Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- czundermák: Shikoku Henro #1 Költségek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem értünk egyet. Miért? Lássuk. Frost: wareagle. Shadow bármilyen l-s sebzésü squad + az a pajzsos valami amitől vissza sebződik, meg van olyan cucc is amitől nem gyógyitható. Fire: firesworm. AZ, hogy több powerért tudod leszedni? Semmit nem jelent. Hiszen ha két 75 poweres egységgel leszeded úgy, hogy az egyik megmarad akkor buktál 7,5 powert. A többi töltödik. Én a deep elvesztésével buktam 12 power és a void mivel több lassabban csorog vissza. Azért ezekre az apróságokra figyeljünk oda.
A mortarral öszképileg van probléma. Túl olcsó 50 powerért. Ennyi. Az iceshield az egy jó lap. Olcsó + pajzsot ad. A phase tower megint használható ügyes kezekben. Elérkeztünk a nature tornyaihoz. Na ezek mind pvp-ben, mind pve-ben használhatatlanok.
Soha nem sirtam se nature mortarért, se nature fönixért. De még euruptiunt se akartam a naturénak. Azt mondom, minden lapnak és spellnek legyen meg az ellenszere. A mortarnak és fönixnek nincs.
OnSeT: a tome mecseket nem ismerem, így nem tudopk rá mit mondani. Az auruptiont nem akartam nerfelni. Annyi, hogy ne knockolja az s-s egységeket. Így lehet apritani a cannonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Gyúrósok ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy topik
- CES 2026: a hatékonyabb szellőztetésre gyúr a Phanteks többkamrás háza
- További aktív témák...
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest