Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sousuke90

aktív tag

válasz TazLeacher #9861 üzenetére

Egy időben én is játszottam DO-val, amikor még enli+shake volt a t3. De számomra egy idő után az már nem volt öröm, hogy lehívok 2 DO-t és szétverik gondolkodás nélkül az ellent.
    Vannak olyanok, akik csak a győzelemre játszanak, ezek tipikusan azok, akiket a többség lelámáz. Ha nekik ez okoz örömet, akkor csinálják nyugodtan.
    Nekem speciel külön öröm ha egy-egy ilyet leverhetek, kedvenceim a Lost Reaver robbantók és a shade spammerek ... csodálkoznak, amikor nem az én wellem hullik, hanem az övék.

Én személy szerint olyan vagyok mint Gyuri, hogy győzelem és győzelem között is van különbség, az utóbbi időben arra játszottam, hogy vagy nyerjek t1-en, vagy valószínűleg veszítek. Az meg hogy kinek mennyi az elo-ja, nekem mindegy. Az elo számítás módszerével sem értek egyet, ez a kinti fórumon is jópárszor volt téma, hogy a base elo és a szorzók rá nem a legszerencsésebben vannak elosztva.

Összességében azt mondom, hogy ha valakinek csak a győzelem számít, hogy egy pici szám hogyan változik, annak szíve joga, nyugodtan játsszon olyan lapokkal amilyennel akar.
    Én maradok annál, hogy egy-egy jó meccs, ami még szoros/fordulatos is, az többet ér mint egy győzelem. DO nekem például még akkor kikerült, amikor megjött Moon, mert egy idő után már csak DO és vile counternek használtam, de arra meg Moon jobb volt. Viszont Moon-t se hívtam le soha amíg nem hozott az ellen DO/vile/shade-t, aztán meg csodálkoztak, hogy megy rá egy ravage és simán szedi a welleket. Na ezért nem szeretem igazából Moon-t se, de ez egyéni vélemény.

Még egy összegzés akkor, mert kicsit hosszúra nyúltam, úgy játssz, ahogy neked jól esik. Nem a te hibád az ilyen dolog, hanem az EA hibája.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés