Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz
Rankerz
üzenetére
a mana winget arra az esetre írtam mikor még épül a torony, a wing csak 10 powerrel több. ekkor még simán kiszedi.
frost kezdésnél meg lehet egy kis időt nyerni a Glacier Shell-el.(#5447) sardnaunit 2v2 ben főleg a nagy pályák miatt nem okoz gondot a mortar kivédése. ált előbb van az ellen t2ön, mint hogy egy fires mortart épít.
1v1ben meg figyelni kell, merre jár az ellen , ha fut a dombra, akkor sanszos hogy mortart akar építeni. ekkor követni kell.

egyébként engem is megszívattak már párszor mortarral kis pályákon.
én olyan helyre szoktam dobni ahol az ellenek nyílt célpont, ezzel ösztönözve power költésre, amíg a towert leszedi én húzok egy wellt.

ha meg nem mozdul a mortarra akkor lövöm![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mortar rush helyett én inkább fölmegyek t2re aztán hívok pár firedancert. az legalább folyamatosan lő és mozgatható.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az meg kapott már egy nerfet....
egyébként ha jól emlékszem, pont a tower rushok miatt csináltak egy általános, minden épületre ható nerfet (rapid-okat leszámítva) , itt arra gondolok, hogy ha nem orb vagy well közelében húzod fel az épületet, akkor jóval lassabban készül el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- 4TB Gen4x4 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)