Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- Amazon Kindle JailBreak
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenwood: Kedvenc elektromos zeneim
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- A nagy BOR topic
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Nekem is G27 van, kipróbáltam, attól, hogy a kormányt áramtalanítom, és újra bedugom, nem kalibrál újra, csak akkor, ha másik USB-be dugom.
Az lesz sztem is, amit Jim74 mondd.
A gépeddel van valami.
Vagy a táp (bár akkor az egész gépnek vacakolni kéne) vagy az usb port / alaplap.
Próbáld meg első körben, hogy dugd át a kormányt másik USB-be, lehet a mostanid már vacakol, és ingadozva kapja az áramot.
Ha mindegyik USB-vel ezt csinálja, próbáld ki a kormányt a biztonság kedvéért egy másik számítógépen, ha ott is csinálja, a kormány a ludas, ha nem, akkor a gépeddel van valami, utóbbi a valószínűbb.
Korábban nem tapasztaltál ilyet?
-
Próbáld meg a teljes gépedet (kormányostul) szünetmentesre rakni. Tutira áramingadozás okozza. Milyen táp van a gépedben? Lehet, hogy nem tudja elég stabilan adni az USB-nek a feszültséget és a villany felkapcsolásakor olyan feszültségingadozás keletkezik egy pillanatra, amit a kormány kihúzás-bedugásnak érzékel.
-
kovi831
aktív tag
ha felgyújtsa valaki a villanyt
Parasztból jeles!Hát nekem nincs ilyen gondom, most próbáltam, még egy 2Kwattos fűtő testel is próbáltam, igaz nem ugyanabba a konnektorba dugtam.És azt sem tudom, hogy a villany ugyanarról a fázisról megye-e.
Próbáltad már más fázisról? Vagy csak 1 fázisod van otthon? Gari van még rá?
(valahol próbáld ki.)Szerk.
Egy elosztóról kipróbáltam és semmi gondja nem volt a kormányomnak.(g27 van nekem is)
Annak valami baja lesz, vagy esetleg valami kondi hiányozhat, pl. fénycsőnél, vagy ha kompakt szarakodik.
Ha tv dugsz be akkor is ez van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 17 Air gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Samsung Galaxy S25 Blueblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera, erős teljesítmény 12/128 GB Új, bemutató da
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest