Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6155) Márton111 válasza thyeby (#6147) üzenetére


Márton111
aktív tag

Vettél már fétengelyt piacon? Kollega vett a dácsiájába (anno)piacon, ócsón. Beszerelte saját kezűleg. .. Két hét alatt elkopott. Kiszerelte és nézte mint rozika amoziban , mert szétkopott. Olyan anyagból volt...Anyag és anyag közt icipici különbség van ami pl a nasa és a forma 1 anyaghasználatát icipicit megdrágítja sajna nem sokkal mondjuk 1000x drágább anyagokat használnak.
A te elképzelésed hogy a nasa a tescóval egy gyártóhelyről hozatja a gépeit?
Ezt akkor tudom elfogadni ha a mercit és a trabit egy cég csinálja mondjuk két külön gyáregységben :DD De a minőség ha keveredne akko challenger sorsára jutnának a többi űreszközök (felrobbant mert a suzuki szállított bele oxigénszelepet :DD ) vicc volt de a szelep tömítetlen volt,eresztett ettől megfagyott ezután kijött az oxi és bumm.
A Szkánia kompresszor beszállítója nem azonos a tesco gazdaságtalan cég beszállító, és gyártó cégével, mert akkor ott rohannának házba, meg árokba a kamionok , buszok ahol kanyar van légfék hiányában,amikor bedöglene a légtermelés.Vagy állhatnának fék nélkül aszerelőre várva az áru t meg hiába várnák.
Amúgy akkor az összes marót is egy cég gyártaná meg az összes gépet. Ez szerint a skil és a dewalt közt csak a burkolat színe játszik meg a felirat???!!! Jóreggelt kívánok :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.