Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
sardnaunit
csendes tag
Winter yard: Ez egy nagy fos 2 orbon.Mikor fogok én 150 powert kitermelni csak ugy spelleknek 2 orbon?Azért én nem szarom a powert....Én 4 orba raknám.
-
sardnaunit
csendes tag
Én is szivesen megyek pvp zni a társammal.
Akár csinálhatnánk egy dijazás nélküli pvp versenyt így privátban a prohardver forumm keretében.Mit szóltok hozzá?
-
sardnaunit
csendes tag
Szeintem azt nem lehet megfogni a war eagle... igen az a legjobb módszer rá....
De ezek a lost shadeket végre nerfelni kéne mert ez így nem pálya...
Én olyannal szoktam próbálkozi hogy ugye a lost shadehoz 2 orb kell 1 shadow és 1 frost...A kezdő orbját leütöd 8pl ha shadow al kezd akkor a shadow ot ha frostal akkor a frostot) és haszerencséd van nem rakott be 1 orbos olyan lényt amivel tudna menni hogyha leütik a kezdő orbját...(remélem érthető voltam... Mert hogy info óra kellős közepén firkálgattam ezt ide...)
-
sardnaunit
csendes tag
Nekem még nem volt nagy gondom a mortaral...Habár én inkább 2 v. 2 zök de eddig egyszer sem szivattak meg nagyon a mortarral... Haki is epül 1 lyris ice barrier + home soil azt anyyi... rosszabik esetben is cak 2 lyris kell...
-
sardnaunit
csendes tag
Hááát ez nem igaz a lightbladet frost maget jó hogy nem az egész frostot nerfelni kéne...
DE AMIT A LEGJOBAN NERFELNI KÉNE AZT NE MONDJÁTOK ÉS AZ PEDIG A LOST SHADE.
-
sardnaunit
csendes tag
Azért időztem mert gyüjtögettem a powert...Az időt nem néztemés láttam máralig vannak power vellek és már azok is kimerültek amiket fölhúztunk és így gondoltam az nyer akinek marad egyáltalán valami powere is... De aztán megláttam az időt...
Egyebkent nem a bloodhorn volt a szivatós hanem a kobold inc.
-
sardnaunit
csendes tag
Sziasztok!
OnSet mondta hogy töltsem föl ezt a pvp replay -t.Hát megtettem.
(De nem biztos hogy ez az a file mert bajok voltak a föltöltésnél...)
http://www.mediafire.com/?wzmnzzjizmi
Remélem jó lett ha nem akk sorry hogy foglalom fölöslegesen a fórumhelyet...
-
sardnaunit
csendes tag
Sziasztok!
Nagy nehézkesen regisztráltam a prohardver forumra...
Rankerz ajánlotta a forumot hogy itt vannak magyar battleforge -játékosok viszonylag elég nagy bagázs gyűlt már össze hát most én is itt volnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Inspiron 7306 2 in 1 4K 360 touch, i7 1165G7, 16GB, 512GB, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue Karcmentes állapot 100% akku (93 ciklus)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest