Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
Ja, ha írják, akkor nem jön rá.

De pl. ha németországból rendelek valmit webshopban (akvarisztika) akkor ki kell.
Mert ha regisztráció nélkül nézem az árakat, akkor pl. egy lámpa pont 150 EUR, ha bejelntkezem, akkor már csak 129,31 Eur. Mert a rencer regnél kérdezi az országod, és ha külföldre rendelsz levonja az áfát (és keményen megfizettetik veled a vámon! EU ide vagy oda, én is beszoptam már 1X, onnan tudom
)
De próbáld ki:
[link]
Nézz ki egy cuccnak az árát(alatta lesz inc. 16% vat), aztán regelj, hogy MO-ról vagy és máris olcsób lesz.(inc. 0% vat)
Szal csak finoman.
Ha meg EU-n kívülről veszel valamit, akkor még a GIFT-ként feladottakat is megadóztatják! USA-ból rendeltem cuccot 200 usd értékben, GIFTként jött és 25% áfát kellett rá fizetnem (vámot nem, merthogy ajándék, érdekes, mi?
)
szafaládét a magyar adóhatóság hátsójába
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4655
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Cooler MasterCM 690 III 550W
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)
V/