- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
válasz
Muton #101306 üzenetére
Senki nem mondta, hogy hagyjak veszni az egeszet
Sot, mondtak, hogy lesz uj bejelentes a jovoben, csak nem most a blizzconon, ami tekintve, hogy par honapja jott ki a necro es most lesz egy eleg nagy volumenu patch is nemsokara, elegge ertheto.
En a druidat eleg valoszinunek tartom jovore peldaul. Gondolom nem veletlenul lett belefogalmazva a szarnynal... -
reelc
veterán
válasz
Muton #101303 üzenetére
Discover What’s Happening at BlizzCon® 2017 – Schedule Now Live!
Szerintem szégyen, hogy 2x30 percet kap a 2 nap alatt a cég egyik legrégebbi játéksorozata.
Még úgy is, hogy nem jelentenek be semmit. Biztos tudnának a fejlesztők érdekes dolgokat mesélni.
Diablo III – Visual Effects of the Necromancer és Exploring Diablo’s Community a 2 előadás címe. -
Gyuri27
félisten
-
SQX_Barto
addikt
A season zarasnal megvan ugye a plusz karakter es a plusz hozza valo follower(ek) ott atmegy a cucc, pont neztem is PTR-en, viszont rebirthnel nincs, mivel ugy nonseasonba megy at a cucc "postan" es nincsenek meg a followerek, szerintem le kell szedni roluk a cuccot es elrakni a ladaba. En alapbol mindent leszedtem mert ugy egyszerubb, de megjonnek a karakter cuccai rendesen, followerre nem vennek merget.
#D5: Nem olyan nehez az a lada, Set Dungeon Mastery-nal meg minden karakternel van legalabb egy ami tok egyszeruen teljesitheto. (Na meg segitseget is kerhetsz mastol, hogy leoldosse a tobbi ellenfelet, ha vegeztel a fo feladatokkal)
-
KubanitoS
veterán
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
Én szintén az AS -> AD tekerésre szavazok. A most használatban lévőt meg félre lehet tenni újratekerésre, aztán ha bead megint egy AS-es ancientet, akkor majd össze tudod hasonlítani.
Tegeznél is jó az AD, akkor, ha van elég CDR úgy összességében. Az is fontos stat. Ha az megvan, akkor persze mehet az AD. Itt is megtartanám a régit rerollra. Későbbiekben meg hátha esik olyan, ahol nem hatred regen van, na az lenne az igazán tuti. -
GrimmDiablo
csendes tag
Én nem vagyok szakértő, de Area damage-t raknék a támadóseb helyett a fegyverbe! A másodiknál passz, nálam is gyakran az a helyzet, hogy egyszerűen az ancik használhatatlanabbak az összes statra, de csak azokat lehet kövezni!
Ugyan most ráálltam a wdre... van amiből már 5ancit kaptam, és még mindig nem jó semmire sem, szinte a legkisebb értékeket adja, vagy ha jó az érték akkor rossz képességek vannak benne. Alap tárgyakra meg olyanokat kapok, hogy kifolyik a szemem... a wicing hour is 20+ után átváltott ancira 26% CHD van rajta
-
_ocsisajt
őstag
en T9 SHC-n probalkoztam es eleg hamar bejutottam mindég,.. bantiztam meg rift egy kis gr46 dhval probabol, lement priman (unity nelkul en olyan gr50-ig mereszkednek el)
de most kicsit a ket pad kozott vagyok... egyreszt tok jok ezek az ujitasok... jatszanek is vele, csak ugye ezek el fognak veszni... de visszamenni live-ra meg nagyon meh ezek utan...
hat ilyen sem volt meg, mert mindig max 2-3 nap kihagyassal (kiveve mutetem) azert mindig fent fuggtem, de most eles patchig akkor en mar nem nagyon fogok felmenni
-
MrCsiT
addikt
tehát, támadó WD-nek jó a toxinos gem. Na de a tanknak, miért is jó?
CactuS: egyik DH álljon át: vengeance/seethe jobb egérre, cluster balra, pride's falll act 3 bounty reward helm + jó sok cdr..
Aláírásomban a btagom, s2 DH-m így tolja.
Vengeance módban ahogy észrevettem, kevesebbet sebződök (nem biztos), nem fagyok meg (tapasztalat) és amíg aktív, brutális dps-t tol. -
Sárpac
nagyúr
Na szóval!
Lenyomunk 2 kör trialt 31-32 es kulcsok esnek.Egyik kulcsot mondjuk a 32-est mindenki beteszi a tatyóba majd karit vált és azzal a karival kiveszi és beteszi a karitatyóba! Aztán csere vissza és indulhat a 31-es gr. Letoljuk majd 3an keyt választanak 1 gemet. Nos az az egy ismét karit vált és előveszi a 32-es kulcsát beteszi a nagytatyóba majd vissza a másik gr-ezős karira. ez után fogja és nyit egy 32-es riftet a kulccsal, mivel a másik 3-nak nincs ilyen kulcsa ezért a uppolt keyt kéri be nekik és már mehet is a 32-es móka. Ez után a kövi ember váleszt gemet míg a többiek ismét keyt és hsaonlóan ismétlődik a folyamat míg a tartalék keyek el nem fogynak. Így nem kell trialozni folyton hanem simán lemegy 1+4 kör 32-es rift.
-
törölt tag
pár napja 200 alatt voltam barbival tesztelés közben (pörgettyű helyett raekor), de tegnap este meg is feküdt. 800+os pinggel nem szabad hc-n fulldps skilleket tesztelni
egyszer feltűnt, hogy piros a csík, de kis várakozás után zöldült, így mentem tovább.
szerk: 203. vagyok / voltam solo hc barbárral, így akkor páran még megelőztek.
egyedül a 500 str / 6 chc / 15% elit dam / socket-es unity-t sajnálom, még sose volt mindenből maxos itemem ezen kívül. -
havri1
félisten
Köszi. Valaki fordítana nekem?
Cuccokat meg bezuzom, a nagyobbakat felreteszem a kovetonek.
Az a baj, rohadtul nem esik jó fegyver.
Ezeknek is örültem, bízva, egyik csak jó leszCraftolok meg kadalazok sokat, hátha..
Hol érdemes farnolni?
T6 rift a legjobb? Fegyver után persze :p -
Edge
veterán
light wizet egyszer csináltam 2.1 óta az egy archonos volt de szinte azonnal kukáztam, nem jött be.
Amúgy igen ha mindenből ancira tudsz váltani előrébb tudsz lépni gr-ben ja
Én meg összepattintottam tegnap a frozen orbos wiza@anci itemekből:
Elemental Elite DPS: 4,720,182.12
éééés vmi pusztulat szaregyszerűen annyira ki lett múltkor nyírva az a skill hogy hihetetlen, van ennyi dps+ szinte toppos gear és nem ér el vele sokat... T6-ot látványosan lassabban hozza le mint akármelyik fb setes build. hihetelen és szomorú... majd ha esik anci wraith mace kipróbálom még vele, de sztem az se segít rajta sokat, eccerűen szar a frozen orb skill, gyenge.
T4 pub riftbe mentem be vele ott aprított, t6-on szopi lett volna, btw vele lootoltam az anci maximust t4-en -
Edge
veterán
Attól függ mit akarsz csinálni annyi féle gear és build setup van.
Solo t6, party T6, solo GR, party Gr, Trial mindenhova picit más cucc(fb 6-os set(rorgal) az azért alap, főleg fegyverben van varia) és build kell, szerencsére a gear nagy részén nem kell változtatni.
Milyen skillt kellene tekerni cuccokra? majdnem mindegyik build része a blizzard és a hydra.
Vállason fontos az RCR, hisz kb mindegyik buildben ott van a blizzard az meg tud zabálni.
Cipőre disintegrate, de ez amúgy csak party GR-re kell(anci fb cipőn fixen elfér, enyémről pl nem fogom letekerni fosomák 3xx armorért az tuti).
solo t6: nagyon laza fb wizzel, gyakorlatilag bármilyen skill összeállítás működik, fegyver is mindegy, anci deva, furni, maximus, serpent spark. spec item: nincs, gemek: pain+power+toxin
party t6: itt speedriftre kell berendezkedni: fegyver anci kétkezes: furni maximus, de még sunder is jó, de anci deva+fboff is ok. T6 speedriftben mire leteszed a hydra-t már az elitpakk halott, főleg barb és monk mellett, így a wizard T6 speedriftben a blizzard-al öl főleg mert nagy területet lefed és toxin kaviccsal buffot is ad a partynak, mellé meteor uccsó rúnával. spec item: warzen braci, gemek: pain+power+toxin
solo GR: alacsony szint ugyanaz érvényes mint t6 solo, 33-35 felett már spec item: strongarm blackhole mellé, unity, ilyenkor magefist helyére fb gloves a cinder maradjon és itt ancideva+anci fb off a tuti, esetleg ha mégis kétkezessel mész akkor cinder is ugrik ugyebár. gemek: trapped+toxin+zei
Lehet itt menni serpent sparkerrel is, ancival 43-44-ig lehet menni.party Trial+high gr 40+: ugyanaz a gear és build kell a disintegrates, mindenhova hydra legyen tekerve ha lehet és disi. és serpent sparkerrel kell menni + t&t. spec item: dps braci: steady vagy lacuni. gemek: trapped+pain+zei, trialra dps ring soj helyére egy jó tri vagy quadfecta.
"zanzásítva" ennyi
-
vhunor
őstag
Live toplistán szinte csak jade-esek vannak 40 felett.
Még egy kis PTR: ránéztem még egyszer a barbárra. Physical builddel pain enhancer gemet és a raekor proccot stackelve 90 millás DoT tickelt az eliteken. Kicsit mókoltam a cuccokkal és a builddel, gr39-et a bossig 8 és fél perc alatt hoztam le mindössze 31% cdr-rel, 0 (nulla) védekező skillel (se ignore pain, se superstition), 0 (nulla) life per furyval, egy halállal. Pedig volt rendesen firechain és electrified is.
Egyelőre tartom, hogy csapatba lesz nála jobb, mert ha húzni nem tud, sebzésben lesz jobb választás nála, de a kocajátékosoknak lényegesen könnyebb lesz játszani raekor stílusban. 30% cdr mellett majd' 100%-ban tartható a folyamatos furious charge, t6-on a riftbossokat elintézi a DoT meg az ancik, minden más egy charge-tól elhullik.
GR-ben továbbra is szenvedés a boss - 38-at megcsináltam mert Ghomot adta be és mara's kaleidoscope volt rajtam, 39-ben meg hiába volt rengeteg időm, a butcher állandóan kinyírt a láncos-rántós manőverrel.
Summa: összetákolt (najó, furnace, SoJ meg mara's nem az, de egy jó maximus is megteszi) motyóban a mostani live-nál lényegesen hatékonyab, gyorsabb, folyékonyabb a raekor, viszont über cuccban sem nagyon megy 46-48 fölé, mert a bosst nem képes kinyírni, meg ott már elkezd hiányozni a vonatozás az APD-hez és a bloodshed rúnához is.
(Képhez: na ilyet se fogok látni live-on
).
-
Thrawn
félisten
Ja stackeld fel a Gogokot (karilapon látod mikor lesz meg vele az AS az utolsó BP-hez, ami nálad 2.88) és rakhatod a sentryt, meg rakja majd a Helltrapper is. Egyet mondjuk akármi van le kell raknod a mobokra a lassítás miatt. A Hatred nem annyira gond, lehet itemeken regen, Marauder miatt adja a Bat Companion, ott a Preparation - Punishment és a Marked - Mortal Enemy rúnája is.
-
Thrawn
félisten
Kell a Helltrapper, hogy gyorsan lent legyen az összes sentry.
Ha kevés a mob akkor hagyd ott őket (majd jönnek utánad) és keress tömeget. Ha van tömeg akkor van Discipline és van Permasmoke. Ha nincs tömeg ott csak fekvés van. Összességében a legszerencsésebb és legmákosabb (G)riftet kell kifogni hozzá és azokban is leginkább csak az elitekre kell vadászni. -
granini
őstag
Ezen allitasod komam hatvanyozottan igaz a greater riftre.. a legtobbszor pokoli kin vegigszenvedni oket, esel kelsz, elbukod, ganye mobok jonnek szembe, orbitalis zsakutcaba futsz be, de a vegen viszon legalab 60%-nal is 3x elbukod a gem upgradet.. tenyleg erdemes..
Aztan valahogy csak eljutsz oda hogy lemegy szoloban a 43, meg partyban a 45, es mar minden valamire is jo gemmed rank 49-50 korul van, es akkor vegkepp nem erted hogy emberek hogy a metalrozsaszin anyagaban mintas harantcsikos pics@ba tudnak menni 50 feletti riftet is.. annyival ugyesebbek..? dontinkszo.. annyival jobb a gear rajtuk..? mi, az a +20% chd meg slotonkent az a plusz 8-10 stat..? haggggyadmaa.. annyival osszeszokottabbak..? Hat mar mi is honapok ota minden este ezt toljuk.. akkor hogy..? Hat egy conduit is csak 10 masodpercig tart azzal nem elhet vegigfutni egy 50-es GR-t de meg harommal se.. arrol nem beszelve hogy amint felkapod a conduit mar ott is az aktiv reflect elit es lehiteled sajat magad..
Szoval akkor hogy..? Mit tudnak ottfent amit mi nem erzunk...? Mert a support WD meg a Cruz az azt tudja amit kell, azon nincs mit jobbitani. akkor marad a ket DH.. dehat fentebb elmondtam hogy annyival nem lehet brutalisabban sokkal jobb a tobbi sem.. Nem gondolom hogy ha minden slotomon foghanek 1 roll-t es lecserelhetnem a maxos tokeletes sorra akkor 4-5 GR-el fentebb lennek.. kizart..
Orok rejtely..
-
granini
őstag
Arrol egyebkent maradektalanul meg vagyunk gyozodve hogy a 4.15-os BP mindenkeppen jobban fog pusztitani, mint ha lemennel a kozepso BP savba, de cserebe nem kellene kb mindent felaldozni az AS oltaran..? Csak mert ha nincs tokeletes geared akkor az AS sok sloton kb olyan cuccok elol fogja elvenni a helyet mint a chc meg a chd, ami azert eleg sokat nyom a latba sebzeskor.. csak kerdezem..
-
-
pluhi
tag
Csak a fegyó ias multiplikativ meg a tasker, a többi additiv.
(1,6*1,07)*(1+0,07+0,19+0,05+0,05+0,06+0,1)*1,49=3,877
Összesen 3% hiányozhat a rendszerből, vagyis ha amun nincs, akkor második gyűrűn lennie kell, még Enchantressel is. Gogok az más tészta, de azzal meg nem is kell annyira görcsölni ezen.
-
Edge
veterán
Hát...
T6-ot sose fogod electrocute buildel tarolni. electrocute build a stunolásra megy rá vagyis a crowdcontrol-ra, de az meg T6-ra minek.
szóval ha az a cél amit írtál teljesen más irányba kell menned és más cuccok kellenek.Sisak helyére vmit ami ad lighskilldamot, stormcrow vagy andy, fegyónak meg jobb lenne vmi brutál kétkezes vagy 2500-2600-as egykezes vagy sun keeper, offhandnek meg egy triumvirate 10% lighskilldammal.
A fő skilled meg a lightningos arcane torrent lenne, így a cipőre is tekerhetnél azt. Vagy választasz egy másik irányt és vyr settel lightning ágas archont használsz. -
GrooveHero
addikt
A helltrapper-re gondolsz? Csak az van act 5 cache-ben. Mondjuk jó kis cucc az biztos.
Gyűrűből meg arra amit tegnap este linkeltem? Nem is néztem a main statot, csak azt láttam, hogy van rajta AS, meg RCR meg skill reduction, vagy mi, de abból lesz a luk, amíg nem találok jobbat. A végső az úgyis RoRG+SoJ kombó lenne, de sztem az még messze van.Cadal lolmá, lebuktam, a skilleket csak kopíroztam
Mi illene oda?
Olyan is jó lenne, ami toghnesst ad, ha nem, akkor dps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Íme az új Android Auto!
- Házimozi belépő szinten
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Futás, futópályák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Háztartási gépek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro