, hogy vmit piszkálgattak rajta (nem tesztkiolvasás volt), már a szerelés előtt 1 órával is. Talán már akkor jó volt a telefon, csak kamuból jöttek ki.Lényeg, hogy jó lett (azóta 100-ból 1-2 hívás nem megy, előtte fordítva volt). Kötbért nem kértem. Legközelebb neten bejelentem. Szabit muszáj kivenni.
ui:
Előtte csoportos beszedési megbízással volt a baj, 6 hét alatt sikerült elintézni velük (többi szolgáltatóm 2-7 nap!), pedig elküldtem:
-ajánlott sürgősségi levélként
-faxoltam
-email
-weben bejelentettem
-feleségem személyesen bevitte ügyfélszolira
-plussz a banki elektronikus értesítő
-(telefonon nem tudtam érdeklődni, mert soha nem veszik fel) -
flavio
tag
Sziaztok, érdeklődnék van itt olyan akinek van KIT – Digitális csomagja ? Ha igen milyen a tv,telefon minősége? A netett azt tudom mert az van,sajnos az …...... de ezt ti is tudjátok! Sajnos az analóg Tv-jük HD TV-n elég szar kockás,de mivel 10Mbit/s internet és analog TV-re hűségem van feléjük ezért gondoltam váltok KIT – Digitális csomagra! A telefon meg jó lesz hiba bejelentésre mert másra úgysem fogom használni és arra meg úgyis ingyenes,de mielőtt döntenék kikérem a véleményeteket. Köszönöm.
-
-
tomyoy
senior tag
van arra lehetőség, hogy tudom az ip címemet és lekérem az ip alapján az előfizető nevét? vagy ez hülyeség?

közben rájöttem, hogy csak rendőrségnek adhatják ki...
-
Medcomp
tag
Sziasztok!
Nekem ma kötötték be a netet, én Motorola SBV5121E modemet kaptam.
Ezzel várhatóak gondok?Signalnal a következő adatok vannak:
Dovnsteram
Frequency: 417000000 Hz
SNR: 37dB
Downstream Modulation: QAM256
Power Level: 3 dBmVUpsteram:
Channel ID: 12
Frequency: 35000000 Hz
Ranging Service ID: 1803
Symbol Rate: 2.560 Msym/s
Power Level: 36 dBmV
Upstream Modulation:
[3] QPSK
[3] 16QAMEzek az értékek mit jelentenek? Egy részükről van fogalmam, de még nem volt időm mindennek utánnanézni.
-
Celtis
veterán
Egy ismerősöm még tavaly novemberben rendelte meg telefonon a csomagváltást. Na, szerintetek megcsinálták neki? Türelmes ember, nem mondom.
A poén az, hogy felhívták az üszit, akinek van pofája azt mondani, hogy látja a megrendelést, de nem tudja, hogy mikor kerül sorra!!!! -
G4bi89
senior tag
Kecskemét
Széchenyiváros
este
megint döglődés..
Másnak is ?
-
preacher
csendes tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Akkor az NHH szépen rákoppint az orrukra és vagy fejlesztenek, vagy fizetik a milliós bírságot nekik! Nekünk - előfizetőknek - pedig a kötbért!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Olyan nincs, hogy csak azért hirdetnek új és jobb sebességű csomagokat, mert a konkurencia megelőzte őket. Ha nem fejlesztenek, viseljék a következményeket... -
preacher
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Nem vagyok egy ideges típus (sőt), de a legutóbbi számlával és a rossz nettel nagyon felhúztak.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2008.12.29. óta nem voltak képesek küldeni egy 9.588 forintos számlát. Ehelyett küldtek egy 1.640 forintról szólót és alatta 7.948 forint lejárt tartozás. Hogy hogy sikerült ez nekik, fogalmam sincs. Nem fizettem be az 1.640-et, mert akkor még nagyobb káosz lenne a fejükben.
Kértem tőlük már kétszer, hogy küldjék a rendes csekket és még aznap befizetem. Ehelyett a februári számlán már a 9.588 forint szerepel mint lejárt tartozás és felszólítanak, hogy fizessem be, vagy lekapcsolnak a hálózatukról. Na ekkor ért véget a türelmem és azóta szépen küldöm nekik szinte minden nap, hogy sz@r a netem (ping és feltöltés). Most már ott tartunk, hogy én tartozom nekik 1 hónappal (ő hibájuk miatt), ők pedig már 3 hónapnak megfelelő kötbérrel... 
U.i.
Még az sem érdekel, ha nem fizetnek kötbért, de legalább a fejlesztéseket végezzék el és legyen jó a netem

-
-
preacher
csendes tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Olvasgass!

www.fibernet.hu-ról
Sprint csomag: 6 990 Ft /hó
10/2 Mbit/s
Kábel TV szolgáltatás mellé.
Havidíj kábel TV nélkül: 7 990 Ft
Letöltési sebesség (max. - min.): 10 Mbit/s - 1 Mbit/s
Feltöltési sebesség (max. - min.): 2 Mbit/s - 0,5 Mbit/s
Áraink 2010. 02. 28-ig tartó hűségvállalással értendőek.Ott van a végén. 0,5 Mbit/s === 512 Kbit/s. Ez bizony 512 Kbit/s. Engem nem érdekel a többi szolgáltató, sajnos csak ezeknél tudok lenni...
Ma felhívott újra egy szakemberük! Ő is csak azt tudta mondani, hogy tavaly nyáron akartak fejleszteni, de nem jött össze, majd egyszer hozzáfognak idén. Ezzel beismerte, hogy tényleg vannak náluk problémák! (Esti ping 200-300 ms, feltöltés <512Kbit/s)
Így holnap reggel bemegyek hozzájuk személyesen és ott szépen leírja az ügyintéző, hogy hány napon át nem szolgáltatták a minimális értéket...
U.i.
2009.02.03-án küldtem nekik levelet, amire 30 napon belül kell válaszolniuk. Ha nem jön válasz, akkor NHH és nagyon megszívják (ahogy tavaly is)!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
strebacom
senior tag

-
strebacom
senior tag
Eddig nem irtam ide, de az utóbbi hetekben katasztrofális a sebesség, és egyszerüen nem tesznek semmit, a hüségem lejár egy hónap múlva úgy döntöttem megválok tölük, pedig 4-röl 8Mbitre akartam átállni, de igy nem fog menni a dolog...Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan milyen módon lehet ezt visszamondani, márt csak azért is mert a legközelebbi ÜSZ kb.200km-re van???
Elöre is köszi a válaszokat....

-
crue
őstag
Nekem 4/1-es csomag Kecskemét/Máriavárosban problémamentes. Remélem így is marad.
Az ügyintézés és bekötés tempójával is elégedett vagyok, a szerződés aláírását követően rögtön másnap bekötötték pikk-pakk. Nem pöcsöltek vele órákat, pedig a házamban még nem volt kábel azelőtt. Gondolom ehhez azért ki kell fogni egy talpraesett brigádot is.
Szóval én elégedett vagyok. -
Sírjak vagy nevessek?

-
vOrOn
tag
Minden fibis "kőhhintésre" kéretik használni a netes hibabejelentő űrlapot.
Rendszeresen használom, mindig beleírom aktuális hiba mellé, hogy cseréljék ki a levelező szerver tanúsitványát (rég lejárt, így érvénytelen), javitsanak a tőbbszöri ua adat bevitelen, valamint ha már bekérnek email címet nyugodtan küldhetnek hibajegyzék számot is.
Szerencséjükre, fogyasztoik felé még nem kell elszámolniuk, de mivel ÁSZF-re hivatkoznak kitöltésénél, ezért minimum évi négyszeri különböző auditnál, ennek hatékonyságfokát is kell "magyarázniuk".
-
gardener
senior tag
Jó ez a cfosspeed. Felraktam mégis.
Az 1megás felfele sávszélemmel jelenleg 130-135kval tudok tolni torrenten.
-
preacher
csendes tag
válasz
borsodika
üzenetére
Azért milliomos nem lehetsz, mert ha eddig semmit sem küldtél nekik, akkor csak mostantól számít a kötbér. Mármint amikor az első hibabejelentést megteszed és letelik a 72 óra javulás nélkül...

Mivel a telefonban beismerik, hogy túlterhelt a rendszer, innentől kezdve beismerik, hogy nem tudják a minimális értéket biztosítani. És ekkor lehet hivatkozni az ÁSZF-ük 13.3.1. pontjára!Ha írsz hibabejelentőt, majd kötbér-követelést, mit vesztítesz? Te semmit, csak ők buknak rajta nagyot!!!

Ha gondolod beszkennelem a 2008 februári számlámat, amiben jóváírtak nekem 7 napi kötbért, mert annyi nap nem volt jó a letöltésem. Igaz, a végén írtam az NHH-nak is, de FIZETTEK, mert nem azt adták, amire szerződtem...

-
borsodika
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
ja azt még el is felejtettem, hogy karácsonykor bejelentettem hogy szar a net 1 nővel beszéltem azt mondta kitölt valami hibabejelentési lapot és 3 napon belül hívnak. 1 hétre re felhívtam őket hogy mizu mert ők engem nem hívtak. Megint beszéltem 1 nővel ő azt mondta nem is jelentette be a kollegája 1 héttel ezelött
Hiába hivogattam azóta őket a válasz az hogy fejleszteniük kell, csak nemtom mire várnak -
borsodika
őstag
nem semmi ez a fibernet
karácsony óta nem tudják teljesíteni a 4megás netet arra hivatkozva, hogy fejleszteni kéne a rendszerüket. Este 500-at már a speedtest és ennek olyan 3800-3900-nak kellene lennie
Előzöleg T-online-nál voltam de ott ha volt vmi hibám 1ből ki is javították nem úgy mint itt. Sajnos ez a jelenség, hogy nem tudnak akkora netet szolgáltatni mint ami a szerződésben van mint kiderült az egész településen ilyen 
-
F_Zolee
nagyúr
Nálam megy a mail...
-
Kisbubuska
tag
Nektek működik a fibermail most? Nálam egyik sem.
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Medence topik
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Assetto Corsa EVO
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Playstation / Nintendo / Xbox konzolok Okosítása és Javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem a régi szolgáltatóm sem tudta megoldani a levelezést.Sokan lenézik a freemailt,de legalább a leveleket megkapom rendesen.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kb betárcsázós korszak sebessége

Hiába hivogattam azóta őket a válasz az hogy fejleszteniük kell, csak nemtom mire várnak