Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Meghalt Chuck Norris
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sousuke90
aktív tag
válasz
TazLeacher
üzenetére
Először is a teljesség és tisztánlátás kedvéért:
a mortar cliffmortar, wallmortar és hasonlók esetében
a roots + lava esetében sztem a roots+mine-ra gondoltál
ezekkel általában az a baj, hogy egyszerűen nem lehet őket még csak megközelítőleg sem power arányosan counterelniEzzel át is térnék pár kiegészítésre Gyuri gondolataihoz, mert nagyrészt egyetértek vele:
ahogy ő is mondta, a baj itt az egyensúly hiányával van. Tudom, hogy tökéletes egyensúlyt nem lehet elérni, nem is ez a cél. De az kéne, hogy minden színnek legyen reális esélye minden ellen. Nem pedig az, hogy egy pure fire vs. pure frost, vagy egy pure frost vs. pure nature előre lefutott meccs hacsak valaki nem teljesen kezdő.
Az EA pedig már elég régóta bizonyítja, hogy nem a játék javítása a céljuk, hanem a pénzszerzés minél kevesebb munkával.Gyuri: enli+bloodot sztem meg nem lámaság használni, mert nagyon drága és ugyanúgy verhető, ha jó anti-xl taktikája van az ellennek. Az enli+shaket mondjuk én is hagytam egy idő után, mert tényleg nem volt egy szórakoztató dolog.
Ja és Jer1cho, sztem a noob és a láma fordítva van ^^
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 27% - NZXT F120 RGB 3PACK White Ventilátor + kontroller
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest