Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Pepi79 tag Elfelejtettem lemute-olni a mikrofonokat és így volt szerencsém végighallgatni azt a "beszélgetést". Hát Sith, őszintén sajnáltalak.  (#3363) MC HOBO Ne viccelj Uram, nem kell elnézést kérned. Tudom hogy versenyzel, soha nem merülne fel bennem, hogy bármikor is szándékosan löknél.  Én meg Ventrut tettem ki Monzában a célegyenes végén. Elnéztem a féktávot. Fel is b*szta az agyát rajta rendesen, de remélem csak a pillanat hevében.  Ventru, még egyszer sorry.  Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök. Sajnos ha úgy kell mennem, hogy közel vannak hozzám, azt néha még nem jól kezelem. De majd belejövök.És még annyit, hogy a múlt hétvégén is volt olyan, hogy 10-en is gurultunk egyszerre innen a ph-ról, mégis tiszta futamok voltak... 
Új hozzászólás Aktív témák

- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Ingatlanos topic!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Fotó állvány eladó
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest