Hirdetés
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
Aktív témák
-
decoati
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Hogy az új szerződéseken mi szerepel majd, azt nem tudom. (néhány éve a Fíber a Dunawebet is megvette, de az új szerződéseken még mindig Dunaweb szerepel...) A teljes átállás olyan jövő május körülre várható, de tekintve az Invitel jókora optikai hálózatát, valamint hogy csomó helyen a Fíber az Inviteltől bérli a sávszélt, (továbbá hogy remélhetőleg megszűnik a Fíber fejnehéz volta miatti, gyakran borzasztó faszari, szarrágó, lomha, igénytelen hozáállás) én bízom a pozitív kimenetelben.
Ahogy írták fentebb: ez csak jobb lehet.
-
Celtis
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nekem sem megy tegnap óta. Felhívtam az ügyfélszolgálatot, és egész egyszerűen elhajtottak, nem voltak hajlandóak foglalkozni a problémával.
Mondtam neki, hogy legalább próbálják már ki. Erre azt mondják, hogy a műszaki ember, hogy neki nincs ineternet hozzáférése.
Akinek nem megy a youtube, az tegye már meg, hogy bejelenti a hibát a 1280-on, mert ha nem szólunk, ezek semmit sem csinálnak.
-
Szokenesz
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Igen, én is így gondoltam, hogy sebességben felfele mennék úgyis engedik, DE a mostani netemért fizetek 4.000Ft-t, a 6/1es meg ugye 3.990Ft. Ezért csak akkor kaphatom ilyen áron a netet, ha rendelek mellé telefont. 480Ft-al lenne több havonta, de ha nem muszáj akkor az nekem nem kell.

-
-
Balage^
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Az van, hogy a fibernet elveszti a bixel a kapcsolatot valamiért és azért nem jön be semmi oldal.
Magyarázat: a bix a központ ahová csatlakoznak a szolgáltatók.Ja, az előbb felhívtam az ügyfélszolgálatot hogy waccap. Azt mondják rosszak a modemem értékei az lehet a gond. Mondom nem hiszem, hanem bent lesz a baj. Azt mondja tuti nem..
Megkérdezem, hogy akkor a tegnap esti mókáért lesz e valami jóváírás, mert mobilnetezhettem. Azt mondja a csajszi, hogy nem volt tegnap este semmi. Mondom neki ne basszon fel, mi az hogy nem volt tegnap este semmi, a bixen ott van, hogy nem működött ez a fos. Azt mondja az nem számít. lol -
szelidorzo
aktív tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Víztoronynál lakok.
Reggeli sűrű anyázásomat követően (telefonos hibabejelentő) állították, hogy az ő mérésük szerint minden rendben, meg a szokásos, vírus, kapcsoljam ki a modemet, stb. szöveget követően mondtam nekik, hogy hagyjuk a felesleges köröket, mert a hiba a tetves hálózatukban van.
Délután felhívtak, hogy szerintük minden rendben, de ha továbbra is rossz, akkor majd hétfőn szóljak, s valamikor kijönnek megmérni.
Közöltem, hogy mérni én is tudok, a hiba nem itt van, a hiba azóta jelentkezik, hogy fejlesztettek, s új IP lett kiosztva számomra. Ide ne jöjjenek, mert "emberhalál" lesz, csinálják meg a hálózatot ami szerintük jó, szerintem meg rossz.
Mit ád a jóisten, egyszer csak meggyógyult.
Az utóbbi időben annyit telefonáltam az ügyfélszolgálatra, meg a hibabejelentőre (hallgattam zenét gazdagon, meg hogy fontos vagyok nekik), hogy szerintem már a számítógépes rendszerükbe bejelölték -problémás, hisztis ügyfél-Azért az a bajai tempó is elég gáz
-
dbius
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Felhívtam az ügyfélszolgálatot a 1280-on. Meglepődtem, mert szinte azonnal felvette az ügyintéző, nem kellett várakozni szinte semmit sem, csak az automata hangot kellett végighallgatni a szokásos menükben.
És lőn csoda!!! Az ügyfélszolgálatostól rutinosan csak annyit kérdeztem, hogy decemberben lejár a hűségem és nem tudom, milyen csomagot rendelhetnék, mert amik a honlapon vannak, azok új előfizetőknek vannak feltüntetve.
Ekkor mondta, hogy nem csak új előfizetőknek vannak azok.
Ekkor lecsaptam, mint légy a takonyra
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mondom, akkor a NETT csomag pont jó lenne nekem, mert nőne a sebességem, míg a havi díjam pedig majdnem a felére csökkenne.
Erre azt a választ kaptam, hogy semmi akadálya, felvette az igénybejelentést a szerződésmódosításra, küldik postán a szerződést, amit aláírva vissza kell küldenem.
Na, várom a papírt kíváncsian...

-
dbius
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Már mondtam le a netet költözés miatt, akkor is megadtam a szolgáltatónak a lehetőséget, hogy érte jöjjenek a modemért, mert én nem vagyok hajlandó a leadásáért 60km-t utazni. Érte is jöttek az ÁLTALAM meghatározott napon

Ha figyelmesen olvasod, amit írtam, akkor láthatod, hogy akkor mondom le a szerződést, ha nem hajlandóak a nett csomagot megadni, abban az esetben is a "hűségszerződés" lejártának napjával! Nem akarok ugyanezért a netért a hűségszerződés után 10+k Ft.-ot fizetni...

Szerintem természetes, hogy egy 7k-s csomagnál drágábbra nem akarok váltani, főként nem ennél a szolgáltatónál, aranyárban.
-
dbius
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Átgondoltam, hogy mit fogok tenni, már egy kicsit higgadtabb vagyok.
- holnap felhívom a területi ügyfélszolgálati irodát, telefonon tájékoztatást kérek tőlük, hogy ők mit mondanak, milyen csomagra válthatok.
- ha ők is kötik az ebet a karóhoz, hogy már pedig nem igényelhetem meg a nett csomagot, akkor:
- írok egy kérelmet a fibernetnek, amit elfaxolok az ügyfélszolgálatra, ebben leírom, hogy egyedi elbírálás alapján kérem a nett csomagot, amennyiben ehhez nem járulnak hozzá, úgy a hűségidő leteltének napjával felmondom az internet szolgáltatást és jöhetnek egyezkedni, kizárólag telefonon, hogy mikor tudják elvinni a modemet.
- ezzel egyidejűleg, elutasítás esetén pedig panaszt teszek a felügyeleti szerveknél a már meglévő ügyfeleket érintő negatív diszkrimináció miatt.És 3 hónapig legfeljebb nem lesz itthon netem, utána új előfizetőként pedig megkötök valamilyen új szerződést.
Ha pedig hajlanak az egyedi elbírálásra, akkor jöhet a nett csomag.
-
kano
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Alkudozás: Igen, nekem is ez volt az álláspontom amíg nem kezdtem el dolgozni a szoftverfejlesztés világában. Ugyanis jobb egy évig havi fix 4k mint a semmi. De ha nem, hát nem. Amikor a T-nél le akartuk mondani az analóg telefonunkat mert nem volt rá szükség és más szolgáltatótól köttettem volna csupasz ADSL-t felhívtak vagy 3x, hogy nem mondjam le. Akár az új előfizetőknek szóló kedvezményt is megadták volna.
Az a baj, hogy 5k-t már nekem nem ér meg. Elég rossz tapasztalatom volt a Fibernettel (amikor még előfizetőjük voltunk a kábelTVjükre) és ráadásul alig tudtunk tőlük megszabadulni. Szar minőség, méregdrága szolgáltatás, lassú hibajavítás, gyakori adáskimaradások, semmi hálózatfejlesztés. Akkor már van 5/1-es csupasz ADSL 4170Ft-ért. Azt hiszem, hogy akkor már inkább az marad. -
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
F_Zolee
üzenetére
Nem hiszem, marad minden ahogy volt, nekem régen volt 8/384 is azzal se volt gond 950K val húzta lefelé a cuccot néha 1-2 szer volt hogy torrent kiirta 1-1,1 megabájt/secaz tetszet, de elégedett vagyok most a 6/1 el lefelé lassabb mint régen a 8 as de felfelé frankó az 1 mbit. 8/384 után viszont szenvedtem most 1 évig az 1/256 al, na azt lassunak találtam nagyon.
-
dbius
veterán
válasz
F_Zolee
üzenetére
Árazási problémával is egyetértek.
Bár ma meglepődtem, kétszer is.
1: Kaptam egy fibernetes szórólapot, miszerint KNET1 csomag néven 2560 Kbit/1024Kbit max. sebességű (garantált 256/64
) netet igényelhetek, kábeltévé mellett, 2011.szeptember 30-ig tartó hűségnyilatkozat aláírása esetén. Na ennek az árán én személy szerint kellemesen meglepődtem, ami 2990 Ft./hó, diákigazolvány megléte esetén pedig 5% kedvezményt adnak (2840 Ft)2: Ez már nem esett jól. Csop.beszedéssel fizetem a havi díjakat, augusztus 5-én már levonták a havi díjat, erre ma kaptam megint sms-t banktól, hogy a fibernet ma is beszedte a havidíjat ..... ááááááá
(vagy ezzel akarják bepótolni, hogy most a netet 2 hónapig ingyen adják? ) Elvileg minden hónap 5.-én van az első terhelés, és SIKERTELEN beszedés esetén 25.-én ismét megkísérlik leemelni az összeget.Esetemben mindkét beszedés eredményes volt.... Gratulálok fibernet... Kíváncsi leszek, mit fognak kitalálni, amikor nyilatkoztatom őket...
-
gozi
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Okulásképp: (azért, hogy más ne szívjon emiatt!)
"Azoknak szeretnék segíteni, akik FiberNet előfizetéssel rendelkeznek, hogy ne járjanak úgy mint én (gép újratelepítése, idegeskedés, stb).
Tehát a FiberNet-nél év elején bevezettek egy smtp figyelő rendszert, és ha valakinél felhasználó által ellenőrizetlen levélforgalmat gyanítanak (vírus), vagy a megengedettnél nagyobb fájlmellékletet akar elküldeni (max 2Mb), akkor tiltólistára kerül.
Ha fel akarja magát oldani az illető, akkor a stop.fibermail.hu oldalon kell ellenőriznie, hogy le van-e tiltva, és ha igen, akkor be kell írnia, hogy milyen ellenintézkedést tett ennek elkerülésére, és egy gombnyomással le tudja magát venni a tiltólistáról.
Ezt csak azért írom, mert ha valaki tökéletesen beállítja a levelezését, és elvben működnie kellene az smtp-s levelezésének, mégsem működik, akkor minden bosszúság előtt itt nézze meg, nincs-e a fentiek miatt tiltólistán." forrás: dynamicart.hu
-
DiabloCorsa
őstag
válasz
F_Zolee
üzenetére
Érdekes módon vagyok fiberes. Kötöttem szerződés próbaként a legkisebb csomagra 2 éve. Módosítani akartam nagyobbra, amikor már működött. Ezzel volt némi gond, mert az irodában elhajtottak.
-Majd ha már számlája is kb. 1 hónap múlva akkor lehet módosítani.Hosszas telefonálás után kijött hozzám 1 ügynök és írtunk 1 módosítást. Ezután sem történt semmi, sávszélesség maradt az alap. Az első 2 hétről jöt számla azt kifizettem. Emailban felmodtam a szerződést.
Azóta semmi hír róluk, modem a fiókban. Számla sem jön azóta sem.
Ha a számlát e hónapban kifizeted a régi áron, kiny*****tják, egy szavuk sem lehet. Ha jövő hónapban, akkor van alapjuk mellébeszélni, igazuk akkor sem lesz.
Én nem fizetném ki csak a szerződéses árat. Amíg a szerződés érvényes, addig, VÉGIG.
-
strebacom
senior tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
"telefonon se tudtam elérni őket", bocsánat de ez most nem tudom elhinni, az utóbbi időben bármikor hivtam öket mindig elérhetök voltak és nagyon segítökészek(sajnos hogy hivni kellett öket vagy 5-ször),bár nem az ügyfélszolgálaton múlik hogy jó lesz e a net vagy nem ök csak közvetitenek.....

-
Balage^
tag
válasz
F_Zolee
üzenetére

1 perccel ezelötti. Én most cseréltem fibernetre az adslt, mert halál volt a max 4mbit 4 főre, főleg úgy hogy öcsém előszeretettel lógott torrenten. Aztán most lesz 2 hete hogy van kábelnet a fibernettől, eddig nem volt különösebb panasz rá. Napközben mindig hozza az 1.1MB/s-os letöltést, olyan 18-22-ig kicsit lassabb, olyan fél mbittel, de kibírható. Az upload meg tegnap óta olyan 170kb/s.
Mondjuk az előfizetett 2mbittől még messze van 70k-val 
Amúgy Budapest, 22. kerület. Ja és tényleg, tegnap reggel nem volt net, se tévé adás, de gondolom a vihar miatt valahol leszakadhatott a környéken a kábel. Reggel bejelentettem, délben amikor hazajöttem már volt minden.
Egyébként eredetileg 20megás netet rendeltem, de azt 1 hónap után se kötötték be, mehettem be asztalt csapkodni aztán annyi volt a válasz, hogy ilyen netet ők nem is tudnak szolgáltatni csak meg van hírdetve itt a kerületben és azért nem kötötték be. Kérdezem akkor mi a pékfaszát lehet csinálni, rendeljem meg újra. Oké, akkor kérem a panasz könyvet. Ment a levél a fogyasztóvédelemnek, versenyhivatalhoz hogy olyannal akcióznak ami nincs, és a hírközlési hatóságnak is.
Kiváncsi vagyok másodikáig megjön e a fibernet váalsz levele, különben széjjel szopatom őket... Ja és 1 órát vártam az ügyfélszolgálati irodán, bele is írtam a panaszkönyvbe, erre vigyorog bambán hülyén a kurva hogy máshol is ennyit kell várni, aztán felvilágosítottam hogy térjen észhez, harmadszor vagyok itt eddig mindig 1 órát álltam sorba és soha nem tapasztaltam még ilyet sehol se. Azt mondja rosszkor jöttem ma, ja mondom persze mindig rosszkor jövök mi?
Na mindegy, gecik. De legalább most jó a net. -
-
dbius
veterán
Aktív témák
Hirdetés
További kérdésekkel az Invitel topikba fáradjatok!
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Váratlanul megerősítette a mobil GeForce RTX 5070-et az NVIDIA
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Próba
- Bestbuy játékok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Automata kávégépek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 27% - ASUS ROG Swift PG27AQDM OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms /
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)