Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Egy normal mp10 és egy night mp10 diabló killt szeretnék kérni valakitől.
Amd - Radeon - Ryzen
-
P00By
nagyúr
El nem tudom mondani mennyire unom most ezt a játékot. Alig várom a Hearthstonet!
Szerettem volna minél több P100-as karaktert, de nagyon nehezen jönnek a szintek(időben is, meg az unalom miatt is)
-
Lézerparaszt
őstag
válasz #57919488 #37611 üzenetére
Aki nem tud összekaparni fél év alatt 10k+ huf -t teszem azt egy Diablo 3 kiegészítőre, az nem is akarja igazán. De inkább most nem is kezdem el mesélni hogy mennyi lemondással jár 1700-2000 forint félrerakása havonta.
[ Szerkesztve ]
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
törölt tag
válasz Lézerparaszt #37613 üzenetére
Ha nem csak ez az 1 jatek erdekelne majd abban az idoben mikor kijon a kieg akkor nem is erdekelne de ha mar tobb cim is van akkor mar nehezebb a dontes.
Mindig van valami be nem tervezett learazas amit nem lehet csak ugy elkerulni[ Szerkesztve ]
-
TeeBee73
veterán
válasz TeeBee73 #37615 üzenetére
Ehh... Lejárt a limit.
Vannak ajánlott passzívok a különböző biuldekhez?
Pl.: Archont nem szeressem', de CMWW-ként a Glass Cannon inkább hátráltat, mint segít. Könnyebb +2-t ütni a fagyott ellen fejére, mint hogy belehányjak a zöld/piros tócsájába. ~650 Allres megvan nélküle is."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Muton
addikt
segítettem buherkát visszafogni hf farmban, mert túl gyorsan haladt volna nélkülem lett is két gyűrűje
köszönöm a fuvart, buherka!
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Wolverine
félisten
válasz Lézerparaszt #37613 üzenetére
Nekem manapság a heti kajaköltségem 1k HUF, félretenni nem tudok egyáltalán És lehet, hogy meg sem élem, mire jön a kieg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Sárpac
nagyúr
válasz DeckardCain #37624 üzenetére
Jah ne is mond 600milla xpt kitermelni.. Simára kopott a fél tenyerem nincs rajta tenyérlenyomat!
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
P00By
nagyúr
Van már Hearthstone topik, még az is béta
-
Zan
aktív tag
Unbuff 300k in solo with WD -> Challenge Accepted!
U.i. granininek és scholesnak: még egyszer köszi az esti runokat, fasza volt; főleg így spurival!
[ Szerkesztve ]
Minél jobb, annál jobb!
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #37581 üzenetére
Jah, az enyem a Chupacabra... ( a mostanihoz kepest az Oazisban 230k/600k volt a felallas de ez a kulonbseg gyakorlatilag eszrevehetetlen) Most azon vagyok, hogy az EHP-t minnel feljebb tudjam tolni DPS veszteseg nelkul. A multkor volt egy hasonlo probalkozasom de az nem jottbe... Kicsit elszaladtam az AS-el... Sokkal tobb volt a bukta a huzos helyzetekben meg 270k unbuff es 600k EHP mellett is mint most. Egy halott WD vagy egy manabol kifogyott tokeit vakaro WD meg nem buli...
[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
killerjohn
addikt
Elvileg még ma végzek a p100-al a barbárral, és (még a héten) át akarom alakítani valami értelmes buildre.
Kérdés: mi az, amit tutira el lehet róla adni, mert értelmes buildben nem jó?tippjeim: fire walkers, 300. spear, soj
sejtéseim: IK belt (gondolom set úgyse kell), IK sapka[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz killerjohn #37634 üzenetére
nincs véletlenül egy jó kis statisztikád a Nine toads és Bashiok spawnra? hogy pl ha x típusú elit-et látok, akkor biztos, h nem spawnol, vagy ilyesmi, ami segíthet a gyorsabb farmban?
-
Muton
addikt
válasz killerjohn #37639 üzenetére
aha, róluk. pedig Te voltál az utolsó reményem
-
Muton
addikt
aki kövekkel kereskedik, az most adjon el, a zöld szokásos 5-7 helyett 16-on megy
-
Zan
aktív tag
Nem rossz-nem rossz! De tényleg az Archon gear egy wd-n elég papír! Soloban gondolom bajos a 44k life, meg a kevés armort is jobban megérzed, mint a wizznél! Partiban el lehet ennyivel is lenni, azzal nincs baj!
Nekem most, hogy 4k life-ot beáldoztam a +dps-ért, fields-en nagyon oda kell figyelni a bikákra..! Cserébe viszont iszonyat sebességgel darál le mindent maga körül! Csak hát tudni kell vele játszani!Minél jobb, annál jobb!
-
Muton
addikt
hát remélem még lemegy, mert nem tudom, hogy mióta gyűjtöttem őket. nem lenne amúgy nagy érvágás, csak abba hagynám a játékot
milyen jó nekem: átéltem egy teljes napfogyatkozást, az ezredfordulót, egy földrengést is megtapasztaltam, és majdani 40-50 éves kapuzárási pánik mellé még egy zárási pánikot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest