Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Rankerz
üzenetére
Innen is nézhetjük. A tény az tény marad. Én itt mutattam a deckemet és írtam a taktikámat. Ennyi. Aztán ezt magyarázhatod, ahogy akarod.
Vesziteni és vesziteni között is van különbség. A fenti okból nem szeretek.
Ezt a témát én itt befejeztem. Mert nem rólad, vagy rólam szól ez a totyik.
A kedves olvasók meg majd leszürik azt amit.
Elég rég játszom igen, gondolom még akkor is itt fogok hözöngeni amikor te már rég tovább áltál. De hogyan jön ez ide (a kérdés költői, kérlek ne fáraszd magad a válasszal)?Simid: azért találkoztam már deep one-l.
Amúgy a kutya nem kérdezi tőlem egy orbon a sundit, meg a harvit hogyan szedem le. Megoldom. A harvi pl. deep one ált 2, agressor egy (hagyni kell meghalni) + oink. Jó esetben ennyi. Számold ki ez mennyi power. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Fujifilm X
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó AKG Ara, dupla kapszulás mikrofon! Bontatlan, garanciás! Több darab is elérhető!
- Logitech Superstrike x2
- D-link 16 és 24 portos, sima és POE, gigabites managelhető switchek
- Gigabyte H510M PRO-E alaplap + Intel Core i5 10400F CPU (+ram, táp, vga igény szerint)
- Új Dobozos Lenovo Thinkpad P14s G5 Workstation Laptop 14,5"-60% Ultra 7 165H 32/512 RTX 500 3K 120Hz
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- 27% - Lenovo N27q IPS Monitor! 2560x1440 / 100Hz / 4ms
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a kutya nem kérdezi tőlem egy orbon a sundit, meg a harvit hogyan szedem le. Megoldom. A harvi pl. deep one ált 2, agressor egy (hagyni kell meghalni) + oink. Jó esetben ennyi. Számold ki ez mennyi power.