Új hozzászólás Aktív témák

• Simid

senior tag

válasz Gyuri27 #5474 üzenetére

A Deep one kérdésben nem tudok veled egyet érteni. Szerintem egyértelműen a játék legbalanszolatlanabb lapja (nem találtam szebb szót :U ). Hiába lehet minden frakciónál leszedni valamivel, ha ez szinte minden esetben többe kerül mint 120 power. Ha power hátrányba kerülök akkor az ellenfél nyert, hiába szedem le a DO-t. Tudom, hogy érted miről beszélek, hiszen te magad is odafigyelsz, hogy mi mennyibe kerül, ha egy taktikát akarsz kivédeni. Szerintem nem tudsz semelyik frakcióval olyan taktikát mondani, amivel 120 powerből megállítom a DO-t(najó talán a parasite swarm képes rá, de még a nightguarddal is drágábbra szokott kijönni) és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a heal milyen nagy segítség neki. A többi színnek nincs ilyen lapja, a Harvester egy kb kétszer erősebb lény csak épp háromszor annyiba kerül és nincs CC meg heal támogatása. Azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy a szintén drága Mounty-nál sokkal jobb a DO. A fire dancer meg egészen más kategória, kis odafigyeléssel igen könnyen leszedhető, szvsz tipikusan olyan lap ami nem alkalmas különösebben előny szerzésére inkább arra jó, hogy jól kihasználjuk a korábban megszerzett előnyt (már ha van).

A többi témához:
    A mortar towerről szintén nem értem a véleményeket. Igen, egy valóban agresszív támadó lap annak ellenére, hogy épület. Ehhez hasonló egyik színnek sincs. De Iceshield tower szerű van? Stranglehold-hoz hasonló van? Phase tower van? Nincs! Ahelyett, hogy "közvetve" azért sírunk, hogy minden szín egyforma tulajdonságokkal bírjon (mert ilyenkor ezt teszitek!) inkább el kellene fogadni, hogy éppen az a jó, hogy nem így van. A mortart ügyesebb ellenfél ellen nem is lehet gazdaságosan használni, a Shadow és fire gyorsan leszedi a frostot meg igazából nem is érdekli, ráér leszedni. Azt elismerem, hogy a nature-nek van a legnehezebb dolga, de ez nem a mortar hibája. Ahelyett, hogy egy újabb idióta CC lapot kapott a nature T1re(dryad) inkább kaphatott volna egy nem túl drága M méretű távolsági sebző egységet (a dryad erre nem jó).

Az Embalmer+képessége+Shadow phoenix kombó esetében részben egyetértek, valóban nagyon szívatós és viszonylag olcsó taktika, de szerintem még mindig könyebb kivédeni mint a DO-t.

Új hozzászólás Aktív témák