Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
válasz Scholes9 #2697 üzenetére
Nem semmi. Akarok a barbimnak egy olyan geart amivel ezt meg lehet csinálni.
Van rá nyolc millám.(#2704) Mr.Csizmás:
Akkor nem lehet. Nem pörögni akarok kettőt, hanem non stop búgócsigába átmenni, úgy hogy közben nem ütnek le.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
persil
nagyúr
válasz Scholes9 #6374 üzenetére
Oké nem úgy értettem, hogy "nem az, te idióta", hanem úgy gondoltam, hogy ő(kulle) nem számít garantált rare drop szempontból boss-nak.
És mivel a kolléga csak egy rare-t kapott, ötös valor mellett tőle, ez simán lehet, hogy így igaz.
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Zoona
aktív tag
válasz Scholes9 #7015 üzenetére
Valószínűleg a sok sírásnak és pár nap statisztikai adatai alapján döntöttek a nerf mellett. Ami jogos is és nem is. Számíthatni lehetett valamilyen nerfre, a nyakamat tettem volna rá, de ilyen hamar?:S Nekem a gearemen pl. lehetne még javítani - de gondolom jó drága is lenne - de 5-7 ig is tudtam lemenni kulcsokér ( hozzáteszem nem is esett sokszor... ) viszont a mostani 7-es sebzése lesz majd nerf utáni 10-es sebzése. Nekem inkább a hp-val van bajom, mire lepörgöm a barbárral azt a rohadt sok hp-t az életkedvem is elmegy:S De szerintem, még a HP-hoz is hozzá fognak nyúlni a későbbiekben...
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Bazzzs
senior tag
válasz Scholes9 #8718 üzenetére
Az a rész nálam is élvezhetetlen szokott lenni, valamint a Siegebreaker utáni pályarész is szeret akadozni, amikor jön az a sok kis skorpió szerű valami egy rakásban Még terhelést nem mértem, de egyszer kíváncsiságból lehet, hogy megnézem.
[ Szerkesztve ]
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
mpierre
veterán
válasz Scholes9 #17197 üzenetére
Jó ez a "harangoztak" a moboknak skill.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
jjc
aktív tag
mp0-n kb. homokozólapáttal végig lehet szaladni. egyrészt tök jó, h megemelik a harang sebzését, de sajnos még mindig 75 spiritbe kerül.
a snapshot bug kijavítása miatt szerintem a blinding flash visszaszorul majd és a helyére mehet kiegészítő skill-nek mind tempest rush- mind ciklon buildben a harang.
(de én a ciklon buildbe inkább az exploding palm-ot javaslom. teszteltem ptr-en, eléggé hatásos az az 50% life sebzés halálkor)Galaxy Note 8, Dell Inspiron 7559, Popcorn Hour A-110, TP-LINK C1200
-
Gorneck
legenda
Ezzel toltam ma...csak én stun-t használom...refik miatt... Magasabb MPL-en simán haladós vele...de ilyen szempontból remek lesz helyette a Exp Plam is.
Jön a peccs majd elválik melyiket fogom használni...de sztem harang...és dmg-essel... Mivel csapatos csapatáshoz az lesz az igazi...Gorneck#1239
-
Bird
addikt
válasz Scholes9 #25474 üzenetére
Egy ideje AH-zok, de ez az első ilyen eset..... Remélem megoldódik!
mikroman: a listában buyoutként jelent meg.... Lehet, hogy kéne írnom a supportnak?
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
buherka
addikt
-
mikromanus
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Scholes9 #29571 üzenetére
belepes utan 10 perc normal/nightmare csapatas a szokasos skillekkel, legyen mit felpufferolnia.
erdekes, van ~8,7 giga szabad helyem, ha elinditom ezt a szutykot, es nyomatom vele, fezabalja egeszen ~1,17 gigaig.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
buherka
addikt
válasz Scholes9 #30007 üzenetére
Én MP8-on megyek Kocsonyával...de ott nagyon lazán haladok. Felette is megy, de minek...60 órám van benne és 40-es vagyok.
Elég a 3% LS a bökőn. Durcán tölt az is vissza. Meg a dokinak az erőssége úgy is a Pick Up radius, hogy szedegesd a élet gömböket, az meg van dögivel. Kicsit rágyúrtam én is a Helath Gloob-ra és így már teljesen vállalható.
Skorn-al ugye nem lehet offhand, tehát bukod a brekit. Máshol összeszedni a 20-as Pick Up-ot...az tuti fájni fog. arról már nem is beszélve hogy ott a chc, Max mana, Mana regen, Main stat = allres.A Gruesome Feast passzív meg sztekkeli az Intet felfelé....ezerrel + rakás DPS és All res.
Tehát én a egykezes + brekit javaslom, ha olcsón meg akarod úszni.
Hja...és ne hallgass rám...csak 60 órám van a Dokiban
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
davidsito
aktív tag
válasz Scholes9 #31656 üzenetére
Na várjunk csak egy kicsit!
Tegnap egy fiatal csapat, meghívott überre .. mondom Mp10 ... ők nem, mondom de, nem, de ... aztán csak úgy lett.
Arra gondoltam ez nagyon gyors lesz, ugyanis én fejlődtem. /régen is könnyen és gyorsan ment/
Biztosra mentem: 50.000 hp-vel + 2x3 life steal + wc
Estek keltek + engem is 2x levertek.
Hát nem voltam boldog.
Erre valaki benyögte, hogy erősítetek az übereken mp10-en (4-esbe).
Erről van e valami infónk? Mert már 1-2 frissítés óta ritkán Überezek.Nem kell bemutatnom senkinek ... földhözvernek + tűzlabda + tornádó (Kule esetében)
- vagy tényleg nem működött az életvisszatöltés, akár 1-2 secre
- vagy fű alatt picit erősebbek és Genyok lettek64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Építő/felújító topik
- Politika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest