Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: ASUS TUF Gaming VG27AQ - finomhangolása
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
may15
csendes tag
Kezd összeállni a maker-családom:
Illetve leamrattam egy manker U11-et, a szemfülesebbek kiszúrhatják, hogy ismerős a forma és szín, ami nem véletlen, hiszen a godmes t01, ami a manker t01 II elődje, kapható volt feketében és ebben a színben.
Bal oldalt az U11 amin a bevonat le lett szedve, Jobb oldalt dedómolt xhp50.2-es U12.Továbbá a sokak szerint eddig is ronda convoyomat tovább szekíroztam: /szebb nem lett/
-
Masooo
aktív tag
El tudná valaki arulni a ledszalagok kozotti minosegi kulonbsegeket? Vki irta hogy csak 5050 szallagot venne. Miert? 5v ledszallagot keresek, vettem mar, megy is szepen de nem 5050.
-
ZozzV6
senior tag
Jött némi meló
-
gyapo11
őstag
Úgy látom szép lassan emelkednek az árak. Ha még kell valakinek töltő, most 18.99-ért Lii500 BILAKOSBLF13.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
gyenesmartin #44627 üzenetére
Azért egy forrasztópáka sem árt.
-
WestBam
Topikgazda
Blogomon mindent megtalálsz, de ide is írom:
Legkisebb fokozaton villan egyet a lámpa (kb. bekapcsolás után 5 másodperccel), ekkor szakítsd meg az áramkört a gomb félig vagy a teljes lenyomásával. Átlép a másik csoportba, ahol már nincs villogás csak világítási fokozat. Ennyi. -
Horvi
őstag
Hali,
Köszi a sok segítséget. Végre megérkezett az M1-m és a töltőm is(egyszerre
).
Egyelőre éles tesztet még nem tudtam az M1-l csinálni csak a házban próbálgattam(és hülye módon belenéztemmég jó, hogy csak a leggyengébb fokozaton). Nagyon tetszik, szerintem amire nekem kell arra tökéletes lesz. Ami feltűnt, hogy sokkal kisebb mint gondoltam de nagyon jól kézre áll.
A jófogásos akksi tényleg lötyög benne egy kicsit jobbra balra de majd körbetekerem valamivel(laminált padló alá való műanyag/hab cuccal)Viszont egy dolog lenne amiben hátha tudtok segíteni(lehet volt már kérdés még keresgélem a fórumon). Hogyan lehet a különböző funkciókat kiírtani belőle? Úgy értem nekem nincs szükségem stroboszkópra meg SOS jelzésre csak a 3 világítási erősségre.
A töltőt használatával még ismerkednem kell de pár napja valaki linkelt egy remek leírást azt majd áttanulmányozom.
-
A214
aktív tag
FBLLMAG által linkelt lista alapján a Lii 202 rosszabb minősítést kapott mint a Lii 100.
Miért? Akkor a 100 érdemesebb beszerezni? -
sakis
újonc
Zanflare F3 AAA EDC Flashlight - Black - 6000-6500K
coupon ZFAE13 5,75€
-
ZolkoW
őstag
válasz
gyapo11 #44628 üzenetére
ahogy DAni írja, igazából CC-CV-vel szokták jelölni, ami először konstans áram, majd konstans feszültséget akar szerintem jelölni. Úgy rémlik, a 4,2V előtt lecsökken már az áram, mert azon a feszültségen az akku egyszerűen kevesebbet vesz már fel. De én sem jegyzeteltem, csak volt már, hogy tápegységről töltöttem lítium akkut.
Van az a szokásos (nem jut eszembe) 8 lábú IC-s töltő elektronika, az pl. a beállított áram tizedénél hagyja abba a töltést, ha jól emlékszem. -
FBLLMAG
senior tag
Mivel itt, ezen a topikon is lényeges a töltő, ezért itt az összehasonlító táblázat.
Remélem pár lámpásnak sikerült segítenem a döntésben. Csupán pár db az egész.
-
gyapo11
őstag
válasz
DAni198 #44619 üzenetére
Még nem mértem egyik töltőn se, de simán lehet úgy ahogy írod.
Elvileg a CC CV konstans áramot és konstans feszültséget jelent, vagyis nem kellene csökkenteni az áramot egészen a 4.2 V eléréséig. De lehet, hogy direkt olyan kapcsolást használnak, ami csökkenti az áramot (bár ekkor már nem lenne igaz a CC), mert az akkunak lehet hogy ez kell a teljes töltés eléréséhez. -
gyenesmartin
őstag
válasz
DonThomasino #44626 üzenetére
Lehet cserélni, csak egy zégergyűrű fogó kell hozzá. Csipesz az gyenge.
-
vince
őstag
válasz
DonThomasino #44622 üzenetére
Igen, 700 milliamperrel kisebb áramú.
-
vince
őstag
válasz
DonThomasino #44616 üzenetére
A 7135 egy áramgenerátor IC, ebből több vagy kevesebb van a driverre forrasztva. Mindegyik 350 mA maximális áramot tud a ledre engedni, minél több van a meghajtóban, annál nagyobb lesz a led árama (ennek megfelelően a kibocsátott fény és a melegedés is, az akkuidő pedig természetesen fordítottan arányul ehhez).
A módok kifejtése ott van a termék leírásában, ott kell megnézned, konkrét link nélkül nem feltétlenül fogjuk tudni ezt megmondani (lehet, hogy van különbség ezek között, nem tudom). Például ennél a C8-nál:
Modes customization:
Default mode 2groups
Group 1 (3-Mode): 5% > 40% > 100%; Group 2 (5-Mode): 5% > 40% > 100%> Strobe> SOS
You can select other modes,there are several kinds of choice(only one group):
(mode option 1)5%low---30%mid---100%high---SOS---strobe
(mode option 2)5%low---30%mid---100%high
(mode option 3)10%low---100%high
(mode option 4)10%low---100%high--strobe -
louiphoto
csendes újonc
OFF
Sziasztok!
Az alirol probalom mar napok ota megrendelni a Sofirn lampat, nem enged fizetni a rendszer! Kiprobaltam mas termekkel is ezt csinalja! Mar mindent megprobaltam! Allandoan ezt az uzenetet adja ki
Esetleg van valakinek otlete? Ilyen meg sose volt! Tanacstalan vagyok!
Elore is koszi es bocsi az OFF-ert!!!
ON
-
DonThomasino
veterán
Convoy C8 nál ezek mit jelölnek ?
7135x8 2groups
7135x8 mode option1
7135x8 mode option2
7135x8 mode option3
7135x8 mode option4
7135*6 -
gyapo11
őstag
Több dologtól függ: mennyi volt az akkuban a töltés kezdetén, mekkora árammal töltöd, és milyen állapotban van az akku belső ellenállás és kapacitás terén.
Ideális akkunál üresen indítva 3200/töltőáram mA-ben a képlet, tehát 500 mA-rel 6.4 óra, 1 A-rel 3.2 óra stb.
A valóságban valamennyivel többet kell beletölteni, mint amit majd ki lehet venni belőle. De a valóságban nem is 0 maradék töltéssel indítunk jobb esetben, tehát az 1 A-rel 3 óra az jó közelítés. -
A214
aktív tag
Sziasztok,
Liitokala Lii 402 töltövel mennyi idő alatt töltődik fel egy 32Ah 18650 aksi ?
Belehelyezve 25 %nál világít most kéken.
Egyáltalán már tölteni kell?Lii 100 és 202 között mi a különbség ? Csak a tölthető akuk száma?
-
spileraaa
senior tag
válasz
Clever0 #44610 üzenetére
meg nem írtam nekik aki elég járatos ebben segítene nekem ha igen jelezze pm-ben koszi
eddig is innen fórumról segítettek ha kellet reklamálni mert sajnos már volt ilyen mert ehhez lámpához [link] nem küldtek kábelt itt visszakaptam végül 3$ (10$ volt rendelve a lámpa)
-
Clever0
senior tag
válasz
spileraaa #44604 üzenetére
Amennyire a videóból kiderül, csak a 4 rugós érintkező kiszedésére és visszarakására kell jobban figyelni, egy kicsit el kell fordítani, ha jól láttam. A kijelzőt és a gombokat tartó panelt viszont nem csavarozta le, ezért a lényeget tekintve nem sokat segít rajtad ez a videó. Ha lemeccselted a reklamációt, akkor ráérsz eldönteni, hogy hogyan tovább.
-
ZozzV6
senior tag
válasz
DonThomasino #44607 üzenetére
4 éve lehet ilyen verziót kapni de ebből még nem derül ki melyik házzal van szerelve.
-
DonThomasino
veterán
Ez a legújabb verzió ?
C8 XM-L2 7135x8 XM-L2 T6-4C -
Masooo
aktív tag
válasz
spileraaa #44604 üzenetére
Zard ezt rovidre.
Sajnos nem vagy biztos a szerelesi tudasodban igy ha szetszeded es kinyirod akkor nullan vagy.
Ha semmi penzert eladod vki megjavitja es orul.Ne csinalj semmit, irj gearbestnek mondanak valamit, te mondasz valamit, es lesz vmi. Ha esetleg kapod a felet meg felaron eladod akkor vehetsz masikat. De ez csak egy opcio a lehetseges vagy nyolcbol.
Amugy ranezesre ez kb annyi hogy alulrol csavarok ki, ovatosan kette szeded figyelve mert kabel van biztosan.
Gombot kibanyaszni, ha egyaltalan letort a pocok nem csak kiugrott a gomb a nyers eroszaktol akkor letort reszt megkeresni, pillanatragasztot neki, aztan gombot beilleszt helyere, also felet a toltonek raforditani es osszecsavarni. Ezzel a tervvel allnek neki. -
spileraaa
senior tag
-
bwoay
nagyúr
válasz
spileraaa #44596 üzenetére
a képes közvetítés helyett én az alábbit tenném: mielőbb jelezném a gearbestnek a hibát, mert annál gyorsabban fognak ők is válaszolni. gondolom bekérik a fotókat, esetleg videót, és majd reagálnak valamit, hogy mit, azzal kapcsolatban ne bocsátkozzunk jóslatokba, ki fog derülni. és ebből a szempontból teljesen irreleváns, hogy kinek mennyire vált be, mert hiába írjuk mindannyian, hogy a miénk jó, attól a tiéd nem javul meg. a gearbest válaszától függően lehet, hogy egyszerűbb lesz neked megcsináltatni, de annak addig ne állj neki, amíg ki nem derül, hogy ők miként viszonyulnak a hibához. legalábbis ez az én meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest