Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:28:18

LOGOUT.hu

A topikban az apróhirdetés, csere-bere, és hirdetés linkelés tilos. Hardveraprón a megfelelő kategóriában van erre lehetőség Hardverapró/Drón
Társtopik - Quadkopterek, felső tagozat
Drón, multikopter, quadcopter, hexacopter.. számos kifejezéssel találkozhatnak a hobbi távirányítós repülés rajongói. De pontosan melyik mit jelent, és melyiket érdemes beszerezni?

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48006) Kris87


Kris87
aktív tag

Sziasztok!

Kis segítséget kérnék Tőletek, szeretnék egy tiny whoop gépet, ami:
brushless
1, max 2s akkuval megy,
afhds 2a vevő illeszthető hozzá,
fpv cam+adó legyen,
legyen "becsomagolva", tehát vtx antenna védve legyen, vagy olyan hajlékony dipol, ami nem törik le, de a propok mindenképp burkolva legyenek,
ami talán a legfontosabb, hogy a rezonancia miatt ne bolonduljon meg a gyorsulásmérője, szóval ha selv-levelben akarom tolni, akkor ne induljon el valamerre magától.
Nem baj, ha lomha, egy töltéssel ha bír 4-5 percet, és picit fürgébb, mint az e010 (ezt túl könnyen levadássza a macska :D ), akkor az már megfelel.

Télen kell valami, amivel meg tudok tanulni acroban menni, mindezt beltérben való reptetéssel. Tudom szimulátorozzak, nade így is eleget ülök gép előtt. :) Az Aurora 68-at néztem, de lehet, hogy tudtok mondani kisebbet / jobbat.
Köszi előre is!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.