Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Az eBay használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
reewer
aktív tag
Hi
Van egy furcsa problémám
Rendeltem egy csukát német Ebay-ről elég sokáig húzódott a dolog, de a srác végre feladta és adott hozzá egy DHL-es fuvarlevélszámot (12 jegyű).
Várok-várok csak nem jön meg a csomag
Kiderült,hogy az ottani DHL=a helyi postával és ezért nekem nem az itteni DHL, hanem a Magyar Posta hozza ki.
-Na itt kezdtem el aggódni,rögtön fel is hívtam őket, de ők azt mondták hogy ezzel a 12 jegyű számmal nem tudnak mit kezdeni(más szám kell nekik)
Megkérdeztem a német sracot aztmondja,hogy neki csak ez a szám van.
Amugy a német DHL oldalán megnéztem a 12 jegyű számmal és ott azt írja hogy ''megkísérelték a kézbesítést,de nem sikerült, dátom Március 8.''
-nemtom mitcsináljak nem kevés pénzről van szó most jó esetben itthon csücsül egy raktárban és nem tok hozzájutni, de még infót se tok róla
-Mennyi időm van hogy Feedbackeljek az embernek ? (2 honap?)
-Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?
Előre is thx a helpet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az eBay szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- 27% - Yodoit PTM15 hordozható 15,6 monitor! 1920x1080p / IPS / hangszórókkal
- iPhone 15 256GB 91% (1év Garancia)
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/