Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Diablo 3 topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27051) MrCsiT válasza Edge (#27049) üzenetére


MrCsiT
addikt

Köszönöm a pozitív véleményt :)

Már csak arra várok egyébként, hogy az íjásszal kezdjenek valamit (akár elég lenne a vault 3000% fire dmg-ét visszaadni neki) , hogy legyen egy op skillje, és akkor leporolnám azt is..

Prophetor karim, a fagyis, rendben van,csak nem kap exp-et a P100 miatt szegény :DDD , és a Lacuni bracersét kölcsönadta BarbiTrier -nek .. az íjász TrierHunter pedig várja az egyik patch-et... vagy csak hogy kedvem legyen öldökölni vele, és kapjon vissza pár széép zöld követ.

Amúgy - mielőtt még goldhiány miatt eladtam volna a barbim 100-as emerald-jait - AszSzuli írta nekem játékban, hogy a barbiját már (ennyi erővel) gyorsabbnak érzi , mint a fagyis wizardját, ami pedig nem is volt egy gyenge karakter (ahogy látom, leszerelte a cuccait, eladta :( ).

..és én is azt tapasztaltam, hogy mp8-on nem volt több idő megölni act2 wardent barbival, mint wizzel. Kicsit még erősödik, és még jobb lesz, de már most tréfás, hogy pl. publicban még hasonlóan erős barbik is odahalnak 1-2 tócsába, vagy elitnél én meg nem, ha a WOTB megvan.

Kérdés, barbikhoz : az mitől lehet, hogy amikor próbáltam az IK öv helyett egy witching-et, és az IK 3 % ls-e helyett betettem a passzívot, ami 3% ls-t ad, gyengébbnek éreztem a visszatöltést, mint az IK övvel ? Ez valós gond lehet, vagy csak én éreztem rosszul ? :F

"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT

(#27052) Sirandrish válasza MrCsiT (#27051) üzenetére


Sirandrish
legenda

"Ez valós gond lehet, vagy csak én éreztem rosszul ? "

Te érezted rosszul...próbáld újra :K

Ami miatt "gyengébbnek" érezhetted az esetleg a karaktered gyengülése ami a 70+all resi elvesztése miatt lehetséges..
Ha esetleg a WH belted is rendelkezik sok-sok all resivel akkor meg csak az érzés :)

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27053) defede válasza Gorneck (#27047) üzenetére


defede
tag

A Plague Bats viszont működhet nem? Nagyon későn léptem már fel este ezért nem volt kedvem átgearelni magam macira, robbantósként pedíg nem jó a dps hozzá.

DAN: semmi gond kezdem megszokni a halálcsillagot mögöttem :D

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#27054) Assdak válasza MrCsiT (#27051) üzenetére


Assdak
őstag

Rapid Fire elég OP lett. MP10 Uberen egyedül csak a Punishmentet kell ütemesen nyomkodni.

(#27055) Sirandrish válasza Assdak (#27054) üzenetére


Sirandrish
legenda

jaja..mondani is akartam..
Olyan DMG-t oszt le hogy bumbadabumm :D

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27056) Cadal válasza Bird (#27050) üzenetére


Cadal
őstag

Igen, ott voltál :) . Brutál volt amit aprítottunk ActII-ben Zan és Sittes79 kollégával karöltve. Jó party volt, csak lépnem kellet sajna.

(#27057) Bird válasza Cadal (#27056) üzenetére


Bird
addikt

Rég élveztem ennyire a diot, mint tegnap este! :R És ezentúl ez már minden este így lesz... :B

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#27058) F-ECT$ válasza Edge (#27043) üzenetére


F-ECT$
titán

A végén még visszatérek az archonhoz? :)

Dive ever, work never.

(#27059) granini válasza Assdak (#27054) üzenetére


granini
őstag

Tegnap esti tapasztalataim: zsenialis az uj patch. Most tegyuk felre a botlast a US RMAH-val.
Mob density: kiraly. Eddig sose szerettem Act II-t. Ha menni kellett kulcsert probaltam mindig optimalizalni az utvonalat. Black Canyon es tarsai most hemzsegnek, elmeny menni. Egymas utan jottek a mighty blow-k, 10-20-30-asok is. Meg Rapid Fire-al is tudtam csinalni (mp3-on persze.. xp run..)

Rapid Fire: vegre valahara adtak valamit a DH-nak is ami kicsit op feeling. Szinte alig fogy el a hatred, runatol fuggone persze, de alig van koltsege ha chain fire-t tolsz, es brutalisat sebez. Nekem cvan kulon critical bonuszom az RF-re asszem 2 itemen, hat ugy pattogtak a sarga szamok es olyan magasak mint meg soha. Tenkjublizzard.

A multiple crafting es az identify all funkcio rengeted idot megsporol. Mar eddig sem vettem fel nagyon kek cuccuokat, de most kifejezetten csak sargat kapkodok fel. Nagyon kenyelmes. Odaall az ember, ID ALL, egybol ott van mellette a stash, gyorsan at lehet nezni van-e vmi amit nem adok el a vendornal es atdobom.

XP: tegnap mondjuik 4-en mentunk, kis xp run es utana 2 x mp7 uber, egyertelmuen tobb xp jott, latvanyosan halad elore a kek csik :)

Osszegezve: tenap leptem masfel szintet igy plvl 51, es elertem a 250K sheet DPS-t. A tartalom amit Andrish is emlegetett persze meg nincs megoldva, de ujra elmeny jatszani, es vegre nem csak azon a 4-5 utvonalon erdemes menni ahol kulcsozik az ember vagy Act3-ban farmol. Eddig mindig szegeny Azmodant oltuk halomra mert ha mar ugyis Act3 run akkor kezenfekvo lemenni Core-ba. Most pedig erdemes ramenni Leoricra, Belialra, mert nagyon oj mobsuruseg van elottuk is.

:R

szerk: ki is felejtettem hogy az alarm funkcio is mekkora kiralysag. Iszonyu nehez mondjuk mp8-on a legnagyobb henteles kozben valahogy be-villam-gepelni hogy GOB, meg W, meg E.. most mindez automatikus. Poen: tegnap a nagy hentelesben eszre se vettem egy goblint, egeszen addig mig egy elkoszalt rapid fire el nem talalta es a game kiirta hogy megutottem.. Az alarm meg magunknak is jol jon neha nemcsak a partynak :K

[ Szerkesztve ]

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#27060) mikromanus válasza MrCsiT (#27051) üzenetére


mikromanus
veterán

Ami miatt kevesebbnek hathat:
- az erő miatti 200+ armor többlet az IK övön
- setből a melee dam csökkentés az IK setből
- resist (ha nincs annyi a WH-n mint az IH-n)

A run meg muris, csak a kötelezettségek miatt (starcraft 2-re kockultam rá) kicsit kevés jutott most diablora. A WotB fenntartás most nagyon egyszerűnek tűnik. Meg a MS eltérés is kevésbé fontos most már. Annyira sűrűn van az ellen, hogy mindig lehet zúzni. A 12 vagy 24% különbség alig érezhető (azért váltottam a tesztkörben 24%-ra). Fields of misery warden huntig módnál mire megleltem a kulcsoscsókát, addigra meglett 4 valor csak ezen a mapon. Utána még sebtiben begyűjtöttem egy pakkot.
Az is jó, hog ykiírja ha elit pakk, vagy manó terem a közelben. Egyrészt nem csak a halálaiddal van tele a chat (mondjuk ilyen egyébként sincs gondolom senkinél), másrészt könnyebben észreveszed. A zsákosak voltak néha aljasok és suttyomban eliszkoltak mikor csatáztam patch előtt. Ilyen most nem lesz :DDD

[ Szerkesztve ]

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27061) Assdak válasza granini (#27059) üzenetére


Assdak
őstag

Milyen itemeket van crit bonusz? SOJ-on nem dmg bonusz van? Chain fire alatt mit értesz?

[ Szerkesztve ]

(#27062) granini válasza Assdak (#27061) üzenetére


granini
őstag

Megneztem, csak 1 item valoban, a Dead Mans tegezen van increase critcal hit chance of Rapid Fire. Nekem sajna csak 5% de asszme ott 8-10 a max ami lehet. Chain fire alatt azt ertem amikor nyomva tartod a gombot es folyamatos sorozatot adsz le. Regebben ott hamar elfogyott a hatred, most pedig lejjebb ment a hatred koltsege, szoval eleg hosszu sorozatot le lehet adni megszakitas nelkul. Leginkabb 1 target ellen nagyon jo..

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#27063) mikromanus válasza Assdak (#27061) üzenetére


mikromanus
veterán

Skill bónusz itemek: SoJ, Skull grasp, Mara amu. (SoJ-on persze bukhatsz így is critet, de van azon elit dam és erőforrás is. Néha ahsznos)
Kasztspecifikusan lehet skill (ezeknél szűkebb az adott itemen elérhető skillek száma):
DH: tegez és vért (+set/legendary fegyver is lehet skilles, vag yskill hatásos)
Wizard: varázslósipka, source, pár wand
Barbi: öv és fegyver
Tyúktolvaj: mojo és maszk. Meg pár filézőkés is.
Pajzson lehet minden kasztnak skill. :Y

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27064) Assdak válasza mikromanus (#27063) üzenetére


Assdak
őstag

Ez oké. Csak én úgy emlékeztem, hogy SOJ on dmg bonusz van. De már látom, hogy nem. Mondjuk ezeknek fel is ugrott az ára rendesen.

(#27065) granini válasza mikromanus (#27063) üzenetére


granini
őstag

Tyuktolvaj :C

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#27066) Gorneck válasza defede (#27053) üzenetére


Gorneck
titán

Mind2öt próbáltam...pb ugye nem critel vagyis nem látom mit sebez a mobokon...nekem a sima sebzés ki van kapcsolva...szal a hp csíkon kívül nem nagyon tudtam lemérni mit tudnak, de macikhoz képest nudli...

Thrawn mellett mentem mpl6-on, tény, hogy darál a denevér, de mivel cast közben egyhelyben állsz, nudli hatótávval, így ki is törölheted vele a popikád...folyamat sw kellett, hogy a mobok közé rongyolva tudjam használni, de ez már akkor el is bukik, ha többen vagytok és rossz helyre mész, hisz több híííróóóót támadnak a mobok így, ha nem egymás seggébe mentek máris össze vissza mennek.
Értsd ez alatt, hogy fleet passzívval és össze vissza portoló Monk igen csak mozgékony ,ezáltal neked nagyon nehézkes a követése, így a mobok is hamar kakikálnak a fejedre...főleg, ha több HPd van, mint a party többi tagjának...
Szal 1 bika pakkon kívül nem nagyon tudtam kihasználni a denevéreket...ott 2-3 sec alatt elfeküdt minden...

Ezért írtam, ha nem olyan a party, vagyis nem dolgozik össze, akkor ez a skill szvsz csak a slotot foglalja...magas mpl-en nem néztem, de 10-en mindnenképp le szeretném próbálni (ott látok benne fantáziát), ha majd 100as lesz a Monkom, amire a héten látok is némi esélyt...

Gorneck#1239

(#27067) defede válasza Gorneck (#27066) üzenetére


defede
tag

Kitartást hozzá. Ez már a 2. 100 :). Nekem még egy sem.Állandóan ugrálok a karakterek között, kell a változatosság.
Asszem megvárom míg kipróbálod MP10-en addig nem erőltetem. Űberen CM wiz mellett azért nem lehet rossz szerintem.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower

(#27068) Kicsimix válasza Edge (#27043) üzenetére


Kicsimix
őstag

Dps továbbra is kell ugye azt ne hagyjuk el azért.. De tény ,hogy elég nagyot durvultunk este : ) :R

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#27069) mikromanus válasza Assdak (#27064) üzenetére


mikromanus
veterán

Van az is:
- 5-6% elemi sebzés (fagyi, lángos, wasabi, rózsaszínszar, vagy statikus feszültség)
- 20-30% dam elitek ellen
- kasztspecifikus skill bónusz (chc, -cd, -erőforrás, vag y+dam)
- kasztspecifikus erőforrás

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27070) Vismajor01


Vismajor01
addikt

Alakul a molekula :)

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27071) Chiller


Chiller
őstag

Hát nekem nem igazán jött be a patch drop ügyileg.

Tegnap mentem/mentünk vagy 5-10 órát, összesen 5 paragon szintet léptem a két karimmal (egyik se kezdő, 75 és 85ösök, max mf-el), és esett vagy 10 legendary összesen, azok is mind "esernyő", gladiator, spirit stone, meg hasonlók... ID nélkül zúzom is be ezeket egyből. Máskor azért óránként kiesik legalább 1 szett, meg pár legendary. Ja és mp7-8, szóval....

[ Szerkesztve ]

(#27072) SLYM válasza Chiller (#27071) üzenetére


SLYM
veterán

nekem 1 szint alatt esett ugyanennyi :U

(#27073) Bird válasza Chiller (#27071) üzenetére


Bird
addikt

Nem volt szó arról, hogy pecs után minőségibb lesz a legendary drop. Max itemizéció után kicsit jobb lehet a helyzet, de erre is elég halovány az esély.... :F Nem cél az, hogy a casual játékosok high- end gearben szaladgáljanak.

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#27074) Chiller válasza Bird (#27073) üzenetére


Chiller
őstag

Nem az zavar, hogy szarok ugyanúgy, hanem hogy jóval kevesebb.
Azért ahogy a kolléga példája is mutatja, maxolt mf-el mp8-on ilyet még nem láttam. Full kezdő, para2-es HC karimnak nulla mf-el mp0-án esik így a legendary.

[ Szerkesztve ]

(#27075) Sirandrish válasza Kicsimix (#27068) üzenetére


Sirandrish
legenda

&Edge
Skacok..ti tőzsgyökeres Archon Wizardok..
Nem unjátok?:DDD

Folyamatosan több száz órán keresztül ráfeküdni a jobb klikkre nem rohadt unalmas?
Ne bántásból, mert én is Archonozgatok soloba, de azért nekem jön egy kis CM, DH, Barbi etc..mikor mi, csak érdekelne mert én is úgy kezdtem Wizardozni hogy óh yee Archon király, de aztán csak-csak megcsapott az unalom szele, és már nem bírnék folyamatosan Archonozni :N

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27076) mikromanus válasza Bird (#27073) üzenetére


mikromanus
veterán

Több a mob, több a kill, több a drop. Sok-sok sárga potyog. Jó kis craft központú a móka. Mindig csak a rosszat látjátok :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27077) Vismajor01 válasza Vismajor01 (#27070) üzenetére


Vismajor01
addikt

Szerintetek min lehetne 100 millből updételni?

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27078) Bird válasza Chiller (#27074) üzenetére


Bird
addikt

Ahogy persil biztosan (nem) mondaná, full random a drop! ;]
Viccet félretéve már így is nagyon fel van tekerve a drop rate... Nézd meg milyen itemek vannak Ah-ban és mennyiért. :R

mikromanus: +1 :B

Jó való igaz, hogy crites memphoból nem esik annyi.... Igaz ez Thrawn barátom?! ;] :DDD

[ Szerkesztve ]

.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.

(#27079) mikromanus válasza Vismajor01 (#27077) üzenetére


mikromanus
veterán

Pl barbár skillezéssel? Az ingyé' van. Mindig csak a szeles menyecske móka, mi? Szaladgálunk mint hangya a nagyító fókusza alatt a napon? :DDD

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27080) Kicsimix válasza Sirandrish (#27075) üzenetére


Kicsimix
őstag

Csak a pusztítás a lényeg.. csak a pusztítás kolléga. "hatékonysáág" : P Megint itt tartunk : )
Na meg így csak 1 ujjam rohad le a jobb gombon és nem 4 ugyebár : ) De nem állítom, hogy nem jó a fagyott kép :R

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#27081) granini válasza Chiller (#27071) üzenetére


granini
őstag

Ugyanez. Tegnap 6 ora jatek alatt esett 1 grladiator, spirit stone, tormentor, wizard hat, es az egyik Shenlong fist. Mondjuk ez utobbi kb 20M-t er, de odaadom haver monknak :)

Viszont craftoltam amuletet es vallast ami meghozta a +DPS-t tulajdonkeppen kompromisszum nelkul. Szerintem ne keseredj el, ez a normalis drop rate. Nagyon sok ember (ember.. nem bot..) tolja ezt a gamet EU szerte, szoval amikor latsz mondjuk 3-4 top itemet 1.3 - 2.0 milliardert AHban arra gondolj hogy ezt tobb mint 1 ev alatt 50-100 ezer vagy megtobb user hozta ossze osszesen.

En ugy indultam neki hogy lehet hogy az eletben nem jon ossze semmi komoly, attol meg imadom. Aztan par honap utan esett egy 240 str-es 80 allreses nem crites mempo. 75 millaert adtam el amibol ugye 63-at kaptam meg, es akkoriban kezdokent meg boven millio alatt mozgott a gold balance-om. Tobb percig neztem AH-ban mert nem akartam elhinni. Engem meg motival hogy egyszer majd torteniik meg ilyen, es ha a kovetkezo 2-3 evben csak egyszer is esik olyan item amit mondjuk milliardert ki lehet tenni es elkel, akkor mar megerte.. :)

<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78

(#27082) Vismajor01 válasza mikromanus (#27079) üzenetére


Vismajor01
addikt

he?

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27083) Thrawn válasza Gorneck (#27066) üzenetére


Thrawn
félisten

Piszkosul darál az a denevér. 1 bikát én 3-4 mp-ig biztos vágok, de mikor odaálltál egy mellé az egyszerűen eltűnt :DDD

Írták itt már sokan de én is leírom, jó lett az új patch, a mobsűrűség néhol igencsak meggyőző :K

Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł

(#27084) davidsz


davidsz
őstag

A nagy mob sűrűség miatt a nagy klikkelgetésbe összeszedek egy csomó szemét itemet véletlenül.
Aztán nem győzöm kidobálni.
Más is így van ezzel? :DDD

Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu

(#27085) mikromanus válasza Vismajor01 (#27082) üzenetére


mikromanus
veterán

Ja, tényleg. Van komoly skillje is. Nem csak a "pörögjünk míg el nem szédülünk" móka. :DDD Vagy most módosítottad? Eltűnt a nadrág is...

Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

(#27086) Vismajor01 válasza mikromanus (#27085) üzenetére


Vismajor01
addikt

Nem, vmiért közben updételt. Nadrágot képzeld oda, most épp a wizzen van rajta egy kicsit :D

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27087) Chiller válasza granini (#27081) üzenetére


Chiller
őstag

Nincsen nagy probléma, mert goldom van vagy 350 milla, meg 3hete esett egy 99 eurós inna gatya, és most is van bent rmah-n egy tal rasha chest 9as, 194int, 234vit, 10% life-al, csak furcsálltam a dolgot, de akkor másnál is van ilyen időszak ezek szerint.

@davidsz: Hajjaj. :K Rohadt jó lenne egy olyan opció, hogy a fehéreket meg a kékeket ne mutassa a játék.

[ Szerkesztve ]

(#27088) Sirandrish válasza Kicsimix (#27080) üzenetére


Sirandrish
legenda

A hatékonyság részét értem, bár szerintem egy normális csapat bőven tudja hozni azt a szintet Archon nélkül is amit mondjuk Archonnal..
Csak arra voltam/vagyok kíváncsi hogy hogy nem unjátok meg? Azért akárhogy is..az Archon wizard egy folyamatos jobbklikk..tudom, mert van benne pár 100órácskám, és hát néha már a saját halálomat kívántam :DDD

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27089) Cadal


Cadal
őstag

Ha már Archon. Ki lehet valahogy jönni archon módbol, hogy újra ellőhessem a DPS növelő skilljeimet? Persze anélkül, hogy várni kelljen. :) Tegnap sokszor nem járt le az archon és szinte csak fél gőzzel toltam a DPS-t.

[ Szerkesztve ]

(#27090) Gorneck válasza Thrawn (#27083) üzenetére


Gorneck
titán

És ugye elit volt... :D De sajna azt láthattad, hogy elég nehezen tudtam kihasználni...ezért is mondom, hogy magas MPL-en tuti hasznos, valszeg soloba is...de így mpl6-on, összedolgozás nélkül kb használhatatlan...vagyis kényelmetlen...

(#27088) Sirandrish: Ezé nincs Wizárdom...tologatsz egy teslatornyot a pályán...oszt kábé ennyi...se izgalom se semmi...csak a klikk és a végtelen unalom...főleg, most, hogy ki se lehet esni belőle még halni is nehézkes lesz vele...

[ Szerkesztve ]

Gorneck#1239

(#27091) Kicsimix válasza Sirandrish (#27088) üzenetére


Kicsimix
őstag

Nem egyáltalán nem : ) Sőt egyre királyabb. Az első mondattal viszont nem feltétlen értek egyet egy archon jelentősen felgyorsítja a partit ; )

...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)

(#27092) Vismajor01


Vismajor01
addikt

Én soloban találtam unalmasnak az archont, de ott nagyon. Viszont partiban egyáltalán nem, élveztem a vele való játékot.

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27093) Sirandrish válasza Cadal (#27089) üzenetére


Sirandrish
legenda

Jobbklikk az Archon ikonjára..

Gorneck23 Akkor jövök ki belőle amikor akarok :K

Kicsimix Ahogy egy jó bármi is..ha valaki tudja használni a karakterét és még gearje is van, az mindig jó a partynak :K

[ Szerkesztve ]

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27094) opzozi


opzozi
tag

Ezt az amut sikerült craftolni még a patch előtt.

Xiaomi Poco X3 Pro

(#27095) ReFleXx


ReFleXx
addikt

Estére jó lenne verbuválni egy PH!-s farm teamet Act1-2 mp10-re.
Kellene egy erős monk cyclone strike-al hogy pullozza a mobokat, kellene mondjuk egy CM wizz ős is szereti ha egybe vannak mobok én ütném a kalapáccsal a 4ik meg szinte már mindegy csak 200k+ dps azert meglegyen.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#27096) Vismajor01 válasza ReFleXx (#27095) üzenetére


Vismajor01
addikt

Én jönnék, 230k unbuffed barbár, 410k a fenntartható állapot

Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

(#27097) ReFleXx


ReFleXx
addikt

Hétvégén mentem egy csapatban monkkal, wizzel és wd-vel együtt, nah ott annyi effekt volt hogy a 6fps-re esett gameplay mar jatszhatatlan volt. Ez most még 1 ok lenne arra, hogy az öregedő gépemen fejlesszek. :)
Mostani konfig nagyjábol ilyen: intel e5200 + 4gb ram + hd6670. A VGA megtartásával és az alaplap+proc+ram cseréjével netán érhetnék el jelentős javulást? Nem akarok túl sokat külteni, de nem tudom hogy egy i3-ra vagy valami hasonló amd-re váltás hozhatna-e teljesítményben, vagy a vga miatt nem lennék előrébb.

2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"

(#27098) Sirandrish válasza ReFleXx (#27097) üzenetére


Sirandrish
legenda

"Nem akarok túl sokat külteni,"

Akkor csak vedd visszább a grafikát :K

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

(#27099) SLYM válasza ReFleXx (#27095) üzenetére


SLYM
veterán

és ki fogja ölni a mobokat ha nincs WD? a barbár? :D

(#27100) Edge válasza Kicsimix (#27091) üzenetére


Edge
veterán

Így van :) én se unom, egyre jobb :)

archonozás közben meg ilyen vagyok:

:DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

szerk: SLYM: pont ez ugrott be nekem is csak wd helyére archon wizt gondoltam :P

[ Szerkesztve ]

Többékevésbé: éééééééééééé bbb

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.