Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- gerner1
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Aktív témák
-
egle
tag
válasz
viccezanet
üzenetére
Én is gödöllő. Nekem péntek délután óta folyamatosan ilyen. Most megint bírta 1 hónapig, és 1 hónappal ezelőtt megmondtam hogy 101% hogy nem fogja egy hónapnál tovább bírni. Így legyen ötösöm a lottón!!
Mellesleg mi az hogy bővítenek? Normális szolgáltatást nem képesek nyújtani nem hogy bővítést, hagyjad már....
Mellesleg mindenkinek azt javaslom hogy a fibertől minél előbb szabaduljon meg és váltson szolgáltatót. Amit ezek művelnek, azt szabadrablásnak hívják, és egy normálisabb országban egy ilyen cég már nem létezne. -
flavio
tag
melyik linket kell kiválasztanom hogy megjelenjen itt,mert mind 3 mat próbáltam már,de nem sikerült!
-
flavio
tag
Nekem nagyritkán szar max évente 1 szer most is ilyen a 8 megás: [URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/247142375.png[/IMG][/URL]
-
egle
tag
Jipíí megdölt a rekord !

Ekkora egy rakás szar nem volt már nagyon régóta. Holnap lesz hozzájuk 1-2 keresetlen szavam!
-
egle
tag
válasz
Scholes9
üzenetére
Addig örülj. Nekem ugyanaz van mint 1 hónapja, reggel 8-9 és este 11 között egy rakás szar. 300-400 -as pingek, 40-50 kbyte letöltési "sebesség" az 1 mega helyett. Bírta 1 hónapig megint, tapsvihar.
fiber azért tudja hogyan kell elzavarni az ügyfeleket, ehhez az egyhez tökéletesen ért. -
egle
tag
2005.07.11.
- Szevasz, azért hívtalak mert nem tudok ma játszani.
- Mert mi van?
- Ehh, szarakodik a net.
- Megint szar a fibernet?
- Megint!? Viccelsz? Még mindig.
- Jah. -
egle
tag
8 mbites net, vasárnap 11:20-kor.
Valaki aki ennél alacsonyabbat tud mérni? Vagy én vagyok ma az abszolút csúcstartó?

-
Podpupi
tag
Sajnos eddig tartott a öröm hétfön lesz megint mit mondanom nekik.Halli
-
egle
tag
Azt hiszem hétfőn el fogom küldeni őket a jó édes anyukájukba, ez már egyszerűen vérlázító de tényleg. Mégis hogy képzelik ezt az egészet? Megint bírta majdnem 1 hónapig, gratulálok. Tapasztalataimból kiindulva megint kell vagy 3 hét folyamatos telefonálgatás mire megoldják. Majd mindezek után menni fog megint olyan 3-4 hétig.
Ha ez üzletpolitika, akkor gratulálok de tényleg. Merthogy pl. én augusztus után SOHA a büdös életbe nem leszek ezeknél ügyfél mégegyszer arra mérget veszek. Szakadjon rám a plafon ha nem így lesz! -
egle
tag
Kb. 16:00-tól folyamatosan ez egy 8 mbites net, no comment.....

-
egle
tag
Azt nem is mondtam még hogy ma egész nap szakadozik a "net". 2008-ban így kell jah, hajrá hajrá....
-
Podpupi
tag
Hello!
Tegnap megtörtént a csoda 5 honap utan tudtam normalisan jatszanni a neten(css).Csütörtökön betelefonnaltam 12.00 magas a pingem honapok otta,azt mondta a palli gyenge a jel modemhez.Pénteken a lépcsöhazbol hivott a szerelö erösitöt cserél es hétfön hiv ha továbbra is gond van.Na ennyi volt az egész és most jo .Érdemes zaklatni őket.

-
egle
tag
Stabil 200+ ms, a 8 mbites netem az alant látható kőkemény sebességgel "szakít". Tegnap délután kezdte el 15:30 körül, és azóta folyamatosan ez van.
Egy ilyen totálisan nulla cég esküszöm hogy tőlünk nyugatabbra már régesrég eltünt volna a süllyesztőben. Egyszerűen szakmailag KÉPTELENEK arra hogy valami 1 hónapig normálisan működjön. Ennek a cégnek ez nem megy, nem tudják megoldani, fogalmuk sincs mit jelent az hogy VALAMI MŰKÖDIK!! Hozzáértésileg egy totális csődtömeg az egész cég, teljesen impotensek abban amit művelnek. Ebben a formában ez egy rakás trágya.
Bár a trágyára nézve ez sértő....
-
-
Korcsii
őstag
mondjatok már valami bíztatót egy bajai fibernetes áldozatnak...
ftp-zni lehetetlen 10 másodpercnél tovább, web developer nightmare...
msn bejelentkezést meg csak pókeren lehet nyerni
-
egle
tag
Na alakul ez, 10 perccel később...

-
egle
tag
8 mb-es net péntek délután 15:30-kor.

Hálistennek minden egyes nappal közelebb kerülök a hűségnyilatkozat és a "szolgáltatás" megszüntetéséhez.
-
Csabee.
nagyúr
-
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Érdekes h az alkotó nem írta le h mi ez, mit csinál, és ő se tette fel a saját gépére!!
... Megvárta míg valaki elöbb le teszteli....Nem tart semmiből se egy kiskaput elrejteni benne.... de ha minden okés akkor nem szóltam.... én maradok a cfoss-nál.
Ugyanezt tudja az is... -
Jégkokó
veterán
válasz
hakapeszi00
üzenetére
A speedtest nem mutat minden esetben valós ping értékeket. Ám viszont a feltöltés nagyon szar. Nálam hónapokig ilyen vlt.
-
hakapeszi00
csendes tag
[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/244204655.png[/IMG][/URL]
Lord Of The Pings! 44 volt eddig a legtöbb
-
Scholes9
nagyúr
Mindenki aki WoWozik itt a megoldás, köszönjük Processzornak:
http://ps.blackravens.net/index.php?showtopic=849&st=140&p=15690&#entry15690
40 ms folyamatosan a latency

-
GrandeP
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Majd most megcsinálják neked hogy a messzebbi jobb legyen!

-
Csákk
senior tag
válasz
FireShadow
üzenetére
Úgylátom neked még nem válaszoltak...
Ha szemcsés a kép akkor valszeg gyenge a jelszint a normálhoz képest aminek 66dB-nek kéne lennie mind az alsó és felső frekiken, a modem 50dB vel is elindul de ha nálad gyengébb a jel akkor már a modem sem kap 50dB-t mert a multi is levesz 10dB -t esetleg a csillagponti szekrényben is tele van az elosztó stb...valszeg állítani kéne az erősítőn...
szal a válasz: igen befolyásolja,de ez relatív így, mert nem ismerem a jelszinteket...
-
Reag3nS
senior tag
a lag 1 g-vel íródik! ...
-
Zsadi
őstag
válasz
GrandeP
üzenetére
Én kettő időpontról kaptam mailt:
Ezúton tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2008. március 12-én 23 óra és március 13-án 01 óra között internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-bővítési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.
Ezúton tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2008. március 18-án 23 óra és március 19-én 01 óra között internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-bővítési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.Pedig már hónapok óta stabil:

-
GrandeP
addikt
[I]Hálózat-bővítési munkálatok miatt szolgáltatás kiesés
Ezúton tájékoztatjuk Előfizetőinket, hogy 2008. március 12-én 23 óra és március 13-án 01 óra között internet és telefon szolgáltatásaink - hálózat-bővítési munkálatok miatt - nem lesznek elérhetőek.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjenek.
Megértő türelmüket előre is köszönjük.[/I]
Csak lesz itten vmi.. ha másnem még szarabb lesz...

-
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Én 8 mb-vel kezdtem tavaly az évet..
Ha jól emlékszem kétszer is volt emelés.. így lett egyszer 10 aztán meg 16-18 mb körüli....Bár egy idő után naponta kellett resetelni a modemet, mert állandóan meghalt.. mint késöbb kiderült ez a huanwie gyári hibája h felmelegszik és meghal.

De inkább beszéljünk a fibernetről... nekem 4,5 hónap alatt ideág csak egyszer volt velük problémám (kopp-kopp)...
-
GrandeP
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Opticonnál voltam, lejárt a hűség.... anyagi okok miatt váltanom kellett..

Telefon: 5-6 k havonta, tv: 5 k, adsl 10 990 ft ..... most meg 12 990 ft (+1 nagyon max 2 a telefonálás) jobban hangzik...
egy átlag internetezőnek elég egy max 10mbit-es internet csomag, minek kell ennél nagyobb
Videót nézni a youtubon. vagy a T- orrent videótékában.

Adsl2... az aszzem 20 mb től felfelé dolgozik...
-
-
GrandeP
addikt
Mostanában csak volt vmi emelés, vagy pillanatnyi elmezavar... mert kedd óta... a 4 mb-es 610-es maxxal tölt....
DE lehet h csak ingadozás... ha más is tapasztalja akkor télleg volt emelés.
-
shabbarulez
őstag
"Utólag láttam commentelés után hogy szét szakadt a vezeték… De tőlünk 2kmre lakó ventrilozós barátomnál pedig semmi gond… Még a netcsomagunk is egyforma."
A netcsomagnak ehhez nem sok köze van. Egy kábelhálózat fa szerkezet felépítésű, az egyes szakaszok egymástól szegmentáltak. Itt egy viszonylag szemléletes ábra. [link] Ha egy szegmensben hiba van, vagy szakadást azt csak az adott szegmenst, a hiba helye mögötti szakaszt fogja érinteni a többire nem lesz hatása. Az teljesen létező helyzet hogy mondjuk nálad nincs vagy gond van a hálózattal, míg tőled mondjuk egy utcányira másik előfizetőnél minden rendben, mert ő a hálózat egy másik szegmensére kapcsolódik.
-
$anyi
csendes tag
Hali, állítólag itt nálunk [Cegléd] volt tegnap valami óriási hiba… A szerelők mondták, akik kint voltak megnézni [szó szerint] a modemet, mert szóltam hogy már megint nincs net vagy fél napja de mire kiérkeztek egy nap után már jó volt… Kivétel, ha mondjuk ventrilot használok a modemen az összelétező led elkezd villogni és megszakad a kapcsolat (disconectel) Ez mitől lehet ? De mondjuk ventrilo nélkül is csinálja időnként pl: letöltésnél huzamosabb idő után.
Én is erősen gondolkodom, hogy szolgáltatót kellene váltani, mert kéthetente minding lesz vele valami. Illetve a feltöltési sebesség is pocsék…
Utólag láttam commentelés után hogy szét szakadt a vezeték… De tőlünk 2kmre lakó ventrilozós barátomnál pedig semmi gond… Még a netcsomagunk is egyforma. -
Csabee.
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
Hát erre most mit mondjak! nagy vihar ide-oda, nálam sem volt semmi gond!
de megjegyzem én nagyon közel vagyok a központhoz.. meg az egész fiberes dolog budafokról indult.. szóval közel vagyok
lehet ezér király minden!
de ha valaki tud valamit sávszél emelésről az írjon egy linket
thx -
mrl
csendes tag
Fibernet-et semmilyen vonalon senkinek nem ajánlom. Ügyfélszolgálatuk nulla, csak a lé-t veszik le.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Csabee.
nagyúr
válasz
Jégkokó
üzenetére
ez hülyeség, bármikor elszakíthatja a dsl-kábelt is a szél vagy bármilyen természeti kataszztrófa!
dsl kábelek nem erősebbek mint a fiberé 
Valaki adjon már egy linket lécci ahol szót említenek a sávszélesség emelésről! mert csak beszéltek itt róla, én meg nemis látok ilyen híreket feltüntetve sehol

előre is kösz!
nálam stabil minden
-
Spirit
őstag
válasz
shabbarulez
üzenetére
Köszi a helyesbítést, kissé el voltam akkor varázsolva, mikor olvastam.
-
Jégkokó
veterán
válasz
szelidorzo
üzenetére
De jó, hogy az adsl nél nincsenek ilyen problémák. Eshet eső,hó a netem akkor is stabil és nem szakad
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
hogyha a tv képe kásás gyenge a jel stb, ne számítsak semmi jóra? ráadásul a kábel ami a géphez jön tvkartya miatt annak a végéröl lemászott a csatlakozó azt is meg kéne javitsák... ugy hallottam 22.kerben nem szokottt lenni probléma. az hogy ilyen szemcsés a tv képe az befolyasolhatja a net sebességet/minőséget? még nem rendeltem meg de gondolkozom rajta vagy egy éve..
-
szelidorzo
aktív tag
Tisztelt Előfizetőink!
Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2008. március 2-án szélvihar következtében Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Mogyoród szakaszon megsérült optikai kábelünk, amit még a meghibásodás napján javítottunk.
A további biztonságos szolgáltatás érdekében, a végleges helyreállítási munkákat szakembereink, március 6-án 8-18 óra között végezik el, ebben az időszakban előfizetőink szolgáltatás kieséseket tapasztalhatnak.
Kérjük, hogy az esetlegesen leálló modemet újraindítani szíveskedjenek.
Megértő türelmüket előre is köszönjük!
Budapest, 2008. március 4.Tisztelettel:
FiberNet Zrt.
Na persze, ha nem írtak volna, akkor betudom a szokásos szolgálatkiesésnek

-
shabbarulez
őstag
A down-t is emelik nem csak az upot, rossz csomagokatt raktál szembe egymással. Viszont nem automatikus lesz az emelés, új csomagokat vezeknek be. Aki akar migrálhat az új csomagokra de csak felfelé, aki marad a régiben az hűség lejárta után választ az új csomagok közül.
-
DeepDish
őstag
válasz
he7edik.
üzenetére
HAt tavaly huztak ki kabelt 100 misis ertekben ujitottak fel nalunk,szal lehet nem lehet rossz a tema! Nem tudnad utananezni,h megeri e vagy esetleg van e vmi tobb info rola,h erdemes e valtanom! Ugy gondolom,mivel eleg ujak nalunk es regota van tobb netszolgaltato,hogy nincs tulterhelve ott a fibernet! Ezert is mereszkednek valtani!! Koszonom faradozasaid! Ha tudsz meg vmit segiteni ez ugyben,megkoszonnem!4

-
Spirit
őstag
Minden kedves Budaörsi Fibernetesnek üzenem,hogy közeledik Pünkösd..tavaly ekkor rúgtak ki minden kedves UPC előfizetőt durván 24 óra leforgása alatt. Akinek egy éves hűségnyilatkozata van a Fibernél, kezdjen el gondolkozni hogy mire vált, jó lenne, ha itt meg is beszélhetnénk, mert nevetséges, ami itt megy. 3 hete minden nap elmegy a net napközben, egyébként az elmúlt egy év is fantasztikus volt nálam....mellesleg a upc most fog emelni, 12k-ért lesz 20mbit/3-mbit-jük, szemben a fiber itteni 12mbit/1mbit-es nagylelkű ajánlatával szintén 12k-ért, aminek a jó 80%-át nyújtja amikor épp megy, és csúcsidőn kívül vagyunk, és...pingek gyengék, packet loss mindig van.
-
egle
tag
válasz
Gabormester
üzenetére
Az hogy tökéletes az eléggé relatív. Mert mondjuk ha csak arra használod hogy a leveleidet nézed meg meló után, arra tökéletes ja. Viszont ha mondjuk már használod egész nap, munkához, játékhoz, és ilyenkor van hogy megszakad, belassul, akadozik, laggol, nos arra már nem igazán mondanám azt hogy tökéletes.
Ja és Gödöllő, tehát nem vagyok messze tőled. -
Gabormester
csendes tag
itt nálunk kistarcsán tökéletes a fiber szombaton volt a vihar elment a net 1órára tv végig volt 6éve megvagyok elégedve

-
Korcsii
őstag
wow... még itt Baja szélén is full térerő van 3G-s neten
minek ide fibernet

-
.Bukta..
csendes tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Szerbusz Zalaymate!
Az én bnőm is villányi, fibert akartak gts datanet után, mert a KIT csomag vonzónak tűnt anyagilag.
Szerencsére lebeszéltem őket a KIT csomagról és megmaradt az adsl.
Mit ad Isten, amint átvette a fibernet a kábeltvt és bekötötték a műsort+telefont másfél hónapig nem volt telefonjuk (ami neten megy ugyebár). Hiába próbálták elérni az ügyfélszolgálatot és írkáltuk az emaileket, MÁSFÉL HÓNAPIG KUSS VOLT. Le sem szarták őket. Na most ha a net is ott lett volna a fibernél.....kitépték volna a hajukat.KERÜLD EL A FIBERNETET, NE AJÁNLD SENKINEK!
-
gardener
senior tag
válasz
TheReMiXeR
üzenetére
Azt mondta be az ügyfsz. hogy optikai hiba.
Azért relatíve gyorsan elhárult a hiba. -
TheReMiXeR
senior tag
délután nem volt se net se tv... gondolom kidőlt egy fa...
ja, Gödöllőről van szó...
-
Borisz76
nagyúr
Jaja...én meg vendéglátásban ( Szálloda ) dolgozom és nem ismerem azt a kijelentést ,hogy : Ünnepnap van akkor egy kicsit pihenek. Karácsony eggyütt a családdal. Szilveszterkor házibuliban. stb...stb.
Viszont meg kell említenem, hogy NEM IS A FIZETÉSEMBŐL ÉLEK...mert az NEVETSÉGS.
-
egle
tag
válasz
he7edik.
üzenetére
Pontosan ezzel a mentalítással van a baj. Hogy az emberek azt hiszik azért mert ők szabadságon vannak, és a munkahelyükön történik valami, akkor azt le lehet szarni. Pedig nem, csak kis hazánkban sajnos az emberek 85-90%-a ezt gondolja.
Engem sokszor hívott fel a főnököm anno karácsonykor, szilveszterkor, húsvétkor, szóval ünnepnapokon hogy "bazze rohadt nagy baj van, be kellene jönnöd, én már itt vagyok!", és bementem. Nem értem mi ezzel a probléma? -
egle
tag
fiber megint produkálja magát. WoW-on belül 450ms, 1-2 másodperces lagspike. Well done.
-
Csákk
senior tag
-
he7edik.
addikt
válasz
DeepDish
üzenetére
Nem akarom a Fibernyetet ajánlani, mert látom hogy mennyire
lesz@rja a cég az ügyfeleit.
( aztán lehet hogy más szolgáltató is ezt csinálja csak én abba nem látok bele )
DE:
Füzesabony--> Mezőkövesdi ügyfélszolgálat
annyira nem kapunk ebből a térségből hibajegyeket hogy
utána kellett nézznem hogy egyáltalán szolgáltatunk e Füzesabonyba.
az már más kérdés hogy milyen optikát (sávszélt) visznek be a településre
és ezt mennyi EFI között osztják szét. -
-
egle
tag
válasz
Zalaymate
üzenetére
Eszedbe ne jusson fiberre váltani!! Az hogy neked a 8-ból a T-onlánynál megvan a 6 az bőven jó!! fibernél a 8-ból jobb esetekben megvan a fele, ha rossz helyen vagy akkor a negyede se, szóval ha rám hallgatsz elfelejted a fibert, nem létezik, nincs, töröld a memóriádból !
-
Scholes9
nagyúr
Úgy tünik kemény 1 hétig tartott a wowos "csoda", hát ez már teljesítmény. Nálam továbbra is jó, szal nem értem mi lehet nálatok a gond.
-
Zalaymate
senior tag
Hi!
Barátnőmék erősen gondolkodnak, hogy T-Online -tól átmennek a Fibernet-hez, mert a T-Online-nak szar a vonala és eddig is 8500FT-ot fizettek a 8mb/s -os net-ért, amiből a szar vonal miatt csak 6mb/s-ot tudtak használni!
Ők Villányban laknak, szóval lenne valaki aki a közelben lakik és Fibernet-je van???
Érdekelne a vélemény! Elvileg 1 év újjította fel a rendszerét itt a Fiebernet és ők a Kit csomagot (10mb/s + Tv + Telefon) rendelnék meg, csak kérdés, hogy nem lesz e szar a net?????????????
Szóval még ha letöltésekben fasza is lenne, akkor is a NET-es játékoknál (pl.
oW) szar ping-et produkálna????????Írjatok véleményt PLS!!!!!!!!!

-
Spykeer
csendes tag

Nekem ezt produkálja, nahmármost ezzel semmi bajom sincs a letöltésem és feltöltésem is rendben van még este 7 és 10 között is. Viszont amikor wowozok akkor 50-2000 között ugrál az ms-m majd ezt megunja egy idő után a játék és kilép... CoD4 közben magyar szervereken nem csinálja ezért gondolom hogy külföldre szarakodik valamit... nah mind1 gondoltam leírom a gondjaim énis

-
egle
tag
Mint ahogy szegény Hofi mondotta anno: "...mert pénz nélkül ez nem megy ám, ha belegebedtek akkor sem..."
Mennyire igaza volt!! -
egle
tag
Hétközben nincs ilyen, csak ilyenkor a hétvége a necces. De hát ez is mi hogy hétvégén nem tudom normálisan használni, mert erre a két napra nem fér bele egy kis bővítés szerver részről hogy bírja a kiesést?
Na mindegy, mint mondottam mostmár tőlem azt csinál a fiber amit akar, mégha dupla annyival menne feleannyi pénzért, akkor se leszek mégegyszer pénztárca ezeknél. Augusztusban lejár a hűbérlánc, előtte 1 nappal azonnal felmondom akármit csinálnak. Tanultam a leckéből, és tökéletesen tudom hogy ami elromolhat az el is romlik, és fiberéknél ez hatványozottan igaz, majdnem minden hónapban. -
egle
tag
Amit linkeltem képet azt este 7 és 10 között produkálta, csak azt nem értem mi történt este 7 és 10 között? Akkor szakadt volna rá a legtöbb user? Miért nem délután 1 és este 7 között mondjuk? Nem értem.
-
Korcsii
őstag
gondoltam tegnap este egy kis cod2 mp jól esne...
ping: 25 (na, milyen jó - mondom);
while (idegállapot == "még kibírom") {
fél perc múlva: connection interrupted (helybenfután bekapcs)
killcam - megnézhetem hogy öltek meg közben
újjáéldés, gránát eldob, irány a keresgélés...
} -
egle
tag

Ez itt egy 8mbites net, papíron. Namost én nagy ívben teszek rá hogy ez miért van, mert nem érdekel. Engem mint ügyfél, a legutolsó dolog ami érdekel azaz hogy a szolgáltatónak mi a problémája. Fizetek valamiért b**meg és nem tudom használni úgy ahogyan szeretném, teszek rá hogy hétvége van, mert ez sem érdekel. Alig várom hogy lejárjon a hűbérlánc, azonnal felmondom a "szolgáltatást" !
Aktív témák
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- EAFC 26
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini-ITX
- Óra topik
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- AKCIÓ! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ilyet sem sok szolgáltató tud 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

... Megvárta míg valaki elöbb le teszteli....