- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Az a baj, hogy nem látunk tovább az orrunknál. A splicer eleve op lap t1-re. Ugyanis azt nem ütöd be t1-n. Talán firével mert ott van dd.
Tovább megyek. Annó a som+enli+blood is 3 lapos kombó volt. Mégis sírt az összes shadowos, lostos. Nerfelték is az enlit. Holott az a kombó t3-n hozott csak előnyt. A spliccer meg t1-n előny. Embalmerrel t2-n is. A 3 épület meg az összes tieren.
Egyre többen használják a spliccert egyébként lostba is.
Szóval így védeni a 3 épületet nem vasziszdasz. Pure shadow mage több unit esetén kot-l megoldja. Lostnál ott building protekt, coldsnap stb, shadow-naturénál is van annyi cc amennyi kell.
Hiába szimpatikus Peti. Mert az és ügyes is. Ettől ez a kombó ugyanakkora noobság mint az enli+earshaker. -
-
OnSeT
őstag
Akkor mit mondjanak szegyén frostosok?
Nekik még t3on sincs, vagyis van, de az nem voidot pörget, hanem pajzsot tápol.én meg nagyon xarul xD
150-180 ért leállás után. jött az ihlet hogy felvásárlom azt a 4-5 lapot, aztán majd eladom jó áron, gondolván hogy képesség aktiválás után csak többet ér.
s mi történt? fél órával később már 90bfp között mozgott az átlagár. -
Cr4Zy
tag
Semmi nem történt, még annyi se, hogy pár percre leállítsák a játékot... Igaz, a netem sz@rakodik manapság, egyre gyakrabban, de a játék ettől függetlenül még megy.
Amúgy meg nem kell hozzá 3 uposnak lennie, ha jól tudom már 0 vagy 1 upon is levédi a fullos stampade-et. A 3 upos glacier kb. úgy fogja meg a wellt stampade közben, hogy annak kicsit több megy le az életéből, mint annak a fele.
-
OnSeT
őstag
pve-re én csak ritkán nézek rá, már lenyomtam mindegyik pályát nem egyszer experten, szal csak akkor esek neki egy mapnak ha találok vmi érdekes taktikot, mint pár hete a t4 és repülő unit mentes kog solo kör.
úgy még jelentett némi kihívást a map, amíg rá nem éreztem hogy mit, mikor, hova
amúgy azt tudtátok hogy az út végén nem rohan be Rogan a stonekin fő boss városába amíg az nincs megtisztítva?
én csak most jöttem rá mikor ezzel a taktikkal mentem, mivel t4es köröknél mindig fényévekkel megelőztem
rpve meg azért unalmas mert csak a wog stackról és spirit ship spamről szól.
előbbit remélhetőleg még a héten nerfelik, utóbbit meg a közeljövőben. ^^ -
Cr4Zy
tag
Ha úgy nézzük, akkor ebből a szempontból nekem még jó dolgot is tett az, hogy elvitték a legjobb kártyáimat. Hogy miért? Azért, mert így azóta részben a PvE-kre és a kihívásokra is ráálltam. Ez alatt azt értem, hogy P4F paklival játszok szinte mindent. A múltkor pl. Flameforge haverommal meg akartuk csinálni a PtD expertet P4F paklikkal, persze szólóban. Csak éppenséggel nem volt fent senki olyan, akit harmadiknak hívhattunk volna emiatt, így bele se kezdhettünk... Így aztán a Crusade expertet toltuk le ingyenes paklikkal.
Amúgy meg örömmel mondhatom, hogy egy újabb korábbi Hero ranggal rendelkező játékos tért vissza, ez pedig Napzek - ő a napokban. Jah és Imonk is visszatért, ő azt hiszem péntek éjjel! Emellett kb. egy hónapja xXMarkoXx is újra játszik, aki az előző 2 játékoshoz hasonlóan korábban Hero rangú volt! Szóval azért lassacskán kezdenek visszatérni a régebbi nagyobb játékosok is, ami azt jelentheti, hogy valószínűleg lesz egy kisebb pezsgés a magasabb szinteken miután visszaküzdötték magukat oda.
-
-
-
Murder3
addikt
amúgy ez is fontso, uyge a játékosok közti tudás különbség mert előző bajnokságon volt erre panasz, jogosan is de ott volt minden.
szóval örülök az aktivitásnak.
igazából már 6 játékosnál el lehetne a ligát indtani.
Na de további visszajelzéseket várunk még aztán majd közzétesszük az alap ötleteket és elgondolásokat -
Cr4Zy
tag
Bandit pakliba S-counterként aki már most is a bandit lapokat használja, azoknak szinte kötelező lesz az amii bevezetése után a bandit sorceress. És éppen azért, mert aki a bandit lapokat akarja használni, annak hatalmas segítséget jelent. Illetve mellé hozzátenném, hogy 2v2-ben meg a badit-lost pakli a church-ökkel és a beleállított sorceress-ekkel hihetetlen erős kombónak ígérkezik. Ha még hozzávesszük, hogy a környező unitok sebzése 20%-al megnő, akkor meg rájöhetünk, hogy a már most is eléggé OP-nak nevezett kombó (church + vigil + voidstorm) a suppression, mint külön lap nélkül majdhogynem verhetetlenné válik csak amiatt, hogy bele tud tenni a csapattársa a church-be egy sorceress-t 50 powerért.
Onset: a freewebes oldalon, ideje lenne lecserélni az amii monument képét egy 250 poweresre, illetve néztem még valamit, csak totál kiment a fejemből...
-
Zotya21
senior tag
hát a pvp dse sokkal másabb ott lámulnak a reaverrel meg a grigorival meg a deep one al
de nemtom engem különösen irritál eza batár meg a ship meg a grigori főleg
én sose arra mentem minél lámább szrokkal menjek hanem jól nézzen ki tetszen az a lap
mint a soulhunter igaz láma de azért kell mert jólnéz ki rondda lenne megnem venném
de pl a grinder nem láma és a legjobb lap nekem imádomén nem fáradozopk ilyennel hogy még vitatkozzak is
mindenki máas és mindenkinek más tetszikde ez azért már őrület hogy mindenki azokkal lámul XD
-
BladeHero
tag
Grat, de nem tudok rá mit mondani, ha tetszik a fire akkor legyél továbbra is vele.Hiába mondunk bármit egyikünk véleménye sem fog változni.Most is csak azért írtam ricsinek, hogyha feljön egy kezdő, akkor ne azt lássa már, hogy ez a játék csak arról szól, hogy a fire a nyerő és kész.
-
alpihun
senior tag
nah, megy ez,mostmár naponta 5-6 expertet leszólózok, rogannak is 98/100 hp marad, jut idő a falakra is.holnapra minden dekk fullos lesz, de ha nem gond, akkor még vasárnapig(míg az elementek lejárnak)maradhat nálam?Szeretnék még párszáz vicet tartalékba helyezni. +kotg még xp farmnak se utolsó, 11k xp/17 perc és könnyő is.Vasárnap délelőtt még a bronz pajzs 4 pöttyel csak álmodoztam, hogy lord leszek,és most ott vagyok 2 nap alatt , hogy még 3 game és warlord leszek,tehát szeretnék még a héten skylord lenni.
Ám köszi mégegyszer.
-
alpihun
senior tag
Nah, ezt is megéltem.Amikor elmentél csináltam egy advancedet bladeval , azután advanced egyedül.Tegnap progamerrr megmutatta expertet mégegyszer, én megpróbáltam utána 2x, ő nézte.Mind2 x ugyanott buktam be.
Ma reggel pedig első nekifutásból sikerült.Igaz, hogy rogan közvetlen utánam jött meg hogy 2/100 élete maradt, de úgy is : SIKERÜLT KOTG EXPERT SOLO.Még egyszer megcsinálom,ha megy, veszek elementeket és indulhat a banzáj! -
Predatorkill
tag
A pure fire beütésére egy mód van, ha te támadsz. Védekezni csak sokkal több pontból tud, és még jobb ha több helyen egy-egy pár egységgel mész neki, pl 3 helyre támadsz, 2 helyröl több pontbol visszaver, utána te arra az egy maradékra koncentrálsz és ott lesz bontás dögivel
-
OnSeT
őstag
-
-
G4ga
őstag
Szerintem nekem ilyen kell majd
Szerk : kicsit,most azert banom hogy nem vettem anno 500as decket, de a fene se tudta hogy valaha is hasznalok majd firet pvp. 4 deckem volt, de fire egyikbe se volt. meg csak a gondolatat is elvetettem.
Szerk 2: jatszottunk Ricsivel egy ranked 2v2t. sajnos kikaptunk, de ami jobban bant, hogy elveszet a gyozelem... azaz mindent a 0rol kezdet el szamolni. Ez miert van? Ha nem jatszunk par napig rankedot elveszi a gyozelmunket? pedig 3-2 volt az arany, most meg 0-1...
-
OnSeT
őstag
én is úgy látom, egyre jobban tolod
egy hiba azér akadt
középre nem figyeltek eléggé, s könnyen átengeditek az ellennek. pedig poweretek lett volna védeni ha oldalt nem kettesével szeditek a welelket ^^
a sok well fontos, de mindig csak annyit építsetek amennyit meg is tudtok védeni. kb. 3 perc mire visszahozza az árát, addig - ba vagy, ha többet szedsz mint az ellenfél.soulhunter ismét befigyelt, remélem 2 hét múlva már én is azzal rohangálok
(#17394) Predatorkill
szépen beverted
bár a dazed guardian erős volt -
OnSeT
őstag
majd írj rám ha online látsz.
unrankeddel egyébként nekem is az a gondom, nagy rang + nagy deck lvl és alig találni ellent, ha adódik is vki ellene tuti nem lehet új kombót tesztelni.u3on nyilván többet ér, de az se mindegy mikor kezded el használni. gyors t2 kevés well igencsak feléd billenti a mérleget.
firevel pure frost ellen húzni kell t1et meg szedegetni welleket. shieldelést csak akkor van esély védeni ha gyors a power áramlás.
disenchant drága megáldás a 20 poweres shield ellen. global warming meg csak pure frost ellen jó, s csak akkor ha area ice shieldet nyom.
de az amiival remélhetőleg majd jön egy olyan unit aminek van anti shield képessége pl.30 powerértmint a stormsingernek a 30 poweres gravity légi unit ellen.
-
OnSeT
őstag
no de pont a DD spellektől lesz a fire fire.
ez most olyan mintha a nécsörben azt kifogásolnád hogy csak healel meg cc-z és úgy nyeri a meccset. vagy hogy a frost spammeli a bp-t, shadow a buffokat stb.
nekünk is olt egy érdekes 2v2es meccsünk, pure nature és pure shadow együtt.
az egész csak annyiból ált hogy shadow ránk küldött egy harvit, nature meg som suppurtal nyomta a healt + cc-t mellé. 5 percig ütöttük mire behalt...látszott azon a csapaton hogy csak ezt a taktikát ismerik mást nem.
harvi után még 1-2 percbe telt és a meccset is nyertük ^^egyébként pure frosttal könnyen beüthető a pure fire. mondhatni easy win, ezért is szokták kint leszólni az ilyen repeket
war eagle+ defenders + area ice shield
ill, még a pure shadow amivel könnyen be lehet verni, feltéve ha jókor hívod le a harvit.
váltani viszont mindenképp érdemes, az csak jót tesz ha minél több szint ki tudsz próbálni.
egy felállás gyengéit úgy a legkönnyebb megtalálni ha játszol vele, erősségét meg ha ellene. -
alpihun
senior tag
Ja kösz, de azt hogy érted, hogy van visszatérítés?Mert visszatérítés tuti, hogy van, csak azon vagyok elakadva, hogy mennyi?,UA pl 90 vagy 270 voidot ad?Mert ha 270 et ad UA,akkor pár ua-t rányomok pvp n ellen bázisára, olyan 3-4et kb, azután sog és jöhet a harvi minden létező buffal....
Csak azért kérdem ezeket,mert mostmár szeretnék a háttérben spórolt bfp-ből egy shadow shadow valami dekket csinálni,mert dualcolor ide vagy oda az én szívem a pure shadowhoz húzódik....
-
BladeHero
tag
Hát jó, akkor elmondom, tegnap mikor játszottatok ellenem pontosabban a tesóm ellen akkor minden egységet egybe vittetek, és nagyon defenzivek voltatok, nem a counterét hoztátok az ellenfélnek stb..Az, hogy egyszer-kétszer megvernek egy színnel, nem jelenti, hogy már az a szín láma.Én is tudnám mondani a frostra, mert én az ellen vagyok a leggyengébb és a frostosok war eagle +skyelf templar kombóval simán megvernek.Most én is mondhatom nem kel hozzá ész mert le teszik a 2 lapot.De nem mondom, mert nagyjából azért átérzem, hogy a frostnak sem lehet könnyű.Ha a tegnapi meccsen annyira jók voltatok fire-el akkor próbálgassatok néha fire-el menni nem mondom, hogy mindig csak néha-néha próbáljátok ki még ha olyan unalmas is,és akkor rájöttök, hogy ez nem éppen így van, hogy az a szín csak unalom és pár kattintás, ahogy egyik szín sem ilyen...
-
Zotya21
senior tag
a másodikba meg megin 2 well hátrányba votlál végig meg hagytad hogy körbefusson és felhuzkodjon szinte mindenhova egy wellt
ezen kivült meg amikor azért az egy szem wellért harcoltatok hogy leszedd már rég t2 őn votlál cde t1 es cuccokat hoztál azért erősebb a lyrish az ice guardiannál ha leraksz egy barirert mellé hiába xl counteres
jah meg ugye amikor ő már t3 mon volt akor lehet jobblett volna visszavenni a well kinzásából és megpróbálni felmenni t3 ra nekedis
de az első szépvolt
-
Zotya21
senior tag
pedig lehet nekem nem opera minim van hanem rendes symbianos
anyi a különbség hogy ez gyorsabb
de énis betok vele linkelni bármitde ittvan ni hadd lássáák
Ide nézzzzz -
-
Cr4Zy
tag
A zöld minden másodpercben 25-öt regenerálódik, míg a lila minden második másodpercben (a kiadott sebzéstől függően) támadás közben 45 és 67,5 között regenerálódik. Ez azt jelenti, hogy a lila erősebb, miközben van mit támadnia, viszont ha nincs, vagy csak 1 célpontot tud lőni (pl. egy nagyobb pályán, mint a Nadai) akkor a zöld a jobb.
Ez annyit jelent, hogyha egy földi és több légi egységgel támadnak (vigil ellen megesik), akkor a zöld erősebb, illetve úgy pontosítanék, hogy tovább húzza. De ha csak élettöltésre hívod vissza a vigilt, akkor a zöld pont emiatt a folyamatos gyógyulás miatt sokkal gyorsabban regenerálódik, mint a lila társa.Szerk.: persze azt hozzá kell tenni, hogy az 50 m-ért hatótáv olyan hatalmas, hogy nincs sok pálya, ahol ne tudna folyamatosan támadni...
(#17121) fecotom: Keresd meg saját magad a választ a kérdésedre! Tippem szerint valahol a 16500. hsz környékén fogod megtalálni, de egyszerűbb lenne, ha a kereső funkciót is használnád.
U.i.: Egy moderátor már tényleg elférne ide, mert amit manapság itt leművelnek páran kiábrándító. Komolyan mondom, szívesen segítek a kezdőknek/gyengébbeknek, de azért ami itt történik már túl sok nekem is...
-
Cr4Zy
tag
Nekünk az Ascension advanced ragadt be 2x is egy héten belül, az már mellékes, hogy az egyikben 4 személlyel kezdtünk, s 3-mal fejeztük be egy desonc miatt, s a másikon 4-en simán végigtoltuk, de a végén nem lehetett bemenni középre a 2-es maptab-en. Próbálkoztak minden portál nyitogatásával-zárásával, még a 3-as maptab-en lévő srác nether warppal sikeresen át is teleportálta magát a térkép másik felére, szóval ott még a nem kötelező portálokat is sikerült bezárni, mégsem lett semmi haszna...
Mi lehet az oka? Túl gyorsan végeztem volna azzal a 200 avengerrel talán? Mert már én készen voltam a részemmel, mire a maptab 3-on a srác felhúzta a 3. orbját... Aztán pár percre rá a maptab 1-ről is írtak, hogy elkészültek. Ezután meg szimplán vártunk, de nem történt semmi.
Esetleg ha valakit érdekel, van egy 1 óra és 17 perces replay (amúgy meg nemtom, valahol 20-30 perc környékén lehetett a játékom vége, onnantól csak a grigorikat helyeztem el a kijáratoknál és unatkoztam) a maptab 2 -ről, hogyan kell egyedül megcsinálni advanced szinten. A lényeg, hogy nat/frost-nat-shadow orbokat használva (t1-en először lehívtam pár sámánt, majd orbot cserélve frosttal mentem tovább) simán végig lehet csinálni - az már mellékes, hogy húztam még egy nature orbot és leraktam pár wheelt, nem lett volna rájuk szükség.
U.i.: Valahogy fél éve sokkal nehezebbnek tűnt az advanced is, most meg csak úgy jött az egész rutinból, és pár perc után úgy éreztem, simán menne az expert is egyedül (a maptab 1 -el nem vagyok teljesen biztos, de csak azért, mert olyan régen játszottam azon a részén a pályának)...
U.i.2.: Azt hiszem a Green Portal ragadt most be, mert bár kikapcsolták, az animáció után kb. 10°-ot forgott jobbra-balra.
-
-
OnSeT
őstag
egész jó lesz, már kezdesz pvp stílusban játszani
XL-t mindenképp rakj be, különben pure nature ellen csak szenvedni fogsz t3on.
tapasztalat, parasite swarmmal mindent átvesz.sztem maradjon drake, avatart könnyű leszedni ha van shadow orb ( life weavinges unit)
de nature is megöli 2 shadow affos envenom rányomásával 100 powerrrel olcsóbban.amii ritual brutális védelem
észrevételek a meccsről:
nomaddal érdemes vigyázni, spec képessége sebzi a légi unitokat.
ha felmész t3ra, akkor utána ne t2es unitokkal támadj, mert akkor felesleges beleölni 250 powert a tier váltásba.
hiányoltam a building protect spellek használatát. glaciert 1-2x nyomtál, + kobold tricket se vitted túlzásba.
white rangers, long range, távolról használd támogatónak, ice barrier+ képesség aktivál.
ha közelről akarsz támadni akkor inkább defenders. olcsóbb és L bónusza van ami légi unitok ellen kifejezetten jól jön. ( +védelmi állásban 60% sebzés csökkentés) -
Volgafan
senior tag
Isszonyat mákod volt,hogy ilyen lolka-bolka ellen mentél....power nélkül mentél t3ra..Ő 30-ért beparalizált,te 75-ért fagyisztál,stb...forst nagyon erős t1-t2-n inkább ott erőltesd...terjeszkedj,ha nem szeretsz rusholni!!!!!ne legyél soha well hátrányba,ha nem rusholsz!!!!annyi war eaglet beáldoztál,hogy az valami hihetettlen...
-
Volgafan
senior tag
Nah akkor sztem...:legközelebb húzd szét az egységeidet,ha nem rusholsz legalább a felső,vagy alsó well+orbos bázisnál tegyél le barriert,hogy később tudj terjeszkedni,fire ellen húzd szét az egységeidet,make ellen,ne íjjásszal menj,hanem barrier és guard...madárral ne olyat támadj,aki úgysem sebez téged..nomadot támadtad a tower,vagy íjjász helyett...az eleje olyan félszeg rush volt,pedig ha erőből rámész fire nem tudja magát megvédeni!!!Guardian,mage,íjjász,barrier,home soil és vége is a meccsnek...kis map a frostnak kedvez!!!
-
Zotya21
senior tag
jó persze rusht én is csak mnodom mert rássolni énse tudtam sose de ugye jólenne tudni
hát nemtom megpróbálni meglehet nicns vesztenivaló még
megkell találni mi jön be
az csak tovább birja mármnit az avatar nekm is iylen szinten ahol vagyok elég az egy soulhunter mondjuk az jóval buffolhatóbb cuccaztán amire nagynehezen megölik ha megölik már van másik
mehetünk persze elvileg én egész héten deélelőtt ráérek simán vagy még egész nap is nemtom a kedvemen mullik
-
Zotya21
senior tag
nah én meglestem
szóval a legelejétől
szóval
1. megnézed pl azt a nomádot 1 es uppon van ezért lehet neki belőle max 8 sunstriders meg talán uppolva se volt
ebből következik hogy letudtad vonla russholni már az elején2.
kövi amikor nekimentél az elején azzal a kb 3 master archersel és nekiállt építeni makeshiftet nem kelett ovlna elfutni és t2 őt nyomni hanem amig épül leszedted vonla a towert és utána ment volna a gyikálás3. elfelejtettél elég wellt huzni meg ugye sok votl a várakozás
neki volt 9 wellje neked meg 6ha lett volna charge neki eléégéé eldurvult volna
szóval ha huz akor neked is kéne hamarosan ha lehet
4. hát ahogy nézem ennek a drakenek a sebzését avatar erősebbnek néz ki
de ugye az ára is jobban néz ki XDés sztem mindenképpen kell az xl cuccos már aggresszor miatt is mivel xl ig mindent knockol
hát jah jólnézki az amii ritual de nemtom megéri e 150 powert költeni arra hogy 30mp ig kb védjen majd megmnodják az okosabbak
és 5. sztem multkor ellenem keményebben nyomtad
jah meg más nehogymá ujat irjak
majd én is csinálok egy 2v2 vidit ne unatkozzatok itt má
mégha nicsn is értelme -
G4ga
őstag
Kicsusztam a szerkbol:
2.orbra egyseg Lost Reaver, Nightcrawler, Lyrish Knight ( akkor erdemes Home soil + Ice barrier ) Skyelf Templar, darkelf Assassins,
3. orbra egyseg Lost Grigori, asbone pyro, Lost Vigil, Silverwind Lancers
Ezek a tippjeim. Bar annyira nem ertek meg a pvphez, en ezeket hasznalom
kisebb nagyobb sikerrel!
-
OnSeT
őstag
ezt akkor csinál(hat)ja ha nem normál mód lépsz ki játékból.
(pl hibaüzenettel lefagy bf) és az acc online marad.ekkor kell várni pár percet amíg ledobja ténylegesen szeró és csak utána megy login.
vagy rosszabbik esetben egy szerver restratra ( már előfordult hogy tömegével maradtak online az accok, kilépés ellenére, s utána nem engedte az újbpli belépést a restartig.)viszont ezekben az esetekben online jelzi a karaktert, tehát ha erről van szó akkor a tiednek is online kellene látszódni.
-
Zotya21
senior tag
hát aza baj hogy arra pont nemjó először énis azt hittem mer ráis van irva a mo szoborra de nem
arra jó amit a lost soul sárkányok eregetnek hogy nemtudsz lőni rendesen
meg a twilight timeshifterek amikor rád dobják aza fényes izét vakítás hogy akorse tudsz lőni
meg pl Mora-nál nincsen rootsmeg talán spellblokkoló ellenis hat a twilighton nemtom aztmár azmeg a kis dinokon van meg lostba azok a kristály tornyok majd aztis kipróbálom nemfigyeltem lveszi e azt
-
OnSeT
őstag
ha nem akarsz t4re menni és a gift+ashbone spammes taktikát akarod akkor, pl grimvine helyére dobd be a shadow insectet.
az is 100 power mint ashbone és ennek is csak 1 shadow orb kell.
viszont ha erre dobod offeringet akkor egyszerre tudod whellt és ashbonet is spammelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Milyen légkondit a lakásba?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged