Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz gipsztigris #23350 üzenetére
Na én ennek nyitnék egy topikot, erre nagy szükség van: A nézeteltérések topikja Eléggé nagy lenne ott a forgalom
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
pixelblondie
senior tag
válasz pixelblondie #23295 üzenetére
" Itthon is beszerezhető mélyebb árfekvésű telók közül mit ajánlanál?"
Valaki ötlet?
Akármi?
Bármi?[ Szerkesztve ]
as good as it gets
-
nagyúr
válasz pixelblondie #23354 üzenetére
Alcatel 918D - régi konstrukció, az újabb kiadások a 2.3.6-tal bugosak tudnak lenni néha
Atab5 (40k)
Alcatel 992D (ez azért már drágább, ~45-50k).Mindegyiknek van saját topikja!
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
-
Xabi78
aktív tag
válasz pixelblondie #23356 üzenetére
Szia!
Itthoni felhozatalból nem tudok dual simes full active telefont ajánlani. Ami nem dual active, azokból még érdekesek lehetnek a prestigiok (magyar nyelvű támogatás, 2 év gari), például ez. De szerintem jobban jártok külföldi rendeléssel.
Más.: Az utóbbi 2 napot végigszenvedtem a Lewa P770 verzió okosításával, meg a magyarításával, de a magyarítás után minden esetben bootloop fogadott, amin nem tudtam keresztülevickélni. Próbáltam a komplett ROMot áttolni JBarton, meg volt, hogy csak az app, framework mappát és a build.prop -ot. Nem sikerült zöldágra vergődnöm vele.
[ Szerkesztve ]
Cave canem!
-
helltp
aktív tag
+1
Senki sem hal bele ha van egy olyan topik ahol össze van gyűjtve egy adott témáról sok hasznos infó, ebből hátránya senkinek nem lesz, ugyanúgy fel lehet tenni itt is a kérdéseket, úgyhogy szerintem emiatt egymást piszkálni undorító dolog...Más.
Valaki nem sejti hogy a Xiaomi Mi2A-ból 300$ alatt lesz-e valami (240$ ért indul kínában)?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Xabi78
aktív tag
-
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy Amoi N821-re a magyarítás és a CWM megoldható-e?
Köszönöm a segítséget
-
hun_gery
aktív tag
kapacitív gombok visszajelzőként való használatához régebben valaki linkelte a LedReminderZP200 nevű programot. (van orosz/angol/magyar verzió is)
"(#14570) ctibor:
...A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam..."[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
nagyúr
A CWM 99,975%, hogy megoldható.
Imhol lehet segítséget kérni.Magyarításra pedig emerre találsz leírást
-
Drbonci
aktív tag
MT6589-re van már használható rootolási lehetőség?
-
fil
őstag
Mikor egy tel. számot hozzárendelek a másodlagos sim kártyához, akkor - tárcsázáskor - nem automatikusan hívja azon, hanem csak javasoltnak jelöli. Ha az elsődlegeshez van társítva, akkor rögtön tárcsázza azon. Ez igazából akkor okoz gondot, mikor pl. taskerből kell(ene) tárcsázni valamit.
Ennek így kell lennie? Vagy van rá valami megoldás? (Jiayu G2S - gyári rom)[ Szerkesztve ]
-
ouzohuto
senior tag
XiaomI RedmI Note|||
-
mrkatona
tag
Valakinek van már star n9500 s4 telefonja? Mi a véleményetek róla.?
-
berigazek
őstag
New Galaxy S4 5.0 inch 1280x720Pixels MT6589 1.2 GHz Android 4.1.2 OS 1GB RAM 4GB/ 8GB ROM WIFI GPS 3G WCDMA dual card smart phone N9500=222,-USD
H9500=195,-USD,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Maximum1
őstag
válasz berigazek #23376 üzenetére
aha ez tényleg f@sza, egy link többet ért volna.
Az N9500-re ezt hozza a google. -
berigazek
őstag
Íme kérlek szépen...én 90%-ban mindig innen vásároltam
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Mindreader
tag
Na kérem megjött a Lenovo P770-em. Elég korrekt kis készüléknek tűnik, hardveresen nem is találtam kivetnivalót benne. Le akartam volna tölteni a Life ROM-ot, de hivatalos helyéről nem sikerült letölteni, hiába kattintok a Letöltés gombra azt mondja nincs meg. Na mindegy felraktam egy sima CWM-et, lementettem a gyárit majd aztán feltoltam rá a S124_maomi_Pu_mod -ot, de előtte lemagyarítottam a hungobungo által feltöltött online magyar repós JBart-al. De ebben sajnos maradt azért jobb esetben angol szöveg rosszabb esetben kínai (ebből kevés van). Igazából nem vészes ami fontos az magyar lett. A firm összességében véve nem tűnik rossznak, de túl sokat nem nyúztam, bár a Life elhiszem hogy jobb. Valaki be tudná linkelni, ha mégis szükségem lenne majd rá?
-
kisda
aktív tag
Vélemény? Vagy Star-t nemszabad venni? Csak mert jó árban van.
-
pmikloska
aktív tag
Erre valaki esetleg tud valamit mondani?
Senki semmit? -
nagyúr
válasz pmikloska #23327 üzenetére
Engem az zavarna benne, hogy "Any alterations such as upgrades...". Ha frissíted, akkor is elveszti a garanciát...
Akkor inkább egy lenovo A660, aminek eléggé lement az ára (~130$ körül van talán)
Nekünk Haier a mosogatógépünk, de nem biztos, hogy ugyanaz a cég
[ Szerkesztve ]
-
kisda
aktív tag
válasz kosturica #23383 üzenetére
Kicsit tartok ettől a márkától. Star van nekem is, de lehet csak az én hibámból, egyszerűen nemtudok értelmes képet készíteni vele, csak közeliket, makrókat. A "tájképek" olajfestmény szerűek kicsit, illetve akárhova fókuszálok, a képek bal része mosódott picit, míg a jobb része teljes éles.
Különben nagyon bejön a teló. Kinézete is csinos, SoC oké, Ram is, aksi is. Nemtudom mennyire helytálló az 1080p videó felvétel (igaz-e) ,illetve ebbe már gondolom más kameramodult tettek, amit jobban kihajt a 4 mag is. Meg persze a 4.2.1 JB
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23385 üzenetére
Enyémbe 12 Mpix (4000x3000) MTK6577 SoC-al. Képek amúgy jöhetnek. Tettem fel tegnap párat ide. előző oldalon vannak azthiszem
-
Peaceliker
addikt
Tudok kapcsolni vmi HDR funkcióra (ami nem tudom mi ), de ez így is úgy is 8MP (2448*3264) eset lő....bááár a front meg csak VGA, de egy másik rommal az felmegy 3MP re, lehet csak ROM om miatt ennyi...ezt csak azé írom, mert erre is 12MP-t írtak
Mingyá megerőltetem magam és feltöltök néhányat
De videóból tud FHD-t..."Oh my Goa'uld!"
-
tami92
aktív tag
sziasztok. korábban hallottam itt a fórumon a iocean x7-es készülékről. esetleg valaki tud valamit erről a készülékről??
"Nem kell a vakot mindenáron átsegíteni a gyalogatkelohelyen, lehet nem is arra akar menni." by Bendegúz98
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23387 üzenetére
4.2.1 JB az is? FullHD-t tud? Ez is érdekes, mert ezzel a SoC-al sok telefon csak 720p-t tud. Képeket várom!
-
imis
senior tag
Thl w8: maximálisan elégedett vagyok vele. Fényképezésnél nem baj ha nincs összetapizva a lencse. Navigációnál teljesen jó a gps, Track rögzítésnél érdemes nagyobbra állítani a pontok távolságát, hogy Az ugrálást ne számolja bele. Navitellel nekem jó. A google trackkel is sikerült jó mérést produkálni. De ez nem garmin. Szóval nekem bejött ez a telefon. Akku jó, gyors, minden megy, Szóval csak ajánlani tudom.
-
pmikloska
aktív tag
válasz cappa72 #23382 üzenetére
Ez szerintem arra akar utalni, hogy az ROM cseréből adódó téglásítás ellen nincs garancia. Ott van ez más webshop-oknál is, csak itt jobban szóvá tették. Nem?
Ez ugyanaz a Haier, ami a mosógépetek.
Áh, bepróbálkozom vele... csak a webshop-ot nem tudom, hogy mennyire megbízható. Igaz van PayPal... -
Xabi78
aktív tag
-
hevizms
addikt
Sziasztok.
Jiaxu G2S-re egy jól működő JB-t tudtok ajánlani, -
hunaqua
addikt
válasz Mindreader #23379 üzenetére
Szerintem már most küld fel a Life Rom-ot.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Peaceliker
addikt
Igen, ez nekem már 4.2 vel jött, de van már rá jó néhány custom, csak pont nem érdekel.
Nekem a fényképező része csak ilyen himi-humi fotózgatásra kell
Kevés fényben elég gagyi képeket csinál, de ha van fény szerintem tűrhető.http://data.hu/get/6426661/s7589pictures.zip
Ezek azok a képek amiket úgy csináltam (gyári appal full alap beállításokkal), hogy kicsit odafigyeltem, de sok olyan van ami gagyi lett, mert kevés vt a fény, meg csak nyomogattam az exponáló gombot ész nélkül
Lehet, hogy lehet ennél jobbat is vele,de nincs kedvem vele foglalkozni. A kacsás képben meg ami érdekesség, az az, hogy épp sétáltam a kacsa felé, miközben felszállt, ahhoz képest jól elkapta a mozgást, nem kenődött szét annyira.Videóban meg nem a hangra kell figyelni (egyébként az is alap beállítás és csak 720p, mert ezt még azzal csináltam), épp a macskát akartam rávenni, hogy "kerregjen", de nem akart
"Oh my Goa'uld!"
-
kisda
aktív tag
válasz Peaceliker #23398 üzenetére
Kerregjen ^^ Ez jó : D
Leszedem még az este folyamán, csak most nem leszek gépközelben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest