Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventru
tag
Hát kösz srácok a segítségeket,eddig játszottam azzal,hogy semmit nem volt szabad sehová bedugni vagy csapogatni
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
- Villanyszerelés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
- Robot fűnyírók
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Túraautó topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB fekete titán használt, karcmentes 90% akku (344 ciklus) 6 hónap
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mikor meg vettem talán egy hétig nem csinálta,de már nem emlékszem tisztán. De mostanában nagyon sürün ezt játsza.,már az idegeimen jön ki pl: ha futam közbe beüt a krakk. Most szépen kipróbálom mind azt amit írtatok.
(aszem 500w a tápom)