Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pompi
MODERÁTOR
"We're restarting the services at the moment to get everything back online, I don't have an ETA just yet and I'll let you know as soon as we have one or futher news." [link]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Nem bűn egy kicsit visszaolvasni
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
Ez nem időzítés kérdése. Nem tervezett leállás ez. Shit happens.
Thrawn: az EU fórum topikba amit linkeltem is írtak US-ről, hogy nem megy, illetve felnéztem az US support oldalra is, és ott is megy az anyázás miatta.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
3 perccel ezelőtti infó:
"We are working to bring everything back up still, I don't have an ETA just yet but our network team is on this and are working on the issue." [link]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Repkednek ám itt a több tíz milliók / száz milliók. Nem semmi.
BTW van itt valaki aki HC játszik, vagy csak a noob normál módot toljátok?Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Na legalább odáig eljutottak, hogy breaking newsként kirakták a bejelentkező képernyőre, hogy gondok lehetnek. Persze kicsit ferdítenek, mert nem lehetnek hanem vannak, de hát ez ilyen. Mondjuk kicsit gáz, hogy lassan 4 órája nem megy.
Szerk: és az EU game szerver a jelen állás szerint down. [link]
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #10329 üzenetére
1.0.5 óta kurv@lassan (van, hogy napokkal később) frissül és akkor is hülyeségeket írogat ez a webes profil
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #13212 üzenetére
Nem teljesen értem ezt, hogy a játék telepítésének mi köze van a fiókhoz kapcsolt authenticatornak.
Én három gépről is szoktam játszani, az egyik gépen ráadásul volt már, hogy több fiókkal is beléptünk ami authenticatoros volt és az ég egy adta világon semmi trükközés nem kellett hozzá amiket írsz. Androidos authenticatort használok. Az Androidos rendszer újratelepítésénél illetve másik telefonra költözéskor kellett a restore kód, de ennek semmi köze nem volt, hogy mikor melyik PC-ről indítom a játékot. Az authenticator fiókot véd (akár ugye webolalra való belépést is), nem pedig telepített játékot.Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz mikromanus #13216 üzenetére
De tudom, hogy van windowsos authenticator, csak az nem volt világos, hogy arról beszélsz...
Az edit részre pedig lásd amit én írtam. Pendrive-ra kimásolva gyönyörűen működik a D3 másik gépen telepítés nélkül. Ebből gondolom az új windowsán is el fog indulni simán a másik partícióra rakott D3.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Szinte hihetetlen, hogy tegnap este is besziv@tott a rendszer és most is lemaradok az AH-ban valamiről...
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #92888064 #14650 üzenetére
Sehol egy fallen hero? Az úgy nem is az igazi...
Ad-m: na, legalább Mondjuk egy 20 alatti DH nekem is ráment amit töröltem, de az 56-os barbárt sajnáltam, ami odalett egy nem megfelelően megválasztott monster powerezésnek multiban, de van egy cimborám, akinek elég küzdelmes volt a HC élet mire eljutott a végéig.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz #92888064 #14653 üzenetére
Ahogy proci is írta a chc hiánya és a kevés dmg inkább a pénz hiány és a szegényes AH miatt van.
Az sok HP meg igen, inkább biztosítás féle, én úgy voltam vele, hogy inkább menjen a HP a DMG rovására bizonyos szintig.Egyébként én november vége óta nem HC-ztam nagyon. Augusztusban keztem, és folyamatosan észreveheő volt az AH döglődése. Átnéztem a normál AH-ra és kánaán ehhez képest - persze árak is vannak.
Szóval kicsit csalódtam a HC dologban, gyakorlatilag azon kívül, hogy fasza csávónak érezhetem magam sokat nem adott hozzá a Blizzard ehhez a játékmódhoz, semmi plusz ami miatt megérné játszani vele, sőt csak a szívás pl. az AH miatt. Azt meg végképp nem értem, hogy az RMAH-t miért pont a HC módból hagyták ki.Még lehet a barbáramot csakazértis végigviszem 60-ig, meg befejezem infernón is HC, de mostanság inkább szórakoztat a normál módban a kulcs gyűjtögetés és über bossozás - bár már ez is kezd kicsit unalmassá válni.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #14676 üzenetére
"Eddig 5-6-on toltam drop miatt de már rettentően meguntam, hogy kínlódok és semmi nem esik."
Csak érdekesség képpen. Én is hasonlóan mp5-7-en szoktam menni kulcsozás miatt, de pár napja tettem egy próbát és elindultam mp1-en az act1 elejéről. A Warden pedig dobott egy Inna gatyát, igaz nem volt fullos, de 1 órán belül elvittek 35 milláért. Ez volt az eddigi legértékesebb droppom, és mindez mp1-en.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz persil #14876 üzenetére
Én nem mennék felgyújtani a blizzardot, de amikor itt valaki leírja, hogy baszakodik esténként rendszeresen a rendszer, akkor nem kellene ilyen magas lóról leoltani, mert épp akkor amikor ti bent voltatok akkor ment.
Te vagy ProEvo bent voltatok és játszottatok az előbb általam belinkelt időpontokban? Szóval kicsit azért másképp kellene lereagálni ha megjegyzez valaki valamit. Nézd meg mire reagált ProEvo. Nem volt abban semmi felgyújtom a blizzard hq-t, mégis jött rá a lekezelő válasz...Szerk: látom, hogy ezzel is vitatkoznál. Csak pár napja követem rendszeresen a topikot, de azt látom, hogy veled elég könnyű összekülönbözni. De majd igyekezlek kerülni, mert fene se akar ilyen baromságokon vitatkozni.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz LLKobe #15168 üzenetére
Szerintem ha megvannak hozzá a cuccok, akkor megéri craftolni.
Pl. egy star ruby most 744 ezer gold. Ugyanezt craftolni 500 ezer. Ha csak a Tome of Secretek megvannak, még akkor is megéri, mert pl. 27 darab flawless square most olyan 32 ezer arany. 54 darab Tome of Secret további ~64 ezer gold, tehát még mindig csak 600 ezernél járunk és nem 740 ezernél.
Továbbmenve Radiant Star Ruby AH-n ~21 millió, kikraftolni ha minden megvan hozzá akkor ~15.5 millió.
Most én azzal nem számolok, hogy mennyi ideig tart az klikkelgetés a craftolásnál és az alatt az idő alatt mennyit lehet farmolni.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #15709 üzenetére
Andrishé bent van az első hozzászólásban.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz TeeBee73 #16357 üzenetére
"Ha egy időben, egy IP címről több karakter is visz, annak szaga van. "
Ez azért kicsit erős így. Lokál hálózatról simán előfordulhat, hogy többen játszanak. Akár már egy háztartásból is, nem is kell rögtön nagyobbra gondolni (iskola, kollegium, cég, lanparty stb).
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #18432 üzenetére
Hasonlítgattam az enyémmel, elég hasonlóak a buildek. Én nemrég cseréltem az tiedhez nagyon hasonló statokkal rendelkező IM csizmát erre az Ice Climberre, ez hozott nekem +7k dps-t, igaz a 12% speed ugrott, azóta érezhetően lomhább vagyok.
Amulettből lehet még kifogni ~200 str körüli 9 AS + 9 CHC körülieket, a múlt hét vége felé többi svolt AH-n 5-10m közötti goldért. De azokon nem volt vita meg life %, szóval egy olyannal buknál életet, és nagyon már nincs miből. Nekem is csak úgy sikerült a 150k-ról a 170 környékére jutni, hogy beáldoztam az 53k lifeból 13k-t, de hát volt miből, neked már nagyon nincs szvsz, már ezt a 40k környékét is keveslem, nyilván könnyebb volt bizonyos esetekben a nagyobbal haladni.
Aztán az övből vadászhatnál bash skillest, az is adna attól függően, hogy milyet találsz jópár százalékot.Szerk: összességében str-re kellene még pakolni szerintem. Én durván 400 strrel vagyok feljebb úgy, hogy több, mint 30 para levellel lejebb tartok.
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Horbal #18441 üzenetére
"-12% speedet nem tudnék elviselni, így is mikor XP-zek WW-zek mert azzal lehet haladni."
Igen ezt megértem. Nekem is nagy dilemma, ezért még be se raktam az IM csizmát az AH-ba, ott nézegetem a stashben, de azért a +7k dps nem rossz összességében. Olyan Ice csizma kellene amin van movement, de hát azok meg mucsosz pezó. Szóval egyelőre ez marad aztán majd lesz jobb is. Egyébként alacsonyabb mp levelen xpzéshez én is ww-zek ofkorsz.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Jó, akkor én is leírom a patch utáni első drop tapasztalatomat, én mp7-en indultam alkaizer runra, 1 kör alatt, sőt igazából csak keep depths-ig esett két legend, de eléggé brim kategória (fragement of destiny és gladiator gauntlets), és a kör végéig 6 demonic essence.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #18669 üzenetére
OK, de mondjuk a Gibbering Gemstone-t is el lehet dobni mégis Account Boundos.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Gorneck #18829 üzenetére
"Ha jól láttam, akkor reggelre visszaállították a 0,25euros limitet. Arról lehet tudni, hogy mi is volt ez? Illetve ez már akkor végleges?"
Igen úgy tűnik, pedig még megvárhatták volna feltöltődik a ballanszom
BTW ezzel az egésszel csak annyit értek el, hogy tegnap egy rakás embert megszivattak, egy rakás meg széjjelvásárolta magát golddal. Éljen a konzisztencia. Egy újabb pofon az AH-nak. Bravó.
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
Amulet of bármi (str, dex, int, vit)
Jeweler Design között keresd, de nagyon nem is kell keresni, ott lesznek a lista tetején.
Ára jelenleg 15 ezer (vit) és 350 ezer (str) között mozog
Kell hozzá egy perfect square kavics, egy brimstone és egy demonic essence.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz CactuS #19046 üzenetére
"A hivatalos D3 guide nem túl bőbeszédű."
Totál részletesen le van írva a hivatalos anyagban minden. Az 1.0.5-tel jött többek közt a monster power, a kulcsok gyűjtése és überezés (infernal machine). A pár nappal ezelőtti 1.0.7-tel pedig nagyon sokminden, főleg ha monkod van érdemes megnézni, hogy mik. Új receptek, új összetevő, új gem level stb.
1.0.5 info
Monster Power
Infernal Machine
1.0.7 infoAhogy nézem még az 1.0.4-es Paragon rendszerről is lemaradtál.
További 1.0.4-es infók.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #19057 üzenetére
Igen, AS-t meg nagyobb AllRest is rajzolhattál volna bele hamár egyszer nekiállsz
Feel Good Inc.
-
Pompi
MODERÁTOR
válasz Integra #19455 üzenetére
5 elitet (sárga boss és társai vagy kék csoport) le kell ütni, akkor lesz meg az 5ös valor. [link]
Szerk: na meg is előztek. Mind1. Még side questek megcsinálása is adhat egyébként azt az előbb kihagytam.
persil: milyen láda az ami NV-t ad? és amúgy a 15 perc az 30, nem?
[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Hálózati / IP kamera
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Facebook és Messenger
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Csak jövő tavasszal jelenik meg az inZOI, a Krafton életszimulátora
- Tidal
- Milyen légkondit a lakásba?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Ubiquti Nanobeam M5 2DB irányított antenna
- A++ kategória! DELL P2418HZm - 24" IPS / 1920x1080 / MATT / pivot / win hello face // GARANCIA +SZLA
- +monitor+ i5 4570 /8-12-16GB DDR3 / 240GB SSD /takarítva, telepítve / Lenovo M73
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest