Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Aktív témák
-
egle
tag
Na most elindítottam és azt írja hogy 20 kbit/s. Viszont 1.5 mbyte-nál gyorsabban nem tudok letölteni, pedig 2.5 körül kellene lennie. Nem értem.
-
egle
tag
Próbáltuk már azt is. :I
A külön hálókártyát akarom még kipróbálni, utána kifogytunk az ötletekből.
Windowst most nem sok kedvem van újratelepíteni, de szerintem annak nem sok köze lehet hozzá. Kikapcsoltunk mindent ami befolyásolhatja a sebességet, szóval szerintem nem sok köze lehet ehhez. -
egle
tag
Rádugtam a saját gépemet arra a kábelra, ami öcsém gépébe ment, és ugyanaz az eredmény. Tehát a probléma az én gépemen belül van, viszont fogalmam sincs, hogy mi okozhatja.
ABIT GD8 Pro alaplapom van, integrált hálókártyával. Ha esetleg valaki tud infót, hogy a 20/4-es netet miért csak 10-12/4 -nek látja, az írja le pls hogy most mi van.
Még arra gondoltam, hogy valszeg olyan régi alaplapom van, 3 éves, hogy egyszerűen nem bír 20 mbitet az integrált hálókártyája.
Kikapcsoltunk minden futtatott programot ami esetleg lassíthatja a sebességet, szoftver frissítés megvolt, öcsém kábelével ki lett próbálva.
Vagy veszek egy 10/100-as hálókártyát, és megnézem azzal mit mutat, ennyi. Nem tudok mást megoldást. -
egle
tag
Öcsémet kirobbantani a gépe elöl, hát az nem olyan egyszerű mint gondolod.
2 lehetőségre gondoltam:
1. Veszek egy hálókártyát+30méter vezetéket hozzá.
2. Hagyom a francba az egészet, így is 1.5 mbyte-al tudok tölteni lefelé.Szerintem az első opció lesz, amint lesz rá időm.
-
egle
tag
L O L.
Szóval, 20/4 -es net, öcsémnél a másik szobában simán megy 24-25/4 sebességgel, nálam nem megy feljebb 12/4-nél.
Neki 10/100-as hálókártyája van, nekem detto, viszont nekem integrált alaplapi, nem külön kártya.
Frissítettem szoftvert, nem történt változás.
Arra gyanakszom, hogy az én gépembe bedugott vezeték, ami a routertől jön, az nem bírja el ezt a sebességet. Előfordulhat ilyen?
Vagy még az lehet, hogy az alaplapi hálókártya szarozik valamit, 3 éves alaplap.
Más lehetőség nem nagyon van, szerintem. -
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Local Area Connection: 100 mbps, +nincs semmilyen sávszél szabályozóm.
Akkor gyanítom, a kábel lesz a ludas ezek szerint. Más nem lehet, a kártya 100mbps, szoftver frissítés megvolt, mit gondolsz?
Hát remélem is, hogy bővítenek. Nem azért jöttünk át hozzájuk, hogy ez se menjen rendesen.
-
egle
tag
Mégegy kérdés. Rubicom hogy viszonyul a torrentezéshez?
-
egle
tag
Jah, és ilyen szép kerek pingjeink vannak, bár ma egyszer már volt majdnem 19 is.

Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=2ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=5ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=4ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=3ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=4ms TTL=59
-
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Igen, de öcsém gépén a speedtestes mérés úgy indul, hogy 22000 kbit, aztán szépen felmegy 25-26000-ig. Bár ma felszaladt már 30000 fölé is.
Én meg akárhogyan mérem, sehogysem akar 12-13000 kbit fölé menni. A 2 gépet csak egy router választja el egymástól. Mondjuk neki Vistája van, nekem XP. Ettől is lehet ilyen probléma?
Amúgy alaplapi modemmal nyomom, Realtek RTL8169/8110 Family Gigabit Ethernet NIC, a pontos márkaneve. Szerinted ez nem bírja, vagy a kábelt kell cserélni? A modemnak ma frissítettem a szoftverét, de akkor se megy 12-13000 fölé. -
egle
tag
Hölgyeim és uraim, íme A net.

(Annyi a probléma összvissz, hogy valszeg netkábelt kell cserélnem, mert öcsémnél 25000-28000 kbit között van a letöltés, nálam meg a driver frissítés után sem megy feljebb. Ennyi. Ügyhogy örülünk Vincent.)
-
egle
tag
Miért nem rendeltem meg mondjuk 2 hete? Mert a franc se tudta hogy mikor fogják bekötni. Hallottam olyat is, hogy szerződéskötés után 2 nappal, meg olyat is, hogy szerződéskötés után 2.5 héttel.
Október 21.-én járt le a fibernettel a szerződésünk. Másnap már jött a Rubicomos üzletkötő.
Nincs itt semmi hiba.
-
egle
tag
8 mbit fibernet módra, ahogy azt kell.

Ezért a nulla szolgáltatásért pofátlanul még 1500-al többet kérnek most, mint amennyi szerződéssel lenne. Ahelyett, hogy legalább azokat kiszolgálnák rendesen, akiknek nincsen szerződése. Hiszen ők bármikor felmondhatják következmények nélkül. Dehát ezeknek még ennyi eszük sincs, a szolgáltatásuk minősége vetekszik egy kb. 10 évvel ezelőtti modem sebességével.
Úgyhogy őszíntén, teljesen őszíntén kívánom a fibernetnek, hogy minél előbb hagyja ott őket egy jelentős %-a a jelenlegi ügyfeleiknek. Talán akkor kicsit átgondolnák a dolgokat meg az ügyfelekhez való hozzáállásukat. Mert ez így ebben a formában köszönőviszonyban sincs a szolgáltatás fogalmával. Bár tény, hogy egy ilyen cég mint a fibernet, aki már évekkel ezelőtt leírta magát az elkövetkező nagyjából 50 évre, ezek csinálhatnak már bármit. Még a kutyát sem fogja érdekelni az a sok pofátlan hazugság amit képesek kiokádni magukból.Annyira de annyira várom már, hogy hívjanak a Rubicomtól, hogy mikor jöhetnek bekötni a netet !!!!
Életem egyik legszebb napja lesz, mikor bemegyek személyesen a fibernet ügyfélszolgálatára kezemben a modemjukkal, és felmondom ezt a "szolgáltatásnak" nevezett emeletes hazugságot. Ha esetleg megkérdezné ott valaki, hogy akarok-e velük hosszabbítani szerződést, biztos hogy asztalcsapkodással egybekötött hangos röhögéssel fogom tudtára adni a véleményemet. -
egle
tag
Most jelenleg 11.000-t fizetünk egy 8 mbit-esnek mondott csomagért. Ami jobb esetben eléri az 1 mbit-et. 300-400-as átlag pingek mellett.
Rubicomnál 8500-t fogunk fizetni egy 20/4-es netért. Ráadásul most akciósan rendeltük, ami október 31.-ig él, tehát amit megspórolunk:
1. bekötési díj
2. 2*félhónap havidíj
3. 24*1300Ft havidíjkedvezmény
Mellesleg a Rubicomnál a 8mbites csomag is úgy néz ki, hogy 8/8, és 7600/hó. Ellenben a fibernet nevetséges 8/1-ével szemben, ami 8500/hó.
A pingek remélem rendben lesznek, minden más meg már most jobban hangzik, mint a fibernet ajánlatai. -
egle
tag
Nekünk is ma küldtek számlát, hogy fizessük be a novemberi hónapot. Ha nem teszünk ellene semmit, akkor november 5-én megterhelik a bankszámlánkat. Ezt a hónapot meg kénytelenek vagyunk még most kifizetni, mert a Rubicomos üzletkötő csajszi 3 hetet mondott, netre meg szükségünk van addig.
Amúgy most hogy lejárt a szerződésünk, majdnem 11.000 forintot kell kicsengetnünk csak a netért, +majdnem 6.000 még a tévére. 17 ropi egy ilyen igénytelen nulla szolgáltatásért.
Mint a messiást úgy várjuk már, hogy felhívjanak a Rubicomtól, mondván "Jónapot kívánunk, akkor jönnénk bekötni a netet." -
egle
tag
Nah, meg lett rendelve a rubicomos net, 20/4-es.
Az érdekelne, hogy mennyi idő általában mire bekötik? Az üzletkötő csajszi 3 hetet mondott, pedig jó lenne mondjuk már holnap.
A fibernetből már nagyon elegem van. -
egle
tag
Az érdekelne hogy:
Ha lejárt a hűségszerződésünk, akkor onnantól van valamennyi "megszűnési" idő, vagy mivel nem vagyunk hűséghez kötve, akkor bármikor szó nélkül és azonnali hatállyal fel lehet mondani?
-
egle
tag
Nagyon remélem, hogy ez az aljas szemét tolvajbanda, a saját mocskába fog belefulladni nagyon hamar. Én személy szerint biztos hogy az elsők között leszek, akik tapsolva fognak éljenezni, amikor ez végre valahára bekövetkezik!
-
egle
tag
Igazából megijedtem, hogy mi ez a sebesség, ahogy szakít a "net", meg mik ezek az alacsony pingek. De mostmár megnyugodtam, hiszen visszaállt a rendes kerékvágásba, jólvan...
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=344ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=292ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=360ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=322ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=336ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=363ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=311ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=316ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=325ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=335ms TTL=59
-
egle
tag
Nálam csak a szokásos...
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=204ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=235ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=220ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=182ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=186ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=149ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=191ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=181ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=204ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=196ms TTL=59
De a lényeg, hogy holnap hívjuk a Rubicomos üzletkötőt, és soha többé fibernet. Nagyon várom már !!!
-
egle
tag
válasz
Hammon Serra
üzenetére
Engem csak az zavar, hogy még egyetlen egyszer sem hallottam tőle, hogy "igen, egy kalap szar amit szolgáltatunk, igen egy használhatatlan nulla amit szolgáltatunk, igen ezúton is elnézést kérünk a kellemetlenségekért." Ő is csak a szokásos papírforma szerinti bullshit-et fújja, amiben csak az írásjelek valósak, a többi meg csak a szokásos fibernetes féle képmutatás. Persze tudom, mindenkinek saját maga felé hajlik a keze, akkor viszont inkább ne mondjon semmit. Mert általában elég kevés a valóságtartalma annak, amit a fibernettel kapcsolatban állít. Az egy dolog hogy ő mit mond, az meg egy másik hogy én mit tapasztalok. A kettő között pedig fényévnyi távolságok vannak...
-
egle
tag
Na, az van, hogy hétfőn fogjuk felhívni a rubicomos ügyntézőt, és gyanítom majd ha kijött, akkor megbeszéljük vele a részleteket. Eddig 80%, hogy Rubicom féle 20/4-es net lesz havi 9600-ért.
A fibernet meg elmehet az anyjába ezzel a mocskos, szemét, sunyi hozzáállásával. Szó nélkül kiszámlázták a következő havi díjat, ami 1500 forinttal több mint az elöző havi, és semmilyen formában nem közölték, hogy lejárt a szerződésünk. Esetleg akarunk-e hosszabbítani (ezután 101% hogy nem) vagy bármi egyéb.
Erről mi a véleményed Kapitány? 2008-ban nálatok így járja?
Kis illemet tanulhatna a cégetek ha már az én pénzemen élősködnek, nem gondolod? -
egle
tag
Azon gondolkoztam, hogy kellene csinálni egy petíciót, és mindenki aláírná (névvel, címmel), akinek ugyanolyan rakás szar a "netszolgáltatás" mint pl. nekem.
Majd ezt elküldeni a Fogyasztóvédelemnek, meg beleírni, hogy követeljük a "netszolgáltatás" azonnali felülvizsgálatát, plusz a fibernet véletlenszerű ellenőrzését. Csakhogy ugyan a Fogyasztóvédelem is lássa már, mennyire beleszarnak a fibernetnél ebbe az egészbe.
Nem tudom mennyire lenne hatásos, de ha pár ezer ember aláírná, hogy azonnali felülvizsgálatot követelünk, arra már azért odafigyelnének nem?Egyik barátom kint volt külföldön, még csak nem is olyan messze, nevezetesen Spanyolországban. Annyit mondott, hogyha ott egy cég ezt eljátssza az ügyfeleivel, akkor visszamenőleg kártérítést köteles fizetni, nyílt levélben köteles elnézést kérni a kellemetlenségekért, és a következő hónapot köteles az összes ilyen ügyfélnek ingyen adni. Ha mégis bármi ok miatt leállás történne, azt kötelesek előre bejelenteni minimum 2 héttel. Persze előre nem lehet tudni ha váratlan problémák kerülnek elő, de ekkor jön a kártérítés meg a többi. Úgyhogy ott ilyen dolgok kb. 1 évben talán maximum 2 alkalommal fordulnak elő, és akkor sem tart pár óránál tovább.
Hát ez a különbség a Nyugat és a mi kis Balkánunk között. Itt még egy bocsánatkérést sem hallottál még soha. Viszont szinte mindig megy az okoskodás, a nagypofával jól megmondom, meg a fenyegetőzés ha nem fizetsz időben.
Itt szerintem még kellene legalább 25-30 év, hogy valami változás történjen. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Remélem ezt te se vetted komolyan.

-
egle
tag
válasz
RexpecT
üzenetére
Ez igaz, viszont a fibernetnél, ahol egy 70-80 -as ping már jónak mondható, de átlag 250-300 között mozog évek óta, szinte egész nap, az szerintem eléggé nagy pofátlanság.
Be lehetne azt lőni hidd el, hogy mondjuk legyen egy 15-50 közötti átlag. Az már megint más kérdés hogy ennél a cégnél, mint sok minden más, ez sem igazán érdekli őket. -
egle
tag
Az pedig komolyan érdekelne, hogy mégis mi az ami "fejlesztés" címszóval történik. Merthogy az "internetszolgáltatás" -hoz semmi köze nincs és nem is volt, arra mérget veszek! Mostanában anyám is panaszkodik, hogy egyre több TV adónál is csíkozódik a kép.
Úgy őszintén, akkor mit fejlesztettek? A pénzbeszedési rendszert? Esetleg a "hogyan ne vegyük fel a telefont 5 perc után se" című dolgot? A "hogyan hajtsuk el a vevőt mert úgyis hülyék mind" című dolgot? Vagy mit?
Komolyan érdekelne! -
egle
tag
Na azért, már kezdtem megijedni hogy a végén még pörögne a "net" úgy ahogy elő van írva. De mostmár megnyugodtam, mert ugyanolyan szar mint úgy általában mindig...

-
egle
tag
Egy folyamatos fejlesztés alatt álló 8 mbites netszolgáltatás a fibernettől, és ez most nagyon jónak mondható!! Csodálkozom is hogy így "szakít" a sebesség.
Sírjak vagy nevessek?
-
egle
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
Ja tárgyilagosak. Csak érdekes módon amikor olvasom a hozzászólásait itt a topikban, akkor kb. ugyanaz az okoskodó stílus olvasható ki belőle, mint ami úgy általában jellemzi az egész fibernetet. "A net jó, a net megy, a net tökéletes. Folyamatosan fejlesztés alatt áll, és különben is biztos vírusos a gépe azért ilyen lassú. " Aha. De én kérek elnézést, havi majdnem 11000 forintért mit is várjon az ember, nem igaz?
Azt kérdezed, milyen propaganda hazugságok? Eleve ott indul a dolog, hogy ez a szolgáltatás köszönő visznyban sincs a 8 mbit-tel. Jó esetben eléri az 1 mbitet. Akkor miért is kell 8 mbitnek reklámozni? Ez olyan mintha rá akarnék sózni valakire egy Trabantot, mondván "ez BMW ember, nem látsz? Ja hogy Trabantnak néz ki, ugyan ne foglalkozz ilyen apróságokkal!" Ezen a ponton már meg is bukott a dolog. A többi, pl. az ügyfelekhez való hozzáállásuk, ezek után már szót sem érdemel."Mert eddig a hsz tárgyilagosak voltak és nem védték foggal körömmel a fibert"
Egyetlen egy olyan hsz.-t nem láttam még tőle itt a topikban, ahol leírta volna hogy, "Hát igen, pl. Gödöllő és környékén egy rakás szar a szolgáltatásunk, és képtelenek vagyunk megoldani. Ez van."
Vagy te láttál ilyet bármelyik hozzászólásában itt a topikon belül? Én nem."Meg amugyse ő felelős azért, mert nálad rossz a nat."
Naja, ezt nem is mondtam. Viszont akkor ne akarja már bemesélni nekem, hogy fejleszt a fibernet. 2 évre visszamenőleg tökugyanazok a problémák. 2 év, vágod? Ennyi idő alatt nem voltak képesek megoldani? Ennyire hülyék, vagy ennyire szarnak bele? Szerinted?
-
egle
tag
Most hó végén, 2 hét múlva. De mivel nem szeretnénk leállást a nettel, ezért már jövő héten elkezdjük intézni.
Kapitány te meg jó lenne ha néha körülnéznél a cégednél, és nemcsak a szokásos propaganda hazugságokat nyomatnád orrba-szájba. Attól hogy unalomig ismételgetsz valamit, aminek semmi köze a valósághoz, attól még nem lesz igaz. -
egle
tag
"A 8 mbites netem uploadja kőkemény 7kbit, a downloadja kőkemény 2100kbit. (Azért nem linkelek most képet, mert ezzel az uploaddal 3 perc után meguntam várni az oldal betöltését.)"
Szóval igen, mondjuk nekem "csak" 1300-ig ment fel a pingem....
-
egle
tag
8 mbit, az ötödik karbantartás után.

Ha olvassa ezt a topicot valami fiberes ember, akkor szeretném tőle megkérdezni a következő dolgot.
Miért jó az egy ilyen országos kiterjedésű cégnek, hogy folyamatosan, pofátlanul, nem mondanak igazat az embereknek, és folyamatosan mindenféle mondvacsinált hazugságokkal próbálják őket totál hülyének nézni. Ebben mi a ráció?!? Komolyan érdekel, mert egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni azt, hogy ezek az úgynevezett "karbantartások" tényleg eredményesek és célravezetőek. Mert az, hogy az elmúlt 4 hónapban volt 4 vagy 5 "karbantartás", és mindegyik után nem történt semmi, az enyhén szólva is eléggé undorító hozzáállás a tisztelt cég részéről. Tényleg azt hiszik hogy ez hosszútávon működik? Az elmúlt pár napban kb. 15 embert kérdeztem meg, akik fibernetes "netszolgáltatást" vesznek igénybe. Mind a 15 ember egybehangzó véleménye az, hogy most amikor le fog járni a szerződésük, azonnal mennek át egy másik szolgáltatóhoz, és eszük ágában sincs mégegyszer a fibernettel szerződést kötni. De persze ha a fibernet szerint ennek így kell működnie, akkor hajrá. Én személy szerint csak remélni tudom, hogy minél hamarabb elsüllyed ez a cég, a saját maga által kreált egyre mélyebb és ingoványosabb mocsokban.
-
egle
tag
Csak és kizárólag gratulálni tudok megint ennek a dilettáns bandának.
Így néz ki a pingem az idei második félévi, negyedik (ötödik?) karbantartás után.Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=552ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=299ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=550ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=154ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=382ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=582ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=215ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=455ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=82ms TTL=59
Reply from 193.239.149.1: bytes=32 time=314ms TTL=59A 8 mbites netem uploadja kőkemény 7kbit, a downloadja kőkemény 2100kbit. (Azért nem linkelek most képet, mert ezzel az uploaddal 3 perc után meguntam várni az oldal betöltését.)
Még két hétig kell kibírnom ezeknek a primitív idiótáknak a hozzá nemértését.
Úgy érzem, ez a két hét legalább 2 évnek fog tünni.... -
egle
tag

Ezt a 8 mbitet übereljétek !!!!!!! Nyertem vagy nyertem ?!?!??!!!!!????
-
egle
tag
Ezen mit nem értesz? Nincs kedvük fejleszteni sok-sok millióért, így jó lesz neked a kevesebb is. Tök logikus hozzáállás nem? Itt a balkánon így megy ez.
Azt azért remélem vágja ez a büdös tetves tahó banda, hogy az ilyenek miatt mint ez itt
az összes ping.txt + az öszes ilyen letöltéseket mutató kép, egy szép nagy kövér levél kíséretében el lesz küldve a Fogyasztóvédelemhez, szerintem legkésőbb most hétvégén. Aztán meglátjuk, hogy utána is olyan hű de nagy arcuk lesz-e. Mert engem nem érdekel, hogy ilyen rakás szar a net, engem az érdekel, hogy 8 mbitre fizettem elő, ez pedig még 1/8-át sem éri el. A pingek az egekben, nos ez mindenre jó netezésen kívül.
Akkor írják oda, hogy 8 mbittel árulják, 10.000 akárhányszáz forintért (mellesleg pofátlanul drága egy ilyen 0 szolgáltatáshoz), de igazából jó ha eléri a 0.5-öt. Mert ez így nem több, mint egy gerinctelen aljas hazugság, de azért a pénzemet mosolyogva rakják zsebre, aham, hát nem sokáig fognak mosolyogni azt garantálom.
Játszanék is neten, de nem tudok mert úgy laggol, hogy használhatatlan.
Engem is érdekelne, hogy ilyenkor fizet kártérítést a tisztelt cég?
Vagy nyugodt szívvel mehet a feljelentő levél a Fogyasztóvédelemhez?
Gyanítom az utóbbi. -
egle
tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem azért nem lépek le tőlük mert mazochista lennék, hanem mert van egy ilyen hűségszerződésnek nevezett "fizesstebaromaztánörüljannakamitkapszjaéskussoljis" nevű dolog, és én barom voltam olyan hülye hogy 2 éve meg lett hosszabbítva újabb 2 évre.
Most októberben fog lejárni, amire eddig azt hittem hogy augusztus, de volt 2 beetető ingyenhónap ezért október. Erre a két hétre már nem kérem magam kisebb csomagba, mert 1: felesleges két hétre, 2: mire ezek a retardáltak reagálnának valamit érdemben, addigra le is járna.
Úgyhogy október 20-a környékén megyek át a Rubicomhoz, a fiber meg bekaphatja, jó mélyen. -
egle
tag
Néhány óra eltelte után, kedves Kapitány, az általad oly nagyra tartott cég, megint hozza a formáját. Íme egy folyamatos fejlesztés alatt lévő 8mbites netszolgáltatás, a'la fibernet módra, vasárnap este 22:10 perckor.

Engedd meg, hogy gratuláljak, ehhez a "folyamatosan fejlesztett minőségi szolgáltatáshoz"....
"Érdekes, hogy minden ügyfél, akitől ezt anno megkérdeztem, hasonlóan nyilatkozott: ha az övé lenne a cég, ő is így csinálná, mivel első a Nyereség! végülis ezért csinálja a céget, nem?!"
Amúgy, súgd már meg nekem, mióta is van a fibernet a gödöllői piacon? Van már vagy 5 éve igaz? Ennyi idő alatt nem volt képes normális nyereséget produkálni? És még mindig ott tart, hogy fosszar "netet" ad baromi drágán, sok pénzért?
Ne akarjál már ennyire hülyének nézni jó?
Nem most jöttem a falvédőröl.... -
egle
tag
Mindezek után azt hiszem érthető, hogy miért fogunk megválni a fibernettől amilyen gyorsan csak lehet, és soha többet ebben az életben nem szeretnénk igényt tartani a "szolgáltatásukra".
1.5 óra eltelte után már valamivel jobb, de még ez is csak a fele annak, amiért fizetünk...

-
egle
tag
Mellesleg Kapitány, azt is tudnám értékelni ha nemcsak így hébe-hóba beszólnál a topikba, hogy milyen okos itt mindenki, hanem konkrét példákat hoznál fel, hogy milyen fejlesztések , hol és mikor. Ez a "beszólokhogyhülyékvagytokésénvagyokakirály" tipikus fibernetes féle hozzáállás, már bocs.
Mellesleg ha te ezt fejlesztésnek nevezed egy 8 mbites netnél, akkor valamit nagyon benéztetek.

(Megsúgom, több mint egy éve ilyen, átlag mindennap 3-4 órán keresztül.)
-
egle
tag
válasz
Kapitány
üzenetére
Azok a fejlesztések engem is érdekelnének. Csakmert valahogy az elmúlt 1.5 évben, valahogy minket és a környéken lakókat, hogy-hogynem, de elkerült ez az úgynevezett "fejlesztés".
Értsd.: 1.5 éve is ugyanolyan problémák miatt próbáltam telefonálni (amit leszartak), bemenni személyesen (amit szintén leszartak), és e-mail-t küldeni amire tavaly december óta várok választ (amit szintén leszarták nagy ívben).
Először talán az emberi kommunikáció alapjait kellene megtanulni nem gondolod? Meg hogy a cég van a vevőkért és nem fordítva.
Vagy tévedek? -
egle
tag
Namost a fejlesztés nálam azt jelenti hogy valamit kicserélek/átépítek stb., hogy szebb, nagyobb, gyorsabb legyen. A karbantartás pedig ennek a szinten tartása addig, amíg nem fejlesztek megint. Namost fibernetnél kb. 1.5-2 éve rendszeresen karbantartanak, és nem fejlesztenek. Innentől kezdve, azt hiszem nincs is miről tovább beszélni.
-
egle
tag
Figyi, az hogy ők azt mondják hogy karbantartás lesz az csak egy dolog.
Tavaly volt 4 vagy 5 ilyen "karbantartás"-nak nevezett humbug és minden alkalom után, a "szolgáltatás" minősége változatlanul ugyanolyan maradt. Nem is értem, hogy milyen mentalítás vezérelhet egy olyen céget, akik lazán, minden szemrebbenés nélkül az emberek szemébe hazudnak, pedig ők is tudják hogy kamu az egész. Döbbenet.
Azóta eltelt egy év, most van mindjárt október, ez lesz most talán az ötödik vagy a hatodik karbantartásuk az idén, és mivel látható hogy eddig minden ilyen móka után semmi nem változott, akkor most miben reménykedünk? Eljátszották már ezt nagyon sokszor, ugyanaz a lemez minden egyes alkalommal, évek óta.
Náluk egy dologra jó a karbantartás, addig sem kell "szolgáltatniuk", viszont a pénzed ketyeg benne ugyanúgy. Persze nem mintha lenne bármi eredménye. Hiszen ősbalkáni cégről van szó, 25 évvel ezelőtti mentalítással.
Mennyire lehet minőségi egy olyan cég, ahol évente több mint 4 karbantartásra van szükség? Pár hónap és máris tönkremegy a felszerelés? Érdekes... -
egle
tag
Invitelről annyit tudok, hogy 1 félreszámlázás után kivertük náluk a balhét, hogy ugyan miért kell többet fizetnünk akárhányezer forinttal, majd amikor következő hónapban is volt párezer forint plusz, akkor mentünk át a fibernethez. Invitelnél nem tudtak konkrét választ adni, hogy ez a félreszámlázás most így mi akart lenni. Ez egy évekkel ezelőtti történet.
Most Rubicom lesz, ez már 100%, szóval Invitelt azt most hanyagoljuk, fibert meg kösz de soha többet, egy életre elég volt. -
egle
tag
válasz
grabber
üzenetére
Sokat ne remélj, mert az csak egy dolog, hogy nem érdekli őket a problémád. De még csak erőfeszítéseket sem tesznek azért, hogy jobb legyen. Nekünk mostmár lassan 1.5 éve ilyen a net, mint ami a képen látható az előző kommentemben. A legdurvább, hogy ez most jónak mondható, mert volt olyan elég sokáig (hónapokon keresztül), hogy a letöltési érték nem érte el a 200kb/s sebességet, 350+ pinggel!! De mint mondtam, marhára nem érdekli őket. Nekünk kb. 4 hónap azzal ment el, hogy telefonálgattunk, e-mailt küldtünk, személyesen bementünk, és nem történt semmi. Egyszerűen nem érdekli őket a saját ügyfeleik problémája, nagy ívben tesznek rá.
Nekünk most októberben lejár a szerződésünk, és azonnali hatállyal megyünk át a Rubicomhoz. Ezektől akkor se kellene többet netszolgáltatás, hogyha ingyen adnák.Teljesen mindegy, hogy milyen áron kínálják, ne dőlj be a mocskos kis trükkjeiknek. Ez egy velejéig romlott és korrupt cég. A "szolgáltatás" amit a pénzedért cserébe adnak, az vetekszik egy 15 évvel ezelőtti kábelmodem minőségével.
Szóval neked is csak azt tudom tanácsolni, hogy ha lehet menj át másik szolgáltatóhoz, és ismerőseidnek, barátaidnak is mondd el, hogy ezekkel semmi pénzért ne kössenek szerződést!! -
egle
tag
8 mbit fibernet módra, egy állítólagos "karbantartás" után 6 nappal.

Mit mondhatnék. Csak gratulálni tudok ehhez a "minőségi szolgáltatáshoz" egy ilyen profi és "fejlődőképes" céggel az élen. Végülis havi majdnem 12 ezer forintért, örüljek hogy egyáltalán megy, nem igaz?
-
egle
tag
Ha jól emlékszem a legutóbbi karbantartásuk volt talán a negyedik ebben az évben, vagy az ötödik? Namost ennél a tehetségtelen, ultraprimitív tolvajbandánál 5 karbantartás után is így néz ki egy 8 mbites vonal.

Namost ezek után mit lehet tenni? De most komolyan?
A telefonos bejelentés nem érdekli őket.
A személyes bejelentés nem érdekli őket.
Az e-mail-en beküldött bejelentés nem érdekli őket.
A tisztelt cég, tényleg úgy gondolja, hogy az általuk mutatott minden tiszteletet nélkülöző, és úgy általában ez a semmilyen hozzáállás az ügyfelek felé, ez célravezető?
Tényleg csak az erőszak lesz az egyetlen járható út!?? Mert mostmár tényleg itt tartunk. -
egle
tag
válasz
Jégkokó
üzenetére
A hiba az ön készülékében van.

638kbit/s lefelé
346kbit/s felfelé
257 a ping.
Elvileg 8 mbit, de mint tudjuk az ő szájukból ez kamu.Bár fura ez a speedtest, mert ma szinte egész nap 400-450ms volt az átlag. Tényleg ott tartunk hogy a 150-200 körüli pingek már jónak mondhatóak. Erre viszont akárki akármit mond, de ez éppenhogycsak alulról verdesi a szánalmas kategória legalját.
(Ezek után az már említést sem érdemel, hogy néha napközben, van amikor többször is, fogja a "net" és eldobja magát. Ilyenkor 5-10 perc szünet következik, majd egy modemújraindítás után megy tovább a "szolgáltatás").
-
egle
tag

8mbit? Anyátokat azt!!!!
-
egle
tag
Ja és az új hobbija a modemnak, hogy az utóbbi 1 hétben, minden este 21:00-22:00 óra között eldobja magát, és újra kell indítani különben nincs net. Néha kell várni 2-3 percet, utána megy. Namost kérdem én, ennek tényleg így kell működnie havi 10+ ezer forintért?
sNORh:
Én ezekkel mégegyszer akkor sem kötnék szerződést ha ők fizetnének. Netet szeretnék használni hamár egyszer fizetek érte havi több mint 10.000 forintot, és nem vagyok hajlandó eltűrni ennyi pénzért, egy ilyen kezdő, idióta, balfasz bandának a töketlenkedéseit, pofátlanságait, hazudozásait éveken keresztül. -
egle
tag
Az utóbbi 1 hétben már megint nem tudom, hogy mit rontanak éppen el, de azt vettem észre, hogy a letöltési sebességem nagyjából 300-900 kbyte között ingadozik folyamatosan. Igaz a ping az rendben van, de ettől függetlenül egy sima weblappal is 30-40 másodpercig szenved mire megnyitja. Ez a probléma is egész nap fennáll. Én nem értem komolyan, miért kell ennyire bal****nak lennie egy cégnek?
-
egle
tag
Aham, akkor megszívtam és nem most, hanem októberben fog csak lejárni ?

-
egle
tag
Azt mondja el nekem valaki, hogy anno amikor megkötöttük a szerződést, 2006-ban, akkor miért 26 hónapra adták az elvileg 2 éves csomagot??
2006-ban még máshogy számoltak, vagy ennyire sötét volt aki a szerződést csinálta? -
egle
tag
Fogalmam sincs a többi szolgáltató hogy működik, nem voltam még náluk ügyfél. De szerintem az semmiképp nem megoldás, hogy megveszek mindenkit kilóra, aztán beleszarok az egészbe hiszen nincs konkurencia.
Ha én lennék egy ilyen cég vezetője, (legyen szó most akármelyikről), mégha egyedül lennék is a piacon, akkor is arra törekednék, hogy minél jobb, gyorsabb, minőségibb szolgáltatást nyújtsak, és természetesen ne legyen túl drága. Szinte az összes itthoni cégen látszik (legalábbis az eddigi hozzáállásukból), hogy nem hosszútávra tervezik a dolgokat. Ami már eleve felháborító, hiszen hogy bízzanak bennük az emberek, ilyen hozzáállás mellett? Ahhoz hogy valami megbízhatóan, profi módon működjön, ahhoz bizony idő kell, sok-sok idő, ami alatt tapasztalatokat lehet szerezni az adott helyzetről. És ez az, ami szinte kivétel nélkül, az összes itthoni cégből hiányzik, a türelem.
Namost, ezzel szemben mit csinál pl. a fiber? Vissza lehet olvasni, és nem csak az én hozzászólásaimat. Ennyit erről.
Mellesleg igen, felháborító az, hogy szinte az összes szolgáltató cégnél vannak olyan hibák, amiket képtelenek megoldani, hetek, hónapok eltelte után is. Nem is értem miért, mintha valami olyan megoldhatatlan dolog lenne, amit képtelenség kijavítani. -
egle
tag
Nagyon egyszerű a képlet, felvásárolja a konkurenciát, aztán magasról tesz az egészre. Ez így nem más, mint a fejlődés akadályozása, ergo a fiber direkt a saját és mások szolgáltatása ellen játszik. Hogy ez mennyire sikeres, az látható, szinte már nincs olyan aki ne utálná őket valamiért. Köcsög egy cég, az már biztos.
-
egle
tag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Előkapartam a szerződést, és aug.15., szóval még 4 nap. De kb. 2 napon belül elkezdjük hívogatni a Rubicomot, hogy mikor meg mit és különben is.

-
egle
tag
Ehh, ezeket nem megbüntetni kellene, hanem a vezetőségüket kivágni a francba, és átreformálni az egész cég mentalítását. Természetesen miután átnevezték a céget is valami másra, mert a fibernet mint név, hogy is mondjam finoman, elég szar ajánlólevél. A vezetőség helyére meg olyanokat ültetni, akiknek az legyen az érdeke, hogy az ügyfeleket ügyfélként kezeljék, és ne csak azt lássák bennük, hogyan lehetne minél jobban lehúzni az embereket. Amit a fiber szolgáltatás néven ma ad, legalábbis Gödöllő és 20-25 km-es vonzáskörzetében, az egy vicc. Lassú, akadozik, a pingek az egekbe vannak, legtöbbször használhatatlan és mindezeken felül baromi drága. Amit ügyfélszolgálatnak hívnak, az már ott megbukott, hogy ügyfélszolgálatnak merik nevezni. Holott köszönő viszonyban sincs ezzel a fogalommal. Amit havonta ezeknek fizetünk, kb. havi 14.000huf körüli áron, az egy Rubicomnál olyan 9500huf körüli áron mozog.
Mindezek után persze én vagyok a hozzá nem értő, meg a többi ügyfél akinek vírusos a gépe, és ezért akad a netje. Kabaré. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Magyarul náluk minden rendben van, és biztos hogy a te géped a szar, a rajta futó programok miatt, amik akadályozzák az internet működését. Különben is használj vírusírtót, mert a te géped a szar.
Na, hát ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy olyan vírusról én pl. a mai napig nem hallottam, ami miatt a net sebessége 30-40-szeres teljesítmény-zuhanást mutat, és a ping is az aktuális értéket 30-40-szeres méretekben lépi túl.
Magyarul, megint egy olyan levél, amiben a saját felelősségüket próbálják áthárítani az ügyfélre, a szokásos mondvacsinált emeletes baromságaikkal. Mert az milyen jól hangzik, hogy biztos vírusos az ügyfél gépe, és attól nem megy a net. Szánalom ez a cég apám, a mezőre kellene kizavarni őket, ahol a kapálás még talán megy nekik. -
egle
tag
válasz
Korcsii
üzenetére
Az én pénzemen csak ne vezessenek be semmit. Ugyan hadd döntsem már el hogy mit, mikor és hogyan. Ez az egyik, ha nem a legfőbb ok, amiért Rubicomunk lesz. Néha teljesen úgy érzem, mintha a fiber egy fantomcég lenne, csak papíron létező vezetőkkel, szerelőkkel, stb.. Telefonos bejelentésre nincs reakció, e-mail-es bejelentéssel nem foglalkoznak, ha személyesen bemegy az ember, akkor szintén nem történik semmi.
So WTF !? -
egle
tag
Arra van valakinek ötlete, hogy miért megy fel minden este, olyan 20:00-24:00 között, a ping 300 fölé?
Persze tudom fibernet, úgy szar az egész ahogy van, de miért pont ebben az időtartamban?
-
egle
tag
Detto, az oldalak fele nem ment. Viszont ha jól emlékszem múlt szombaton is ez volt. Mostantól ez is rendszeres lesz? Kíváncsi vagyok, vajon ennél még van lejjebb?
-
egle
tag
Egyszer már beírtam ide, de mivel egyre égetőbb probléma, ezért most mégegyszer felteszem a kérdést.
Szerintetek a fiber vajon lépett valamit ezügyben? -
egle
tag
23:00, papíron 8mbit.....

-
egle
tag
Egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy este 23:20-kor ennyien használják. Ez egyszerűen S.Z.Á.N.A.L.M.A.S . (8 mbit, hát hogyne...)

-
egle
tag
Engem pl. érdekelne, hogy ebben léptek-e valamit, vagy szarnak bele, mint ahogy mindenbe amihez közük van ?
-
egle
tag
Én tavaly december óta várok választ egy, az ő oldalukról elküldött, hivatalos hibabejelentő e-mail-re. Hát kb. ennyire érdekli őket.
-
egle
tag
válasz
szelidorzo
üzenetére
"Profi: 4M/4M 12000Ft"
6/6 a Rubicomnál, kb. 9500 forint/hó, már csak ezért is megéri otthagyni a fibert.
Ennyit erről. -
egle
tag

A szerződésben benne van ugye, hogy mennyi a minimum aminek meg kell lennie. Ez jóval több mint 100%-os teljesítmény visszaesés, a szerződésben szereplő értékhez képest. A szerelő, anno amikor itt volt annyit mondott, hogy 10-15% -nál többet, nem eshet vissza a teljesítmény.
Mindezek után a kérdésem csak annyi lenne.
Hogy akkor most a cég és a szerelő közül, melyikük hazudik? -
egle
tag
Szombat este van és 350 az átlagos pingem. Még jó hogy hétfőn fel lesz mondva.
Őszintén remélem hogy egy szép nap ez a tetves banda végre végérvényesen kivonul Gödöllőről. Ez így ebben a formában köszönőviszonyban sincs a szolgáltatás fogalmával. -
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Most per pillanat jó. Csakhát velem már nagyon sokszor eljátszották ezt, úgyhogy én már azt se hiszem el amit kérdeznek.
Csabee: Remélem azok az emberek olvassák ezt a fórumot is. Ha nem akkor csak sajnálni tudom szegényeket.

-
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
Már nem igazán érdekel hogy jó-e vagy nem. Július 3. van ma, szerintem hétfőn már közölni fogjuk velük, hogy augusztustól még véletlenül se gondoljanak olyanra, hogy mi velük szeretnénk folytatni a továbbiakban. Egy életre elég volt.
-
egle
tag
Esküszöm nem értelek titeket.
Mégis mit vártok egy ilyen agyoniskolázott, dilettáns, kretén bandától mint a fiber?
Tényleg azt hiszitek hogy korrektek lesznek, ügyfélként fognak kezelni, megoldják a problémákat gyorsan és minőségi munkával!?
2008-at írunk, és Ti tényleg azt hiszitek, hogyha fizettek érte havi nagyon sokat, akkor minőséget fogtok kapni érte cserébe? Ezektől!? Ti hol éltek? De most komolyan! -
egle
tag
Valakinek van ötlete hogy már megint mi a jó tetves anyjukat csinálnak ezek a dilettáns gyökerek?
Így néz ki a pingem:
13, 15, 23, 187, 376, 761, 982, 1340, 8874, 23, 11, 23, 16, 359, 553, 821, 1304, 78, 35, 11, stb.
+ request timed out kb. percenként.Órák óta ez megy. Ötlet?
-
egle
tag
válasz
Kisbubuska
üzenetére
"Az hányszor 72 óra ??"
Szerinted mennyire érdekli őket?
Elvileg az én munkalapon sincs lezárva. (lassan fél éve...) De ahogy ismerem őket, várnak még pár hetet/hónapot, aztán szépen csendben kitörlik. Mert az ügyfél az úgyis hülye, meg amúgy is kit érdekel...Hogyha ők tényleg azt akarnák hogy Gödöllő egy normálisan működő terület legyen, akkor arra bizony sok százezer, vagy inkább sok millió forintot kellene költeniük. Az meg nem fér bele, hiszen jó a szarul működő net is ha nincs más. Az ügyfél úgyis hülye, az a pár aki meg ért hozzá és látja hogy egy kalap szar amit nyújtanak, az nem mérvadó. A baj csak az hogy mostmár van másik szolgáltató. Ezért a fiber vagy lép valamit, mondjuk max. 1 hónapon belül. Vagy tömeges ügyfélvesztés elé fog nézni. Mert akinek mostanában fog lejárni velük a szerződése, és egy kicsit is tisztában van azzal mi az a "szolgáltatás minősége". Az 1000% hogy soha többé nem fog velük szerződést kötni. És ez így van jól, mert aki nem ért hozzá annak felesleges erőlködnie.
Részemről kíváncsi leszek mikor jelentik be hogy kimennek Gödöllőről. Már évek óta meg kellett volna tenniük. -
egle
tag
...

-
egle
tag
válasz
FireShadow
üzenetére
"lehetne bennük annyi tartás hogy ahol fizikailag keptelenek minöseget nyujtani ott inkabb nem is szolgaltatnak.."
Viccelsz? Ezek szerintem még a saját anyjukat is eladnák, ha megfizeted. Undorító egy társaság.
-
egle
tag
" Az ügyfélszolgálatos csaj annyit mondott hogy "...hát igen tudunk róla, hogy egész Gödöllő és környéke ilyen..." "
Csak hogy magamat idézzem. Az meg hogy évek óta képtelenek megoldani az csak azt mutatja, hogy mennyire szarnak bele abba ami kutyakötelességük lenne. És ez mint "cég", szolgáltatónak meri hívni magát.
Itt tartunk 2008-ban... -
egle
tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Leírom mégegyszer érthetően, csak hogy azok is értsék akiknek problémájuk van a szövegértéssel.
Szóval.Február 2.-ik napján felhívtam őket hogy megint szar a net, felvettek egy szervízlapot, és közölte a csajszi hogy 3 napon belül meg lesz oldva. Rendben gondoltam, meglátjuk. Természetesen 3 nap múlva nem történt semmi.
Minden egyes alkalommal felvettek szervízlapot, és közölték hogy márpedig mostmár meg lesz oldva. Egyetlen egyszer jöttek ki szerelők, de ők közölték hogy fogalmuk nincs ez miért van. És részükről ennyi volt. (?!!?)Ezeken a napokon hívtam őket újra, hogy ugyan legyenek szívesek már megcsinálni.
Február 9,12,15,18,21,24,27
Március 4,10,13,17,20,25,28
Április 10,13,17,22,25,28
Május 3,12,15,18,22,25,29
Június 4,8,12Ezek után tényleg azt gondolod, hogy nem teszek semmit az ügyben?
Június 12 óta nem hívom őket mert mint látható nagy ívben leszarják az egészet.
Na ezért anyázom őket!
Remélem mostmár érthető.
De ha tudsz jobb ötletet hogy kihez forduljak nyugodtan írd meg.Az FTP-m meg letöltés közben fogja magát és megszakad, kb. minden tizedik percben. Commander is szakad, és most használok egy direkt FTP klienst, de az is szakad. Nem értem miért.
-
egle
tag
Arról tud valaki valamit, hogy vajon miért szakad meg az FTP kapcsolat, nagyjából minden tizedik percben?
-
egle
tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Nem mert augusztusban lejár, és már megyek is át a Rubicomhoz. Addig meg anyázok még kicsit, tudom szeretitek. ;)
Chrys_
Ez rendben van, de fizetnem akkor is kell nekik a szerződés miatt. Ergo elvárnám hogy működjön. Tehát kutyakötelességük megjavítani ha a fene fenét eszik is. DE. Mivel nem csinálnak semmit, ezért bekaphatják. Persze én/mi azért fizessek/fizessünk.
-
egle
tag
Annyira faszán "működik" ez a szar, hogy nem tudok letölteni semmit, mert 5 percenként megszakad. Ezúton is szeretnék gratulálni annak a sok hozzá nem értő gyökérnek a fibernet-nél.
Csakúgy mellesleg az elmúlt három hónapban kétszer volt karbantartás. Ennyit erről. -
egle
tag
válasz
GrandeP
üzenetére
Már megint hol? És főleg minek?
Hihetetlen basszus, ezeknél 2 hónap alatt többször van "karbantartás", mint egy internet-szolgáltató cégnél 2 év alatt. És a legcsúnyább az egészben, hogy minden marad ugyanúgy. Akkor meg minek?
Mert a mi pénzünk az ugyanúgy ketyeg benne, viszont semmit nem kapunk cserébe? Végülis jó üzletpolitika. Kérdés hogy meddig tűri ezt a tisztelt megrendelő.
Csakmert azt gyanítom, a hűségnyilatkozatok lejártakor háromszor is meggondolják majd, hogy akarják-e ezt a továbbiakban, vagy átmennek egy kábeltévé és internet-szolgáltatóhoz inkább.
Szánalmas... -
egle
tag
22:10, szánalmas...

-
egle
tag
Az ügyfélszolgálatos csaj annyit mondott hogy "...hát igen tudunk róla, hogy egész Gödöllő és környéke ilyen..."
(?!!?)1. kérdés: Ha tudnak róla hogy már évek óta ilyen, akkor miért is nincs kijavítva mind a mai napig?
2. kérdés: Amikor kijön a szerelő, akkor miért hazudja nekem azt, hogy csak nálunk ilyen ez a szolgáltatásnak nevezett nagy büdös nulla szar? Amikor ők mondták, hogy egész Gödöllő és környéke ilyen. Nameg a Gödöllő és környéki fórumozók is ezt mondják ugye. Akkor hogy is van ez!?
3. kérdés: Miért is fizetek havonta majdnem 11.000 forintot egy 30kbyte/s netért?
4. kérdés: A 3 napon belüli javítás, ami kutyakötelességük lenne, miért nem történik meg félév eltelte után se !?Hát basszus, egyre inkább úgy tűnik, hogy ebben az országban valami nagyon-nagyon el van cseszve!
Ja, és leszophat az egész fiber úgy ahogy van, és akkor még finom voltam és nőies.
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BestBuy topik
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Robotporszívók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Újszerű SteelSeries Arctis 9X Wireless Bolti ár:60k INGYEN FOXPOST
- Nintendo Switch Pro kontroller - Monster Hunter Rise
- Nintendo Switch V1 - Diablo limited edition + joycon pár + joycon charging grip + 128GB microSD
- Szinte Új SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Bolti ár:115k INGYEN FOXPOST
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- PC /i5-3470/8GB/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(