Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Nem értünk egyet. Miért? Lássuk. Frost: wareagle. Shadow bármilyen l-s sebzésü squad + az a pajzsos valami amitől vissza sebződik, meg van olyan cucc is amitől nem gyógyitható. Fire: firesworm. AZ, hogy több powerért tudod leszedni? Semmit nem jelent. Hiszen ha két 75 poweres egységgel leszeded úgy, hogy az egyik megmarad akkor buktál 7,5 powert. A többi töltödik. Én a deep elvesztésével buktam 12 power és a void mivel több lassabban csorog vissza. Azért ezekre az apróságokra figyeljünk oda.
A mortarral öszképileg van probléma. Túl olcsó 50 powerért. Ennyi. Az iceshield az egy jó lap. Olcsó + pajzsot ad. A phase tower megint használható ügyes kezekben. Elérkeztünk a nature tornyaihoz. Na ezek mind pvp-ben, mind pve-ben használhatatlanok.
Soha nem sirtam se nature mortarért, se nature fönixért. De még euruptiunt se akartam a naturénak. Azt mondom, minden lapnak és spellnek legyen meg az ellenszere. A mortarnak és fönixnek nincs.
OnSeT: a tome mecseket nem ismerem, így nem tudopk rá mit mondani. Az auruptiont nem akartam nerfelni. Annyi, hogy ne knockolja az s-s egységeket. Így lehet apritani a cannonokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- thrustmaster ts pc racer ferrari 488 challenge edition
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 3 i5-12. gen-16GB DDR5 RAM 256GB SSD FHD+ gari.l 4g modem Érintőkijelző
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest