- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
phanzetomox
őstag
válasz
Djuree #10012 üzenetére
Hát elvileg ha az asztalról índítod a game-t akkor először beírhatod az emailt amire csináltad az accod +jelszó, illetve választhatsz hogy melyik szerón mész. Ha ezzel indítasz elvileg utána már nem írja ki hogy írj be serialt vagy play for free. (másik megoldás hogy belépsz play for free-be majd logout és átírod az adataid arra amivel régen játszottál )
-
ChromeX
addikt
lehet hogy a fogalmazás kicsit költői volt de a lényeg akor is durva szerintem.
ez a lost lanucher meg a battleship... szerintem ezt a watch listes forumrészt meg kéne regulázni valahogy, hogy ne lehesen eszetleül nerfért vagy buffért kiabálni amugy én már használom a spirit shipet rendszeresen nagyon jo lap
-
Murder3
addikt
Ott a hajót nem enhéz védeni általába ha már jó vagy a páylán és alacsony rangúakkal mész te menj védeni mert én amikor a free accoakt csináltam standardon enm tudta az eggyik bevédeni és ő nem free deckel ment.
én meg free vel de egyedül levittem nekik az egész pályátami a gond advon h ha 2-en nem tudnak táamdni vagy adott esetbe 1 is elég ha tudja h mit hogy csináljon.
-
Murder3
addikt
-
-
Murder3
addikt
meg még benne van 1 csomó átskinnelt lap ellenfélnek és mégsincsennek kártyába.
nem értem mire akarsz ezzel kilyukadni.szerintem itt terveeztékc sak aztán vmi nagyon komoyl hiba vagy ötlet jutott ezsükbe és ezétr van benne a logóba csak azt nem értem miért nem cserélték le a logót...
-
ChromeX
addikt
nincs mert mindig ugy van hogy egység lap jön ki bandit stb.. .ben 4. orbra és a kettő a warlord meg a spirit ship. máskérdés hogy mindenki várta a dragont.
a szerkeszto az egy vicces dolog volt
fogták és nagykegyesen kibocsátották egy az egybe azt a programot amivel ök csinálják a mapokat, hát nem rendesek, és ugy harangozták be hogy huu most mennyi pálya lesz meg itt a várva várt szerkeszto, kb annyi volt hogy letölthetové kelett tenni a programot meg kellet a worldmapon egy hely ahol meg lehet osztani ezeket. egy délután alatt megvolt szerintem...
-
(#4635) Murder3: bocsi, tegnap este elfelejtettem, de ma mindenképpen megnézem
(#4636) OnSeT: viszont a Vileblood-nak van +50% siege-e, ami nagy előny wellek és orbok szétkapásánál, vagy akár PvE-ben, amikor bázist kell szétszedni. Az ára meg 10-el nagyobb (breeding-gel már csak 7-el), mint a Deep-é.
-
OnSeT
őstag
ezért örülnék annak ha már végre 22-re növelnék a deck-et.
mert jelenleg van 2 kártya ami csak biztonsági okból van benn. egyik a t4-es, másik meg egy t1-es nature, arra az esetre ha leszedik a kezdő orbot.
és ugye így már csak 18 aktív lap marad.egyébként t4 lap hiánya miatt már buktam 1v1-et, ahol lett volna lehetőségem arra hogy t4-re jöjjek. a vége az lett hogy az ellen nyert, mert én kifogytam a chargeból. (akkor még alacsonyabb volt a deck lvl-em)
az utóbbi 8-10 pvp-ben sokszor még t3ig se jutottunk el. szal ez a t4es lap tényleg csak végszükség esetére van.
esetleg ki lehetne váltani egy erősebb t3-as egységgel? mo, deepcoil? (ezt még be kéne szerezni) így megspórolnám a 4. orb lehívásának költségét.
grimvine és társai ellen ezek mennyire használhatók? -
Gyuri27
félisten
Mert igazságtalan volt.
De mondom megint, hogy a legjobban sírókat bármikor, bárhol szétcsapom.Ott van pl Feagul (top 20-s 1v1-s játékos) akivel volt szerencsém játszani még a nerf előtt. Leütött mint Steve Wonder a hamutartót. Tehát aki tud játszani annak a nature cc nem volt akadály. Aki meg nem tud azt a butitott cc-l is megetetik.
De a legjobb példa erre mint mondtam a sirtak a burrower miatt, a lyrish miatt és most a deep miatt. Mindet nerfelték!!!
-
Gyuri27
félisten
Nem nem nyugodtam meg. Mert ezért, hogy menjen a game majd 2000 bft be kelett ruháznom (hogy mik ezek a lapok? aki pvp-ik velem megtudja) . Meg mind mondtam, könnyed, laza game már nincs. Hanem nagyon oda kell koncentrálni. 2-3 mecs teljesen lemerit agyilag. Ugyanis mikor jön a Vigil, meg a Grigori nem egyszerű a dolog.
De minden lost elleni gyözelem tripla öröm. Meg mikor a 2-3 grigori és 2 vigil beütése után írja, hogy csesszem meg és hogy a pokol tüzén égjen a paklim büszkeség tölt el.
PowerBuldog: sajnálhatod, hogy abba hagytad.
-
Gyuri27
félisten
Engem nem érdekel, hogy repül-e. Legyen egy jó zsugám ami a repülöket leszedi. Erre pedig ott az agressor. Knockol az kérem mindent (Vigilt, Fönixet, War Eaglet). A nagy bánatom az, hogy ebből nincs egy nature változat.
A Swamp Drake se azért jó lap mert repül. Hanem azért mert xl-s sebzése van és mert altat.
Murder3: ezekért az "erős" lapokért nem keveset fizettek a népek és a pofátlanság tetejének tartom, hogy 500-1000bfp-s lapok tulajdonságait bármilyen okból megváltoztassák. Hiszen ennyi pont még euróban is sok, nemhogy forintban.
Amúgy meg a kedves shadowos kollegák sirnak. Pl a twi cuirse-t és nerfelték. Csak hogy a Harvisok ne sirjanak. Arra is kiváncsi lennék, ha egy 1000 bfp-s vagy promo esetén drágább Harvit nerfelnék mit szolnának hozzá a népek?
Mert ugye ezt megtették a Lyrishel, a Razorral és a Firedancerral (és nem csak az alap lapok ára esett drasztikusan hanem a promoké is). Akinek mindhárom volt (szerintem nem egy ember) az ovatosan számolva is bukott 6000bfp-t. Az meg ugye (500 bfp 5 euró) 60 euró vagy 17k!!! Ezek barátom tények. Szóval hagyjuk a lilákat ért sérelmeket és hátrányokat. -
RexpecT
addikt
-
Gyuri27
félisten
Muszály lenne gyakorolni. Ugyanis overserg kollégával 2v2-ben a 221 helyen tanyázunk. 1-2 mecs múlva ha sikerül bent vagyunk a top200-ba.
Rankerz: az már el van b.szva cimbi.
Csak nekem az bántja a csőröm, hogy azért nerfelték a cc-t mert unalmas egyeseknek, hogy levannak cc-ve. De ennyierővel a shadow fönixet is nerfelhetnék, mert nekem meg unalmas, hogy egyszerre 5-t rám robbantanak vele.
Nem értem, hogy Razor ekkora nerf után miért 260 power. Simán lehetne 200-220. Hiszen egy Deepcoil 250 és jobban használható.
-
Murder3
addikt
össze vissza megy ez a piac annó a sámánról nem lehetett elképzlni h 100bfp
fölé kerül én legalábbis nem tudtam volna.(razorról ne is beszéljünk)
alap kártya de a free játék miatt nagyon ugrott némely lapnak az ára pl néztem most overlord 300-akért van mikor én 170-ért vettem még régebben.az új lapok drágák lesznek de majd lemegy az áruk.
na közben már csak 1 accot kell megcsinálnom.(Kezdek kiakadni h ennyi noob h lehet a játékban, bad harvest standard nem is free deckes tele van jó lapokkal de nem tudja h mit csináljon a mapon....rohadt fárasztó attentionolok ezerrel a 2 felső ágyűra h intézze el de nem.)
-
Rang alapján sorsol össze ellenfelekkel, de ha nem talál hozzád közeli rangú ellenfelet, akkor egyre jobban tágítja a határokat. És ne hidd, hogy el fogod érni a max rangot, legalábbis kezdőként tuti nem. Minél magasabb rangú vagy, annál több ELO-t fogsz veszteni a vereségeknél, főleg akkor, ha nálad alacsonyabb rangú ver el. És ehhez még az is hozzájön, hogy minél magasabb a PvP rangod, annáél többet kell játszanod, különben elkezdesz automatikusan veszteni ELO-t. Én pl. 16-os szintről (ez olyan középmezőny)már egészen nulláig leestem, mert már hónapok óta nem PvP-zek.
-
Az üres orbok azt jelentik, hogy bármilyen színű orb lehet, tehát 1 zöld, 1 kék és 2 bármilyen.
A csillagos kártyák a promo kártyák, azok tényleg nagyon ritkák. Ezeket nem lehet booster-ből vagy tome-ból szerezni, hanem ki lettek osztva valamilyen esemény miatt. Némelyeket az előrendelők, némelyeket - még a játék megjelenése előtti - bétatesztelők, némelyeket egy bizonyos vga vásárlók kaptak.
Aztán van még a Santa Claus, azt mindenki, aki tome-ot vett Karácsony környékén, ill. a Ravenheart, azt is mindenki, aki bejelentkezett a játékba szemptember elején.
A Santa Claus a legolcsóbb, mert elég tápos volt ugyan Karácsonykor, de az újév első patch-ében elvették a speckóit. A második legolcsóbb a Ravenheart promo, mert abból van a legtöbb, és nem is igazán jó kártya.
-
ChromeX
addikt
ja igaz, de kaptam a segitséget a coldsnap formában, a taktikám akkor jo ha minnál több ellen van, akkor annál több powerem lesz, de ugye itt voltak L lények azokhoz nincs hozzászokva az ember ennél az orbnál a többi pályán sehol sincs L egység. szoval a főnixekenk nehéz dolguk volt.egyébbként van amikor ez könnyebb és akor tul lehet jutni a 4. orbon viszont onnan a campek....
általában akkor ott vérzik el a team.
ollie: Szóval akkor küldenek Mo-ra huha én egyből a fehér juggernautra gondoltam
-
Simid
senior tag
Itt nem erről van szó. A BFPvel és lapokkal való trade-elésre van egy trade ablak, ahol nem tudnak csalni (bár ettől függetlenül lenne mit javítani), viszont ez nem támogatja a golddal való kereskedést. Így azt csak mailben lehet lebonyolítani, ami bizalmi alapon működik.
Szinte mindig a goldot szokás előbb elküldeni (én is csak úgy üzletelek ha előbb küldik a goldot), szóval azokat szoktak a legtöbbször átverni, akik goldért próbálnak valamit venni. -
Gyuri27
félisten
Azt már neked kell kitapasztalnod.
Lehet a hagyományos fire (pure), shadow (pure), fire-shadow-bandit. Persze ha jó vagy mehet a pure frost is.
Az újból lehet fire (nyitással) nature és/vagy twi. Meg ugye az új fost-shadow-lost soul.
Aztán lehet az is, hogy minden orb más és olyan lapokat raksz bele amiket érzel és jól tudsz használni (a la Simid ing: badlegaus).
Az a baj, hogy recept erre nincs. Mindenkinek habitusa szerint kell választani.
Egy biztos az én deckem egy erős támogató pakli. Ami kell mellé egy támadásra (akár rushra alkalmas pakli).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged