- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
válasz
nightmare13 #53835 üzenetére
Hm...köszi. Játékban nem rémlik, hogy láttam volna ezt a kiírást. A weboldal ebből a szempontból sokkal jobb, ott leírja normálisan, hogy melyik skill mennyi % sebzést okoz, játékban pl. ez nincs benne
Egyébként nem szándékosan választottam azt, lévén nem is tudtam a lightning skill-ről, csupán a fury gen. miatt esett erre a választás
a többieknek is köszi a segítséget.
Másik kérdésre esetleg? -
törölt tag
válasz
nightmare13 #53204 üzenetére
Itt annyi volt, hogy mire a nyílvessző odaért, már halott volt a lézerrel. Magyarul a DH többet sebez, de lassabban viszi be a támadást. És ne fárassz
Értelmezz inkább.
-
Helmoras
őstag
válasz
nightmare13 #53187 üzenetére
egyetértek, kijárna a wizardnak egy kiadós nerf
53190 Cyberbeni: mondjuk ugy hogy nyilván van olyan DH aki több sebzést kitol mint egy wizard, de alap helyzetben a wizard az összes kasztnál jelenleg kb másfélszer erősebb :S
-
Cyberbeni
addikt
válasz
nightmare13 #53187 üzenetére
a DH több sebzést tol, mint a wizard.
-
headhunter86
senior tag
válasz
nightmare13 #52188 üzenetére
Igen tudom, hogy gyenge. Reméltem is, hogy 70 felett jobban jönnek majd. Csak 2.0 előtt ha jól emlékszem, akkor ez a damage már jónak számított.
Mystic-et majd akarom használni, de ilyen cuccokon még nem éri meg. Ráadásul még socketes cucc sincs rajtam. Még csak most kezdődik a játék nekem
Kicsit nyomatom még a barbit és jöhet a maradék 60-as felhúzása, meg egy Crusaider. -
Viper26
nagyúr
válasz
nightmare13 #52012 üzenetére
Aztaqrva..
Ilyen az ha valaki 7/24-ben gémel?
-
emre33
addikt
válasz
nightmare13 #51707 üzenetére
Az a két kis könyv, Mystic-nek kell majd "megtanítani?"
-
emre33
addikt
válasz
nightmare13 #51707 üzenetére
Kössssz
Észre se vettem azt a levelecskét
-
shouryuken
senior tag
válasz
nightmare13 #49917 üzenetére
Köszi!
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #49006 üzenetére
de, LoH az healing.
-
granini
őstag
válasz
nightmare13 #48596 üzenetére
ja nemigaz ezt a pár új szót nembírják megjegyezni
táffnesz, körszd, demidzs, komonderbis, cseszt, srájn, ennyi.. -
Thrawn
félisten
válasz
nightmare13 #48245 üzenetére
Craftnál váltsd át a fület "All item"-re.
-
nepszter1
addikt
válasz
nightmare13 #48176 üzenetére
Kraftoltam de nem dobott semmi jót
-
killerjohn
addikt
válasz
nightmare13 #48176 üzenetére
Slotonként most mi a legjobb craft? Amit sejtek, hogy vállasnak a 7sins...
Szerk: képtelen vagyok kiigazodni hogy 2.0-ban miből mi lesz...
"Szerintem" a Demon's Flight-ból jobbnak kellene kijönnie mint a 7sinsből, de a gyakorlat nem ez... -
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #47986 üzenetére
Hja.. nem is játszottam fél éve, szóval erről-arról lemaradtam.
Mondjuk tegnap összedobtam egyet a poén kedvéért ami működött is Torment 3on..mondjuk nagyon nem daráltam, de az nem a build hibája -
kkf
aktív tag
válasz
nightmare13 #47939 üzenetére
tegnapi nap vicce:
"még nem tudjuk, hogy meg büntetjük-e azokat, akik visszaélnek a cursed chest-ek által adott irreálisan nagy XP-vel, ezért mindenkit kérünk, hogy tartózkodjon az effajta visszaéléstől"
a játékosállomány 90%-a azóta is rettegve chestezik -
sith7
félisten
válasz
nightmare13 #47948 üzenetére
Ez a gond, ha az embernek 5 karaktere van, akikkel játszik, és nem kasztspecifikus tárgy esik ki
Inkább ez a jó, mert valamelyik tudja használni
Nekem csak 3 van, ha DH , vagy Barbár cucc esik, azt nem tudom kinek adni ... egyelőre
Kérdés
Ha leg esik, akkor az már a kiesés pillanatában hozzám kötődik, vagy ha csak azonosítom ? -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47946 üzenetére
most olvasom,hogy mennyi előnye is van! namajd ha legközelebb a gépem közelébe kerülök .. (vas este) ..
-
sith7
félisten
válasz
nightmare13 #47932 üzenetére
az a kard lvl 22 - n brutális
a többi se rossz -
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47939 üzenetére
Nem vagyok még klánban, nem is terevzek mostanában belépni sehova .. se ettől függetlenül bátran vegyetek fel, van majdnem minden szitnre karim
(tornament 4ig
)
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47937 üzenetére
olyan okos vagy, köszi!
így lesz
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47934 üzenetére
én is saját lootból épitkeztem
de nekem a 2 főkarimon set van, féleg odaadni a búnuszaikat ..
nem tudom megéri-e. Tapasztalat ?
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47932 üzenetére
Kabbeafülemet.
Ti amúgy megbontjátok a set bónuszokat ?
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz
nightmare13 #47582 üzenetére
áh. én ma nem esek haza. megyek tesztelni a csalánosi csárdát
az elmúlt hetekben minden szomszédom azzal nyír, hogy űdeolcsó és űűdejó hely. Hát ma meglátjuk. Majd 9 fele hazaesek, elindítom a játékot, ráverem hogy megy, majd lefekszem aludni ..
legközelebb ténylegesen szerintem jövőhétvégén fogok vele játszani
de akkor nagyon! addig is türelmes leszek és megvárom, ameddig leterhelitek és kijön a patch update. Tesztelgessétek csak még ..
PP *dög* jah, és találjátok ki a legjobb buildeket,hogy nekem már ne kelljen vele szpnom
-
Norbee87
tag
válasz
nightmare13 #47488 üzenetére
Ha most ennyi hozzászólás van akkor szerintem sokan szabit vettek ki
Kíváncsi leszek mennyi lesz március 25.-én -
Bird
addikt
válasz
Én is dolgozom és tűkön ülve várom a híreiteket, az első belépés izgalmát, az új hibakódot/kódokat, és a sok anyázást a barb nerf, stb. miatt.
-
Gorneck
legenda
válasz
Én dolgozom...
Én a RoS-t várom...
Akkor viszont eléggé ideges leszek, ha este nem tudok menni a kiherélt barbárommal szokott skillezéssel...
(#47490) T. M.: Én nem gondolkoztam...ezt tuti megkapom meg ingyé volt, innét nem is volt kérdés a rendelés...nem kell idegeskedni megkapom e és társai. Bár sztem nem lesz olyan nagy bevétel, mint az alapjátékkal...sokkal kevesebben veszik majd meg. Remélem is, mert úgy talán stabilabbak is lesznek a szerók...
-
Muton
addikt
válasz
nem biztos, hogy otthon, lehet, hogy a munkahelyen. de abban igazad van, hogy láthatóan nem dolgozik senki sem
csak sajnos a blizzardnál is így mehetnek a napok. bejár a dev team....kávézni
-
Sárpac
nagyúr
válasz
nightmare13 #47046 üzenetére
Monk karimmal talált cuccokban néhány tucat óra alatt elértem a 120K+ Dpst megfelelő armor mellett, ha mp10-en nem is tarolt mp8-on már simán játszható volt.
Inkább a nyavalygást látok sok embernél meg lustaságot, azért maradtak le gearben.
Egy fillért nem költöttem a játékra csak kivettem belőle, nagyjából 8-10óra játékidőnként esett egy 100M+os cucc főleg az utóbbi időben. Legelején 200Milles chantóval kezdtem az aht, kellett érte "dolgozni", de meghozta a kívánt eredményt, lett egy szép barbim amit később para100-ig húztam, utána egy monk, egy wd és egy wizz is illetve most már a 2. wizzem lesz para 100 hamarosan. -
Gorneck
legenda
válasz
nightmare13 #45930 üzenetére
Jaja, én se vettem már dobozost, inkább a drágább digi mellett döntöttem...túlképp ingyé volt mind2 rész...
-
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
nightmare13 #45660 üzenetére
Igen, természetesen azokat a recepteket használom. De akkor nem fogom elpocsékolni arra a maradék kis goldomat
@mikromanus:
A mempo sajna muszáj, mert ezenkívül talán 1 int-es darabom van, meg ebben AS meg life, de ha ezen akarok emelni kicsit akkor az már sok sok gold lenne, úgyhogy ezt így hagytam. Az all res meg az extra gold jelen pillanatban nekem jól jön, illetve a plusz élet is fontos most. A gyűrű meg megint muszáj nekem, legalábbis a hellfire, hogy több xp-t kapjak.
Igen, azt is próbáltam párszor, hátha alapon, de eddig nem jött össze semmi bizalomgerjesztő, úgyhogy akkor azt is hagyom@Rebourne:
Megmondom őszintén itt láttam egy két embernél elég faszántos példányokat, mindekettőn pl LS ráadásul 3 vagy közel 3%, de kb már fel is adtam, hogy valaha nekem is lesz ekkora mázlim.
A globális craftolásból kb az amulettem ami nagyon betyáros, legalább is azokból amik nekem kijöttek@Thrawn:
Kb nekem is ez a hasonlat jutott eszembeKöszönöm mindenkinek a tanácsokat, akkor marad ez a felállás. Nézegettem AH-t de ha le is akarnék cserélni bármit, akkor az sok goldba kerülne, és inkább én is megvárom a kieget, mint azt sokat teszik mások is.
Illetve, ha valakinek van elfekvőben cucca ami már nem kell de mondjuk nem akarja már eladni, de nekem meg jó lehetne, bátran adományozza nekem
Illetve ha valaki szeretné bővíteni a barátlistáját nyugodtan vegyen fel
Még egyszer köszi mindenkinek!
Üdv! -
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #45658 üzenetére
Talán mert elég jó az. Picit minden kevéske, de összességében elég jó. chc-main stat vita, maga s all res és armor. No, ezt craftold le. Nme lehetetlen, de kell hozzá szerencse. A gyűrűkön bukik DPS-t, meg a mempon. Se chc, se magas main stat. A fő fegyver (EF) se nagy szám. Picit karcsú az erő rajta. Nem sok ez, de sok kicsi sokra megy.
(#45657) joshuam
Nem nagyon éri meg kardot craftolni. Elvileg lehet nagyon jó, AH alapján páran itt paranoiásak is, de gyakorlatilag irdatlan nagy pénzeket lehet bebukni úgy, hogy nem lesz semmi jó belőle. Lehet 2-5 milliárd goldnyi elcraftolásból visszajön az ára és haszon is lesz rajta, de ha így is van az rajtunk nem segít. Kicsiben bukta. Az tuti. -
J0shu4M1ll3r
senior tag
válasz
nightmare13 #45658 üzenetére
Valahogy mindig, amikor craftolni támadt kedvem, azt a kettőt próbáltam, és már elpocsékoltam pár goldot rá, de még a mostani közelébe se értek Lehet csak nekem jöttek ki ilyen értékek, de elég kacatok voltak.
Meg persze hab a tortán de jó lenne az is, hogy az all res is növekedjen, illetve az élettöltés is emelkednek összességében -
sto1911
veterán
válasz
nightmare13 #45587 üzenetére
Delutan mondta valaki, furanak is talaltam, de nem neztem utana.
-
JSaN
addikt
válasz
nightmare13 #45551 üzenetére
Nekem 18,0gb prevel egyutt, ptr meg 20,1gb. alap ssd-n a ptr egy sima vinyon van.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
nightmare13 #45194 üzenetére
Néztem párat AH-ban valami k*******tt drágák.
Van, ami milliárdokért van felrakva.
Rare-t eddig talán ha 10-15 darabot találtam.
De szinte mindig kovácsost, egy vagy két ékszerest. De azok nem voltak olyan drágák AH-ban, így azokat mind megvettem. (a végére kb 1-2 misiből megúsztam)
Pénzes AH-ban meg gondolom durván be lehetne vásárolni...Felraktam pár "maradék" AH-s cuccot a monkomra, hát eléggé hasít...
Egyszer sikerült meghalnom eddig Infernon, mert szorult helyzetben két "lézer" is megégetett. -
GrooveHero
addikt
válasz
nightmare13 #45179 üzenetére
És azt látom valahol, hogy éépen hányas valor-om van?
-
GrooveHero
addikt
válasz
nightmare13 #45171 üzenetére
na oké, akkor még1x: mi az az 5-ös valor?
Meg hát ugye csak ebben az esetben 100%, hogy esik a kulcs. De nekem még néha az mp2 is sok inferno-n, tallán az mp4 bevállalható lenne, de mp 10 tuti nem, max ha szólok vkinek, hogy segítsen -
SQX_Barto
addikt
válasz
nightmare13 #44533 üzenetére
Kovácsot és simán játékban felfejlesztettem maxra, viszonylag hamar, de a Jeweller-rel megakadtam Level 5 környékén. AH-ból szinte fillérekért lehet könyveket venni, onnan meg lazán maxra tolja az ember az ékszerészt is. Én ékszer kraftolásra vettem egy rakás Tomes of Secret-et (ha jól emlékszem 610k-ból jó pár ezret vettem)
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #43365 üzenetére
Én már használom és tök jó
mikromanus Volt pofád Johnynak szívni a vérét erre te saját karival is hardon mész? Ejjjnye
mcsabee Mondtam hogy nem lepődtem meg
-
Gothmog
senior tag
válasz
nightmare13 #41096 üzenetére
Én anno az első kb. 500 órát úgy toltam le a játékban, hogy az AH-ra rá sem néztem. (5 karakter párhuzamosan fejlesztve lv 60-ig (nem húzatva, szépen ment mindegyik a maga útján, valamennyivel minden párbeszédet rendesen végighallgatva - legalábbis normálon -), plusz egy karakterrel további játék inf. diabló lenyomásáig; persze rengeteg farmolással közben a maga találós jellegéből adódóan)
Egyébként pedig én is lesz@rom magasról az acc wide paragon levelt. Szívem szerint totál tiszta lapról kezdenék majd a kiegészítőben, és ha valóban úgy lesz, hogy minden egyes karakter megkapja az aktuális össz para szintből járó pontokat, azt meg - igaz, egyelőre látatlanba - még ordas baromságnak is érzem. A frankó lehet, amikor az első szintű cruseadered mondjuk 250 acc wide para level után osztja kapásból magának a pontokat.
Már ha jól értelmeztem a dolgot. Én jobban örültem volna egy olyan rendszernek, ahol a karakterek csak maguk élvezhetik a fáradtságos munkájuk ezen irányú gyümölcsit
-
mikromanus
veterán
válasz
Nem lett volna egyszerűbb más régióban indítani a magatalalosakat? Nekem is van 2 az amcsi szerveren.
-
hokuszla
senior tag
válasz
Hehe, tettem róla, nehogy ipari robottá váljak:
Töröltem legmagasabb karakteremet (60,p91 barb), hogy véletlenül se legyen kísértésem xp farmolásra. -
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #41091 üzenetére
Ha játszani akarsz a kieggel akkor lassan kezd el törni magad ugyanis olyan statokat mint hogy CHC, CHD, AS, Move etc etc, mind mind ebből fogod kapni
Szerk: Más se tud belépni D3ba?
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #40338 üzenetére
Nekem se. Sosenemzároltam magam bneten.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #39298 üzenetére
Az a baj, hogy akik még a diablo1/diablo2vel kezdtek, azok lassan a 25-30-35 körüli generáció. Nekem már azért farmra nincs időm, hogy gyorsabban tudjak farmolni. Leülni és tolni picit oké, de hardkór kockulás már nem fér bele.
Tomeok egyébként tényleg ritkák, még én is rendszeresen kifogyok, pedig mostanában csak gemeket craftolok.
-
Terminator17
senior tag
válasz
nightmare13 #39257 üzenetére
rendben köszöntem a válaszokat.
Viszont nem értem hogy a sp hez miért kell net kapcsolat? -
Gyick
őstag
válasz
nightmare13 #39169 üzenetére
a ros után úgy is igy fogsz menni
-
Gyuri27
félisten
válasz
nightmare13 #38967 üzenetére
Egyik szemem sír. A másik meg üveg.
Ugyanis valóban most nagyon ls alapú a dolog (illetve chc-chd, de ez ugye nerfelve, maximalizálva lesz). Mert kell a 2x ls, hogy mp8-10-n tudj játszani (vagy nagyon magas a dmg). Az sincs rendben, hogy wiz, wd esetén csak 1 ls sajtolható ki 1h+off kombóbol. Viszont itt jön a probléma is. Ha nerfelve lesz az ls az az 1 szem kevés lesz (most is az). A loh pedig nem mindenkor, mindenkinek megoldás. Batos wd-l, archon wiz-l a loh semmit használhatatlan. A leach még jó is lenne. Elitek, bossok ellen megint hasztalan.
Szóval nagyon finoman kell egyensúlyozni a blizznek. -
Muton
addikt
válasz
nightmare13 #38800 üzenetére
200-ért sokan összetennék a kezüket. lassan 1200-ért is
Gorneck23: várható volt
kellene egy "most
kivételesenjó, hozzá ne merjetek nyúlni valamihez is" gombot kirakniuk valahová, amiből ha sokat bekapcsolnak, akkor nem engedik rá a játékra a bugfix gárdát, bárhogy is szeretnék -
Helmoras
őstag
válasz
nightmare13 #37929 üzenetére
Maxi respect !
-
Dexter-2000
őstag
válasz
nightmare13 #37802 üzenetére
köszönöm
-
Helmoras
őstag
válasz
nightmare13 #36660 üzenetére
Igazából igy 8 hónap kihagyás után elég jó megint csapkodni kicsit, wizardom még nem volt szóval elég új az egész, ha utolérlek majd partyzhatunk is akár
Most még csak normalon vagyok ugye...(lvl25) aztán asszerint állitgatom a monster powert milyen jók a cuccaim most mp 8-on járok épp, de próbálok "HC"-sat játszani hogy ne haljak...(ezért nem teszem fentebb) az igazi HC nekem agybaj lenne
-
MrCsiT
addikt
válasz
nightmare13 #36424 üzenetére
A dh-t meg a wd-t még megértem, hogy elhullik mp5 fölött gyengébb gear-ben.
A ww barbit már nem annyira: Usa szerón van barbim, igaz, nem ww, hanem azt a skillezést kapta, amit az EU barbimon is használok, mert életképesebbnek tartottam, de a lényeg : megfelelő skillezéssel akár 100-120k unbuff-al is életben lehet maradni mp8-10-en is.Wiznél ami nem fagyis, az csak sok-sok goldból él meg mp5 fölött (ls-es fegyó alap neki) - ebből egyértelműen következik, hogy ha kevés a dps, és a gold, akkor fagyis wizt kell csinálni. Nem lesz nagyon gyors, de stabil az lehet. Jó példa, hogy tegnap este játszottam egy alapból 67k dps-es wizzel. Kapott pár cuccot - szerintem az egész gearje megállt vagy 5 millában
- és mellettem fogta a lényeket mp10-en, akkor már 100k körüli dps-el.
Természetesen, nagyon örült ennek- én meg annak, hogy tudtam segíteni neki.
Persze, a jó cucc fontos, de nem csak milliárdokkal lehet elindulni, szerintem, ha eofogadjuk az adott szinthez tartozó lehetőségeket. -
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #36419 üzenetére
Jó lenne, a felhívásomra is csak mpierre jelentkezett. És ahogy kivettem Ő sem mindennaposra gondolt
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #36429 üzenetére
Lila kavics csere + teleport-safe passage szerintem kezelhetővé teszi az ilyen helyzeteket. Ha gáz van, akkor egyrészt nem egyhitelnek, másrészt kiteleportálhatsz és pár másodpercre irdatlan sok armorod lesz. Meg a frost nova is hasznos. Ami nem mozog, az nem üt. Erős a logika, ugyi?
Mindenképp jó a fagyasztás, mert a meteor kis késleltetéssel csapódik be. Nálam a módszer, Diamond skinl-prism fel (-7 AP minden skillen) - tepeort a tömegbe - fagyasztás (frost nova, deep freeze = +15% chc) - Armageddon. -
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #36424 üzenetére
Picit mindegyik félkész karakter. Kevés az élet és a main hand többnyire. Ha nem erőltetnéd az XP-t, akkor több jönne belőle. ELég önellentmondás, ugyi? Szerintem egy-egy lila kavics a sisakba sokat segíthet. A meteor build elég speciális. Van aki ilyen CM cuccban használja, de skill csökkentők + archon jelleg szerintem keményebb. Persze ha működik, akkor ne bolygassuk. Nem feltétlen gyenge ez. Magasabb MP-n próbáltad már? A nagy sebzésű buildek magasabb MP-n is jól muzsikálnak.
-
mikromanus
veterán
válasz
Mindig van olyan (életképtelen) ötletem ami max mp5-7-ig jó. Szerintem sokan vagyunk így. Minden szintre kompatibilisek a karaktereink. vagy van egy jobb és egy rakat középszerű, amit azért néha jó megfuttatni a terepen.
#36418) killerjohn
Neked már a létezésed is ban köteles. Nem kell ehhez csúnyákat írni. Szerintem érdeklődd meg a bliznél, hogy hogy áll a HUD-os ticketed! Ha utána van hova még belépned, akkor gyenge a control. -
quex
tag
válasz
Szerintem ez remek ötlet. Szerintem ha killerjohn-t rábeszélnénk, talán feltenne egy ilyen dinamikus adatbázis-naptárt. Aki regisztrál rá, feltehetné, hogy éppen most játszik, vagy ha tudja, hogy kb. mikor fog játszani, melyik act, hanyas mp, hogy mivel jön, miket szedeget fel, mennyit szöszmötöl, milyen útvonalon, mi kellene a csapatba, stb. bármi, amit fontosnak tart. Lehetne rá jelentkezni és akkor betöltené a helyet, stb. Persze nem tudom, hogy lenne-e rá igény.
-
sto1911
veterán
válasz
Engem felvehetsz, 5-7 korul szoktam jatszani, szinten WD-vel.
-
Gyick
őstag
válasz
nightmare13 #30326 üzenetére
grat
Majd elemezhetnéd a 100-as zöld kő árfolyamát az ahban hogy mikor érdemes adni-venni
-
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #30326 üzenetére
Gratulálok itt is!
-
Gyuri27
félisten
válasz
nightmare13 #29989 üzenetére
Ez a vásárlót miért kell érdekelje?
Csináljanak olyan rendszert ahol nem lehet másolni az itemeket. Ahol nem lehet lopni. -
Rossi
addikt
válasz
nightmare13 #29245 üzenetére
Ok, este tesztelem, köszi.
-
tomazin
veterán
válasz
nightmare13 #29071 üzenetére
és az a baj van aki elhiszi ezt a mérhetetlen okosságot, hogy a harács, harács csak a mikrofosnak engedélyezett:
szép eszme futtatás /tények .. van benne ésszerűség..btw ez pont a konzolos cuccokról szól, mert ott eddig úgy kereskedtél a játékokkal ahogy nem szégyelltél, és ez volt a 2. leggyakrabban hallott érv a konzolok mellett ismerőseimtől (ugyanis nekem sosem volt, meg ha nem változik meg valami gyökeresen a fejemben akkor nem is lesz) amikor kérdezgettem,h miért is jó a konzol.
na de részemről befejeztem, nem akarom szétoffolni a topicot, csak egy d3 oldalon ilyet kiverte nálam a biztosítékot
-
Gyuri27
félisten
válasz
nightmare13 #29035 üzenetére
Sok vacak helyett vegyél egy skornt.
-
Horbal
őstag
válasz
nightmare13 #29035 üzenetére
Kraftolnék vállast meg bracert meg amut.
Socketes gatya. -
F-ECT$
titán
válasz
nightmare13 #28977 üzenetére
Mert milyen diplomád lesz? És melyik suliból?
-
tomazin
veterán
válasz
nightmare13 #28974 üzenetére
lehet Te nem tolsz bele pénzt, meg a keleti blokk inkább kivesz(kivenne), de ahol 50-100eur nem tétel, ott fognak.
-
tomazin
veterán
válasz
nightmare13 #28971 üzenetére
nálam vannak hullámok (nem, nem csak a patch-ek
), amikor esik, aztán 2-3hét semmi, majd 1nap alatt 4-5 aztán megint csend.
mondjuk a 2run alatt esett 5-6gyűrű meg 2amu, a vendorok nagyon örültek neki... -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #28971 üzenetére
Ha jó lenne a drop, ki használna AH-t?
-
killerjohn
addikt
válasz
nightmare13 #28914 üzenetére
felvettelek
-
nightmare13
őstag
válasz
nightmare13 #28907 üzenetére
Ha csak kölcsön is tudna adni valaki egy Leoric ringet, azt is megköszönném, csak addig kellene, amíg felhúzom 60-ra a barbit.
-
Pekkk
aktív tag
válasz
nightmare13 #28339 üzenetére
Én most így tolom magas mp szinten. [link] Nekem elég hatékony. Kicsit eltér a szokásostól, de meg vagyok vele elégedve. Az explosive light iszonyatosakat critel, viszont még mindig nem értem miért lő nagyobbat mint a többi rúna.
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #28158 üzenetére
Hiába csűröd-csavarod. Akkor sincs se monopólium, se monopolisztikus helyzet. Egy-egy szereplő igen kis mértékben tudja csak befolyásolni az árakat. A birkahatás és a kereslet ingadozás sokkal erősebben érvényesül, de ez mind normális mozgás. A kínálat kissé rugalmatlan, így lassabban követi a keresletet. Ettől még szépen működik a "verseny". Persze lehet kisérletezni piacbefolyásolással sokmilliárdos újgazdagként, de rövid távon nem is leszel olyan milliárdos ha nagyot markolsz. Kicsit lehet módosítani az árakat felvásárlással vagy tömeges eladással, de ez nem jelentős. Mellesleg ez is kereslet-kinálat. ha többet "akar" a spekuláns ( nagyobb a kereslet). Ha kiadja magából a szemetet, akkor leesik a kereslet és túlkínálat lesz (mondjuk ezzel kb semmit se nyer, mert ha előtte magas felvert áron vásárolt). A kereskedők/milliárdosok inkább picit kisimítják a szezonális (napi-heti) áringadozásokat. Mondjuk felvásárolnak hétköznap olcsóbban, hétvégén meg eladják mikor nagy a valós felhasználók kereslete (vagy Ah-ban, vagy RMAh-ban, vagy feketén). Időtálló egyensúly nincs, de adott pillanatban van egyensúlyi ár ami fele mozogni fognak az árak (többé-kevésbé).
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #28147 üzenetére
A D3 piac épp hogy nem "monopolisztikus". Tökéletes informááltság nincs, de azért minden
parasztcasual gamer ki tudja számolni, hogy az adott áron megéri-e craftolni és eladni vagy sem. Ebben meg semmi korlát nincs (már a craftban/gyártásban). Ha megéri, akkor csinálja és egyre többen fogják nyomatni a craftot. 2 milla haszon 10 perc craftért? Az 2-4 óra run? No, melyik legyen?
Mivel viszont a kereslet fix, így egy idő után esni fognak az árak. Aztán jönnek a hiénák és jól bevásárolnak, de ez már más történet. Mellesleg a hiénák közt is lesz aki bukik végül a nyerészkedésen a felvásárlással, vagy hosszú időre a nyakán marad a ződsz@r.#28148) granini
Az olcsó gold, meg amiatt, hogy alapból is esik, egyre több és jobb kavicsot fognak használni. Így meg mindig termelődik a kereslet is kavicsra. Másrészt az account bound kavicsokból is egyre többen bevállalnak párat, annak meg elég nagy az "alap" kavics igénye.(#28150) granini
Valószínüleg a gépidő és az authenticator kódból generálja a számokat időről időre. Az accountodhoz hozzá van rendelve a kód, így a szerveren megvan a "oárja" annak ami kell. Ha nem egyezik, akkor irgum-burgum. Ezért van gond ha siet vagy késik a PC-d órája. Ilyenkor kell egy szinkronizálás parancs. -
granini
őstag
válasz
nightmare13 #28147 üzenetére
Tulajdonkeppen a gemmel is ugyanaz tortenik a jatekban mint a golddal, hogy ugyebar egyre tobb lesz belole ahogy az emberek jatszanak. Gemmet ugyanis nem zuzunk be, flawwless kockak meg mindig potyognak a foldre, tehat ami egyszer fullos gem elkeszul az a jatekban is marad. Az egyetlen kivetel ha valaki osszegyurja oket maganak marquise-nek, akkor nyilvan azok a gemmek orokre kivonodnak a keszletbol. Egyeb esetben a marquise alatti gemmekbol is egyre tobb lesz, tehat hosszutavon elvileg akar csokkenhetne is az aruk, ha nem lenne a felhalmozasi tenyezo (hogy valaki konkretan 500 fullos emeraldon ul 4 honapja) illetve ha nem lenne az un. lelektani hatar.
Lelektani / legyartasi hatar nyilvan az, amennyiert valaki maganak elo tudja allitani a gemmet alapanyagbol, tome-bol es goldbol. Na ez ala az ar ala nyilvan nem fog esni az ara mert ott mar szimplan nem eri meg eladni.
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #28142 üzenetére
Az első hozzászólásban is benne van pár gem calculator. Szerintem a tied is.
A kőáraknál meg (kicsit torzítottan a blizard ÁFA miatt) szabad verseny van. Alacsony a belépési korlát (olcsó planek és kavicsos/kovács fejlesztés), mindenkinek elérhető alapanyagok, nincs szakmai/tapasztalati követelmény, egyszerű, így bot is írható a gyártására. A "termék" könnyen elérhető mindenkinek (AH). A költség jól kalkulálható (fix költség 15,4 milla, 729 radian square meg 1600 körüli tome of six-rats). Az eladás gyors és az is elég jól becsülhető. Amíg haszonnal adható el a craftolt kő, addig növekszik a gyártás. Minnél nagyobb a haszon, annál több a belépő. A túlkínálat miatt csökken az ár és a haszon. Egy idő után beáll ez is egyensúlyra (nulla közeli haszonnal adható el majd az AH-ban). Persze kis "adócsalással" még ekkor is haszonnal eladható...
(#28144) Joci93
Megéri craftolni, bár valamennyire szerencsefüggő. Közepes szintű itemek olcsóbbak AH-ban. A craftban mindig van egy kis bizonytalanság, de sokkal jobb is kijöhet viszonylag hamar, mint amire pénzed van. Vagy AH-ban pár roll nem is elérhető.
Jó build? Szerintem az az első lépés, hogy a WW skillt kikukázod. Onnan már könnyű a dolog,
Komolyabban szólva: ugyanaz a build mint két egykezesnél. A sebzés kb azonos, de a yeti fenntartás nehézkesebb, a LoH kevésbé működik (leachnek mindegy). -
Bird
addikt
válasz
nightmare13 #28142 üzenetére
Miket nem mond!?
Jó lenne elmélyülnöm a témában.... Eddig nyúl voltam, túlságosan nagynak ítéltem a kockázatot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #28037 üzenetére
Természetesen nem, de legalább csilingel már szépen a legendary.
-
czpitti
senior tag
válasz
nightmare13 #28015 üzenetére
Nálam az olcsó az ah ár alatt 10% de csere-bere is jöhet persze értelmes cuccokra.így mindenkinek jó
Beszámítás megegyezés kérdése.
-
mikromanus
veterán
válasz
nightmare13 #27580 üzenetére
A kékek is olyan 1400-1500 körül mennek. A kékek nagyja nem ér vendor áron ennyit, Azaz egyszerűbb mindet bezúzni. A mérlegelés csak időveszteség. Ami nem üti meg az inferno anyag szintet azt ráér bezúzás végén kidobni. Ésszerüsítve így a legjobb.
-
davidsito
aktív tag
válasz
nightmare13 #27557 üzenetére
nekem max 5. sec
de az bőven elég a lézerek között
a partyban más nem panaszkodottll-kobe:
de van, nekem is megmagyarázták ... van még 4 másik kaszt -
KubanitoS
veterán
válasz
nightmare13 #27359 üzenetére
Nekem is volt egy hasonló szitu, csak goblinokkal. Elvertem kettőt egymás után, mind a kettő kidobta ugyanazt a használhatatlan legendary kétkezes kalapácsot.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nightmare13 #27359 üzenetére
fagyasztani templarnak/csajnak tökéletesek
-
sunnymarcell
aktív tag
válasz
nightmare13 #17647 üzenetére
Ez nekem is megvan, ezért nem kezdek soha Core of Arreatnál
Befigyelt már egyszer kétszer egy fincsi elit pack a lépcsőn
-
válasz
nightmare13 #9886 üzenetére
Nem.
-
válasz
nightmare13 #9882 üzenetére
Párszáz K a kettő együtt. Gemdealereknek nem adom.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
nightmare13 #9873 üzenetére
Nordic:
Éjjel volt valami az utit mert AH sem ment (nálam meg 1 ismerősnél sem), ma meg 5ös buffal 5ös paragonnal is rakás semmi volt a dropp is, ha meg hát engem is aláztak rendesen az elitekKöszönöm szépen mindkettőtöknek!
-
drk88
senior tag
válasz
nightmare13 #7777 üzenetére
4,9m Ah-ba
-
userxy
őstag
válasz
nightmare13 #7787 üzenetére
És tovább fejteném a kis eszmefuttatásom. Ah-ba már igy nem éri meg eladni mivel lejön a 15 % sarc.
Jól pörög az agyad az AH-zásban esetleg ha kell alaptőke egy két hasonló ötletet szívesen fogadok privátba
-
userxy
őstag
válasz
nightmare13 #7782 üzenetére
Am kíváncsi lennék, hogy neked miért éri meg 5 milláér "lecraftolni" amikor odáig a craft költség lényegesen több..
4 lehetőség van... vagy igaza van Cyperbeninek és felvásároltad és most nyerészkedsz.
Vagy nem tiszta utón vkitől kaptál.
Vagy nem tiszta úton te magad csináltad.
Vagy annyival olcsóbb a 3 kisebb kő, hogy megérje megvenni és craftolni majd eladni.Ahogy nézem az Ah-t gyanítom az utolsó opció lesz a nyerő
-
Cyberbeni
addikt
válasz
nightmare13 #7779 üzenetére
FElvásároltál a 3,5M-s készletből, gratulálok. 1-2 nap és újra lemegy az ára.
@thomeef: egy játékban nyiss 3-at, és akkor 3 különbözőt nyit meg.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
nightmare13 #7777 üzenetére
Ez nem a trade topik.
AH-ban olcsóbb.
Nem kell kivastagítani, úgysem fogja több ember elolvasni. -
userxy
őstag
válasz
nightmare13 #7728 üzenetére
Ne várd, hogy bárki is 9 millánál többet fizessen a radiant star gemekért
-
TavariS85
csendes tag
válasz
nightmare13 #7728 üzenetére
Azt vágod hogy jelenleg szarért-hugyért dobálják az emberek után a köveket? 5 milláért vehetsz radiant star ametisztet és topazt, de a ruby és emerald is 9 milla alatt van. Úgy haxolják őket ahogy csak tudják ezért megy jóval az önköltségi ár alatt, nem hiszem hogy valaki annyira hülye lenne hogy ilyen árak mellett is ő gyártson követ, mikor feleannyiért(vagy inkább a harmadáért) megveheti ah-ban....
-
P00By
nagyúr
válasz
nightmare13 #7693 üzenetére
Nem a barbival mentem!
-
Sirandrish
legenda
válasz
nightmare13 #7596 üzenetére
Ha ingyen állítasz elő annyi kavicsot amennyit csak akarsz akkor 200K is jó pénz érte..
-
warcat
veterán
válasz
Ha a semmiből húzza elő,legyen az dupe vagy account restore,akkor tökmindegy,hogy mennyit kap érte mert neki nem volt költsége vele.
Annyit kell megfontolni,hogy meddig esik várhatóan a gem ár / valahol megáll,lehet,hogy épp 250k-n ha nem lép blizzard/ és lehetőleg akkor kell bevásárolni magadnak.Kétlem,hogy a csodás GMek nekiállnának törölgetni egyesével gemeket,de majdcsak befoltozzák a forrást valamikor,akkor szép lassan még vissza is mehetnek az árak.Aki jól tippeli meg mikor a legolcsóbb,fillérekért begyűjtheti a maxos gemeit.Egyébként megint a csalók járnak jól,halálra keresik magukat vele RMAH-n,az egyszeri játékosnak meg lehet,hogy olcsón lesz gem-je,de egyrészt nem tud versenyezni senki az ily módon harácsolt javakkal (azt vesznek meg amit akarnak kb) másrészt olcsó fix lesz a Blizzard részéről, ha nagyon mély a végbéltermék,hogy szimplán megemeli +2 szinttel az infernon eső gemek szintjét,és hozzáad még 2-3 maxos gemet,és pl 70 statos/125% critdamos lesz az új csúcs.
-
Helmoras
őstag
válasz
ezek nem gyártott gemek hanem csalt kavicsok, egy karakternél felhalmoztak több ezret belőlük és ugymond lemásoltatták a blizzardal azzal a cimszoval hogy feltörték az accountjukat, igy ezeken nincs craftolási költség semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Próba
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Akvarisztika
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Acer nitro 5 gamer laptop
- Eladó Lenovo Y720 Cube kompakt gamer PC: i5 7400, 16GB RAM, GTX 1070, 512GB SSD
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok