Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Bash
addikt
Mintha azt mondtad volna, hogy megbeszéltétek a dolgokat, akkor most mi is a kérdés?
Félre ne érts, nem akarok neked rosszat, de én mindenkinek csak azt tudom javasolni, hogy minimális angol nyelvtudás nélkül felejtse el az eBay-t, vagy bízzon meg valakit, aki jobb kvalitásokkal rendelkezik.
Egyébként meg a párbeszédből kiszakított foszlány szép és jó, csak pont a lényeg hiányzik belőle.http://bashtravel.com/
-
Ezt az üzletet felejtsd el, ha ebayen kívül akar megegyezni az már azonnal gyanus. Én is anno próbálkoztam ilyen telefonos valamivel, de a gyerek mindenáron valami megbízhatatlan, kamu escrow site-on keresztül akarta átvinni a lóvét, vagy WU-val akarta, hogy fizessek.
Aztán kiderült késöbb, hogy kamu volt az egész, és csak a lóvét akarta lenyúlni.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Winner_hun
titán
1. Ha fizetsz rá biztosítást akkor lehet (ha nincs benne az árban). Ha nem nagy dolog/érték akkor valószínűleg nem lesz vámolva. Ha lenne, akkor számolhatsz durván 25%-kal.
2. Oda van írva a szállítási idő, ha választható akkor amennyit fizetsz érte.
3. PayPal-t ajánlom fizetésnek, banki átutalásnál 3000 Ft-ba kerül a tranzakció, míg ezzel ingyenes► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Nem dolgozok a VÁM-nál, nincs kapcsolatom oda (tudomásom szerint) így passz. Ha kis érték van ráírva (pl 10 dollár) akkor nagy valószínűséggel nem foglalkoznak vele csak rátesznek egy pecsétet hogy vámmentes (vagy mit).
Ha rá van írva hogy ajándék az is csak segít elkerülni a vámfizetést[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pompi
MODERÁTOR
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest