Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Murder3

addikt

válasz Gyuri27 #5487 üzenetére

Pedig ellenem jól bevált h a főnixet legravitizza.
    egyszer fire,frost ellen mentem ott a fönixel szart sem értem mert mindig kapott gravitit.
    különben a főnixnem nagy hátránya h nagyon lassan csapódik le.
    és kb mindig akkor kapják le mikor már majdnem lezuhant vagy a coldsnapot is simán beszívja mert mire támadnék vele már lefagyott.

Azt nem értem h ha a graviti meg a oink is olcsóbb akkor mér lennél power hátrányba?

A shadownak összesen 2 l counterje van 2 orbon a káosz lovagg még jó DO ellen de igaz h egy nem elég max ha kék affos van vagy a lila affosal jól használod a képességét de még akkor sincs semmi megoldva mert mire odáig jutsz h leölöd addigra fel healeli.
    És ezt tapasztalatból mondom.(ha meg a második orbja fire akkor revage az meg halhatatlanná teszi:D)

nightguardot meg hagyjuk az csak a képessége miatt jó és a zöld h swift de h azt sebzésre használni vicc.
    semmit nem ér DO ellen 3 forsaken jobb mint a guard.

Én sem várom a shadow nature kiadást.nem teszik ha az életet és a halált vegyítik elveszi a shadow szépségét, ha a noob healing meg cc-k is párosulnak vele....:(

MÁS:
    Na próbálgattam a beffallen curse-t diff7-en.
    Elég lol amikor a bandit harvester magic tower tortugun és hatalamas gyalogságot egy nightcrawler+beffallen rá majd undead army amíg el nem pusztul a bázis:D
    szórakoztató főleg amikor már a végén a plague-et meg a beffallen is nyomtam rá.
    a szövetségeseim biztos beszartak 1 pillanatra:D
    természetesen az én t4-es seregem bevégezte kis ijászaim maradtak:D

Új hozzászólás Aktív témák