- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz
Gyuri27
üzenetére
Pedig ellenem jól bevált h a főnixet legravitizza.
egyszer fire,frost ellen mentem ott a fönixel szart sem értem mert mindig kapott gravitit.
különben a főnixnem nagy hátránya h nagyon lassan csapódik le.
és kb mindig akkor kapják le mikor már majdnem lezuhant vagy a coldsnapot is simán beszívja mert mire támadnék vele már lefagyott.Azt nem értem h ha a graviti meg a oink is olcsóbb akkor mér lennél power hátrányba?
A shadownak összesen 2 l counterje van 2 orbon a káosz lovagg még jó DO ellen de igaz h egy nem elég max ha kék affos van vagy a lila affosal jól használod a képességét de még akkor sincs semmi megoldva mert mire odáig jutsz h leölöd addigra fel healeli.
És ezt tapasztalatból mondom.(ha meg a második orbja fire akkor revage az meg halhatatlanná teszi
)nightguardot meg hagyjuk az csak a képessége miatt jó és a zöld h swift de h azt sebzésre használni vicc.
semmit nem ér DO ellen 3 forsaken jobb mint a guard.Én sem várom a shadow nature kiadást.nem teszik ha az életet és a halált vegyítik elveszi a shadow szépségét, ha a noob healing meg cc-k is párosulnak vele....

MÁS:
Na próbálgattam a beffallen curse-t diff7-en.
Elég lol amikor a bandit harvester magic tower tortugun és hatalamas gyalogságot egy nightcrawler+beffallen rá majd undead army amíg el nem pusztul a bázis
szórakoztató főleg amikor már a végén a plague-et meg a beffallen is nyomtam rá.
a szövetségeseim biztos beszartak 1 pillanatra
természetesen az én t4-es seregem bevégezte kis ijászaim maradtak
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen egeret válasszak?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- MSI GF65 Thin - 15,6"FHD 120Hz IPS - i5-9300H - 16GB - 1,25TB SSD - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Intel i7 13700kf Asus Dual Rtx 5070 oc
- Philips Evnia 32M2N8900/00 4k 240 Hz QDOLED monitor eladó, nagyobbra cserélhető
- Abit Siluro Geforce 4 ( Nvidia Geforce 4 Ti4600) -- RITKA --
- Canopus Spectra X20 ( Nvidia Geforce 3 ) -- RITKA --
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi 15c 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 9420 i5-1145G7 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)