- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simid
senior tag
válasz
Gyuri27
üzenetére
A Deep one kérdésben nem tudok veled egyet érteni. Szerintem egyértelműen a játék legbalanszolatlanabb lapja (nem találtam szebb szót
). Hiába lehet minden frakciónál leszedni valamivel, ha ez szinte minden esetben többe kerül mint 120 power. Ha power hátrányba kerülök akkor az ellenfél nyert, hiába szedem le a DO-t. Tudom, hogy érted miről beszélek, hiszen te magad is odafigyelsz, hogy mi mennyibe kerül, ha egy taktikát akarsz kivédeni. Szerintem nem tudsz semelyik frakcióval olyan taktikát mondani, amivel 120 powerből megállítom a DO-t(najó talán a parasite swarm képes rá, de még a nightguarddal is drágábbra szokott kijönni) és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a heal milyen nagy segítség neki. A többi színnek nincs ilyen lapja, a Harvester egy kb kétszer erősebb lény csak épp háromszor annyiba kerül és nincs CC meg heal támogatása. Azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy a szintén drága Mounty-nál sokkal jobb a DO. A fire dancer meg egészen más kategória, kis odafigyeléssel igen könnyen leszedhető, szvsz tipikusan olyan lap ami nem alkalmas különösebben előny szerzésére inkább arra jó, hogy jól kihasználjuk a korábban megszerzett előnyt (már ha van).A többi témához:
A mortar towerről szintén nem értem a véleményeket. Igen, egy valóban agresszív támadó lap annak ellenére, hogy épület. Ehhez hasonló egyik színnek sincs. De Iceshield tower szerű van? Stranglehold-hoz hasonló van? Phase tower van? Nincs! Ahelyett, hogy "közvetve" azért sírunk, hogy minden szín egyforma tulajdonságokkal bírjon (mert ilyenkor ezt teszitek!) inkább el kellene fogadni, hogy éppen az a jó, hogy nem így van. A mortart ügyesebb ellenfél ellen nem is lehet gazdaságosan használni, a Shadow és fire gyorsan leszedi a frostot meg igazából nem is érdekli, ráér leszedni. Azt elismerem, hogy a nature-nek van a legnehezebb dolga, de ez nem a mortar hibája. Ahelyett, hogy egy újabb idióta CC lapot kapott a nature T1re(dryad) inkább kaphatott volna egy nem túl drága M méretű távolsági sebző egységet (a dryad erre nem jó).Az Embalmer+képessége+Shadow phoenix kombó esetében részben egyetértek, valóban nagyon szívatós és viszonylag olcsó taktika, de szerintem még mindig könyebb kivédeni mint a DO-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- Apple Watch Series 9 GPS+Cellular
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,27% ÁFÁS SZÁMLA , 1 ÉV GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 , AMD Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB DDR4, 512 GB SSD,AAM SZÁMLA (vállalkozásoknak is)
- Újszerű villámgyors 4K! Lenovo Thinkpad X1 Carbon G9 (Core I7 16Gb 512Gb 4K 100% Akku) laptop!
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Eladó iPhone 15 Rózsaszín / 256 GB újszerű, 6 hó bolti garival
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
). Hiába lehet minden frakciónál leszedni valamivel, ha ez szinte minden esetben többe kerül mint 120 power. Ha power hátrányba kerülök akkor az ellenfél nyert, hiába szedem le a DO-t. Tudom, hogy érted miről beszélek, hiszen te magad is odafigyelsz, hogy mi mennyibe kerül, ha egy taktikát akarsz kivédeni. Szerintem nem tudsz semelyik frakcióval olyan taktikát mondani, amivel 120 powerből megállítom a DO-t(najó talán a parasite swarm képes rá, de még a nightguarddal is drágábbra szokott kijönni) és akkor még nem beszéltünk arról, hogy a heal milyen nagy segítség neki. A többi színnek nincs ilyen lapja, a Harvester egy kb kétszer erősebb lény csak épp háromszor annyiba kerül és nincs CC meg heal támogatása. Azzal szerintem senki nem vitatkozik, hogy a szintén drága Mounty-nál sokkal jobb a DO. A fire dancer meg egészen más kategória, kis odafigyeléssel igen könnyen leszedhető, szvsz tipikusan olyan lap ami nem alkalmas különösebben előny szerzésére inkább arra jó, hogy jól kihasználjuk a korábban megszerzett előnyt (már ha van).