Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- bitpork: Ha Isten létezik...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
na jó, de adott esetbe pl én a pure shadowomba nem tudom használni mert felesleges.
pedig oda ez a dark kristály elég jó lenne, de így...amúgy én azt mondom h a splash deckek meg a badnit vagy stonekin deckeket 2 különbőző dologként kell kezelni, nem baj hogy vannak, sőt csak kéne a többi kombinációba oylan lapok amik ki tudják védeni az op kombókat.
Ezért is tartom a mostani pvp módot hülyeségnek, mert így lehetetlen leszabályozni a kombókat h ne legyen olyan ami akkora előny mással szembe h nem tudsz mit csinálni ellene.
2v2-be ez mégrposszabb.
Most ha sírunk a 3v3 vagy 4v4-ért...LOL
abba el tudjuk képzelni h azt ebbe a rendszerbe behozni baromság.És nem az a megoldás ha letiltjuk a splash lapoakt, vagy mindne kombó ellen hozunk egy spéci alpot és megnövlejük a deck lap számát 60-ra mert az ugyanúgy kihozza ezeket a problémákat.
a megoldás a pvp rendszer lecserélése egy taktikai rendszerre vagy egy ilyen mód hozzáadása.
ahol kompletteb feladatokat kellene egymás ellen végrehajtani.
ahol nem a szimpla egymás legyűrése lenne a cél.
Ez elég nehéz, de ebbe a formába ami most van képtelenség fenntartani a balanszot, főleg ha még azt is akarjuk h időnként jöjjenek új lapok.
a kombók csonkítása se megoldás.
3v3 meg ilyenekről nem is beszélve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest