Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

🔦Üdvözöllek!🔦

A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#43985) Masooo válasza ZozzV6 (#43972) üzenetére


Masooo
aktív tag

Zozz én ezen nem szoktam fennakadni, nem tudom, hogy kinek milyen volt a napja, és mennyire melegedett fel a nap folyamán az "agyvize".

Viszont remélem nem értettél félre, hivatkoztam egy c8 tesztre amit olvastam és arra amit abban láttam, ott 200 méter volt a lőtáv, ott jó is volt.
Viszont láttam egy hozzászólást is, ott 466méter volt a megadott táv, ezt a két adatot raktam össze és használtam. Nem foglalkoztam vele ki írta, és ki tesztelte mert nem volt fontos, a lényeg az volt, hogy van egy táv és van egy látható valós táv.
Nem olvasgattam vissza fórumot mikor idetévedtem dec környékén, nem tudom mi a mérési szisztéma vagy irányelv avagy szabvány és ennek az az oka (nem akarok senkit sem megsérteni, csak nekem nem fontos mert ennyire nem akarok belemenni a lámpázás elektronikai részébe és szabványrendszerébe), hogy nem érdekel az a része a dolognak. Igazából csak lámpákat láttam, kérdezni akartam tapasztalatokat, és utánna megragadtam itt egy kicsit, mert részint egész jó a társaság és jókat lehet beszélgetni, részint a teknika érdekel, néha potyog itt pár érdekes teknikai részlet. Az meg külön jó, hogy nem izzik annyira a fórum igy elég keveset kell visszaolvasgatni, ha barkácsolni vagy tárgyalni megyek.
Amit írtál elfogadom, ráadásul a leírásokból tesztekből látszik, hogy jó munkát végzel és alaposat is, nincs miért kételkednem ebben, és nem is tettem, vagy nem akartam tenni.
zárjuk le annyival hogy: :P

Politikáról priviben sem vitáznék, mert hát ki a bolondabb? A bolond, vagy aki követi őt?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.