Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fapomogacs
tag
válasz takacsbotond #52303 üzenetére
VGA cserénél igen, újra kell rakni a drivert.
Új alaplap esetén is célszerű win telepítés, mert a felrakott chipset és egyéb driverek nem fognak jól működni.
Lehet most megy, de majd jönnek a hibák programoknál.
pl.: nem tölt be hibával kilép, fagyás, stb.
Célszerű§§ A pénzt sokszor el lehet játszani, a becsületet csak egyszer. §§
-
MK VII
veterán
válasz takacsbotond #52887 üzenetére
Szia.
Be tudod állítani, hogy windows indításnál elinduljon a program és azon belül a elmentett beállításod! -
Grave_444
nagyúr
válasz takacsbotond #53860 üzenetére
Power limitet tedd maxra. A gyári TDP értéket tolja ki, ha szükséges.
Core voltage a feszültség, ha bírja alapon ne emeld.
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #55884 üzenetére
Ha HDMI1 (DVI)-re dugom, akkor jók az arányok, viszont nagyon szar a képminőség.
HDMI1 (DVI)-on sokkal jobb a képminőség, csak nagyon fakók a színek, illetve a feketék szürkék.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
Smiley
addikt
válasz takacsbotond #55886 üzenetére
Engedelyezni kell az entertain modot, a tv-nek az adott hdmi bemeneten. A source-el kivalasztod azt a hdmi-t ami csatlakoztatva van, majd a tools, edit name, es ott kivalasztod a DVI PC-t.
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Csupingo
veterán
válasz takacsbotond #55906 üzenetére
A képernyők kiterjesztését használd, hátha nem egyformák a felbontások.
Ezt is megnézheted, állítólag szebb a kép, ha teljes tartományra van állítva:
Esetleg a tv-n a képméretnél, vagy mi a neve, nézz meg több beállítást (pl. mozi, szélesvásznú, nyújtott), hátha valamelyikkel jó lesz.
Ha nem, akkor kicsi át kell méretezni a képernyőt az átméretezésnél:[ Szerkesztve ]
Villám Shakesespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)
-
Smiley
addikt
válasz takacsbotond #55906 üzenetére
persze hogy nemjo, ezert kell atallitani.
akkor meg1xer, lepesrol lepesre.
1. bekapcsolod a tv-t.
2. megnyomod a source gombot es kivalasztod azt a hdmi-t amire a gep van kotve, de nem nyomod meg az oke gombot.
3. megnyomod a tools-t, majd kivalasztod az edit name menut.
4. megkeresed es kivalasztod a DVI PC-t. ( ha ez nemjo akkor probald meg van meg a PC, DVI opciot is.)
5. elerhetovel lesz ezutan az entertain opcio a kepi beallitasoknal.[ Szerkesztve ]
-
Smiley
addikt
válasz takacsbotond #55909 üzenetére
Ez egy kep profil, a beallitasokban a picture alatt lesz egy olyasmi hogy mode... itt tudod kivalasztani.
Nekem is volt d szerias tevem, ha jol remlik ebben meg ez a fajta menu van.Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
Smiley
addikt
válasz takacsbotond #55911 üzenetére
Pedig lennie kell ilyennek.
-
MK VII
veterán
válasz takacsbotond #56357 üzenetére
Üdv.
Mi az, hogy forrófejű? Mekkorák a hőfokok? Monitoroztad vagy csak úgy érzed?
Szerintem nem paszta probléma.. Ennyi idő alatt nem megy tönkre a paszta.. Ott más lesz.
Ne szedd szét inkább vidd vissza garanciába..
Ha jól emlékszem csak ez EVGA az a gyártó aki olyan garanciát ad, hogy cserélhetsz rajta hűtést gari időn belül szóval szétszedheted és nem ugrik a garancia.[ Szerkesztve ]
-
Grafirka
őstag
válasz takacsbotond #56357 üzenetére
Nem kene szetszedni, foleg ha folia van a csavaron, mert vege a garancianak. Milyen hofokokra mondod , hogy forro ?
-
MK VII
veterán
válasz takacsbotond #56361 üzenetére
Tehát Giga.. Szerintem annál ez teljesen elfogadható érték.. VGA-nál meg nem sok a 70-80fok...
-
Májkii
senior tag
ÉN G1-et vettem volna mert most jól jönne a 2x annyi hőcső.
-
Grafirka
őstag
A 80 folott kicsit soknak tunik nekem is.Milyen a hazad szellozese ?
-
Grafirka
őstag
válasz takacsbotond #56369 üzenetére
Az az 1 ventilator hatul van ( standard) , vagy a plafonon ? Neha 1 ventis megoldasoknal legorvenyek keletkeznek es a VGA nal jelentkezik legjobban, hogy visszaforgatja /szivja a mar felmelegedett levegot.
Ha van lehetoseged tegyel meg be egy 120- 140 mm ventit elore. -
Grafirka
őstag
válasz takacsbotond #56371 üzenetére
Ha hazat cserelsz akkor targytalan, a szerelgetes
-
VoidXs
nagyúr
válasz takacsbotond #56590 üzenetére
Állítsd át a kimeneti tartományt 16-235-ről 0-255-re. Az nVidia vezérlőpultban valahol a felbontás körül lesz.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Csupingo
veterán
válasz takacsbotond #56592 üzenetére
Esetleg töröld le ddu-val, vagy valamivel és tiszta telepítést próbálj meg, hátha valami el van állítva, amit mindig visszatesz. (Pl. asztal színbeállításainál az nvidia vezérlőpultban nincs elállítva valami?)
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz takacsbotond #60324 üzenetére
Win7 alatt pedig megáll a telepítés, és a Microsoft Framework, amiatt pedig a GeForce Experience sem hajlandó felmenni...
[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60325 üzenetére
Ezzel szívtam én is, csak egy GT kártyával, mikor meghalasodott a Win. Ne az nvidia oldaláról szedd le a drivert, hanem keress egy régebbi whql-t, azzal nem lesz gondod valószínűleg.
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60332 üzenetére
Miért kéne frissíteni? Mellesleg frankón ki lehet kapcsolni a dolgot, mert win7-től felfelé már mindent updatelni akar saját kedve szerint az OS, csak ez általában több kárt csinál, mint hasznot. A frissítéseknél kapcsolj ki mindent, ami a kártyával kapcsolatos, majd utána egy régebbi drivert telepíts, ami nem Experience logó alatt fut.
-
orion1025
őstag
válasz takacsbotond #60338 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy az nem kell. Az újabb driverek nálam régi hardvernél azt csinálták, hogy feltelepül, mint a megszokott meghajtó program, de közben nincs sehol, csak az experience jön be egy ablakba, ahol frissíteni kéne, de nem csinál semmit. Ugyanezt végig kínlódtam pár napja, ezért kerestem régi drivereket, amiben nincs benne az a kramanc, így csont nélkül elsőre feltelepült egy GTX260 és egy GT640 mellett is.
-
Csupingo
veterán
válasz takacsbotond #60427 üzenetére
Úgy tudom az msi GAMING APP -al is lehet kapcsolgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest