Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
válasz Karázs #60301 üzenetére
És ha kikapcsolod a win driver frissítését, esetleg le is törlöd akár ddu-val a vga drivert és csak a gyártó oldaláról telepítenél, nem működhetne?
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Dinter
addikt
Sziasztok. Megjött az új venti, a régit viszont nem bírom kicsavarozni. A csavar a műanyag alá be van tekerve, és megfogja, amikor kitekerném. A toll alakú csavarhúzóval egyet ki tudtam szedni, viszont a másik kettőt már nem fogja, annyit próbáltam. A szürke fogná, viszont azt nem tudom rendesen megfogni. Van valami tippetek?
http://m.imgur.com/pGjTf1P
-
orion1025
őstag
válasz Dinter #60303 üzenetére
Nem jó a hegy a csavarhúzóban, illetve valószínűleg a meneten van kékes ragasztó, ami pluszba fogja. A megoldás egy kisebb fej, illetve egy normális csavarhúzó, amire rá lehet markolni, azzal hallanod kell egy finom pattanást, akkor engedett el a ragacs a menetnél, onnantól kezdve ki is jön.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
Rider74
tag
Sziasztok!
Kissé láma kérdés, de lehet, hogy van egyértelmű válasz rá. Lehetséges, hogy egy régebbi Asrock P67 Extreme 4 lapban nem működik egy új GTX 1060 6g kártya?
Mert ilyesmivel riogat az egyik kollégám...Mielőtt jön a "Minek? Nem hajtja majd ki" hozzászólások, előre bocsátom, hogy átmenetileg lenne ez a megoldás, egy régi GTX 460-at szeretnék lecserélni, aztán a lap + proci + RAM következne.
-
varmi2
nagyúr
-
quailstorm
nagyúr
Annyit tennék hozzá, hogy akkor lehet gond ha PCI-E 50w-nál többet akarna felvenni. Lásd RX480.
-
Rider74
tag
Köszönöm mindhármatok megerősítését.
Amikor ezt a gépet összeraktam jobban benne voltam...Úgy alakult, hogy pár éve már nem követem szorosan a hardvervilágot és azt az infót kaptam, hogy 970, 980-as VGA -kat is csak bios frissítéssel és egyéb bűvészkedéssel lehetett működésre bírni régebbi lapokban.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Dinter #60309 üzenetére
Ha forog és "pattog", akkor rossz a menet, azért nem tekeredik kifelé. Miközben tekered, nem tudod valamivel finoman feszíteni, az szokott segíteni.
Végső esetben megpróbálhatod elfúrni a csavar fejét. Ha az a rész sértetlen, amibe beleszorult a csavar, akkor a maradékát akár kombinált fogóval már ki tudod tekerni.[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
-
orion1025
őstag
válasz Dinter #60320 üzenetére
Valószínűleg túl vékony a műanyag fala, vagy az "anya" részen kicsik a fogak. Mobiloknál lehet hamar likvidálni ezeket, így mindig célszerű kicsi csavarhúzóval indítani, majd haladni a nagyobb felé, amire jobban rá lehet markolni. Ezek a részek nem arra vannak kitalálva, hogy többször szét legyenek szedve, de azért ennyit illett volna kibírnia.
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz Dinter #60320 üzenetére
Esetleg a két részt, amit összefog a csavar, próbáld kézzel összenyomni, egymásnak nyomni miközben tekered, talán megszorul annyira a betét, hogy enged a csavar. Vagy egymástól elfeszíteni, miközben tekered. Valamelyik talán segít. Esetleg kis csavarlazítót neki.
-
Dinter
addikt
Most nézem, hogy ezzel a ventivel is benéztem. Máshol van a rögzítése, mint az eredetinek. Ha jól látom ez MSI 6870-hez való, nekem meg Gigabyte kéne. Viszont az 3ezernél kezdődik.
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Feltettem egy Win10-et, majd egy nvidida drivert, amikor elsötétült a kép, megpróbáltam újraindítani, de bootolás után elsötétül a kép.
Mi lehet a probléma?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #60324 üzenetére
Win7 alatt pedig megáll a telepítés, és a Microsoft Framework, amiatt pedig a GeForce Experience sem hajlandó felmenni...
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60325 üzenetére
Ezzel szívtam én is, csak egy GT kártyával, mikor meghalasodott a Win. Ne az nvidia oldaláról szedd le a drivert, hanem keress egy régebbi whql-t, azzal nem lesz gondod valószínűleg.
-
bolygo85
tag
Sziasztok
Olyan gondom lenne ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 512bit ARTIFACTOL a World of Tanks-ban elég rendesen.
Előtte egy MSI R9 270X 2 Gb használtam gond nélkül ugyanazokkal a beállításokkal a gépben más változás nem történt vga cserén kívül.
Találkozott már valaki ilyen jelenséggel, és ha igen van rá megoldás?
Jelen állás szerint visszament garanciába,lehetséges hogy tudják szervizelni?
Gépem
Alaplap: Asus Sabertooth P67 REV 3.0
CPU: Intel® Core™ i7-2600K Processor
(8M Cache, up to 3.80 GHz)Memória: Kingston HyperX FURY 16GB Kit (2x8GB) 1866MHz DDR3 Black Edition kit
VGA: ASUS Radeon R9 290 DirectCU II OC 4GB GDDR5 512bit
SSD: Kingston HyperX Fury 2.5" 240GB SATA
HDD: Western Digital Caviar Red 3.5" 1TB 5400rpm 64MB SATA3
CPU hütés: Alpenföhn Matterhorn Pure Edition
Ház: Zalman Z11 Neo
Táp: Enermax Revolution XT II 550W
Válaszokat előre is köszönöm!
Vive cum honore, mori cum gloria!
-
csenor
senior tag
Sziasztok!
Elköltöttem egy kevés pénzt számítógép fejlesztésre.
Vettem: MSI MORTAR, I5-6500, 8GB DDR4A videókarim egy régi Sapphire HD 5770. Meglepően jól teljesít Battlefiled 3, Dirt Rally, Sniper 3.
Szeretném lecserélni valamivel acélosabbra a dolgot, de sokat nem szeretnék rá költeni, mert jelenleg még evvel a teljesítménnyel is elvegetálok. 1680x1050-be játszom.
Ti mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
DIMITRIUS
tag
Helloka sziasztok, adott egy EVGA 780TI classified amit vizhútés alá préselnék és flashelnék.... Kérdés az tud valaki infot honnan szerezhetek biztonságos biost neki?
VW Golf 2 1.8 16v <3
-
mcs
veterán
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60332 üzenetére
Miért kéne frissíteni? Mellesleg frankón ki lehet kapcsolni a dolgot, mert win7-től felfelé már mindent updatelni akar saját kedve szerint az OS, csak ez általában több kárt csinál, mint hasznot. A frissítéseknél kapcsolj ki mindent, ami a kártyával kapcsolatos, majd utána egy régebbi drivert telepíts, ami nem Experience logó alatt fut.
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60338 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy az nem kell. Az újabb driverek nálam régi hardvernél azt csinálták, hogy feltelepül, mint a megszokott meghajtó program, de közben nincs sehol, csak az experience jön be egy ablakba, ahol frissíteni kéne, de nem csinál semmit. Ugyanezt végig kínlódtam pár napja, ezért kerestem régi drivereket, amiben nincs benne az a kramanc, így csont nélkül elsőre feltelepült egy GTX260 és egy GT640 mellett is.
-
Flamehearth
csendes tag
Sziasztok!
Már 2 topicban is feltettem ezt a kérdést de nem válaszoltak rá....
Kártyát szeretnék fejleszteni és az lenne a kérdésem hogy egy i5 4590 elég lenne a gtx 1070 -hez vagy inkább legyen 1060 ,nem igazán szeretnék procit cserélni, A jövő hét elején már szeretném rendelni.
Gépem további adatai az adatlapomon.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Csupingo
veterán
válasz Flamehearth #60340 üzenetére
Szerintem az 1060-hoz jobban passzolna, de ha fixen 3,7 GHz-en járatod, akkor olyan sokat nem hagy az 1070-ben sem. Mivel az a kártya elég erős mindenképp komoly gyorsulásra számíthatsz. Esetleg 1 év múlva szerzel egy i7-et és akkor még nyerhetsz pár fps-t.
-
lemusz
addikt
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy tud-e itt nekem valaki mondani pár szót a vga MSI módba tételéről és annak hatásairól az fps-re, egér szenzire és dpc latencyre? MSI módba raktam a vga-t pár napja, de semmi változást nem tapasztaltam, ugyanakkor a nvlddmkm.sys eddig akármit mókoltam is össze, folyamatos 200 fölötti DPC-t okoz, ha el van indítva egy játék.
-
revezehun
tag
Sziasztok,ez mitől lehet?
Előre is köszönöm!
-
SchmittFire
csendes tag
üdv mindenkinek.
vga jelet szeretnék átalakítani hdmi vagy display portra, gtx 1070-esem van és csak egy dvi-d csati van rajta, így dvi-i vga átalakítóval semmit se tok kezdeni, segítségeteket kérem hogy melyik működik, mert a forumokat turkálva csak összezavarodtam. melyikhez kell aktív és melyik működik passzív adapterrel is? tudom hogy egy ilyen karihoz egy vga-s monitor egyáltalán nem illő, csak ez eléggé meglepett.
válaszokat előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Csupingo
veterán
válasz SchmittFire #60348 üzenetére
Gondolom a kártyán csak digitális kimenetek vannak, ezért csak aktív átalakítót lehet használni. Olyat kell keresned.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Gaming notebook topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- HP nyomtatók
- További aktív témák...
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest