Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Aktív témák
-
keram2009
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Itt sem sok probléma van felénk vele az 50 az 50. az mentett meg tőlük itt szolgáltatnak telefont és adsl-t.Egyik haver mondta mikor lemondta azzal védekeznek hogy este 6-tól bedugul a upc meg lelassul. Erre a válasz az volt akkor nem 50el fog menni hanem 25 el de még mindig gyorsabbak mint Ti. Sakk Matt volt.

-
-
Bayla
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
"Jelenleg 4900Ft-ot fizetek 15Mbit-es internetért, ha ápr 18. után megrendelem online a 30Mbit-es csomagot akkor 4200Ft-ba fog nekem kerülni a havidíj! Szóval aki hasonló cipőben van az nyugodtan csinálja meg ezt 30mbit-et ha megrendelitek akkor aznap aktiválják azt a sebességet."
Ha jól sejtem, ebben az esetben új hűségnyilatkozatot kell aláírni.
Abban sem vagyok biztos, hogy azoknál is így működik, akiknél még nem járt le a Fibernettel kötött hűségnyilatkozat (?) -
Spirit
őstag
-
villamos
őstag
-
Caleb_
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ez engem is érdekelne.
A tájékoztatón amit küldtek az alábbi apró betűs rész ami talán ide vonatkozhat:
Abban az esetben, ha a kézbesítés már az átállás dátumát megelőzően megtörténik, a jelenlegi eszközöket csak az átállás napján cserélje le, mivel a UPC szolgátatások csak ettől a dátumtól érhetőek el otthonában.
(például: Ön átvette az eszközöket március 26-án, de a megjelölt dátum szerint az upc digitális kábeltévé szolgáltatás 2011. április 12-étől, a upc internet pedig csak 2011. május 5-étől érhető el. Ebben az esetben a UPC-s digitális beltéri egységet legkorábban április 12-én reggel, vagy azt követően csatlakoztassa a televíziókészülékéhez, míg a UPC-s kábelmodement csak május 5-én reggel, vagy azt követően kösse össze a számítógépével.)
Én majd ha reggel felkelek rádugom aztán vagy megy vagy nem.
-
válasz
Csabee.
üzenetére
Biztos azért, mert nálunk senki nem tud netezni

Komolyra fordítva a szót: a UPC ügyfélszolgálata azt mondta, hogy a környékről (Kerepes) többen jeleztek már hibát, de hogy kiküldene egy szerelőt, mert egyelőre nem minősítették központi hibának... Ezt mondjuk nem értem, ha a környékről többen jelzik ugyanazt a problémát, akkor az nem központi hiba???

Na mind1. Még megvárom a holnapi napot, lehet hogy már átálltak és eszközöket kellene cserélni. Mondjuk az analóg kábelTV-nek attól még jönnie kéne....
-
RLND
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
azért kell a megadott időpontig várni, mert addig (remélhetőleg) az adott körzetben mindenki megkapja a upc-s cuccokat és ekkor, egyszerre váltanak... ugyanis az elég macerás lenne, hogy míg te már a upc-s netet használod, addig a szomszéd a fibernetest ugyanazon a kábelen (mert bár hivatalosan upc-sek vagyunk, gyakorlatilag még a fiberes szolgáltatás jön a régi modemek miatt)
-
EmThor
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Nekem a levélben 04.14.-et írtak a telefonra, szóval aznap reggel fogok cserélni. Ma hozta a postás egyébként.
A számlát meg átutalással csinálom és levonom az e-ticket net utalványom árát, fibernél működött. Csak most a UPC kiküldte a 04. havi számlát. A 03. havi telefonálás ára meg sehol, az még a Fiberé. Tiszta kavar.
-
intuicio
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Ezt kérdeztem a T-Home fórumán:
Tisztelt T-Home munkatárs!Örömmel láttam, hogy XXII.ker-ben Budafokon elindul az Optikai szolgáltatás kertvárosban! Nagyon köszönjük.
Viszont láttam kérdések már vannak, és a válasz nem igazán örömteli... Nálunk is fel van téve a póznára a kábel, + fekete doboz. (Csengery utca)
Nanemáár, hogy ez érinti ezt a részleget is? Mert Kormorán utca már majdnem Nagytétény,(tudom az is XXII.ker) na de hogy majd' fél év kell egy ásáshoz?
Félek, hogy ezzel a bal lépéssel elveszítenek sok megrendelőt, gondolom tudják,hogy egy másik internetes cég megszünik, és átveszi egy nagyobb internet szolgáltató jupíszí...Remélem, hogy ez a szolgáltatás kiesés, nem egész Budafokot érinti.
És ezt a választ kaptam:
Kollegáink az alábbi választ adták:Amit a helyszínen látsz, az csak egy része a munkának, még további munkákat kell elvégezni a háttérben, melyek elkészülte legkorábban 2011.08.30-ra várható.
Türelmedet köszönjük.
PFFFF
Szóval még Te se örülj annyira. 
-
club1
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
A mostanit kapod a mostani áron, aztán majd ha telik nekik új modemre (meg fejlesztésre) akkor levélben értesítenek, hogy kapsz egy új modemet, és arra választhatsz majd jó áron új net csomagot. De nem hiszem, hogy nagyon fognak ezzel sietni, mert ugye hülyék lennének maguktól több-sokszoros sávszélességet 2/3 és 1/2 áron adni. A folyamatot némileg felgyorsíthatja a T-Home szóróanyagának megjelenése a kerületben.
-
club1
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Én akkor, amikor megváltoztatják az IP-címet (mostanában szinte naponta). A routerem ilyenkor folyamatosan wan connection down ill. up üzeneteket küldözget, ha újraindítom, akkor nyugszik meg. Mondjuk használok ddns szolgáltatást mert a routerem vpn gateway-ként működik néhány, folyamatosan fenntartott csatornával.
-
villamos
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Az optinet jó dolog szerintem, de kérdéses, hogy a neten és a telefonon kívül milyen technológiájú tv-t adnak. Ha sima kábelTV-t az okés, de tartok tőle hogy csak IPTV -t, az viszont (véleményem szerint) minőségi visszalépés.
IPTV -vel az a legnagyobb gond, hogy a meglévő dsl -re van ráültetve. Ha azzal valami baj történik, akkor se net, se telefon, se tv. Nekem most voip telefonom van (úgy hogy egyáltalán nem is akartam, de ezt most hagyjuk...), és már látom, hogy sokkal jobb egy analóg vonal, és rajta egy adsl, mint az adsl -en kiadott szám. Ha net nem jó, akkor telefon sincs, míg a sima analóg vonal esetén fel tudod hívni a hibaelhárítót, míg utóbbi esetben csak mobilon tudod hívni. És az természetesen csak saját hálózatról, illetve 30-as ról ingyenes. -
RLND
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
"A kábeltelevíziós, internet- és telefonszolgáltatásokat 2011. április 1. napjától kezdődően a FiberNet-től és a Dunaweb-től a UPC veszi át a következő szolgáltatási területeken található csillagpontos hálózatokon (kivéve Tótkomlós, ahol soros hálózaton):" és itt jönnek a már jól ismert területek.
tehát jót jelent, mindenhol lehet fejlesztés
-
intuicio
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Kösziiii
Ahogy beköti a T-home az optikai netet, azonnal elmegyek a fiberhez, és LEMONDOM! Nem írtam alá semmilyen hoszabításos szerződést, ezek szerint tényleg a rendszerük baszakszott...
Mondjuk nagyon kiváncsi leszek, milyen netet fognak adni az optikában a T-home... szerintetek 20/5 lehet? -
intuicio
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Pontosan! Dévényi utcánál lakom, és meglepődtem mikor egy nap alatt végighúzták az utcát. Faterom beszélt az egyik emberrel, aki épp valami papirt írkált, hogy mikor lesz elérhető. Elvben nem kell nyárig várni, tavasszal (kb.Május) már rendelhető lesz, ami kb 1-2hét és élvezheti az user az optikai netet

Viszont. Nekem most hosszabította meg a Fiber a netet, bár én nem is szóltam, hogy kell, így várhatok köv.év Januárig fizethetek
Ebben az esetben most 10/2 netem van, asszem 7900huf-ért. Meglehet szerinted azt oldani, hogy ha meglesz ez a T-home Optika, akkor a fibernethez bemenni, és nem lemondani a szolgáltatást, hanem a csomagot megváltoztatni a leges-legkisebbre, és nem használnám azt, hanem fizetném a semmire (asszem a legkissebb csomagért 3k) szolgáltatást?Még 1 valami.
Gondolom a T-home már HD-be sugároz. Nade itt jön be a képbe ez a SetTopBox.. Én mondjuk jol járnék vele a FullHD TV-m miatt, de fater+tesóim TV-je nem olyan. Azaz hagyjam a Fiber(UPC) TV szolgáltatását, és T-home net?
-
club1
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Kivéve a UPC által korábban megvásárolt Monornet (29-es telefon) körzetet. Remélem a Fiber háló nem hasonló utat fog bejárni náluk... Bár a UPC a sűrűbben lakott/nagyobb előfizetői aránnyal rendelkező területeket szedte ki a Fiberből, amiből arra következtetek, hogy itt fejleszteni fog.
Még annyi, hogy a kábelszolgáltatók ált. egy évre állapodnak meg a műsorszolgáltatókkal, év közben én nem nagyon látom esélyét annak, hogy a csatornakiosztások változni fognak. Bár itt is épp elég ok a változtatásra a szolgáltató személyének változása... -
vOrOn
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Tegnap megkerestek mobilomon, kedvesek voltak, állításuk szerint ők!
tartoznak nekem 332 forinttal, amit a stornó számla beérkezése után akár fel is vehetek náluk.Szerintem nem fogom felvenni a pénzt, mert utána megint másik egyenleg születne.
(Hogy tudtam volna többet fizetni nekik, ha mindig azt fizettem, amit kiszámlázták?!) -
tikodi
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
hát jah, elég nehézkes, cask innen elmenni pestre csak azért, hogy kötekedni velük. még váltunk velük pár levelet, aztán ha nem akarják akkor le vannak tojva, számlázzanak, nem lesz befizetve és ennyi, bizonyítani nem tudják, mivel nem lett papír aláírva a hosszabításról, a kábelük meg el lett vágva.
-
kigyi_23
addikt
válasz
Csabee.
üzenetére
Itt is csak a magenta van, de náluk évekig szenvedtem a nettel a fiber, meg legalább ezt a részét nem cseszte el itt a környéken. Igaz évente kb 3x ki kell hívnom a szerelőket csak a magentákkal szemben ezek a szerelők meg is csinálják amit javaslok és nem hagyják úgy...
-
Brianiac
aktív tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Értem, sajnos személyesen nem tudom lemondani mert a legközelebbi irodájuk is vagy 100km ide. De úgy tudom levélben is le lehet mondani és a beérkezéstől számított 8. napon szüntetik meg a szolgáltatást. Csak nem tudom hogy megy ez a lemondás, mert vhol azt olvastam hogy csak akkor írjak levelet nekik ha már lejárt a hűség, mert ugye a beérkezéstől számított 8. napon kapcsolják ki elvileg és nem tudom mi van olyankor ha a hűségem még érvényes azon a bizonyos 8. napon. Attól tartok hogy akkor is megszüntetik csak akkor még kitalálják hogy fizessek ködbért mert még nem járt le a hűségem.

-
noth
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
A telefonosoknak jelenleg a következő szoftverrepertoár áll rendelkezésükre:
- központi ügyfélkezelő: számlázás, szolgáltatások állapota (lezárt, aktív), hűségnyilatkozat/határozatlan idejű, bekötési/visszakapcsolási/korlátozási munkalapok (szerelők részére kiállított). Gyakori hibája: nem rendelődik össze a tartozás és a befizetés egyhamar (számlázási osztály alkalmazottak végzik), hibás szolgáltatás kezdet/lejárat felvitel, melyet bár korrigálnak, de a számlázásban gyakran megjelennek hamis csomagok/számlázási időszakok emiatt...
- iktató: a KÖZPONTI faxszámra, postai címre (nem emailre) beérkezett levelek, befizetési igazolások... hiba: behajtási osztályra küldött dolgok nem jelennek meg...
- munkalapkezelő: az egyetlen kommunikációs felület a műszaki csoporttal és az ügyfélszolgálati irodákkal... hiba: baromi lassú... ja és kommunikáció alatt értsd: hiba leírását elküldik a telefonos operátorok, melyre csak a szerelők szoktak válaszolni megjegyzés formájában a hiba elhárítása után, hogy mi volt a gond... az irodák nem válaszolnak semmire (számlázási problémák), bár az esetek többségében elintézik a dolgot, csak arról, hogy elintézés alatt van, nem küldenek megjegyzést...
- központi leállásokat/karbantartásokat kijelző felület: hibátlan
- ún. Provisioning rendszer: internet és telefonszolgáltatással kapcsolatos adatok: itt tudják a telefonosok ellenőrizni a modem adási vételi jelszintjeit, a modem állapotát (offline, online), a jel-zaj viszonyt és a csomagvesztés értékét, a telefonszolgáltatás aktív voltát, az email jelszót lehet benne cserélni. hiba: semmi másra nem jó :STulajdonképpen ennyi! A telefonosok ennyit látnak/tudnak. Betéve tudják az ÁSZF-et ezen kívül, és nem tudják a vezetőik telefonszámát, email címét. A számlázási, a behajtási részleggel nincsen telefonos kapcsolatuk. A szerelőkkel van, de őket csak akkor tudják felhívni, ha azok átvették a munkalapot már (ekkor a munkalapkezelőben megjelenik a nevük). Tehát előre nem tudják, hogy éppen melyik szerelő fog foglalkozni a problémával, de ha tudnák is, nem adhatják meg a telefonszámát az ügyfélnek.
Egy kis aktualitás, mielőtt lelomboznék mindenkit: hétfő óta működik egy új telefonos csoport, a digitális helpdesk (DHD), akikhez a telefonos operátorok abban az esetben kapcsolják az előfizetőket, ha a modem online, még sincs internet, ha a modem online, de a levelezés nem működik, és ha a digitális TV nem működik, de az analóg igen. Mondhatjuk úgy is: ha a DHD-hez kapcsolják az előfizetőt, informatikussal fog beszélni.
A miérteket ne kérdezzétek, ez a rendszer, ezt kell "szeretni".
-
Olcsi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék...azért elég meseszerű lenne, ha igy lenne. Egyszercsak megszűnne, szépen mindenki visszaszolgáltatná a modemet, miegymást, megszűnne a hűségszerződés, stb. Egyaltalan nem bánnám, sajnos nagyon sokat csalódtam. Elsősorban az ügyintézésben, de újabban a szolgáltatás sem 100as, és enyhe voltam. Régen tökéletes volt minden, szinte egész évben hibamentes volt. Mostanra ez teljesen megváltozott!

-
dbius
veterán
válasz
Csabee.
üzenetére
Őszintén remélem, hogy a korábban felröppent pletykák az év végi fibernet búcsúról valóra válnak és valami normális szolgáltató veszi át a piacukat...

Ez a cég egy hulladék, de ezt már párszor leírtam, aki csak teheti, az ne legyen az ügyfelük... bárcsak lenne nálam is más lehetőség...

-
Bayla
csendes tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Már bocsánat, de abszolúte semmi közük hozzá, hogy mire használom azt internet hozzáférést amiért fizetek. A szolgáltató nem hatóság.
Másrészt ha bittorrent protokollt használ vagy trackeroldalt látogat az ember az már egyből azt jelenti, hogy kalózkodik? Nem.
Pl. a Blizzard játékdemói vagy az ASUS drivereit is BT protokollal lehet letölteni és még sorolhatnám...Amúgy már 3x írtam nekik 2x hívtam őket. Én nem adom fel. Ha nem megy ez az oldal, akkor ISP váltás. Jövő hónapban úgy is lejár a hűség. Érdekes módon csak a 3. levelemre reagáltak, ahol megemlítem, hogy szándékomban áll tiplizni tőlük, ha nem oldják meg sürgősen.
Még annyit, hogy onnantól kezdve meg abszolút lelkiismeret furdalás nélkül azt töltök le amit akarok, hogy az artisuxx már "előre" tolvajnak nézi az egész országot... Tudom, nem ilyen egyszerű ez a képlet, sőt még mindig jobb ez mint az amcsi hozzáállá, ahol 5év/mp3 mértékegységgel mükszik a bíróság

Tegnap vettem egy 2 GB-os XD kártyát, azon is ott virított az artisuxx matrica. Könyörgöm, mutasson már valaki egy olyan zene- vagy médialejátszót... ami XD kártyát használ.Offolást befejeztem
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
- Dell Latitude 5450 Újszerű, Ultra 5 135U, FHD IPS LCD,16GB, Magyar vil bill., gyári gar 2027.11-ig
- Bambu Lab A1 mini azonnal használható szett
- Samsung 860 Evo 1TB SATA3 93%-os és Samsung 860 QVO 1TB 97%-os
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Hp ProDesk/ EliteDesk SFF/MT G4/ G5/ G6 / i5 8-9-10.gen /Win11- Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
Szóval még Te se örülj annyira. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tartoznak nekem 332 forinttal, amit a stornó számla beérkezése után akár fel is vehetek náluk.